e bas tako...bijela wrote:Ultravox wrote: Jesi našo kad ćeš pitat. Vidiš da su u drugim belajima.![]()
ali, on samo hoće komadinu mesa za iftar, zar previše traži![]()
![]()
plema, uslikaj nam to, ne možeš biti gori od mene nikako
p.s. hvala amy 22
e bas tako...bijela wrote:Ultravox wrote: Jesi našo kad ćeš pitat. Vidiš da su u drugim belajima.![]()
ali, on samo hoće komadinu mesa za iftar, zar previše traži![]()
![]()
plema, uslikaj nam to, ne možeš biti gori od mene nikako
daBogda ti meso upilo sir i sve postalo jedna cjelinaFalcon wrote: Danas cu ovo aBd http://www.coolinarika.com/ispisi/recep ... a-piletina
bijela wrote:daBogda ti meso upilo sir i sve postalo jedna cjelinaFalcon wrote: Danas cu ovo aBd http://www.coolinarika.com/ispisi/recep ... a-piletina![]()
to je sigurno istinacorrespondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.
pa to je garant do tebe, smjehljiva si danasamy22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta vam je danas?
na hajr,koliko se ismijah
pa ti ne voli ovog insanaliliput wrote:bijela wrote:daBogda ti meso upilo sir i sve postalo jedna cjelinaFalcon wrote: Danas cu ovo aBd http://www.coolinarika.com/ispisi/recep ... a-piletina![]()
- al i da bude tako opet ce biti dobro - ko i tvoj kolac
![]()
pa ja gledam sto nisam koljiv nikako... komadinu mesa pojeo kad sam bio kuci, mama napravilacorrespondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.
plemba wrote:pa ja gledam sto nisam koljiv nikako... komadinu mesa pojeo kad sam bio kuci, mama napravilacorrespondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.![]()
e jes jes... svadljiv/koljivcorrespondent wrote:plemba wrote:pa ja gledam sto nisam koljiv nikako... komadinu mesa pojeo kad sam bio kuci, mama napravilacorrespondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.![]()
Je li ovo 'koljiv' znači onaj koji je sklon svađi?
nece biti, ja pokrecem te teme, a posto veceras pravim supu i komadinu mesaMisir wrote:Vidjeh da na ovoj strani nema one rijeci T***, i nemojte je molim vas spominjati, barem dok prevrnemo ovaj list
uuuuu pa jos goreamy22 wrote:@WipeOut
![]()
njet..na tesanjskom cijelu noc
doduse,jesam pretjerala sa slatkim![]()
Sretno @amy i kako god, ispao ti ko na kulinariKi ili ko kod @bijele - bit ce dobar aBd - ZNAMamy22 wrote:ljudi,ostajte zdravi i nasmijani![]()
odoh kupiti vrhnje da napravim ovo cudo od cokolade...![]()
da BOGda mi se upila sva cokolada pa bio socan kao kod bijele
tebe da nema, ne bi se mogla ovakva izmislitliliput wrote:Sretno @amy i kako god, ispao ti ko na kulinariKi ili ko kod @bijele - bit ce dobar aBd - ZNAMamy22 wrote:ljudi,ostajte zdravi i nasmijani![]()
odoh kupiti vrhnje da napravim ovo cudo od cokolade...![]()
da BOGda mi se upila sva cokolada pa bio socan kao kod bijele
I meni je ta "predaja" poznata.correspondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.
i niko nista , si vidla ovomedaaa wrote:veceras idem na iftar kod 4 djevojke...
cisto da informisem solo bros
ev vidla... mislila sam kad refresh stranicu da ce biti bar 4-5 novih poruka, kad jok, nijedna...DrizzT wrote:i niko nista , si vidla ovomedaaa wrote:veceras idem na iftar kod 4 djevojke...
cisto da informisem solo bros
sramotamedaaa wrote:ev vidla... mislila sam kad refresh stranicu da ce biti bar 4-5 novih poruka, kad jok, nijedna...DrizzT wrote:i niko nista , si vidla ovomedaaa wrote:veceras idem na iftar kod 4 djevojke...
cisto da informisem solo bros![]()
![]()
Hvala za info.alternativna wrote:I meni je ta "predaja" poznata.correspondent wrote:Čini mi se da sam čuo da je za vrijeme hazreti Omera (određeni period) bilo nepreporučljivo (da ne kažem zabranjeno) jesti meso dva dana uzastopno, jer se zbog njegove konzumacije pojavljivala arogancija kod ljudi.
Pored toga, crveno meso je nezdravo i max. 500g se treba konzumirati u sedmici - pored toga su naucnici dokazali da do 30 dana boravi u probavnom traktu, siri svoj "otrov" i ima veliki utjecaj razvijanju karcenogena.
dobar tek
Mi muski ko' biva stidni u Mubarek mjesecumedaaa wrote:ev vidla... mislila sam kad refresh stranicu da ce biti bar 4-5 novih poruka, kad jok, nijedna...DrizzT wrote:i niko nista , si vidla ovomedaaa wrote:veceras idem na iftar kod 4 djevojke...
cisto da informisem solo bros![]()
![]()