BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1026 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Covjek rece da su igrali amateri,ARGUMENTOVANO mu odgovorili on i dalje palamudi,i presipa iz supljeg u prazno.
- It_is_a_Leclerc
#1027 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jok eto. Igrali su profesionalci.MOSALJOZE wrote:Covjek rece da su igrali amateri,ARGUMENTOVANO mu odgovorili on i dalje palamudi,i presipa iz supljeg u prazno.
Rekoh - pretjerah pojmom amateri. I dalje stojim iza toga da je EP bitnije i da je trebalo biti prioritet.
- bingov buraz
#1028 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
nasao,Musa
Last edited by bingov buraz on 12/08/2015 07:59, edited 1 time in total.
-
SSemir
#1029 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
prije utakmice sa francuskom. znanje iz tebe govori, znanje i iskustvo! to je ocito!It_is_a_Leclerc wrote: Ne znam sad koliko nam i šta treba da idemo u 1/4 finale, ali mislim da ćemo izgubiti sve do kraja.
Ne znam ni koliko ispada u B diviziju, jer nisam mislio da će mi taj podatak trebati, ali mislim da se moramo vratiti realnim dometima i očekivanjima, a to je ostanak u društvu najboljih.
- Droog
-
neno#4
#1031 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
No, dobro krenimo redom. Vitez je uveo u Ligu 13 kazes pomocu Pere Gudelja i para. Ne, nego ga je uveo velikim radom te sezone. Druga stvar, sto se tice EYOF - a, Njemacka, Spanija i Latvija su bile u punom rosteru, a to ipak nije malo pogotovo sa Spanijom finale. Koja to nasa selekcija dobija Spaniju u borbi za zlato? Sto se tice selektora, tu vidim da stvarno ne znas o cemu pricas.hrasno38 wrote:kao prvo uveo je Vitez u prvu ligu jer se Vitez pojacao pa kao i fudbalski klub zahvaljujuci prije svega Gudelju imao nikakvu konkurenciju do osvanja titule. Kao drugo U Gruziji jesu igrali dobro ali su sve reprezentacije koje su otisle na EP dosle sa nekim slabijim timovima. kao trece posto znam da se odlicno razumijes u kosarku reci onako realno kolika je krivica trenera za ova dva poraza??? Evo ja tvrdim da je minimalno 70%! kao cetvrto trebalo je ostaviti trenere koji su radili sa njima da i nastave raditi osim naravno Nene koji vjerovatno ne bi mogao radi klupskih obaveza. Kao peto posto na zalost znam za taj nacionalni balans jel tvrdis da je Pandza bolji trener od Firica i Ante Djogica npr????? nama u radu sa mladima ne treba mladi trener nego iskusan trener a odlicno bi bilo da je bio i igrac koji moze biti autoritet nekome od 16 godina. na osnovu cega ce Pandza biti autoritet Musi koji sa 16 godina je vec postigao sto ovaj nece u tri zivota??????neno#4 wrote:Argumenti su vrlo jednostavni: Uveo je Vitez u Ligu 13, prosle sezone odlicno vodio Kakanj i napravio dobar rezultat. Kadetska reprezentacija uzela zlato u Gruziji i napravili velike stvari. Uostalom, ko ne vjeruje nek' pita igrace koji su bili kod Halimica i Pandze ko je bolji trener.
Trenere koje ti spominjes su jednostavno prerasli ovaj nivo kosarke. Firica spominjes. Gordan je bukvalno predao reprezentaciju Halimicu i nije vise htio biti selektor. Neno se tukao sa Efesom, Fenerom i sada da bude selektor juniora, to je bio prije tri godine, nema vise vracanja na ovaj nivo. Adis Beciragic npr. trener u prvoj turskoj ligi, iako smo ga zeljeli za selektora U 20, ipak je nerealno.
Kad je bio Hala selektor, svi su pljuvali po njemu. Pandza je bolji trener od Halimica i najbolje rjesenje za ove momke zajedno sa Enesom u ovom trenutku. Bolji i od Firketa i od Hale. Igracki je jedno, trenerski nesto sasvim drugo.
