Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
PapeSusic

#1026 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

Olimpik sutra potpisuje ugovor s jednim srbijanskim reprezentativcem. Mislim da se radi o Milanu Jovanovicu.
Image

Neznam sta bi reko, za te pare su mogli kupiti bolje krilo
am2804

#1027 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by am2804 »

borcanin wrote:Borac je bio bolji do te linije koju je pogodio Svraka. Zeljo imo loptu u posjedu a sanse izgledne nije napravio dok je Borac iz kontre napravio 3 4 sanse, sutao po golu i realno bio bolji. Sudija je preokrenuo utakmicu u Borcevu korist, doduse nije ni on sa sigurnoscu mogao vidjeti da li je presla liniju, na kameri se vidi da nije presla liniju 100%. Mislim da je taj go presudio dalji tok utakmice, EDIT MODERACIJA: Ovo je nepotrebna prica na sportskom forumu!
Jedini dio teksta koji ti je na mjestu, glasi: "Željo imo (imao) loptu u posjedu", ostalo je za potpalu
veljaca

#1028 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by veljaca »

KPNCTNJAH wrote:
veljaca wrote: Ima samo ovdje jedan mali problem:

Slika broj 2 je nekoliko trenutaka iza slike broj 3 ( pogledaj po golmanu bojca ) - kada je lopta se odbila od zemlje i isla prema gore ..... Mogao si postaviti umjesto slike broj 2, sliku nakon jos 1 sekunde i onda gol sigurno ne bi bio, jer bi lopta bila iznad linije jedno metar u odlazecoj putanji ...
Na slici broj 3 se vidi najjasnije ....
A citava ova prica je bezveze - jer kako sudija odluci - tako je ..... A mescini da je on odlucio da je GOOOOOOOOOOOOOOOOOL ................... :thumbup:
1. Uzmes lijepo isti taj video, pa sam napravis SS u trenutku kad se vidi da je lopta presla liniju, problem je sto to ne postoji... i ti trazis previse, ovakav kvalitet videa, pa nisu snimali high-speed kamerom da imam 1000 frame-ova u sekundi i da biram najbolji trenutak... bilo je ili ovo ili kad je lopta 20cm iznad linije... ne znam kakvih nekoliko trenutaka spominjes kad je na sve tri slike golman na rukama, s nogama i tijelom u zraku... pa nije breakdancer da ostane u tom polozaju nekoliko trenutaka, u pitanju je manje od jedne sekunde...

ili si ti jedan od onih sto prica da je lopta na putu od precke do linije bila u golu, kao da je bilijar u pitanju...

2. nebitno vise, priznato je i vozdra, tek je pocela sezona, bice ovoga jos...

Za ovo pod 1. - nema potrebe, sudija priznao GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, ja to prihvatio i gotovo .... :D

Za ovo pod 2. - ovo je najbitnije, da si i ti to rekao ..... 8-)
Impavidus

#1029 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Impavidus »

PapeSusic wrote:Olimpik sutra potpisuje ugovor s jednim srbijanskim reprezentativcem. Mislim da se radi o Milanu Jovanovicu.
Image

Neznam sta bi reko, za te pare su mogli kupiti bolje krilo
Čuj sa Lanetom da potpišu. :lol: :lol:
I opet... :lol:
ultima_palabra

#1030 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Ta će Lane, bolje da su Ibričića doveli :zoka:
Obuca9

#1031 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Obuca9 »

:lol: :lol: :lol:
JThomas

#1032 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

jebote ja mislio pape sušić za sarajevo navija...
Tomahawk11
Globalni moderator

#1033 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:jebote ja mislio pape sušić za sarajevo navija...
Jok ba, to ti je onaj najvatreniji Vuc :mrgreen:
JThomas

#1034 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

ha sad sam skontao...
north

#1035 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by north »

Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...

Što bi reko Seyo Saxon: "Tu nisu čista posla, tu se turske pjesme hapaju..."
ultima_palabra

#1036 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

north wrote:Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...

Zaboravio si Liverpool ;-)

Ma ovo je ubleha, kakav Olimpic...
sumirprimus

#1037 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by sumirprimus »

ja jebte led ovo sam tek sad vidio :lol: ,mislim jes u vezi gola,al nije jel regularan il nije,go je priznat jelde i toćka ba,
al gledaj slike 1.i pitanje?pa gdje zavrsi lopta?nisam gledo,ne kontam,ono je metar od stative 10 metara od golmana???sta bi s nje...

p.s i jel se meni cini il je ovaj bio i u liverpulu,sto potisuje za olimpic,il sam ga zamijenio s nekim???
north

#1038 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by north »

ultima_palabra wrote:
north wrote:Pa taj srbin je prije dvije godine ja mislim igrao u Anderlechtu i sad slijeće ni manje ni više nego na Otoku? Interesantno, nakon one blamaže sa onim što je šatro bio Barcin podmladak pa ne odigra ni minute u Olimpicu, ne treba ublehašima ni sekunde vjerovati....samo vječito pitanje je odakle Nijaz viša namiče te pare i kako mu se isplati kad nema rezultata, publike, a bogami ni nekih većih sponzora izuzev njegove firme...

