SDP
- Ridjobrki
#10226 Re: SDP
Gotivim, ima par političara koje gotivim. Ustvari lažem, ne gotivim nikoga ali postoji par političara čiji mi se način rada i ponašanja hajde da kažemo dopada.
-
Mao-ce-tung
#10227 Re: SDP
Jbg to je bio takticki potez Sefa Sdpa,da preko Becirevica pridobije i malo veci broj ruralnih glasova. :DU BiH ljudi glasaju po sistemu"slican se slicnome raduje" Kako se Becirevic pojavio,Sdp ostvaruje sve bolje rezultateAlfons Kauders wrote:posteno nije mogao dobiti bolji posao... pa se uvalio u politiku...Mao-ce-tung wrote:Jbg covjek je bar posten,ne mogu svi face da budu,jeste malo papanska faca,ali pogledaj Ljubica na sta lici,Dodika,Tihica i one dole Hercegovce(koje su to seljacine).Kladim se da ti ne smeta urbana faca Halida Beslica,ali on je dobar cojk jeli tako?Ridjobrki wrote:Na stranu što je šupak ali izražavanje, dikcija, odmjerenost, inteligencija...![]()
U šumi bi boljeg utesao.
a da je malo papanska faca... nije
puno brate, puno
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10228 Re: SDP
aham, bas mu zavidimmadner wrote:Vidi se da ste iz Tuzle, zavist je jaka u vama. Osim kod brke, on ne gotivi nikoga
ne rekoh mu za brata
ni nalik na njega, ni ponasanjem ni izgledom
ali isto je u politici i namazan..i on ce daleko dogurati
- plain vanilla
- Alfons Kauders
#10230 Re: SDP
imam predrasudeplain vanilla wrote:bas si okrutanAlfons Kauders wrote:
ne znam ni njeg ni buraza
ne vjerujem da sam puno propustio
ko god je cijeli zivot proveo u politici... bez obzira na stranku... kod mene je donji...
prodefilovalo nam je par takvih likova kroz raju dok sam bio mladji... malo je reci da im ne bi bio u kozi kakvu su zajebanciju trpili...
znam da je tesko zamisliti, ja sam inace jako fin i kulturan na forumu... ali sam uvijek prema tim politicki aktivnim likovima bio grozan...
da i ne pricam o nehljebovicima iz nevladinog sektora
- Alfons Kauders
#10231 Re: SDP
ja isto ko da nisam u tuzli odrasto...plain vanilla wrote:aham, bas mu zavidimmadner wrote:Vidi se da ste iz Tuzle, zavist je jaka u vama. Osim kod brke, on ne gotivi nikoga![]()
ne rekoh mu za brata
ni nalik na njega, ni ponasanjem ni izgledom
ali isto je u politici i namazan..i on ce daleko dogurati
doduse vecina mog komsiluka i raje nije zavrsila u parlamentu... tako da nemam pojma ko su ovi likovi...
ja sam uvijek imao visoke moralne standarde... druzio sam se s rokerima, narkomanima, kurvama, svercerima, dilerima...
nikad nisam spao na politicare
- Hemel
#10232 Re: SDP
plain vanilla wrote:
nemoj vise vanilla, treba ic na spavanje...klubsdp
- plain vanilla
#10233 Re: SDP
gluho bilo, sad ce ispasti da sam se s njima druzilaAlfons Kauders wrote:
ja isto ko da nisam u tuzli odrasto...![]()
doduse vecina mog komsiluka i raje nije zavrsila u parlamentu... tako da nemam pojma ko su ovi likovi...
ja sam uvijek imao visoke moralne standarde... druzio sam se s rokerima, narkomanima, kurvama, svercerima, dilerima...
nikad nisam spao na politicare
ne znam ja njih privatno
- Ridjobrki
#10234 Re: SDP
Možda smo se onda i sretali u Underu i kod Vicka. 
- Alfons Kauders
#10235 Re: SDP
i u ekv-u...Ridjobrki wrote:Možda smo se onda i sretali u Underu i kod Vicka.
djuka & djed... sta bi mi bez njih
- Alfons Kauders
#10236 Re: SDP
znaci i ti si imala standardeplain vanilla wrote: gluho bilo, sad ce ispasti da sam se s njima druzila![]()
ne znam ja njih privatno
- Ridjobrki
#10237 Re: SDP
Joj ekv... Sjećam se da sam išao tamo po imenu ali sad da meubiješ ne sjećam se gdje je to. 
- plain vanilla
#10238 Re: SDP
jos uvijek ih imamAlfons Kauders wrote:znaci i ti si imala standardeplain vanilla wrote: gluho bilo, sad ce ispasti da sam se s njima druzila![]()
ne znam ja njih privatno
a imala sam ja raje koja se bavila politikom, ali nisu bili iz ove stranke
i niko se nije nastavio baviti politikom
a sdp-ovce sam gotivila jedino iz Sarajeva
- Alfons Kauders
#10239 Re: SDP
na spratu iznad tatooa, blizu sonog trga... zapravo na spratu i potkrovlju... dva i po floora, a ukupno nema ni 50 kvadrataRidjobrki wrote:Joj ekv... Sjećam se da sam išao tamo po imenu ali sad da meubiješ ne sjećam se gdje je to.
- Alfons Kauders
#10240 Re: SDP
bilo je (i jos ima) dobrih sdp-ovaca u tuzli... samo se ne primjete od ovih koje bas i ne gotivim...plain vanilla wrote:jos uvijek ih imamAlfons Kauders wrote:znaci i ti si imala standardeplain vanilla wrote: gluho bilo, sad ce ispasti da sam se s njima druzila![]()
ne znam ja njih privatno![]()
a imala sam ja raje koja se bavila politikom, ali nisu bili iz ove stranke![]()
i niko se nije nastavio baviti politikom
a sdp-ovce sam gotivila jedino iz Sarajeva
- Ridjobrki
#10241 Re: SDP
Ma jesssssssssssss, tamo sam pio Budweiser, služili ga dok sam ja živio u TZ.Alfons Kauders wrote:na spratu iznad tatooa, blizu sonog trga... zapravo na spratu i potkrovlju... dva i po floora, a ukupno nema ni 50 kvadrataRidjobrki wrote:Joj ekv... Sjećam se da sam išao tamo po imenu ali sad da meubiješ ne sjećam se gdje je to.to je isto drzo djuka, jos godinama prije undera
U onoj srednjoj uličici koja veže Kapiju i Soni u visini Ilijazovićeve slastičarne.
- plain vanilla
#10242 Re: SDP
a izgubila sam iz vida ko je u SDPu, a ko nije..Alfons Kauders wrote:
bilo je (i jos ima) dobrih sdp-ovaca u tuzli... samo se ne primjete od ovih koje bas i ne gotivim...
moji prvi izlasci su bili na Stelekt, tako da bas nisam mogla odrasti uz politicare
- Alfons Kauders
#10243 Re: SDP
jap, to je to...Ridjobrki wrote:Ma jesssssssssssss, tamo sam pio Budweiser, služili ga dok sam ja živio u TZ.Alfons Kauders wrote:na spratu iznad tatooa, blizu sonog trga... zapravo na spratu i potkrovlju... dva i po floora, a ukupno nema ni 50 kvadrataRidjobrki wrote:Joj ekv... Sjećam se da sam išao tamo po imenu ali sad da meubiješ ne sjećam se gdje je to.to je isto drzo djuka, jos godinama prije undera
![]()
U onoj srednjoj uličici koja veže Kapiju i Soni u visini Ilijazovićeve slastičarne.
a kakvu je tek maksuziju djuka znao zbavit... i u underu je bila na repertoaru...
- Alfons Kauders
#10244 Re: SDP
hmmm... tad jos nismo imali visestranacki sistemplain vanilla wrote:a izgubila sam iz vida ko je u SDPu, a ko nije..Alfons Kauders wrote:
bilo je (i jos ima) dobrih sdp-ovaca u tuzli... samo se ne primjete od ovih koje bas i ne gotivim...
moji prvi izlasci su bili na Stelekt, tako da bas nisam mogla odrasti uz politicare
(sorry, nisam mogao odolit)
- plain vanilla
#10245 Re: SDP
ko kaze?Alfons Kauders wrote:
hmmm... tad jos nismo imali visestranacki sistem![]()
(sorry, nisam mogao odolit)
nemam ja 100 godina
a nisam bas mlada pocela izlaziti
- Alfons Kauders
#10246 Re: SDP
ne znam vala, meni se uvijek cinilo da si dosta "ozbiljnija" od meneplain vanilla wrote:ko kaze?Alfons Kauders wrote:
hmmm... tad jos nismo imali visestranacki sistem![]()
(sorry, nisam mogao odolit)![]()
nemam ja 100 godina![]()
![]()
a nisam bas mlada pocela izlaziti
- Ridjobrki
#10247 Re: SDP
Ako pod maksuzijom podrazumijevaš lake opijate moraću te razočarati.Alfons Kauders wrote:
jap, to je to...![]()
a kakvu je tek maksuziju djuka znao zbavit... i u underu je bila na repertoaru...
Svi moji poroci stanu u grudnjak i pokoju čašu dobrog pića.
- Alfons Kauders
#10248 Re: SDP
ma rakija bolanRidjobrki wrote:Ako pod maksuzijom podrazumijevaš lake opijate moraću te razočarati.Alfons Kauders wrote:
jap, to je to...![]()
a kakvu je tek maksuziju djuka znao zbavit... i u underu je bila na repertoaru...![]()
Svi moji poroci stanu u grudnjak i pokoju čašu dobrog pića.![]()
a u grudnjak stanu svakakvi poroci... pogotovo kad se prelazi granica
- plain vanilla
#10249 Re: SDP
odoh sad da se stidimAlfons Kauders wrote:
ne znam vala, meni se uvijek cinilo da si dosta "ozbiljnija" od menedoduse ja sam sad veca budaletina nego sa 16, tako da to i nije neko mjerilo...
a godine mi pisu u profilu
- vee-jay
#10250 Re: SDP
Ali to nije to:plain vanilla wrote:"Postoji odgovornost Lipovače kao najodgovornijeg čovjeka u Krajini, ali i svih nas koji smo funkcionalno za to bili zaduženi. Preuzimam odgovornost zato što organi SDP-a nisu dovoljno učinili da se ovo spriječi na vrijeme, ali sljedeći put ja neću biti kriv", kaže Lagumdžija.
On govori o situaciji, novinar prevede Lipovaca.ZLATKO LAGUMDŽIJA : Odgovoran sam što Hamdija Lipovača nije zaustavljen na vrijeme, nisam bio dovoljno prisutan u Krajini