Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hinterland00 wrote:Ako okrivljenici budu krivi to će značiti da su samo oni krivi. Rekao je tako Josipović RH će već bit članica EU-a tad. Nema nikavih posljedica. Za BIH i RH bi bilo najbolje da su u konfederalnim odnosima ali nažalost od 1.7. ove godine biti će razdvojenije nego ikad.
Ba boli mene ku..ac šta je reko Josipović. Sestorci se sudi kao čelnicima erceg-bosne, i biće im dokazan zločinački podhvat s ciljem podjele BiH, a neka Josipović cijeni to kako hoće.
hinterland00 wrote:Ne znači to za državu ništa. Isto ako budu osuđeni i Karadžić i Mladić RS neće biti ukinuta. Sve se svodi na pojedničnu odgovornost.
Ma jasno je to meni, ali otkuda onda olakšanje za čitavu Hrvatsku kad je Gotovina oslobođen? Svaka druga izjava zvaničnika (pa i Josipovića koji je pravnik) je bila "Hrvatska nije ništa kriva" etc.
Ili kad neko ispadne kriv, kriv je samo on, a kad nekog oslobode "svi smo nevini".
hinterland00 wrote:Ne znači to za državu ništa. Isto ako budu osuđeni i Karadžić i Mladić RS neće biti ukinuta. Sve se svodi na pojedničnu odgovornost.
Ne, mi ćemo kao narod ukinuti RS, demokratskim putem preko izbora, samo polako
Ma jasno je to meni, ali otkuda onda olakšanje za čitavu Hrvatsku kad je Gotovina oslobođen? Svaka druga izjava zvaničnika (pa i Josipovića koji je pravnik) je bila "Hrvatska nije ništa kriva" etc.
Ili kad neko ispadne kriv, kriv je samo on, a kad nekog oslobode "svi smo nevini".
A to su političari ali ja ti kažem što je praksa i činjenica. Vole da se dodvore malo desnici pred izbore. Josipović i poziranje s Gotovinom.
Dok je SAD aktivno u igri nema ukidanja niti jednog entiteta jer je DS njihovo dijete i oni pošto su narcisoidni neće nikad priznat da su pogriješili.
hinterland00 wrote:Bez učešća HV nema slamanja Srba u zapadnoj Bosni. HV je odradila ulogu isto kad Američka vojska u Francuskoj. Ne treba zaboraviti da je sva pomoć ARBIH stizala iz Hrvatske svih tih godina i da je Hrvatska primala izbjeglice i sve ostalo. Da je RH zatvorila granicu Srbi bi zauzeli čitavu BIH.
Na svaki dio naoruzannja porez se platio hrvatskoj, a da je Bosna i Hercegovina pala ili da su nedaj Boze pridruzili Srbima Hrvatske nebi bilo!
hinterland00 wrote:Ako okrivljenici budu krivi to će značiti da su samo oni krivi. Rekao je tako Josipović RH će već bit članica EU-a tad. Nema nikavih posljedica. Za BIH i RH bi bilo najbolje da su u konfederalnim odnosima ali nažalost od 1.7. ove godine biti će razdvojenije nego ikad.
Ako se dokaze udruzeni zlocinacki poduhvat onda ce i te kako biti, sa zakasnjenjem naravno.
Dok je SAD aktivno u igri nema ukidanja niti jednog entiteta jer je DS njihovo dijete i oni pošto su narcisoidni neće nikad priznat da su pogriješili.
Demokratija čuda čini, vidit ćeš , kažem ništa preko noći, samo polako.
Smatram da će se kriza u BIH riješiti nekim novim ratom u dalekoj budućnosti. Vidljivo je da se na ovim forumima nitko o ničim ne može dogovoriti kao usostalom i u pravom svijetu.
hinterland00 wrote:Smatram da će se kriza u BIH riješiti nekim novim ratom u dalekoj budućnosti. Vidljivo je da se na ovim forumima nitko o ničim ne može dogovoriti kao usostalom i u pravom svijetu.
a zbog čega opet da ratujete? Zbog hidroelektrana kao i prosli put ?
hinterland00 wrote:Ja predlažem rješenja a ljudi po forumima sve odbijaju. I to pripadnici sva 3 naroda. To je beznadna borba čini mi se. Svaki rat se vodi za teritorij.
Tebi rjesenje rat?? Ti nisi normalan. Ako je tebi rjesenje rat, da Bog da ti u kuci bio.
Nije meni rješenje rat. Ja dajem mirovna rješenja za BIH kao funkcionalnu i ravnopravni državu sva 3 naroda a svi to odbijaju jer imaju neke druge ciljeve.
hinterland00 wrote:Nije meni rješenje rat. Ja dajem mirovna rješenja za BIH kao funkcionalnu i ravnopravni državu sva 3 naroda a svi to odbijaju jer imaju neke druge ciljeve.
Prijatelju prošlo je vrijeme kad su nam krojili riješenja ovdje iz Beograda i Zagreba, to bi valjda trebo znati
Danas kroji vam sudbinu Washington. Bolje bi ja za vas skrojio od Amera jer nemam loše namjere. 50 zaatupnika u saboru. 15 iz reda svakog naroda + 5 iz ostalih. Za svaku odluku treba donijeti 10 zastupnika iz reda svakog naroda. Ukinuti entitete i ovakve kantone i ostaviti napraviti nove kantone i općine po gegorafskom principu i bok.
hinterland00 wrote:Danas kroji vam sudbinu Washington. Bolje bi ja za vas skrojio od Amera jer nemam loše namjere. 50 zaatupnika u saboru. 15 iz reda svakog naroda + 5 iz ostalih. Za svaku odluku treba donijeti 10 zastupnika iz reda svakog naroda. Ukinuti entitete i ovakve kantone i ostaviti napraviti nove kantone i općine po gegorafskom principu i bok.
Opet kažem Ustav je tu da se mjenja, a mi ćemo ga sami mjenjati, i matere ti nemojte nam pomagati dosta je jednom.
Prosvjetli nas molim te,kako ti u federaciji izborima utices na RS ?Garant' se slazes sa onim BNP idiotima.
Last edited by rajv0sa on 08/02/2013 01:45, edited 1 time in total.
hinterland00 wrote:Bez učešća HV nema slamanja Srba u zapadnoj Bosni. HV je odradila ulogu isto kad Američka vojska u Francuskoj. Ne treba zaboraviti da je sva pomoć ARBIH stizala iz Hrvatske svih tih godina i da je Hrvatska primala izbjeglice i sve ostalo. Da je RH zatvorila granicu Srbi bi zauzeli čitavu BIH.
Na svaki dio naoruzannja porez se platio hrvatskoj, a da je Bosna i Hercegovina pala ili da su nedaj Boze pridruzili Srbima Hrvatske nebi bilo!
pa najveca greska srba je sto nisu uvidjeli tada prije rata da im bosnjaci nisu neprijatelji. bosnjaci su tada u najmanju ruku bili neutralni ili su u odredjenom broju ( ja bih rekao malom ali nisam relevantan) stali na stranu hrvata. i dan danas je kljuc prosperiteta bosne u dogovoru srba i bosnjaka