Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1027 Re: Utakmice.
De kopiraj text dobijem ovaj error
Internal Server Error
Internal Server Error
- Koshpa
#1028 Re: Utakmice.
rashtiman wrote:De kopiraj text dobijem ovaj error
Internal Server Error
pao server
Predstavnici lidera španjolske druge lige, momčadi Elchea, boravili su danas u Sarajevu, a glavni razlog njihovog posjeta glavnom gradu Bosne i Hercegovine bila je utakmica između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski, tačnije prva zvijezda tima sa Koševa i nekadašnji "A" reprezentativac Bosne i Hercegovine, Said Husejinović.
Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, sportski i tehnički direktori Elchea nisu krili oduševljenje Husejinovićevom predstavom protiv Zrinjskog, u kojoj je ovaj fudbaler još jednom pokazao svoju neupitnu kvalitetu, pa se nećemo iznenaditi ukoliko se fudbaler Sarajeva u budućnosti pridruži Emiru Spahiću u najjačoj europskoj ligi, španjolskoj Primeri, obzirom da Elche ima velike šanse da se u narednoj sezoni nađe u ovom elitnom takmičenju.
Husejinović je večeras protiv Zrinjskog u više navrata pravio odlične prodore kroz protivničku odbranu, driblao i po tri igrača, pokazivao svoju vrhunsku tehniku, ali i kreirao nekoliko asistencija koje njegovi saigrači nisu znali iskoristiti, dok je kod jedinog gola na ovom meču, onog koji je postigao Dupovac u 30. minuti meča, sam započeo akciju centaršutom.
Podsjetimo, Said Husejinović je ugovorom vezan za FK Sarajevo do 20. jula 2013. godine, a njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 600.000 eura prema njemačkoj internetskoj stranici transfermarkt.de.
- Mračajski proto
#1029 Re: Utakmice.
Jooooooooooooj prvaciiiiiiiiiii
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1030 Re: Utakmice.
Prvo poluvrijeme jako dobro odigrano. barem 4-5 dobrih sansi od kojih je neke teze fuliti nego pogoditi
.
Odmah sam pomislio, samo da nam se ne osvete sve te fule i propustene sanse. I zamalo ne bi tako.
U drugom poluvremenu dosta losija igra. Manje tecna. Djeluje mi kao da nasi igraci nemaju dovoljno snage da istim tempom odrade svih 90 minuta. Slican pad, jos radikalniji, je bio i u Lukavici.
Uzeli smo tri boda, to je najbitnije. Par jako dobrih akcija, finih momenata, nije lose bilo na danasnjoj tekmi.
Jos jedna tekma, nadam se pobjedi..pa onda pauza za konsolidaciju redova. A i djeluje da je ekipi prijeko potreban odmor, regeneracija i punjenje baterija.
Nije ovo lose ljudi. Narocito ako se sjetimo kako nam je ekipa izgledala prosle sezone. Ovo su dva iskoraka ka boljem, sasvim sigurno. Treba zbiti redove, pokazati i malo strpljenja, i za neke greske i za neke igrace, narocito ove mladje.
Borba za titulu se nastavlja.
Odmah sam pomislio, samo da nam se ne osvete sve te fule i propustene sanse. I zamalo ne bi tako.
U drugom poluvremenu dosta losija igra. Manje tecna. Djeluje mi kao da nasi igraci nemaju dovoljno snage da istim tempom odrade svih 90 minuta. Slican pad, jos radikalniji, je bio i u Lukavici.
Uzeli smo tri boda, to je najbitnije. Par jako dobrih akcija, finih momenata, nije lose bilo na danasnjoj tekmi.
Jos jedna tekma, nadam se pobjedi..pa onda pauza za konsolidaciju redova. A i djeluje da je ekipi prijeko potreban odmor, regeneracija i punjenje baterija.
Nije ovo lose ljudi. Narocito ako se sjetimo kako nam je ekipa izgledala prosle sezone. Ovo su dva iskoraka ka boljem, sasvim sigurno. Treba zbiti redove, pokazati i malo strpljenja, i za neke greske i za neke igrace, narocito ove mladje.
Borba za titulu se nastavlja.
-
north
#1031 Re: Utakmice.
U 14 kola imati omjer 10-3-1 ne može biti nikako loše, činjenica je da smo imali kudikamo lakši raspored nego što će to biti na proljeće, ali imali smo ga i u prošlim sezonama pa smo se već na polusezoni opraštali od titule
...Ovako ko što reče @Libero, borba se nastavlja, u vrhu smo, potrebno je još sad tu još jednu stepenicu preskočiti i završiti kao jesenji prvaci....a onda ćemo imati dosta vremena za analize, na ljudima u klubu i treneru je da osmisle kako na proljeće ući još dosta jači, spremniji, jer činjenica da ova ista ekipa bez novih pojačanja kako u prvih 11 tako i na klupi, teško može do kraja izdržati...
