Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johntra wrote:@ella...Ni ja se ne bih složio za ovaj Radnik ili Slobodu, prolaze oni ovo...
Niste Vi upućeni u niži rang
Možda Radnik i ima neke šanse, al čisto sumnjam jer je Branitelj ne osvojiva tvrđava za manje klubove (to se odnosi i na Radnik).
A što se tiče kantonalog derbija, pa skoro ih je Bratstvo dobilo u kupu TK sa 2-0. Osim toga, poslije ove tekme, samo 3 dana kasnije igraju ponovo prvenstvenu u Tuzli. Mislim da je Slobodi bitnija prvenstvena.
Po svim saznanjima, konkurenti sa ulazak u premijer ligu ove godine su Jedinstvo, Sloboda i Bratstvo, s tim da posljednji ima najkvalitetniju ekipu.
johntra wrote:@ella...Ni ja se ne bih složio za ovaj Radnik ili Slobodu, prolaze oni ovo...
Niste Vi upućeni u niži rang
Možda Radnik i ima neke šanse, al čisto sumnjam jer je Branitelj ne osvojiva tvrđava za manje klubove (to se odnosi i na Radnik).
A što se tiče kantonalog derbija, pa skoro ih je Bratstvo dobilo u kupu TK sa 2-0. Osim toga, poslije ove tekme, samo 3 dana kasnije igraju ponovo prvenstvenu u Tuzli. Mislim da je Slobodi bitnija prvenstvena.
Po svim saznanjima, konkurenti sa ulazak u premijer ligu ove godine su Jedinstvo, Sloboda i Bratstvo, s tim da posljednji ima najkvalitetniju ekipu.
pa eto, nisam upućen možda kao ti, ali pratim....Branitelj nije ni sjena ekipe od prošle sezone i mislim da će za Radnik biti lak plijen...ako ništa, može to Radnik završiti na penale...što se tiče Slobode, možda si u pravu po pitanju igranja na dva fronta, ali mislim da Sloboda zbog prestiža i mogućeg dovođenja nekog atraktivnijeg protivnika (tipa Željo ) neće tako lako prodati kožu...
leet wrote:Bratstvo u sljedećem krugu da obiđem malo Gračanicu.
Ima u Gračanici jedna ozbiljna grupica vaših znam par njih koji su išli na sva gostovanja po Europi, a da ne govorim ovdje u BiH, međutim veći broj raje je plav - pogotovo nove generacije koja je išla u Maribor i u Plzen.
Vidjeli smo (i culi) svi Sabitove taktike, jos kosarka u kojoj pravis taktike svakih nekoliko minuta, a reprezentacija u pitanju... ima i gorih od Brace, ja sam siguran u to...