- phillie
#1032 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pred zadnje kolo, mnogo je kombinacija, pa cak i da zavrsimo peti u grupi (pu pu pu). Ali o tome ne treba ni razmisljati. Dakle uz nasu pobjedu nad Hrvatskom, da bi ostali na drugom mjestu treba nam i :a) pobjeda Srbije nad Crnom Goromb)pobjeda Crne Gore i Francuske nad FinskomAko se jedan od ova dva uslova ispuni i mi budemo drugi onda vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju (danas igraju medjusobni susret i porazeni iz tog duela bice nam protivnik, uz uslov da Spanija dobije Englesku). Spanija nam moze biti protivnik ako izgubi od Engleza, a Turska dobije Litvaniju.Uglavnom ko god nam dodje, bice jebeno, ali ipak je to 1/4 finale, i ako hocemo dalje moramo tuci i ove reprezentacije.Hajmo djeco, mozete vi to! :bih: :bih: :bih:
- Thorgerson
#1033 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
U kolko igramo....
- phillie
#1034 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
u 20.15 (nema jos linka za live stream, kad bude neko ce ga vec postaviti
)
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1035 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Prvo kad citas korespodenciju onda je citaj kako treba jer ja sam upravo pobio tvrdnju @lecrecrca da je EYOF sranje od kosarkaskog turnira jer odlicno znam sta su evropske olimpijske igre mladih za razliku od navedenog koji tvrdi da je to nista...neno#4 wrote:No, dobro krenimo redom. Vitez je uveo u Ligu 13 kazes pomocu Pere Gudelja i para. Ne, nego ga je uveo velikim radom te sezone. Druga stvar, sto se tice EYOF - a, Njemacka, Spanija i Latvija su bile u punom rosteru, a to ipak nije malo pogotovo sa Spanijom finale. Koja to nasa selekcija dobija Spaniju u borbi za zlato? Sto se tice selektora, tu vidim da stvarno ne znas o cemu pricas.hrasno38 wrote:kao prvo uveo je Vitez u prvu ligu jer se Vitez pojacao pa kao i fudbalski klub zahvaljujuci prije svega Gudelju imao nikakvu konkurenciju do osvanja titule. Kao drugo U Gruziji jesu igrali dobro ali su sve reprezentacije koje su otisle na EP dosle sa nekim slabijim timovima. kao trece posto znam da se odlicno razumijes u kosarku reci onako realno kolika je krivica trenera za ova dva poraza??? Evo ja tvrdim da je minimalno 70%! kao cetvrto trebalo je ostaviti trenere koji su radili sa njima da i nastave raditi osim naravno Nene koji vjerovatno ne bi mogao radi klupskih obaveza. Kao peto posto na zalost znam za taj nacionalni balans jel tvrdis da je Pandza bolji trener od Firica i Ante Djogica npr????? nama u radu sa mladima ne treba mladi trener nego iskusan trener a odlicno bi bilo da je bio i igrac koji moze biti autoritet nekome od 16 godina. na osnovu cega ce Pandza biti autoritet Musi koji sa 16 godina je vec postigao sto ovaj nece u tri zivota??????neno#4 wrote:Argumenti su vrlo jednostavni: Uveo je Vitez u Ligu 13, prosle sezone odlicno vodio Kakanj i napravio dobar rezultat. Kadetska reprezentacija uzela zlato u Gruziji i napravili velike stvari. Uostalom, ko ne vjeruje nek' pita igrace koji su bili kod Halimica i Pandze ko je bolji trener.
Trenere koje ti spominjes su jednostavno prerasli ovaj nivo kosarke. Firica spominjes. Gordan je bukvalno predao reprezentaciju Halimicu i nije vise htio biti selektor. Neno se tukao sa Efesom, Fenerom i sada da bude selektor juniora, to je bio prije tri godine, nema vise vracanja na ovaj nivo. Adis Beciragic npr. trener u prvoj turskoj ligi, iako smo ga zeljeli za selektora U 20, ipak je nerealno.
Kad je bio Hala selektor, svi su pljuvali po njemu. Pandza je bolji trener od Halimica i najbolje rjesenje za ove momke zajedno sa Enesom u ovom trenutku. Bolji i od Firketa i od Hale. Igracki je jedno, trenerski nesto sasvim drugo.
