U knjigam jedini FM kojeg vidimo da mjenja lica je Jaqen, Kindly Man ima uvijek isto lice, kao i Waif. Ja predpostavljam da to ne moze svako nauciti, isto kao sto ne moze svako nuciti wargovanje.annoy wrote:Slazem se s vama1Dante1 wrote:Upravo to. Citam mnogi govore da Waif izbode Jaqena sa Aryinim licem, a kako ce on uzet njeno lice kad je ona metar i dvaest.Tito_i_Partija wrote:Mislim da je ono bila neka vrsta halucinacije prije oslijepljenja. Inace, na sta bi to licilo da on uzme njeno lice, a frajer duplo veci od nje?I dalje ne mislim da je Waif izbola Aryu, jer se Arya nikad nije onako ponasala. Mirisem neki dobar twist ovdje.
Ne mogu FM bas samo tako mijenjat lice kad god im se sprdne i to svacije lice, postoje nekakvi principi ipak
Da ne spominjemo da svoju tjelesnu konstituciju ne mogu mijenjati, samo crte lica
Jaqen u seriji ne mjenja samo lice mjenja i boju kose tako da tu ima vise od samo ljepljenja tudjeg lica na svoje.
Ono sto moze promjeniti tjelesnu konstituciju je galmour i FM bi trebali da znaju koristiti glamour.
Ja sto vise razmisljam o ovoj sceni, bez obzira sto bi volio da ovo budeneki dobar twist, sve vise sam uvjeren da je ovo "bad pussy" pisanje upitanju.

Ovo mi se čini kao Bronn da davi jadnog Podrika