HardCore wrote:Tkd cestitam i ja tebi usao/la si u uzi krug najglupljih osoba na forumu. pusa bokic okic
No homo
Odličan odgovor, bravo.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
HardCore wrote:Tkd cestitam i ja tebi usao/la si u uzi krug najglupljih osoba na forumu. pusa bokic okic
A sto si ti brazobrazan pusti djevojku da se iskali na tebi kad nema na kome.Ucinit ces samo humano djelo.dušan_raskopušan wrote:Eto vidis koliko si ti jadna koristis svoje mogucnosti da bi nekog udaljila sa foruma jel ne mozes drugacije posto sigurno mozak imas ko klikerladyblue18 wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignorisanje upozorenja”
» Kladara
2 hefte![]()
Stari folovi ko dirne u vanilu ova banuje.Jadne ste vise sa tim forama
To kuci prosipaj
Hopkins wrote:Da otvorim ovu temu ponukao me dogadjaj koji mi je ispricao prijatelj, a dogodio se nekom njemu bliskom.
Naime taj covjek se ozenio i dobio od firme 7 dana da ode sa zenom na putovanje. Nakon provratka, u ponedjeljak ujutro otisao na posao, ali mu tamo kazu da taj dan ne radi jutarnju nego nocnu smjenu. Sta ce, vrati se kuci kad ima sta i vidjeti. Zena se kurva sa kumom. Kako je junak nase price bio zastitar, izvadi pistolj, uperi u njih, i lagano nazove punca i punicu da dodju. Kad su njeni dosli i vidjeli svoju cerkicu na djelu, nas junak ih je lagano sve zajedno istjerao iz kuce.
Druga prica je malo tuznija. Jedan poznanih se zabavljao sa religioznom djevojkom oko 1,5 godinu. Ljubav i dalje cvjeta, sve divno krasno, i dogovore se da ce izaci u petak vani. I zove on nju pred izlazak da se dogovore oko detalja, medjutim ona se ne javlja, ne odg. na sms. Tako prodje petak, i u subtu je momak opet zove ujutro, ona se ne javlja. tek predvece mu stize poruka: Ne zovi me vise, ja se danas udala.
Dakle, forumasi kakvi ste vi s ovom tematikom .Ja do sam nisam bio prevaren i nisam varao. Doduse nisam ni imao priliku, ali po nekom svom nahodjenju mislim da ne bih varao. Ipak ...
Kakve su ti ovo kletve "isuse ranjeni"??'dusa_raskopuša wrote:Hopkins wrote:Da otvorim ovu temu ponukao me dogadjaj koji mi je ispricao prijatelj, a dogodio se nekom njemu bliskom.
Naime taj covjek se ozenio i dobio od firme 7 dana da ode sa zenom na putovanje. Nakon provratka, u ponedjeljak ujutro otisao na posao, ali mu tamo kazu da taj dan ne radi jutarnju nego nocnu smjenu. Sta ce, vrati se kuci kad ima sta i vidjeti. Zena se kurva sa kumom. Kako je junak nase price bio zastitar, izvadi pistolj, uperi u njih, i lagano nazove punca i punicu da dodju. Kad su njeni dosli i vidjeli svoju cerkicu na djelu, nas junak ih je lagano sve zajedno istjerao iz kuce.
Druga prica je malo tuznija. Jedan poznanih se zabavljao sa religioznom djevojkom oko 1,5 godinu. Ljubav i dalje cvjeta, sve divno krasno, i dogovore se da ce izaci u petak vani. I zove on nju pred izlazak da se dogovore oko detalja, medjutim ona se ne javlja, ne odg. na sms. Tako prodje petak, i u subtu je momak opet zove ujutro, ona se ne javlja. tek predvece mu stize poruka: Ne zovi me vise, ja se danas udala.
Dakle, forumasi kakvi ste vi s ovom tematikom .Ja do sam nisam bio prevaren i nisam varao. Doduse nisam ni imao priliku, ali po nekom svom nahodjenju mislim da ne bih varao. Ipak ...
Isuse ranjeni.![]()
![]()
Sejtan je to. Navrati covjeka ba.
gdje si m@m@m@m@ wrote:oooooooooooooooooooooooo vozdra @Rayko diro?
obaveze uzele malo vise pod svoje,ali tu sam ...i dodjem,i padne odmah klix.ba ...ne ide to takom@m@ wrote:ev' mene, nema tebe da nazdravimo![]()
ipak nas ima i moralnih,a?NenjiA wrote:oplak'o sam morfija![]()
helem, ne varam. smatram to negativnom osobinom bilo koje muske ili zenske osobe![]()
prevario jesam i bio sam prevaren, ali nije ni mene ni nju pogodilo jer se desilo zbog toga sto je "veza" bila niđe veze![]()
po meni, čovjek treba biti iskren prvenstveno prema sebi, pa onda prema svome partneru. ako već imaš želju da budeš s nekim drugim - onda ostavi djevojku/momka.
eh sad, postoji tu i onaj psihološki momenat da je "slađe" tj. zanimljivije prevariti, ali o tome neki drugi put.
zaključak: ne varajte, volite se
jasno ko dan,ja bi ali ona necem@m@ wrote:prevod molimsokkia wrote:nije do mene
i pobjeg'o ha???sokkia wrote:jedne prilike se požalim kako baš nemam uspjeha u tome pred kolegama i kolegicama, kad jedna kolegica (niomalo loša) veli
-nisi tražio na pravoj adresi.
e jbg. osto sam ko popišan
sokkia wrote:jedne prilike se požalim kako baš nemam uspjeha u tome pred kolegama i kolegicama, kad jedna kolegica (niomalo loša) veli
-nisi tražio na pravoj adresi.
e jbg. osto sam ko popišan
alchak.ba wrote:ko vara?
dobri tehnicari koji su dobri i u dusialchak.ba wrote:ko vara?
i prekidaju snosaj, jeltesha_ba wrote:dobri tehnicari koji su dobri i u dusialchak.ba wrote:ko vara?![]()
![]()
varaj mala varalicegerberica wrote:alchak.ba wrote:ko vara?
varalice![]()
alchak.ba wrote:varaj mala varalicegerberica wrote:alchak.ba wrote:ko vara?
varalice![]()