Da si me prozvao po nadimku sa foruma, odazvao bih se. 100%.sarajevoxxxx wrote:Dobar si![]()
Jednom sam vozio Željine navijače, cijeli put sam kontao reko možda je Cheli neki od njih, bilo nas je u autu podosta.ono znam da pratiš Željine utakmice
Sirija vol. 2
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#102376 Re: Sirija vol. 2
- ioannes
#102377 Re: Sirija vol. 2
kod nas i na zapadu postoje samo dva načina kako se postaje "anti-assadovac"
liberalno-neocons smjer u smislu politike usa izraela itd.
sunitsko-sektaški smjer u smislu manjka sekularne svijesti i simpatiziranjem sa snagama koje koje stoje u opoziciji prema "nevjernicima"
u ovu drugu skupinu pripadaju savoxxx i kompanija
liberalno-neocons smjer u smislu politike usa izraela itd.
sunitsko-sektaški smjer u smislu manjka sekularne svijesti i simpatiziranjem sa snagama koje koje stoje u opoziciji prema "nevjernicima"
u ovu drugu skupinu pripadaju savoxxx i kompanija
-
handžar88
#102378 Re: Sirija vol. 2
Nema ni smisla covjeka nazivat teroristom i isilovcem.. nema smisla ni opravdavat i podrzavat ogromne zlocine koje SAA cini, pravit se da se ne desavaju a istovremeno druge nazivat zlocincima. Slazem se i ja da je za ovaj rat najvise odgovorna "opozicija" i da nije ni trebalo doci do revolucije jer je i sam Bog zabranio da se dizu pobune protiv vladara jer ga jeje sam Bog postavio na vlast u skladu s onim kako je narod zasluzio, ali kad se vec desilo nema smisla predstavljat jednu stranu bezgresnom a drugu najvecim zlocincima a u biti je razlika vrlo mala jedino sto je argument na strani Asada je to da on nije odgovoran za pocetak rata.zrakomlat wrote:Al to stvarno nema nikakvog smisla, ni od Sa'voxa ni od "opozicije". Asad ko Asad je nebitan lik, on je predstavnik jednog sistema, ne znam kako da kazem. Sutra, da Asad ode, a uređenje države ostane isto, šta bi se to promjenilo za ove što ga mrze i insistiraju samo da on ode a poslije će sve biti bolje.handžar88 wrote: ..............,.. covjek podrzava svakog ko je protiv Asada, od pocetka je od strane Savoxa vidljiva samo ta iznimna mrznja prema tom zlocincu a nikako ne vidim neke posebne simpatije prema nekoj strani, podrzava i Kurde i Izraelce, Isil, nusru, amere svakog ko je protiv Asada.. ima legitimno pravo na to, Asad nista manji zlocinac od svih ostalijph u ovom ratu. Vi podrzavate zlocinca, sta cemo s tim, pogledate li sebe nekad?
Last edited by handžar88 on 10/02/2018 00:14, edited 1 time in total.
-
zrakomlat
#102379 Re: Sirija vol. 2
Opetja033 wrote:Treb'o si u prvi kanjon. Džennet bi ti bio zagarantovan.sarajevoxxxx wrote:![]()
Dobar si![]()
Jednom sam vozio Željine navijače, cijeli put sam kontao reko možda je Cheli neki od njih, bilo nas je u autu podosta.ono znam da pratiš Željine utakmice
-
sarajevoxxxx
#102380 Re: Sirija vol. 2
Zadnja utakmica sa Slobodom u Tuzli kad je izgubio Željo tada je to bilo.Challenger_ wrote:Da si me prozvao po nadimku sa foruma, odazvao bih se. 100%.sarajevoxxxx wrote:Dobar si![]()
- Nadzornik
#102381 Re: Sirija vol. 2
120 lidera Isila amnestirano i integrirano u Kurdski YPG.

http://www.voltairenet.org/article199646.html
Vise od 10.000 terorista Isila ce se boriti uz Kurde u Siriji pod direktnom komandom Sjedinjenih Drzva.

http://www.voltairenet.org/article199394.html

http://www.voltairenet.org/article199646.html
Vise od 10.000 terorista Isila ce se boriti uz Kurde u Siriji pod direktnom komandom Sjedinjenih Drzva.