Naravno da je uveo pomocu para ali ne na nacin na koji si tishvatio nego na nacin da je Pero ulozio pare u klub, dovela se pojacanja, klub se organizovao kako treba i krenuo ka vrhu.
Nemam ja nista protiv Pandze i predivno je da imamo mladih trenera samo sto se mladi treneri ne kale na reprezentacijama nego pored velikih trenera a ti bi kao "veliki" poznavaoc kosarke to morao znati. Uvodjenje Viteza i druge u prvu ligu nije karta koja sez zove uspjehom za preuzimanje reprezentacije. Klub OK reprezentacija nikad. Da je bio uspjesan kosarkas pa hajde.......
Ja sam onako izmedju redova spomenuo Firica, Halu...kao i Antu na kojeg su svi zaboravili posebno ono smece Konakovic kojeg je Anto naucio da hoda...
A koliko je Pandza dobar selektor to sam vidio na zadnje dvije izgubljene utakmice i to mozes siljiti nekome ko je samo kosarku gledao ispred TV a ne nekome ko je nekad bio kosarkaski trener i igrac.
Isto kao i sad u Bosni skupila se ekipa bivsih sarajevskih basketasa od Bradica, Galijatovica itd i napravila prvi put u istoriji Bosne jednonacionalnu upravu sto je izgleda u zadnje vrijeme postao trend u Sarajevu na svim poljima.
- hrasno38
#1036 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Francuska i da pobjedi i da izgubi mi smo prije Francuske ako dobijemo Hrvtasku jer smo ih dobili u medjusobnom susretu. nas jedino za drugo mjesto moze zajebati CG i niko drugi naravno ponavljam ako dobijemo Hrvatsku. Finska je prva 100%.phillie wrote:Pred zadnje kolo, mnogo je kombinacija, pa cak i da zavrsimo peti u grupi (pu pu pu). Ali o tome ne treba ni razmisljati. Dakle uz nasu pobjedu nad Hrvatskom, da bi ostali na drugom mjestu treba nam i :a) pobjeda Srbije nad Crnom Goromb)pobjeda Crne Gore i Francuske nad FinskomAko se jedan od ova dva uslova ispuni i mi budemo drugi onda vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju (danas igraju medjusobni susret i porazeni iz tog duela bice nam protivnik, uz uslov da Spanija dobije Englesku). Spanija nam moze biti protivnik ako izgubi od Engleza, a Turska dobije Litvaniju.Uglavnom ko god nam dodje, bice jebeno, ali ipak je to 1/4 finale, i ako hocemo dalje moramo tuci i ove reprezentacije.Hajmo djeco, mozete vi to! :bih: :bih: :bih:
- phillie
#1037 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja sam napisao scenarije za drugo mjesto u grupi. Da bi bili drugi, ako crnogorci pobjede srbe, trebace nam i pobjeda francuza (jer bi se onda gledali medjusobni susreti tri ekipe, a tu smo bolji od FR i CG), u suprotnom cemo biti treci (jer imamo negativan skor protiv crnogoraca).hrasno38 wrote:Francuska i da pobjedi i da izgubi mi smo prije Francuske ako dobijemo Hrvtasku jer smo ih dobili u medjusobnom susretu. nas jedino za drugo mjesto moze zajebati CG i niko drugi naravno ponavljam ako dobijemo Hrvatsku. Finska je prva 100%.phillie wrote:Pred zadnje kolo, mnogo je kombinacija, pa cak i da zavrsimo peti u grupi (pu pu pu). Ali o tome ne treba ni razmisljati. Dakle uz nasu pobjedu nad Hrvatskom, da bi ostali na drugom mjestu treba nam i :
a) pobjeda Srbije nad Crnom Gorom
b)pobjeda Crne Gore i Francuske nad Finskom
Ako se jedan od ova dva uslova ispuni i mi budemo drugi onda vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju (danas igraju medjusobni susret i porazeni iz tog duela bice nam protivnik, uz uslov da Spanija dobije Englesku). Spanija nam moze biti protivnik ako izgubi od Engleza, a Turska dobije Litvaniju.Uglavnom ko god nam dodje, bice jebeno, ali ipak je to 1/4 finale, i ako hocemo dalje moramo tuci i ove reprezentacije.Hajmo djeco, mozete vi to! :bih: :bih: :bih:
