Jestebizet wrote:znaci ćale je foraGreat Cornholio wrote:
Ma kakav ba on, pametniji sam ja od njega,to znači da je bio uspješan u odgoju![]()
pa neizvjesnost kako cu te zvati...mah,Great Cornholio wrote:Kakvu neizvjesnost, ne kontam?
![]()
cemu je sudjeno to ce i biti...ili sto se nije trebalo desiti ni nece...jest fino zivotnu filozofiju po kolacima prosipatiGreat Cornholio wrote:Predlažem ti da napraviš hurmašice s pekmezom, il' šta drugo![]()
hajde reci da barem citas knjigeGreat Cornholio wrote:Pa eto ja se trudim da se zdravo hranim, ne pijem alkohol i ne pušim, malo sam tjelovježbu zapostavio u posljednje vrijeme, mali fudbal mi je omiljena rekreacija, al' ću se potruditi da se ponovo aktiviram i na tom polju.
Dobro je, ja se prepadoh kad ti napisa ovo "neizvjesnost". Vidiš, ima ona izreka " Koga su zmije ujedale i guštera se boji. Ja imam negativno iskustvo sa jednog drugog foruma, isto ovako kao s tobom sam se zezao, i ozbiljno pričao, sa jednom forumašicom, ona je to virtualno druženje doživjela pogrešno pa joj kasnije teško palo kad sam otišao sa tog foruma, a morao sam, nije bilo drugog rješenja.
Ali ti nisi kao ona, ti s ponosom ističeš da si udata žena
Život će biti, uglavnom kakvim ga mi budemo željeli, možda neće ali su velike šanse da bude takav, i zato treba dobro paziti šta želimo.
Čitam, jest da imam problema sa nekim slovima, al' čitam