Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ooo ti bi volio da znas..
Mnogoooo ti je stalo cim na svakoj temi postavljas isto pitanje
E da ti kazem, da je dijamant stigao 15 minuta prije tekme ova zemlja i nacija nosila bi ga na leđima...kad bi se vukao po terenu ko prebijena macka, promasio 11 zicera on ce biti dijamant na bosanskoj kruni...a znas zasto.
Zato sto je edin uradio vise za ovu zemlju nego sto ti i novinari s obn-a i avaza i levatskih portala imate hejta
Dakle znas kako kažu na etihadu : oooooooo EDIN DZEKO
Ooo ti bi volio da znas..
Mnogoooo ti je stalo cim na svakoj temi postavljas isto pitanje
E da ti kazem, da je dijamant stigao 15 minuta prije tekme ova zemlja i nacija nosila bi ga na leđima...kad bi se vukao po terenu ko prebijena macka, promasio 11 zicera on ce biti dijamant na bosanskoj kruni...a znas zasto.
Zato sto je edin uradio vise za ovu zemlju nego sto ti i novinari s obn-a i avaza i levatskih portala imate hejta
Dakle znas kako kažu na etihadu : oooooooo EDIN DZEKO
Bitno je da je dajmond tu a ostalo ce biti na svom mjestu
Ocekujem da ce biti gutavo ko sa jel ono bijase latvijom, al kad ocepi
ps
i mene malo suhva od vrsajevica i sunjica, dao Bog pa odsjedili na klupi, oni djeluju na terenu kao da su u najmanju ruku ograisali
Stvarno mi ide na Q ovo trpanje nafuranih tipova koji kontaju da su novinari, u nečiji privatni život. Čuj oni fol traže da se u javnost iznese zašto Džeko nije stigao na vrijeme na okupljanje! Ma ja da sam na mjestu selektrora otjero bi vas u tri materine, onako mimo kamera, a kvalitetno izofiro pred kamerama, pa bi se malo spustili na zemlju. Čuj majke ti, kao da se ne može desiti da ispadne potreba nekome. Šta kontaju? Da Džeku boli Q za ove utakmice? Heh, moji levati!
Možel' neko samo izbaciti tv stanice koje će prenositi tekmu osim BHT-1 jer nemam domaće kanale - čisto da se prešaltam i provjerim ako imam te kanale na Sat-u
Nevalja nam puno euforije. Slovaci su zajebani kao i Grcka. Ako ih ne shvatimo ozbiljno imacemo velikih problema. Imam neki predosjecaj da ce biti kao sa Rumunima 2-1 ili Bjelorusima 1-0. Jako teska utakmica. Bilo kakva pojeda je ko kuca.
mejdanbl wrote:Nevalja nam puno euforije. Slovaci su zajebani kao i Grcka. Ako ih ne shvatimo ozbiljno imacemo velikih problema. Imam neki predosjecaj da ce biti kao sa Rumunima 2-1 ili Bjelorusima 1-0. Jako teska utakmica. Bilo kakva pojeda je ko kuca.
Samo jedan razlike i nista vise Euforija nam ne valja al ja jarane sto sam odspavao do petka odspavao sam
Meni samo nije jasno kako oni usljavi grci onako tanko prolaze. I ostale im samo lagane utakmice do kraja. Mi ovo moramo dobiti, smije nam se samo jedan poraz desiti do kraja pa mogli bi i po golu razlike proci ako izgubimo jednu utakmicu.
A ako bi nedaj boze opet na baraz, kako trenutno stvari stoje: Francuska, Engleska, Hrvatska, Rusija, Albanija, Madjarska, Austrija i Bugarska su u barazu. Po nasoj sreci dobili bi Francuze opet.
Imaju oni kvalitete po cijelom timu od golmana Muhe koji je prosli put poskidao mnogo teskih lopti , preko jakog stopera Skrtela , pa u sredini Weissa i tog Hamsika koga svi znaju,,,
Treba biti oprezan, oni su sasvim solidna i balansirana ekipa , bar na papiru , i ako novi selektor uspije da ih motivira i osnazi mogli bi bas protiv nas da se povrate,,,
Mislim da smo jaci ali razlika u kvalitetu nije ogromna, imamo mi rupa u ekipi,,, i na klupi.