- hrasno38
#1038 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Vidi druze nebitna je za nas utakica Francuska Finska jer smo mi dobili Francuze a Finci su 100% prvi. Dakle nas na drugom mjestu moze zajebati samo CG ako dobije Srbiju jer imamo bolji skor i sa Srbijom i sa Francuskom. Naravno nama je jedino vazno dobiti Hrvatsku. Kako smo bolan bolji od CG kad smo izgubili od njih...jedino smo jaci u kos razliciphillie wrote:Ja sam napisao scenarije za drugo mjesto u grupi. Da bi bili drugi, ako crnogorci pobjede srbe, trebace nam i pobjeda francuza (jer bi se onda gledali medjusobni susreti tri ekipe, a tu smo bolji od FR i CG), u suprotnom cemo biti treci (jer imamo negativan skor protiv crnogoraca).hrasno38 wrote:Francuska i da pobjedi i da izgubi mi smo prije Francuske ako dobijemo Hrvtasku jer smo ih dobili u medjusobnom susretu. nas jedino za drugo mjesto moze zajebati CG i niko drugi naravno ponavljam ako dobijemo Hrvatsku. Finska je prva 100%.phillie wrote:Pred zadnje kolo, mnogo je kombinacija, pa cak i da zavrsimo peti u grupi (pu pu pu). Ali o tome ne treba ni razmisljati. Dakle uz nasu pobjedu nad Hrvatskom, da bi ostali na drugom mjestu treba nam i :
a) pobjeda Srbije nad Crnom Gorom
b)pobjeda Crne Gore i Francuske nad Finskom
Ako se jedan od ova dva uslova ispuni i mi budemo drugi onda vjerovatno idemo na Tursku ili Litvaniju (danas igraju medjusobni susret i porazeni iz tog duela bice nam protivnik, uz uslov da Spanija dobije Englesku). Spanija nam moze biti protivnik ako izgubi od Engleza, a Turska dobije Litvaniju.Uglavnom ko god nam dodje, bice jebeno, ali ipak je to 1/4 finale, i ako hocemo dalje moramo tuci i ove reprezentacije.Hajmo djeco, mozete vi to! :bih: :bih: :bih:
- phillie
#1039 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jarane, mi dobijemo crna gora dobije francuska dobije , svi imamo omjer 3-2 i mi smo drugi jer imamo bolju kos razliku.
Mi dobijemo crna gora dobije francuzi izgube mi smo treci jer smo ispusili od cg.
Ne znam kojom logikom nam nije bitna utakmica francuza osim ako cg izgubi od srbije, onda nec biti bitn.
Mi dobijemo crna gora dobije francuzi izgube mi smo treci jer smo ispusili od cg.
Ne znam kojom logikom nam nije bitna utakmica francuza osim ako cg izgubi od srbije, onda nec biti bitn.
- hrasno38
#1040 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
E da u pravu si.... previdio sam da je Francuska dobila CG i da se onda gleda kos razlika tu smo bar za sad najjaci.....mada cisto sumnjam da ce Srbija sebi dozvoliti, nakon sto je prosla zahvaljujuci nasem porazu protiv Finske i znatno boljim igrama u drugom kolu....ispadanje od CG. Mada sam jucer gledao Finska CG i boba je falila da uzmu Finsku i tada bi se zagovnalo do ludila:)phillie wrote:Jarane, mi dobijemo crna gora dobije francuska dobije , svi imamo omjer 3-2 i mi smo drugi jer imamo bolju kos razliku.
-
blaster
#1041 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Idealan rasplet za nas bi bio da zavrsimo na drugoj poziciji u svojoj grupi sto je i najrealniji ishod, a da u drugoj grupi poredak bude:
Spanija
Turska
Njemacka
Litvanija
Tada bi u 1/4 igrali sa Njemackom a u 1/2 sa Spanijom. Finale bi bilo dosta realna opcija u tom slucaju. Za ovako nesto nam je potrebno da u drugoj grupi Turska dobije Litvaniju, a Njemacka Grcku. Nije nemoguce.
