Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- It_is_a_Leclerc
#1026 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana - ja se u tebe kletem !

-
suncandan
#1027 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Sto covjek sam sebi moze uraditi zlo, stvarno mu ne moze niko drugi....
Pratim povremeno temu, mada mi je sve na pocetku bilo jasno...
Pretpostavljam da je vecina clanova porodice slicna Dzenani... Gospodja je iskompleksirana, a mozda se radi i o necemu vise.
Meni je zao ovakvih ljudi, njima je potrebna strucna pomoc. Tu opet krivim nase drustvo koje bi trebalo povesti vise racuna o ljudima.
Pretpostavljam da je vecina clanova porodice slicna Dzenani... Gospodja je iskompleksirana, a mozda se radi i o necemu vise.
Meni je zao ovakvih ljudi, njima je potrebna strucna pomoc. Tu opet krivim nase drustvo koje bi trebalo povesti vise racuna o ljudima.
- muha_sa
#1028 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ovakvi i slicni vec 17 godina sjede u parlamentima-jal kantonalnim jal federalnim a bogme i državnim.suncandan wrote:Sto covjek sam sebi moze uraditi zlo, stvarno mu ne moze niko drugi....
- art vandeley
#1029 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja mislim da je tema zrela da ide pod kljuc... Prije svega iz razloga sto Dzeny vise uopste ne odgovara na pitanja a i ono sto odgovori su cista demagogija i suplja.
Na prvih 10ak stranica se malo isprosipala kako bi pokupila paznju a nakon toga tema ide sama od sebe ali bez njezinog ucesca. Ne treba joj to dopustiti. Kada se uopzbilji i pocne konkretno odgovarati na konkretna pitanja onda i cijeli cirkus neka se nastavi.
Na prvih 10ak stranica se malo isprosipala kako bi pokupila paznju a nakon toga tema ide sama od sebe ali bez njezinog ucesca. Ne treba joj to dopustiti. Kada se uopzbilji i pocne konkretno odgovarati na konkretna pitanja onda i cijeli cirkus neka se nastavi.
-
Aaron B
#1030 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
To je tosuncandan wrote: Gospodja je iskompleksirana
- junkers
#1031 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzeny, da li bi se slikala gola za playboy?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1032 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
a jel ti zao onih sto je podrzavaju bez imalo ironijesuncandan wrote:Sto covjek sam sebi moze uraditi zlo, stvarno mu ne moze niko drugi....
-
Katamaran_Sa
- PeekABoo
#1034 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Joooj Dzenana jesi se oteglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
- al_akhisari
#1035 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
..."dođe vakat kad pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati", reče jednom naš nobelovac; i možda je ovaj njegov komentar najbolji za ovo što prethodi ovom mom pisanju;
...da se razmijemo, nije dzenana, niti njen muž, kriva/i za to što će možda sutra isti da odlučuju i pitaju se za mnoga životno važna pitanja; a, možda i hoće, i u tome je sadržana sva tuga ovog našeg društva i aktuelnog trenutka našega življenja; kad se insan malo zamisli, shvati zapravo u kakvoj kaljuži mi živimo, kad su nam ovakve stranke i ovakvi pojedinci postali nekakva realna allllternativa
eto kakva nam je vlast i šta je stvorila
bez namjere da bilo koga vrijeđam, ili bilo šta slično, ali uvijek je bilo raznoraznih neznalica, primitivaca,...i među obarzovanim ljudima; ako se barem malo presaberemo, siguran sam da većina nas pozna barem jednu osobu koja ima diplomu i nikakve stvarne veze sa zvanjem ili statusom koji misli da mu u društvu zbog iste pripada; nažalost, na listama ima još mnooogo dzenana 
...da se razmijemo, nije dzenana, niti njen muž, kriva/i za to što će možda sutra isti da odlučuju i pitaju se za mnoga životno važna pitanja; a, možda i hoće, i u tome je sadržana sva tuga ovog našeg društva i aktuelnog trenutka našega življenja; kad se insan malo zamisli, shvati zapravo u kakvoj kaljuži mi živimo, kad su nam ovakve stranke i ovakvi pojedinci postali nekakva realna allllternativa
- Locker
#1036 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ako je Dzevad Galijasevic mogao biti predsjedavajuci opcinskog vijeca, zasto Dzenana ne bi mogla postati clan istog? Nas zna biti neopisivo glup kad su izbori u pitanju... Doci ce oktobar i zadnji Dzenanin post na ovoj temi ce biti jedan veliki 
- muha_sa
#1037 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
cekamo odgovore na postavljena pitanja
Dženi-hvala unaprijed
Dženi-hvala unaprijed
- Majuska
#1038 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Na pocetku ova tema bijahu smijesna, zezali se mi svi i tako..
Negdje na sredini vec postade zalosno kada se pojavi sveti muz Amir..