Zaboravio si Liverpool ;-)

Ma ovo je ubleha, kakav Olimpic...
Ja ba, lik bio u Liverpool-u...joj cirkusa, daj da vidimo to čudo....ima li još tih poačanja, rafalajte, ovo mi djeluje baš interesantno...
Obuca9

#1039 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Obuca9 »

sumirprimus wrote:ja jebte led ovo sam tek sad vidio :lol: ,mislim jes u vezi gola,al nije jel regularan il nije,go je priznat jelde i toćka ba,
al gledaj slike 1.i pitanje?pa gdje zavrsi lopta?nisam gledo,ne kontam,ono je metar od stative 10 metara od golmana???sta bi s nje...

p.s i jel se meni cini il je ovaj bio i u liverpulu,sto potisuje za olimpic,il sam ga zamijenio s nekim???
Ko bolan potpisuje, o čemu ti?

Pa jebo te kralj, da se sad na forumu pojavi informacija da je smak svijeta u pola 4, pola Bosne bi već krenulo pakovati kofere za Njemačku, kontajući da je istina...
sumirprimus

#1040 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by sumirprimus »

pa dobro,i ti se uhvatio ko ..da ne kajem,jel se meni cini il je ovaj za koga se pretpostavlja da je jedan od potencijalnih pojacanja za olimpic,a za kog nagadja kolega forumas da bi trebao,da ce biti,mozda i ovaj momak igro kad za liverpula sve je na osnovu rekla kazala... i tako :roll:

u kolko je smak svijeta kod vas u pola cetri? kod mene za po sata :run:
Baltazar_khan

#1041 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

In August 2011, Jovanović moved to Belgian club R.S.C. Anderlecht, signing a two-year contract.
toliko o nebulozama :oops:
PapeSusic

#1042 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

Baltazar_khan wrote:
In August 2011, Jovanović moved to Belgian club R.S.C. Anderlecht, signing a two-year contract.
toliko o nebulozama :oops:
2 year znaci odlazi ove godine da nebi otiso dzabe sledece godine.

Odigro je 18 utakmica za Liverpool al se nazalost nije proslavio. Prosle sezone je kao zamjena Lukaki zabio 9 golova u belgijskoj ligi
PapeSusic

#1043 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by PapeSusic »

Obuca9 wrote:
sumirprimus wrote:ja jebte led ovo sam tek sad vidio :lol: ,mislim jes u vezi gola,al nije jel regularan il nije,go je priznat jelde i toćka ba,

Ko bolan potpisuje, o čemu ti?

Pa jebo te kralj, da se sad na forumu pojavi informacija da je smak svijeta u pola 4, pola Bosne bi već krenulo pakovati kofere za Njemačku, kontajući da je istina...
Evo i SportSport pise o tome
http://sportsport.ba/bh_fudbal/skoro-su ... alac/86117

Spominje se 1 milion eura + Subasic. Mislim da bi to bio daleko najveci transfer u historiji Premijer Lige.
amoninan

#1044 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by amoninan »

Sa Jusufbegovićem na klupi koga god doveli max je borba za Evropu.
aldinjo

#1045 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by aldinjo »

Eto nek nisu tvoji ublehaši a ti se nemoj sekirati za Gracića, imaš svoj klub od strane Udbe osnovan! :-)
Impavidus

#1046 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Impavidus »

E jesam poželio ovako nekad mahalsku pročitat, fali mi otkad ovi naši u tajnosti dovode, pa ni ne znaš dok ne potpiše. :-D
ultima_palabra

#1047 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Impavidus wrote:E jesam poželio ovako nekad mahalsku pročitat, fali mi otkad ovi naši u tajnosti dovode, pa ni ne znaš dok ne potpiše. :-D
Toni pred potpisom za Olimpich 8-)
Impavidus

#1048 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Impavidus »

ultima_palabra wrote:
Impavidus wrote:E jesam poželio ovako nekad mahalsku pročitat, fali mi otkad ovi naši u tajnosti dovode, pa ni ne znaš dok ne potpiše. :-D
Toni pred potpisom za Olimpich 8-)
A Gawu, Montiel, Kučuković će na zimu šta li...
Doduše dosta im Gabriel Batistuta iz Klagenfurta.
north

#1049 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by north »

Evo na jednom drugom portalu spominju Zvonimira Vukića, čovjek igao prije dvije godine za Šahtjar Donjeck, igrao LP sa njima, prošlu u Partizanu bio, kaže dojadilo mu više,interesantna mu Otoka i one fino prošarane tribine, a čuo i ima fin bazen u blizini...

Meni je ovo baš cool, samo treba provjerene informacije iznositi, naročito ovo što @ultima navodi "pred potpisom" i something like that..

@Impavidus, nije interesantno ono što naši radi, kad ne znaš ništa do potpisa, bolje vako, mašta radi svašta....
ultima_palabra

#1050 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

north wrote:Evo na jednom drugom portalu spominju Zvonimira Vukića, čovjek igao prije dvije godine za Šahtjar Donjeck, igrao LP sa njima, prošlu u Partizanu bio, kaže dojadilo mu više,interesantna mu Otoka i one fino prošarane tribine, a čuo i ima fin bazen u blizini...

Meni je ovo baš cool, samo treba provjerene informacije iznositi, naročito ovo što @ultima navodi "pred potpisom" i something like that..

@Impavidus, nije interesantno ono što naši radi, kad ne znaš ništa do potpisa, bolje vako, mašta radi svašta....
More i u mijadža poslije treninga, ako ga Bvlgari nafata i obrlati :mrgreen:
Locked