Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Tkd

#1026 Re: Varate li?

Post by Tkd »

HardCore wrote:Tkd cestitam i ja tebi usao/la si u uzi krug najglupljih osoba na forumu. pusa bokic okic

No homo :)

Odličan odgovor, bravo. :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1027 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Zao mi je kladara, upravo si dobio trajni.

Vidimo se u nekom drugom forumskom zivotu. :mrgreen: :sax:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1028 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Vas dvojica, nemojte da i vas saljem na odmor. :oops:
Tkd

#1029 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Pročitah upozorenje. Samo da pitam šta sam to ja uradio osim diskutovao na ovoj temi ?
HardCore

#1030 Re: Varate li?

Post by HardCore »

varam
hableščina

#1031 Re: Varate li?

Post by hableščina »

dušan_raskopušan wrote:
ladyblue18 wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignorisanje upozorenja”
» Kladara

2 hefte
Eto vidis koliko si ti jadna koristis svoje mogucnosti da bi nekog udaljila sa foruma jel ne mozes drugacije posto sigurno mozak imas ko kliker :D

Stari folovi ko dirne u vanilu ova banuje.Jadne ste vise sa tim forama :D

To kuci prosipaj :D
A sto si ti brazobrazan pusti djevojku da se iskali na tebi kad nema na kome.Ucinit ces samo humano djelo.

Ne varam a mozda cu,mozda i necu :D
dusa_raskopuša

#1032 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

Hopkins wrote:Da otvorim ovu temu ponukao me dogadjaj koji mi je ispricao prijatelj, a dogodio se nekom njemu bliskom.

Naime taj covjek se ozenio i dobio od firme 7 dana da ode sa zenom na putovanje. Nakon provratka, u ponedjeljak ujutro otisao na posao, ali mu tamo kazu da taj dan ne radi jutarnju nego nocnu smjenu. Sta ce, vrati se kuci kad ima sta i vidjeti. Zena se kurva sa kumom. Kako je junak nase price bio zastitar, izvadi pistolj, uperi u njih, i lagano nazove punca i punicu da dodju. Kad su njeni dosli i vidjeli svoju cerkicu na djelu, nas junak ih je lagano sve zajedno istjerao iz kuce.

Druga prica je malo tuznija. Jedan poznanih se zabavljao sa religioznom djevojkom oko 1,5 godinu. Ljubav i dalje cvjeta, sve divno krasno, i dogovore se da ce izaci u petak vani. I zove on nju pred izlazak da se dogovore oko detalja, medjutim ona se ne javlja, ne odg. na sms. Tako prodje petak, i u subtu je momak opet zove ujutro, ona se ne javlja. tek predvece mu stize poruka: Ne zovi me vise, ja se danas udala.

Dakle, forumasi kakvi ste vi s ovom tematikom .Ja do sam nisam bio prevaren i nisam varao. Doduse nisam ni imao priliku, ali po nekom svom nahodjenju mislim da ne bih varao. Ipak ...

Isuse ranjeni. :shock: :lol:

Sejtan je to. Navrati covjeka ba. :razz:
123223

#1033 Re: Varate li?

Post by 123223 »

dusa_raskopuša wrote:
Hopkins wrote:Da otvorim ovu temu ponukao me dogadjaj koji mi je ispricao prijatelj, a dogodio se nekom njemu bliskom.

Naime taj covjek se ozenio i dobio od firme 7 dana da ode sa zenom na putovanje. Nakon provratka, u ponedjeljak ujutro otisao na posao, ali mu tamo kazu da taj dan ne radi jutarnju nego nocnu smjenu. Sta ce, vrati se kuci kad ima sta i vidjeti. Zena se kurva sa kumom. Kako je junak nase price bio zastitar, izvadi pistolj, uperi u njih, i lagano nazove punca i punicu da dodju. Kad su njeni dosli i vidjeli svoju cerkicu na djelu, nas junak ih je lagano sve zajedno istjerao iz kuce.

Druga prica je malo tuznija. Jedan poznanih se zabavljao sa religioznom djevojkom oko 1,5 godinu. Ljubav i dalje cvjeta, sve divno krasno, i dogovore se da ce izaci u petak vani. I zove on nju pred izlazak da se dogovore oko detalja, medjutim ona se ne javlja, ne odg. na sms. Tako prodje petak, i u subtu je momak opet zove ujutro, ona se ne javlja. tek predvece mu stize poruka: Ne zovi me vise, ja se danas udala.

Dakle, forumasi kakvi ste vi s ovom tematikom .Ja do sam nisam bio prevaren i nisam varao. Doduse nisam ni imao priliku, ali po nekom svom nahodjenju mislim da ne bih varao. Ipak ...

Isuse ranjeni. :shock: :lol:

Sejtan je to. Navrati covjeka ba. :razz:
Kakve su ti ovo kletve "isuse ranjeni"??'
Zar nemas ni malo postovanja?
Ray

#1034 Re: Varate li?

Post by Ray »

Sta vam je ljudi,sta ste podivljali,samo se prepirete :mrgreen:

Ali opet,nakon 24920729742x cu ponoviti: Hvala Bogu pa nismo svi isti...fkt je svijet izgleda otišao u klinac i sa moralom i svim ostalim :x
Ray

#1035 Re: Varate li?