http://www.voltairenet.org/article199394.html
- Opetja033
#102382 Re: Sirija vol. 2
Sad znamo i na čije si halke počeo ići...handžar88 wrote: jer je i sam Bog zabranio da se dizu pobune protiv vladara jer ga jeje sam Bog postavio na vlast u skladu s onim kako je narod zasluzio
-
zrakomlat
#102383 Re: Sirija vol. 2
Djelimično se slažem, al da ne raspravljam dalje, ode u off.handžar88 wrote:Nema ni smisla covjeka nazivat teroristom i isilovcem.. nema smisla ni opravdavat i podrzavat ogromne zlocine koje SAA cini, pravit se da se ne desavaju a istovremeno druge nazivat zlocincima. Slazem se i ja da je za ovaj rat najvise odgovorna "opozicija" i da nije ni trebalo doci do revolucije jer je i sam Bog zabranio da se dizu pobune protiv vladara jer je On taj koji postavlja vlast u skladu s onim kako je narod zasluzio, ali kad se vec desilo nema smisla predstavljat jednu stranu bezgresnom a drugu najvecim zlocincima a u biti je razlika vrlo mala jedino sto je argument na strani Asada je to da on nije odgovoran za pocetak rata.zrakomlat wrote:Al to stvarno nema nikakvog smisla, ni od Sa'voxa ni od "opozicije". Asad ko Asad je nebitan lik, on je predstavnik jednog sistema, ne znam kako da kazem. Sutra, da Asad ode, a uređenje države ostane isto, šta bi se to promjenilo za ove što ga mrze i insistiraju samo da on ode a poslije će sve biti bolje.handžar88 wrote: ..............,.. covjek podrzava svakog ko je protiv Asada, od pocetka je od strane Savoxa vidljiva samo ta iznimna mrznja prema tom zlocincu a nikako ne vidim neke posebne simpatije prema nekoj strani, podrzava i Kurde i Izraelce, Isil, nusru, amere svakog ko je protiv Asada.. ima legitimno pravo na to, Asad nista manji zlocinac od svih ostalijph u ovom ratu. Vi podrzavate zlocinca, sta cemo s tim, pogledate li sebe nekad?
- Challenger_
#102384 Re: Sirija vol. 2
Onda ja nisam bio u kolima. Ako idem sa ekipom, idemo sa mojim kolima jer se jedini pouzdano ne odvaljujem od droge, niti pijem. Jednom sam sa pijanom i drogiranom budaletinom skoro poginuo kao suvozač, aparatima su me vadili iz kola, od tada sam suvozač samo u ekstremnim situacijama, a bilo je kada smo se vraćeli iz Zenice sa utakmice, npr.sarajevoxxxx wrote:Zadnja utakmica sa Slobodom u Tuzli kad je izgubio Željo tada je to bilo.
Last edited by Challenger_ on 10/02/2018 00:20, edited 1 time in total.
-
handžar88
#102385 Re: Sirija vol. 2
Cije?.. ovako ti je i po Bibliji i po Kuranu..Opetja033 wrote:Sad znamo i na čije si halke počeo ići...handžar88 wrote: jer je i sam Bog zabranio da se dizu pobune protiv vladara jer ga jeje sam Bog postavio na vlast u skladu s onim kako je narod zasluzio
- Nadzornik
#102386 Re: Sirija vol. 2
Zastava Isila uz Tursku zastavu u oblasti Afrin.
I kazi- prstic visoko podignut da nebi bilo zabune...

I kazi- prstic visoko podignut da nebi bilo zabune...