A sada..sada me vec strah Dzenane i njene kampanje,po mnogim pitanjima koja se ticu RS-a,Dejtona,genocida i ostalih krucijalnih pitanja ona moze rame uz rame sa Dodikom
A sada..sada me vec strah Dzenane i njene kampanje,po mnogim pitanjima koja se ticu RS-a,Dejtona,genocida i ostalih krucijalnih pitanja ona moze rame uz rame sa Dodikom
- muha_sa
#1039 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
sreca da je još na lokalnom nivou, al kad nam Dženi dodje-a hoce-u državni parlamenAt ondaMajuska wrote:Na pocetku ova tema bijahu smijesna, zezali se mi svi i tako..
- muha_sa
#1040 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ovo je ocit primjer na šta su ljudi spremnial_akhisari wrote:..."dođe vakat kad pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati", reče jednom naš nobelovac; i možda je ovaj njegov komentar najbolji za ovo što prethodi ovom mom pisanju;
...da se razmijemo, nije dzenana, niti njen muž, kriva/i za to što će možda sutra isti da odlučuju i pitaju se za mnoga životno važna pitanja; a, možda i hoće, i u tome je sadržana sva tuga ovog našeg društva i aktuelnog trenutka našega življenja; kad se insan malo zamisli, shvati zapravo u kakvoj kaljuži mi živimo, kad su nam ovakve stranke i ovakvi pojedinci postali nekakva realna allllternativaeto kakva nam je vlast i šta je stvorila
bez namjere da bilo koga vrijeđam, ili bilo šta slično, ali uvijek je bilo raznoraznih neznalica, primitivaca,...i među obarzovanim ljudima; ako se barem malo presaberemo, siguran sam da većina nas pozna barem jednu osobu koja ima diplomu i nikakve stvarne veze sa zvanjem ili statusom koji misli da mu u društvu zbog iste pripada; nažalost, na listama ima još mnooogo dzenana
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kmvu_Tfgv1I [/youtube]
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
dezurni_ucenik
#1042 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzenana,kod koga si polozila Rimsko pravo? Kod Mustafe Imamovica ili Zdravke Lucica? Jesi li ucila MPP iz skripte? Kako si polozila obligacije ,integralno il parcijalno?
-
dezurni_ucenik
#1043 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:Mnogo je neprijatelja koji me pokušavaju demoralisati ali ja im poručujem da neću odustati !
![]()
![]()
- dottore
#1044 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jadna ti ako to misliš, da te neko mrzi samo zato što si iz Zavidovića, a hoćeš u politiku i da donosiš neke važnije odluke.Dženana Čamdžić wrote:
Izgleda da administratori zaista nemaju ista merila prema svima !
Izgleda smeta im kada se neko javlja iz male sredine kao što su Zavidovići !
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1045 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
muha_sa wrote:sreca da je još na lokalnom nivou, al kad nam Dženi dodje-a hoce-u državni parlamenAt ondaMajuska wrote:Na pocetku ova tema bijahu smijesna, zezali se mi svi i tako..
A sada..sada me vec strah Dzenane i njene kampanje,po mnogim pitanjima koja se ticu RS-a,Dejtona,genocida i ostalih krucijalnih pitanja ona moze rame uz rame sa Dodikomkhm
Šta ima veze?Ako Srbi mogu imati Dušanku Majkić,mogu i Bošnjaci Dženanu!
- karanana
#1046 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nije mi jasno sto je ganjate sa ovim oko rs-a. Pa koji ce vam danas bosnjacki politicar reci da je rs genocidna i da radi na njenom ukidanju? A kamoli neka dzenana iz fahrove stranke koja se bori da udje u opstinu zavidovici. Uostalom, u pravu je, ako tako nesto izjavi, krsi ustav i ustroj zemlje u cije institucije hoce da udje i da ih muze. Doduse dodo i njegovi to rade pa im niko niste.
-
sha_ba
#1047 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
47 stranica u cugu..... sama sam sebe iznenadila
al da ne trolam....2 pitanja:
1. za doticnu (AVON SAM PROZDRNULA) gospodju zasto ne mijenjate stajlistu???? za Boga miloga!!!!!!!!
2. Moderacija.... zasto tema nije na lj&s??????????
i da, da ne zaboravim nisam ZAVIDNA jer nisam dipl.ing. ..... i nemam MUZA
1. za doticnu (AVON SAM PROZDRNULA) gospodju zasto ne mijenjate stajlistu???? za Boga miloga!!!!!!!!
2. Moderacija.... zasto tema nije na lj&s??????????
i da, da ne zaboravim nisam ZAVIDNA jer nisam dipl.ing. ..... i nemam MUZA
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1048 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
sha_ba wrote:AVON SAM PROZDRNULA
Džaba bona pišeš na francuskom,Dženana ti tečno govori engleski,njemački i latinski.
-
sha_ba
#1049 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
moj harry duboko se izviNJAJEM... predvidih to......prljavi Hare wrote:sha_ba wrote:AVON SAM PROZDRNULA
![]()
![]()
![]()
Džaba bona pišeš na francuskom,Dženana ti tečno govori engleski,njemački i latinski.
- Challenger__
#1050 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
sha_ba wrote: duboko se izviNJAJEM...