[/quote]ado-šampion wrote:
Damire, molim odgovor na konkretno pitanje koje ocigledno vjesto izbjegavate. Jedan od forumasa je pitao: Da li korisnici koji su pod vazecim ugovorom potpisuju nove ugovore pri prelasku na nove pakete, ugovore s obaveznim trajanjem od 12/24 mjeseca, i po kojem je to osnovu tacno?
Evo ja sam konkretno korisnik 2 godine. Po kojem osnovu da potpisem novi ugovor i da se obavezem na 12/24 mjeseca?
Kojim tacno putem su korisnici obavijesteni o ovom datumu 15.12? Sta predstavlja taj datum?
Direktnim odgovorima na ova pitanja cete i svima ostalim koji nisu zaposlenici Logosofta (to su ocigledno ovi koji dizu prst gore na dvosmislene odgovore) i/ili koji nisu korisnici Logosoft usluga pokazati da ste ozbiljni. Valjda vam je to cilj. Hvala na odgovorima.
Ne izbjegavam ništa. Ako prelazite na neki od LOGO paketa, znači da prelazite na novu ponudu, nove tarife i logično je da se tada mora potpisati novi ugovor, a stari staviti van snage. Ugovori za LOGO pakete su vremenski određeni, na 12 ili 24 mjeseca. Jedini osnov da to potpišete je vaša lična odluka koju, ako ste punoljetno lice, jedino vi sami možete donijeti.
Dalje, da 15.12. predstavlja ikakav datum kojeg će se nešto desiti, to bi do sada sasvim sigurno znali svi oni kojih se to tiče. Ne samo zato što mi želimo da korisnike uvijek blagovremeno informišemo, nego zato i što tako određuje regulator.
Pozdrav svima,
Damir Dizdarević
ID za usluge i prodaju
Logosoft d.o.o.
Sarajevo