Spanija
Turska
Njemacka
Litvanija
Tada bi u 1/4 igrali sa Njemackom a u 1/2 sa Spanijom. Finale bi bilo dosta realna opcija u tom slucaju. Za ovako nesto nam je potrebno da u drugoj grupi Turska dobije Litvaniju, a Njemacka Grcku. Nije nemoguce.
- MOSALJOZE
#1042 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Kad se mi bavimo prognozama(a bavimo se cesto)skoro uvijek ispusimo.Tako neka ide sve svojim tokom,i nakon utakmice ce se sve znati. 
- hrasno38
#1043 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Samo da je dogurati do polufinala posto 4 najbolja osiguravaju SP sljedec godine. Bilo bi lijepo izbjeci Litvaniju jer je domacin i Tursku koja pokazuje da je bas pojaka...mislim da sa svim ostalim reprezentacijama mozemo odigrati sigurnu pobjedu jer smo i Spaniju i Njemacku dobili sa istim sastavima na EYOFU
- mgogic
#1044 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Da bi Hrvate dobiti, pa cemo vidjeti! 
-
neno#4
#1045 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jesi procitao sta si napisao ili ti trebamo boldirati dio u kojem spominjes da su SVE REPREZENTACIJE DOSLE SA SLABIJIM TIMOVIMA? Gdje su bile te pare kada se trebala igrati Liga 13? Hajde, volio bi da mi to pojasnis. Bas bi volio.No, dobro krenimo redom. Vitez je uveo u Ligu 13 kazes pomocu Pere Gudelja i para. Ne, nego ga je uveo velikim radom te sezone. Druga stvar, sto se tice EYOF - a, Njemacka, Spanija i Latvija su bile u punom rosteru, a to ipak nije malo pogotovo sa Spanijom finale. Koja to nasa selekcija dobija Spaniju u borbi za zlato? Sto se tice selektora, tu vidim da stvarno ne znas o cemu pricas.
Prvo kad citas korespodenciju onda je citaj kako treba jer ja sam upravo pobio tvrdnju @lecrecrca da je EYOF sranje od kosarkaskog turnira jer odlicno znam sta su evropske olimpijske igre mladih za razliku od navedenog koji tvrdi da je to nista...
Naravno da je uveo pomocu para ali ne na nacin na koji si tishvatio nego na nacin da je Pero ulozio pare u klub, dovela se pojacanja, klub se organizovao kako treba i krenuo ka vrhu.
Nemam ja nista protiv Pandze i predivno je da imamo mladih trenera samo sto se mladi treneri ne kale na reprezentacijama nego pored velikih trenera a ti bi kao "veliki" poznavaoc kosarke to morao znati. Uvodjenje Viteza i druge u prvu ligu nije karta koja sez zove uspjehom za preuzimanje reprezentacije. Klub OK reprezentacija nikad. Da je bio uspjesan kosarkas pa hajde.......
Ja sam onako izmedju redova spomenuo Firica, Halu...kao i Antu na kojeg su svi zaboravili posebno ono smece Konakovic kojeg je Anto naucio da hoda...
A koliko je Pandza dobar selektor to sam vidio na zadnje dvije izgubljene utakmice i to mozes siljiti nekome ko je samo kosarku gledao ispred TV a ne nekome ko je nekad bio kosarkaski trener i igrac.
Isto kao i sad u Bosni skupila se ekipa bivsih sarajevskih basketasa od Bradica, Galijatovica itd i napravila prvi put u istoriji Bosne jednonacionalnu upravu sto je izgleda u zadnje vrijeme postao trend u Sarajevu na svim poljima.
Uhvatio si se Viteza kao pijan plota, a evo da komentarisemo rezultate Kaknja u protekloj sezoni. Jesi li pratio kako je covjek napravio tim koji su napravili odlicne stvari? Upravo zato sto si 'bivsi igrac i kosarkaski trener' bi to trebao znati.
Evo, sad te otvoreno pitam. Daj prijedloge za selektore u omladinskim reprezentacijama. Da cujemo, hajde?