Post by Ray »

m@m@ wrote:oooooooooooooooooooooooo vozdra @Ray :D ko diro?
gdje si m@m@ :mrgreen: :mrgreen:

ma to ja zbog ovih online fuckera,sto su nekad nadrljali kobajagi u zivotu,pa sad varaju na sve strane,ili bar glume macane i nedostizne :lol:
Ray

#1036 Re: Varate li?

Post by Ray »

m@m@ wrote:ev' mene, nema tebe da nazdravimo :wink:
obaveze uzele malo vise pod svoje,ali tu sam ...i dodjem,i padne odmah klix.ba ...ne ide to tako :lol:
Averus

#1037 Re: Varate li?

Post by Averus »

oplak'o sam morfija :lol:

helem, ne varam. smatram to negativnom osobinom bilo koje muske ili zenske osobe :roll:
prevario jesam i bio sam prevaren, ali nije ni mene ni nju pogodilo jer se desilo zbog toga sto je "veza" bila niđe veze :lol:

po meni, čovjek treba biti iskren prvenstveno prema sebi, pa onda prema svome partneru. ako već imaš želju da budeš s nekim drugim - onda ostavi djevojku/momka.
eh sad, postoji tu i onaj psihološki momenat da je "slađe" tj. zanimljivije prevariti, ali o tome neki drugi put.

zaključak: ne varajte, volite se :D
Ray

#1038 Re: Varate li?

Post by Ray »

NenjiA wrote:oplak'o sam morfija :lol:

helem, ne varam. smatram to negativnom osobinom bilo koje muske ili zenske osobe :roll:
prevario jesam i bio sam prevaren, ali nije ni mene ni nju pogodilo jer se desilo zbog toga sto je "veza" bila niđe veze :lol:

po meni, čovjek treba biti iskren prvenstveno prema sebi, pa onda prema svome partneru. ako već imaš želju da budeš s nekim drugim - onda ostavi djevojku/momka.
eh sad, postoji tu i onaj psihološki momenat da je "slađe" tj. zanimljivije prevariti, ali o tome neki drugi put.

zaključak: ne varajte, volite se :D
ipak nas ima i moralnih,a? :mrgreen:
htcxone

#1039 Re: Varate li?

Post by htcxone »

nit varao niti bi htio, a razlog je taj što sam osjetio kako je to, i ne bih nikada nikome mogao uciniti nesto da se osjeća kao ja tada... jednostavno prvo treba sačuvati svoj obraz, ne uzimati tuđe osjećaje zdravo za gotovo nikad ne znaš koliko neku osobu to može pogoditi... ja sam skontao da mi se radilo iza leđa nakon godinu i pol veze, belaj je bio što sam vjerovao toj osobi iako sam nakkon 10 dana SLUČAJNO vidio poruku gdje "prijatelja" zove na kafu, poslije je rekla kako su najbolji prijatelji bla bla, on je u drugom gradu (I jeste bio) da bi na kraju kad smo raskinuli (nakon godinu i pol) nekoliko dana poslije njih dvoje zajedno :D kad sam prevrtio film u rikverc, sve mi je jasno bilo :D bio mlad i zelen :mrgreen: osjećao se izdano itd al od svega naučiš nestto i oo najbitnije ne treba generalizirati zbog jedne ili dvije veze ... nisu svi isti, ako trazis nekoga iskrenog i naći ćeš ga
prevara je dokaz da nemas samokontrole i da nemas osjećaja za druge ljude... svako ko kaaže da je prevara ok je za mene ličnost bez dostojanstva jer vrijedi ona :

ŠTO ŽELIŠ SEBI ŽELI I DRUGOME
sokkia

#1040 Re: Varate li?

Post by sokkia »

nije do mene :D
sokkia

#1041 Re: Varate li?

Post by sokkia »

m@m@ wrote:
sokkia wrote:nije do mene :D
prevod molim 8-)
jasno ko dan,ja bi ali ona nece :D

ali sve pod uslovom da moja ne sazna :-D
sokkia

#1042 Re: Varate li?

Post by sokkia »

jedne prilike se požalim kako baš nemam uspjeha u tome pred kolegama i kolegicama, kad jedna kolegica (niomalo loša :D ) veli
-nisi tražio na pravoj adresi.
e jbg. osto sam ko popišan :D
sha_ba

#1043 Re: Varate li?

Post by sha_ba »

sokkia wrote:jedne prilike se požalim kako baš nemam uspjeha u tome pred kolegama i kolegicama, kad jedna kolegica (niomalo loša :D ) veli
i pobjeg'o ha??? :mrgreen:
gerberica

#1044 Re: Varate li?

Post by gerberica »

sokkia wrote:jedne prilike se požalim kako baš nemam uspjeha u tome pred kolegama i kolegicama, kad jedna kolegica (niomalo loša :D ) veli

eto ti signala :lol: :lol:
alchak.ba

#1045 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

ko vara?
gerberica

#1046 Re: Varate li?

Post by gerberica »

alchak.ba wrote:ko vara?

varalice :lol: :lol: