Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Madrid wrote:Mucim se sa Costom iz At. Madrida, kupim Vargasa iz Valencie, covjek u prvoj utakmici dade 5 golova
I Fifa 14 je nazalost izgleda sve u Paceu...
Nije fifa 14 nego je ultimate team .. Igraj seasons tamo ne dolazi bas do izrazaja brzina koliko na ultimate team .. Dobije li se na fifa world dzabaluka pack ? Da i ja skinem iako imam orginal fifu ne bil dobio koga dobrog u packu
Madrid wrote:Mucim se sa Costom iz At. Madrida, kupim Vargasa iz Valencie, covjek u prvoj utakmici dade 5 golova
I Fifa 14 je nazalost izgleda sve u Paceu...
Nije fifa 14 nego je ultimate team .. Igraj seasons tamo ne dolazi bas do izrazaja brzina koliko na ultimate team .. Dobije li se na fifa world dzabaluka pack ? Da i ja skinem iako imam orginal fifu ne bil dobio koga dobrog u packu
Ma zato sam i odustao sa FUT13 nakon mjesec dana, vjerovatno cu i ovdje, poslije sam igrao samo sezonu, ali nije zanimljivo kao FUT
Ma nije zanimljivo ali sta se ja imam nervirati kad mi dodje debil sa igracima od 100-200 hiljada coinsa a kod mene najskuplji 2 hiljade i dadne mi go glavom iz kornera u 90.oj minuti i to mu jedini sut .. Radije nek me nabusi i cao a ne tako
Averus wrote:Ja sam upamtio nekog lika koji uvijek u Online Season igra sa Real Madridom
Neki dan me dobio 1:0 na najkukavičkiji način... Samo pruža loptu Ronaldu ili Bale-u, a kod njih brzina božja
E danas je bilo Valencia 1:0 Real Madrid
I to sam imao jedan crveni karton cijelo drugo poluvrijeme
Veoma slatka pobjeda
joj da nisam ja neki dan haha, thekupus
vrlo moguce da jesam, uzeo da odigram 3 utakmice tu, ali odustao jer nisam mogao naci protivnika, samo ono trazi i nikoga ne nalazi
cuj kukavicki, brzina je vrlina, ne vidim sto je to losa stvar?
thekupus wrote:
joj da nisam ja neki dan haha, thekupus
vrlo moguce da jesam, uzeo da odigram 3 utakmice tu, ali odustao jer nisam mogao naci protivnika, samo ono trazi i nikoga ne nalazi
cuj kukavicki, brzina je vrlina, ne vidim sto je to losa stvar?
Nisi
Ovom je nick bio Mohammad-585... nešto
Nije problem u brzini, nego u kukavičkoj igri. Drži se u odbrani 90 minuta i izbija lopte. Naravno, kad-tad jedan od ova dva vola uzme loptu i raznese... Nekome ko ne očekuje ovo zabiberi pošteno
Ja sam slabo igrao seasons ponekad neku utakmicu i danas uzmem kako god sa Liverpoolom ili Dortmundom jebe me Real ili Bayern Prekipi mi i uzmem Barcu i svaku utakmicu po 5-6:0 ukoliko protivnik ne izadje kod 3:0 na samom pocetku
dajem steam akaunt sa : medal of honor, crysis 2 max.editon, red alert 3 i mirrors edge u zamjenu za black flag ili assasins creed 3 prvenstveno, mogu i ostale ponude na pp
Bosnian Dragon1 wrote:dajem steam akaunt sa : medal of honor, crysis 2 max.editon, red alert 3 i mirrors edge u zamjenu za black flag ili assasins creed 3 prvenstveno, mogu i ostale ponude na pp
Bosnian Dragon1 wrote:dajem steam akaunt sa : medal of honor, crysis 2 max.editon, red alert 3 i mirrors edge u zamjenu za black flag ili assasins creed 3 prvenstveno, mogu i ostale ponude na pp
Te je igre neko davao dzaba prije par dana a i to je bilo u humble bundleu za dolar
Te je igre neko davao dzaba prije par dana a i to je bilo u humble bundleu za dolar
pa sta ja imam s tim sto je bilo na humble mozda nisu svi uzeli, fino nudim za razmejnu ne trazim pare nit sam kakv prevarant, igra mi se assasins creed i eto