- amoninan
#1032 Re: Utakmice.
...ako nema kupa,
ima titule

ima titule
- Logovan
#1033 Re: Utakmice.
Lijepa igra u prvom poluvremenu. Mogli smo im utrpati jedno četiri gola ali džaba kad smo bili neprecizni.
SAID HUSEJINOVIĆ
IVAN SESAR
IVAN TATOMIROVIĆ
Navijanje dobro ali može bolje. Opalo je u drugom poluvremenu.
SAID HUSEJINOVIĆ
IVAN SESAR
IVAN TATOMIROVIĆ
Navijanje dobro ali može bolje. Opalo je u drugom poluvremenu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1035 Re: Utakmice.
Na ss.ba pise ovo.
FK Radnik: Lučić, Takovac, Ostojić, Mirković, Kojić, Jevtić, Basara, Kapetan, Ristić, Ćulum, Nikić.
FK Sarajevo: Bandović, Torlak, Husejinović, Hadžić, Tatomirović, Gujić, Belošević, Tadejević, Dupovac, Zlatković, Suljić.
FK Radnik: Lučić, Takovac, Ostojić, Mirković, Kojić, Jevtić, Basara, Kapetan, Ristić, Ćulum, Nikić.
FK Sarajevo: Bandović, Torlak, Husejinović, Hadžić, Tatomirović, Gujić, Belošević, Tadejević, Dupovac, Zlatković, Suljić.
-
todd_smith
#1036 Re: Utakmice.
Asmir opet dribla, dok ima samog igraca na drugoj strani, jbga vise i preseravanja ovog 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1037 Re: Utakmice.
Slabo ovo djeluje za sada.
- Logovan
#1038 Re: Utakmice.
Preslabo prvo.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1040 Re: Utakmice.
Nesto treba mijenjati, mada ne znam ni sam sta. Zalaganje i sve ostalo, kao da je prijateljska utakmica. Kao da nam bodovi nisu ni bitni. 
- ledeni_caj
#1041 Re: Utakmice.
Sace Nuhanovic da preokrene ovo.
-
iceman2010
#1042 Re: Utakmice.
Ma sa ovakvom igrom mi ne zasluzujemo nista. Ode jesenja, vjerovatno i titula. Sa ovakvom igrom trebamo biti zadovoljni ako izborimo evropu.
-
todd_smith
#1043 Re: Utakmice.
1-0 za Radnik
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1044 Re: Utakmice.
fuj!!!
- Salah ad-Din
#1045 Re: Utakmice.
Šta reći?
Slabo, slabo, ovog Suljića što prije prodati!
Slabo, slabo, ovog Suljića što prije prodati!
-
north
#1046 Re: Utakmice.
Da se igra još par kola mi ne samo da bi izgubili 1 jesto, nego bi zaostajali jedno 4-5 bodova za vodećim...
Fino ćemo se sa današnjom utakmicom posrati na sve što je urađeno u prvom dijelu polusezone i prepustiti prvo mjesto....Sjajno, fala qrcu što ide duga pauza....
Fino ćemo se sa današnjom utakmicom posrati na sve što je urađeno u prvom dijelu polusezone i prepustiti prvo mjesto....Sjajno, fala qrcu što ide duga pauza....
- Zavatoni
#1047 Re: Utakmice.
Usrase oni danas i sefa i stanicu...
Ne kontam ovu igru bez zalaganja, motiva ni ideje...znamo da tu nema puno kvaliteta, ali ova je igra sramotna...
Ne kontam ovu igru bez zalaganja, motiva ni ideje...znamo da tu nema puno kvaliteta, ali ova je igra sramotna...
- Salah ad-Din
#1048 Re: Utakmice.
Pola ovih igrača mislima je već u drugim timovima, samo sad kontaju gdje će se uhljebiti i da li je stigla koja ponuda za njih. Nije im potrebno više dokazivanje. Toliko o njihovoj ljubavi prema klubu.
(Najiskrenije se nadam da griješim, više bi volio i da su prodali utakmicu i da su naograjisali, nisu dobro spavali ili bilo šta drugo)
(Najiskrenije se nadam da griješim, više bi volio i da su prodali utakmicu i da su naograjisali, nisu dobro spavali ili bilo šta drugo)
- Logovan
#1049 Re: Utakmice.
Aaaaaaaaa
Pa koji kurac?????
- art vandeley
#1050 Re: Utakmice.
Jos rece lik cilj je jesenja titula