Neznam sta bi reko, za te pare su mogli kupiti bolje krilo
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Jedini dio teksta koji ti je na mjestu, glasi: "Željo imo (imao) loptu u posjedu", ostalo je za potpaluborcanin wrote:Borac je bio bolji do te linije koju je pogodio Svraka. Zeljo imo loptu u posjedu a sanse izgledne nije napravio dok je Borac iz kontre napravio 3 4 sanse, sutao po golu i realno bio bolji. Sudija je preokrenuo utakmicu u Borcevu korist, doduse nije ni on sa sigurnoscu mogao vidjeti da li je presla liniju, na kameri se vidi da nije presla liniju 100%. Mislim da je taj go presudio dalji tok utakmice, EDIT MODERACIJA: Ovo je nepotrebna prica na sportskom forumu!
KPNCTNJAH wrote:1. Uzmes lijepo isti taj video, pa sam napravis SS u trenutku kad se vidi da je lopta presla liniju, problem je sto to ne postoji... i ti trazis previse, ovakav kvalitet videa, pa nisu snimali high-speed kamerom da imam 1000 frame-ova u sekundi i da biram najbolji trenutak... bilo je ili ovo ili kad je lopta 20cm iznad linije... ne znam kakvih nekoliko trenutaka spominjes kad je na sve tri slike golman na rukama, s nogama i tijelom u zraku... pa nije breakdancer da ostane u tom polozaju nekoliko trenutaka, u pitanju je manje od jedne sekunde...veljaca wrote: Ima samo ovdje jedan mali problem:
Slika broj 2 je nekoliko trenutaka iza slike broj 3 ( pogledaj po golmanu bojca ) - kada je lopta se odbila od zemlje i isla prema gore ..... Mogao si postaviti umjesto slike broj 2, sliku nakon jos 1 sekunde i onda gol sigurno ne bi bio, jer bi lopta bila iznad linije jedno metar u odlazecoj putanji ...
Na slici broj 3 se vidi najjasnije ....
A citava ova prica je bezveze - jer kako sudija odluci - tako je ..... A mescini da je on odlucio da je GOOOOOOOOOOOOOOOOOL ...................
ili si ti jedan od onih sto prica da je lopta na putu od precke do linije bila u golu, kao da je bilijar u pitanju...
2. nebitno vise, priznato je i vozdra, tek je pocela sezona, bice ovoga jos...
Čuj sa Lanetom da potpišu.PapeSusic wrote:Olimpik sutra potpisuje ugovor s jednim srbijanskim reprezentativcem. Mislim da se radi o Milanu Jovanovicu.
Neznam sta bi reko, za te pare su mogli kupiti bolje krilo
Jok ba, to ti je onaj najvatreniji VucJThomas wrote:jebote ja mislio pape sušić za sarajevo navija...
Zaboravio si Liverpoolnorth wrote:Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...
Što bi reko Seyo Saxon: "Tu nisu čista posla, tu se turske pjesme hapaju..."
Ja ba, lik bio u Liverpool-u...joj cirkusa, daj da vidimo to čudo....ima li još tih poačanja, rafalajte, ovo mi djeluje baš interesantno...ultima_palabra wrote:Zaboravio si Liverpoolnorth wrote:Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...
Što bi reko Seyo Saxon: "Tu nisu čista posla, tu se turske pjesme hapaju..."![]()
Ma ovo je ubleha, kakav Olimpic...
Ko bolan potpisuje, o čemu ti?sumirprimus wrote:ja jebte led ovo sam tek sad vidio,mislim jes u vezi gola,al nije jel regularan il nije,go je priznat jelde i toćka ba,
al gledaj slike 1.i pitanje?pa gdje zavrsi lopta?nisam gledo,ne kontam,ono je metar od stative 10 metara od golmana???sta bi s nje...
p.s i jel se meni cini il je ovaj bio i u liverpulu,sto potisuje za olimpic,il sam ga zamijenio s nekim???
toliko o nebulozamaIn August 2011, Jovanović moved to Belgian club R.S.C. Anderlecht, signing a two-year contract.
2 year znaci odlazi ove godine da nebi otiso dzabe sledece godine.Baltazar_khan wrote:toliko o nebulozamaIn August 2011, Jovanović moved to Belgian club R.S.C. Anderlecht, signing a two-year contract.
Evo i SportSport pise o tomeObuca9 wrote:Ko bolan potpisuje, o čemu ti?sumirprimus wrote:ja jebte led ovo sam tek sad vidio,mislim jes u vezi gola,al nije jel regularan il nije,go je priznat jelde i toćka ba,
al gledaj slike 1.i pitanje?pa gdje zavrsi lopta?nisam gledo,ne kontam,ono je metar od stative 10 metara od golmana???sta bi s nje...
p.s i jel se meni cini il je ovaj bio i u liverpulu,sto potisuje za olimpic,il sam ga zamijenio s nekim???
Pa jebo te kralj, da se sad na forumu pojavi informacija da je smak svijeta u pola 4, pola Bosne bi već krenulo pakovati kofere za Njemačku, kontajući da je istina...
Eto nek nisu tvoji ublehaši a ti se nemoj sekirati za Gracića, imaš svoj klub od strane Udbe osnovan!north wrote:Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...
Što bi reko Seyo Saxon: "Tu nisu čista posla, tu se turske pjesme hapaju..."
Toni pred potpisom za OlimpichImpavidus wrote:E jesam poželio ovako nekad mahalsku pročitat, fali mi otkad ovi naši u tajnosti dovode, pa ni ne znaš dok ne potpiše.
A Gawu, Montiel, Kučuković će na zimu šta li...ultima_palabra wrote:Toni pred potpisom za OlimpichImpavidus wrote:E jesam poželio ovako nekad mahalsku pročitat, fali mi otkad ovi naši u tajnosti dovode, pa ni ne znaš dok ne potpiše.
More i u mijadža poslije treninga, ako ga Bvlgari nafata i obrlatinorth wrote:Evo na jednom drugom portalu spominju Zvonimira Vukića, čovjek igao prije dvije godine za Šahtjar Donjeck, igrao LP sa njima, prošlu u Partizanu bio, kaže dojadilo mu više,interesantna mu Otoka i one fino prošarane tribine, a čuo i ima fin bazen u blizini...
Meni je ovo baš cool, samo treba provjerene informacije iznositi, naročito ovo što @ultima navodi "pred potpisom" i something like that..
@Impavidus, nije interesantno ono što naši radi, kad ne znaš ništa do potpisa, bolje vako, mašta radi svašta....