Moderators: _BataZiv_0809, anex

To je on zbog tebe_BataZiv_0809 wrote:A ja intervjua, imao sam osjecaj da sam se probudio u 1957 negdje na granici Istocne Njemacke i Cehoslovacke.
A jok, nisam ti ja bas za sovjetski modelkamen spoticanja wrote: To je on zbog tebe![]()
da se osjecas ugodnije
Morel fontana?_BataZiv_0809 wrote:A jok, nisam ti ja bas za sovjetski modelkamen spoticanja wrote: To je on zbog tebe![]()
da se osjecas ugodnije![]()
Nego smijesni su mi ti intervjui za koje se iz aviona vide da su placeni. Ma ko god bio sa druge strane mikrofona. A i Najdin je vec poceo sa supljom i opcom blebetologijom. Hajmo malo konkretno
Sta cemo sa visokoobrazovanim kamencitju?kamen spoticanja wrote: Morel fontana?![]()
hebem ga ja...moze li zenica u privrednom smislu zavrtit tesanjski model? Moze itekako
eto to pise u intervju konkretno
S pravnicima?_BataZiv_0809 wrote:Sta cemo sa visokoobrazovanim kamencitju?kamen spoticanja wrote: Morel fontana?![]()
hebem ga ja...moze li zenica u privrednom smislu zavrtit tesanjski model? Moze itekako
eto to pise u intervju konkretno
Ne mozemo bas svi tankat gorivo na Hifi, pravit carape u Pobjedi, izradjivati lezajeve u Man Humelu, a ni klat kokosi u Madiju.
Volio bih cuti kako ce to uraditi? Odnosno bolje receno-sta su cekali do sad?kamen spoticanja wrote: S pravnicima?
Pa na budzet ko i do sad![]()
Kontam da bi za pocetak bilo cool rijesit ovo neVSS-ova...mozda bi se nasla koja kinta za studente zlatana meskica i nezira pivica
Cekali su Naidina_BataZiv_0809 wrote:Volio bih cuti kako ce to uraditi? Odnosno bolje receno-sta su cekali do sad?kamen spoticanja wrote: S pravnicima?
Pa na budzet ko i do sad![]()
Kontam da bi za pocetak bilo cool rijesit ovo neVSS-ova...mozda bi se nasla koja kinta za studente zlatana meskica i nezira pivica
Jasta su. Diploma iz Sirokog Brijega i B2 Njemacki su izgleda krajnji domet rjesavanja problema nezaposlenosti.kamen spoticanja wrote: Cekali su Naidina
Zna se ko je boss berkama i hazbama, ne vrijedjaj nam inteligenciju, nemas to pravokamen spoticanja wrote:Nije tesko priznat ces
samo sto su do sada razne berke hazbe i kompanija ubijale u pojam svaki pokusaj bilo kakvog trzaja i tom smjeru
Zna se naravno...no sisic nije_BataZiv_0809 wrote:Zna se ko je boss berkama i hazbama, ne vrijedjaj nam inteligenciju, nemas to pravokamen spoticanja wrote:Nije tesko priznat ces
samo sto su do sada razne berke hazbe i kompanija ubijale u pojam svaki pokusaj bilo kakvog trzaja i tom smjeru
Mislio sam po funkciji, ne personalno.kamen spoticanja wrote: Zna se naravno...no sisic nije
Jesi ikad cuo za paralelne centre upravljanja?_BataZiv_0809 wrote:Mislio sam po funkciji, ne personalno.kamen spoticanja wrote: Zna se naravno...no sisic nije
Onda su paralelni centri upravljanja zasluzni za fontane i biciklisticke staze, a ne samo Husaga?kamen spoticanja wrote: Jesi ikad cuo za paralelne centre upravljanja?
I tome govorim svo vrijeme...utakmica je izmedju hamke i ekipe...i naidina ?
Zato ja nemam dileme s koje sam.strane
Tako nekako_BataZiv_0809 wrote:Onda su paralelni centri upravljanja zasluzni za fontane i biciklisticke staze, a ne samo Husaga?kamen spoticanja wrote: Jesi ikad cuo za paralelne centre upravljanja?
I tome govorim svo vrijeme...utakmica je izmedju hamke i ekipe...i naidina ?
Zato ja nemam dileme s koje sam.strane
Šah
veliki_ah wrote:Kako ce SDA slavodobitno otvoriti ovu fontanu u septembru...![]()
![]()
Mislim da je na posljednjim lokalnim SDA uzela i u urbanim i u ruralnim dijelovima općine, doduše puno dominantnije u ruralnim ali opet... A na općim je preovladavao SBB u urbanim a SDA u ruralnim.Freamon Lester wrote: A onda uporedimo statistiku sela sa statistikom izbora i dobijemo ono sto svi znamo, a to je da za SDA uglavnom glasa nepismeni seljak koji nece da se bavi poljoprivredom...![]()
Nije momak uopšte loš, a i Hamko ga ne voli...kamberovica polje wrote:SDA je ponudila klasični SDA kalibar. Problem je što su sve ostale stranke učinile isto.
To novo mjerilo poštenja u Zenici?Casual's wrote:Nije momak uopšte loš, a i Hamko ga ne voli...kamberovica polje wrote:SDA je ponudila klasični SDA kalibar. Problem je što su sve ostale stranke učinile isto.