- Opetja033
#102387 Re: Sirija vol. 2
Da Assad lično sastavi ekipu a da im onaj plastični derpe bude trener i da ugovore prijateljsku sa ovima - navijao bih za "Tiger Boys".zrakomlat wrote:Opetja033 wrote:Treb'o si u prvi kanjon. Džennet bi ti bio zagarantovan.sarajevoxxxx wrote:![]()
Dobar si![]()
![]()
nisi normalan
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#102388 Re: Sirija vol. 2
Prijatno demagog. Uzmi kašiku primakni se pa malo kusaj. Matemaika i logika te pobijaju. Dobar je jer je protiv čovjeka koji zadnju deceniju popušta dizgine aparata koji mu jebabo ostavio kako bi narod prodisao.handžar88 wrote: Jedete govna malo,.. covjek podrzava svakog ko je protiv Asada, od pocetka je od strane Savoxa vidljiva samo ta iznimna mrznja prema tom zlocincu a nikako ne vidim neke posebne simpatije prema nekoj strani, podrzava i Kurde i Izraelce, Isil, nusru, amere svakog ko je protiv Asada.. ima legitimno pravo na to, Asad nista manji zlocinac od svih ostalijph u ovom ratu. Vi podrzavate zlocinca, sta cemo s tim, pogledate li sebe nekad?
Dr Assad nije cvječka ali nije napalmom palio djecu širom svijeta, nije protjerao i skoro uništio jednu naciju (Palestinsku), nije napao na najokrutniji način drugu zemlju kako bi preko nje pružio svoje cijevi. Kad toliko volite kurde, ti kikonja primite koje siroće (kurdsko ili romsko nećete uočiti razliku) pa pokažite koliko ste uz njih.
- Challenger_
#102389 Re: Sirija vol. 2
"Mržnja, emocija robova, ljubav (prema Željezničaru) osobina bogova":
(mojne mi teološkog prigovora, riječ je o metafori)
-
sarajevoxxxx
#102390 Re: Sirija vol. 2
Ovi moji su bili ok. Ništa od toga nije bilo. Jesam uživao kao nikad. Naslušao sam se priča ko je se skim i kada potukao k'o za čitav život. Jedan stane drugi odmah nastavi. A kad sam ja u tom i tom kafiću...Challenger_ wrote:Onda ja nisam bio u kolima. Ako idem sa ekipom, idemo sa mojim kolima jer se jedini pouzdano ne odvaljujem od droge, niti pijem. Jednom sam sa pijanom i drogiranom budaletinom skoro poginuo kao suvozač, aparatima su me vadili iz kola, od tada sam suvozač samo u ekstremnim situacijama, a bilo je kada smo se vraćeli iz Zenice sa utakmice, npr.sarajevoxxxx wrote:Zadnja utakmica sa Slobodom u Tuzli kad je izgubio Željo tada je to bilo.
- Challenger_
- Nadzornik
#102392 Re: Sirija vol. 2
BREAKING !!
AUTHENTIC BATTLE CAMPAL IN THE EUFRATES !!
SDF AND ISLAMIC STATE ATTACK THE PROGUBERNAMENTAL FORCES !!
IN THE COMBATS A GREAT NUMBER OF RUSSIAN PARAMILITARIES ARE INVOLVED!
https://twitter.com/lummideast/status/9 ... 2864519168
https://twitter.com/Nidalgazaui/status/ ... 0839797760
https://twitter.com/Nidalgazaui/status/ ... 0602534912
AUTHENTIC BATTLE CAMPAL IN THE EUFRATES !!
SDF AND ISLAMIC STATE ATTACK THE PROGUBERNAMENTAL FORCES !!
IN THE COMBATS A GREAT NUMBER OF RUSSIAN PARAMILITARIES ARE INVOLVED!
https://twitter.com/lummideast/status/9 ... 2864519168
https://twitter.com/Nidalgazaui/status/ ... 0839797760
https://twitter.com/Nidalgazaui/status/ ... 0602534912
- Opetja033
#102393 Re: Sirija vol. 2
Šta ima Titani, nisam vas prepoznao...Challenger_ wrote:"Mržnja, emocija robova, ljubav (prema Željezničaru) osobina bogova":
-
zrakomlat
#102394 Re: Sirija vol. 2
A sve lovačke priče asarajevoxxxx wrote:Ovi moji su bili ok. Ništa od toga nije bilo. Jesam uživao kao nikad. Naslušao sam se priča ko je se skim i kada potukao k'o za čitav život. Jedan stane drugi odmah nastavi. A kad sam ja u tom i tom kafiću...Challenger_ wrote:Onda ja nisam bio u kolima. Ako idem sa ekipom, idemo sa mojim kolima jer se jedini pouzdano ne odvaljujem od droge, niti pijem. Jednom sam sa pijanom i drogiranom budaletinom skoro poginuo kao suvozač, aparatima su me vadili iz kola, od tada sam suvozač samo u ekstremnim situacijama, a bilo je kada smo se vraćeli iz Zenice sa utakmice, npr.sarajevoxxxx wrote:Zadnja utakmica sa Slobodom u Tuzli kad je izgubio Željo tada je to bilo.
- Challenger_
#102395 Re: Sirija vol. 2
Da su kone (Pitari), garant. Pošto su Manijaci, a oni su regionalni mit, e to je nešto drugo moj stari. Il' je bilo il' će bit'.zrakomlat wrote:A sve lovačke priče a
- Opetja033
#102396 Re: Sirija vol. 2
Šta meni u životu treba da ove gluposti moram čitati.
Odoh spavati, budite pozdravljeni.
- Challenger_
#102397 Re: Sirija vol. 2
Samo, džaba pišem, klupski fudbal nam je tanak, pretanak. Pa ću stati da nam se ljudi ne smiju.
_________
_________
- undefined007
#102398 Re: Sirija vol. 2
o čemu vi raspravljate, a ja još luđi čitam 10 stranica već sat i nešto ne bi li šta pohvatao jer nisam od jutros ništa upratio 
-
sarajevoxxxx
#102399 Re: Sirija vol. 2
"Kone "Challenger_ wrote:Da su kone (Pitari), garant. Pošto su Manijaci, a oni su regionalni mit, e to je nešto drugo moj stari. Il' je bilo il' će bit'.zrakomlat wrote:A sve lovačke priče a
Ne vjerujem da su lovačke. Čast je u pitanju, ozbiljne su to teme
- dragma
- Vozim: Pješe
#102400 Re: Sirija vol. 2
Opetja033 wrote:Treb'o si u prvi kanjon. Džennet bi ti bio zagarantovan.sarajevoxxxx wrote:
![]()
Dobar si![]()
Živčo moj