U' jebote..Kataklinger wrote:Ako sam dobro informisan, u USK postoje 33 kutije u koje se naizmjenicno pretumbava 11 radara.
Doduše koliko su gladni za parama ne bi me čudilo da su 33 radara postavili u 11 kutija.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
U' jebote..Kataklinger wrote:Ako sam dobro informisan, u USK postoje 33 kutije u koje se naizmjenicno pretumbava 11 radara.
Upravo su profesorima snanjili plate .....promaha wrote:http://vijesti.ba/clanak/321743/mostar- ... om-kamerom
jbt koja je ovo rupa od grada ...
nemoj tako, dobar narod, vole se dvije strane grada isto tako samo ih politicari zavadjajupromaha wrote:http://vijesti.ba/clanak/321743/mostar- ... om-kamerom
jbt koja je ovo rupa od grada ...
Na ove tri lokacije: Dolovi,Bakici, Olovske Luke mobilni radar je svaki dan postavljen u trajanju od 8 radnih sati, sad u koje vrijeme na kojoj lokaciji mozda provjeriti na stranici BIHAMK-aNediM17 wrote:Danas krenuo prema Olovu slusam na RSG-u, kazu od 8 do 10 sati radar u Dolovima, kad ono radar gore iznad u Bakicima, cim se prodje tabla Bakici uz tarabu drvenu stoji, slika li slika. Kasnije sam se jos nesto vrtio oko Olova, kad on u Olovskim Lukama, tako da su slagali lokaciju na kojoj ce biti postavljen.
Zato pamet u glavu i smanji gas, a za svaki slucaj i cvaja u dzep (pola kazne u roku).
Ja sam to shvatio kao zabranu djeci koja tek položi da se vozika navečer po gradu i trkaju se i tako to.Throttle wrote:Od ovog svega, podrzavam jedino sankcionisanje ovih sto vozaju djecu na prednjem sjedistu.. ostalo sve je fuj.. nikad mi nije bio jasan zakon za ove sto tek poloze a ne smiju vozit navecer.. sta se zeli time postici? Ne smijes krenut na more dok ne svane pa dodjes tamo popodne hahaha
Ništa više trkača i dokazivača nije među onim koji nisu vozači-početnici, tako da je to po meni poprilično diskriminatorno. Ima brate drugih načina da spriječiš takve stvari, a ne da jebu normalne ljude.Astrix wrote:Ja sam to shvatio kao zabranu djeci koja tek položi da se vozika navečer po gradu i trkaju se i tako to.Throttle wrote:Od ovog svega, podrzavam jedino sankcionisanje ovih sto vozaju djecu na prednjem sjedistu.. ostalo sve je fuj.. nikad mi nije bio jasan zakon za ove sto tek poloze a ne smiju vozit navecer.. sta se zeli time postici? Ne smijes krenut na more dok ne svane pa dodjes tamo popodne hahaha
Znaš kako je kad dijete položi, pa hoće da se pokaže u gradu pred rajom. Pa znam nekoliko furača kada smo napunili svi 18 i njih nekoliko već položilo, pa to odmah dolazilo u školu sa autom, pa se išlo u grad i kuda sve ne. Jedan mentol je već u prvoj godini imao nekoliko udesa od kojih jedan frontalni srećom bez većih posljedica...
Znao sam ga vidjati s obje strane tunela.ing-ecc wrote:Ima li radar, bilo kakav, u i oko tunela 1. mart?
ne, ja sam samo uletioeluna wrote:Ing .... Jesi to naletio
Sent from my V7A using Tapatalk
Ma ne vjerujem da te moglo uslikati ako si vozio 61 km/h. Ograničenje je 60 km/h na tom potezu, a kamere slikaju koliko znam na 11 km/h više.Black swan wrote:uslika me kamera kod piste a vozio 60
mozda 61
jesu sta mijenjali
oni iz druge trake su sporo vozili takodjer