- hrasno38
#1046 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
O cemu ti strucnjak pricas????? Malo si se ocito pogubio jer nisam ja napisao da su SVE REPREZENTACIJE DOSLE SA SLABIJIM TIMOVIMA!!!! Kome da predlazem......Bosninom i reprezentativnom potrcku?????? Ti mu ovdje nekako dodjes ko potparol Bosne i reprezentacije.....znam te jos od GY foruma i lizanja sa Bosninom upravom samo sto sam ja tad bio sa drugim nickom.....eto predlazite ti i Dino Konakovic svakako ste nerazdvojnineno#4 wrote:Jesi procitao sta si napisao ili ti trebamo boldirati dio u kojem spominjes da su SVE REPREZENTACIJE DOSLE SA SLABIJIM TIMOVIMA? Gdje su bile te pare kada se trebala igrati Liga 13? Hajde, volio bi da mi to pojasnis. Bas bi volio.No, dobro krenimo redom. Vitez je uveo u Ligu 13 kazes pomocu Pere Gudelja i para. Ne, nego ga je uveo velikim radom te sezone. Druga stvar, sto se tice EYOF - a, Njemacka, Spanija i Latvija su bile u punom rosteru, a to ipak nije malo pogotovo sa Spanijom finale. Koja to nasa selekcija dobija Spaniju u borbi za zlato? Sto se tice selektora, tu vidim da stvarno ne znas o cemu pricas.
Prvo kad citas korespodenciju onda je citaj kako treba jer ja sam upravo pobio tvrdnju @lecrecrca da je EYOF sranje od kosarkaskog turnira jer odlicno znam sta su evropske olimpijske igre mladih za razliku od navedenog koji tvrdi da je to nista...
Uhvatio si se Viteza kao pijan plota, a evo da komentarisemo rezultate Kaknja u protekloj sezoni. Jesi li pratio kako je covjek napravio tim koji su napravili odlicne stvari? Upravo zato sto si 'bivsi igrac i kosarkaski trener' bi to trebao znati.
Evo, sad te otvoreno pitam. Daj prijedloge za selektore u omladinskim reprezentacijama. Da cujemo, hajde?
- phillie
#1047 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Na radiju rekose da 6 ekipa ide na SP
- hrasno38
#1048 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
uh onda jos bolje ako je tako!!!! ne znam zna li se gdje ce biti SP ...aha evo jos uvijek nema organizatora......ne vidim zasto se mi ne bi prijavili nakon odlicne organizacije SP u rukometu za mlade!!!!...naravno ako bi nasi obezbjedili plasman!phillie wrote:Na radiju rekose da 6 ekipa ide na SP
Gledam ovdje posjete na utakmicama i samo se sjetim posjeta na rukometu....pa nasu bi reprezentaciju gledalo u Zetri u prosjeku 10.000 gledalaca
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/even/c ... leAll.html
-
mega_mashcine
#1049 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
na fibinoj stranici sam procitao da 5 reprezentacija ide na SP..hrasno38 wrote:uh onda jos bolje ako je tako!!!! ne znam zna li se gdje ce biti SP ...aha evo jos uvijek nema organizatora......ne vidim zasto se mi ne bi prijavili nakon odlicne organizacije SP u rukometu za mlade!!!!...naravno ako bi nasi obezbjedili plasman!phillie wrote:Na radiju rekose da 6 ekipa ide na SP
Gledam ovdje posjete na utakmicama i samo se sjetim posjeta na rukometu....pa nasu bi reprezentaciju gledalo u Zetri u prosjeku 10.000 gledalaca

- hrasno38
#1050 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa jebem mu bas se valja potruditi a onda nekako probati animirati da konkuruisemo za to SPmega_mashcine wrote:na fibinoj stranici sam procitao da 5 reprezentacija ide na SP..hrasno38 wrote:uh onda jos bolje ako je tako!!!! ne znam zna li se gdje ce biti SP ...aha evo jos uvijek nema organizatora......ne vidim zasto se mi ne bi prijavili nakon odlicne organizacije SP u rukometu za mlade!!!!...naravno ako bi nasi obezbjedili plasman!phillie wrote:Na radiju rekose da 6 ekipa ide na SP