Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- karanana
#10226 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hmmm, bas cudno za ovog sto je vozio, ako je ovo iznad sve tacno i ako je to taj.
u drugu ruku, mislim da su ovi antiprotestanti krivi i zakuhali su. znaci ovi kkk su najavili ove proteste. da li im je to trebalo dozvoliti ili ne, ne znam. vjerovatno jeste jer je i to free speech. i oni su dosli tu da prosvjeduju uklanjanje tog nekog spomenika, i onda ovi se drugi skupili, dosli i zakuhali.
u drugu ruku, mislim da su ovi antiprotestanti krivi i zakuhali su. znaci ovi kkk su najavili ove proteste. da li im je to trebalo dozvoliti ili ne, ne znam. vjerovatno jeste jer je i to free speech. i oni su dosli tu da prosvjeduju uklanjanje tog nekog spomenika, i onda ovi se drugi skupili, dosli i zakuhali.
-
Fudo387
#10227 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Je, nacisti nisu nista zakuhali, slucajno su dosli naoruzani, sljemovi na tintarama, stitovi, panciri...sve fin svijet.karanana wrote:hmmm, bas cudno za ovog sto je vozio, ako je ovo iznad sve tacno i ako je to taj.
- karanana
#10228 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
najavili su proteste. znalo se da ce doci. onda je kontra strana najavila da ce doci na kontra proteste. belaj se tako desi i kada se protestuje i za mnogo manje i bezveznije stvari.Fudo387 wrote:Je, nacisti nisu nista zakuhali, slucajno su dosli naoruzani, sljemovi na tintarama, stitovi, panciri...sve fin svijet.karanana wrote:hmmm, bas cudno za ovog sto je vozio, ako je ovo iznad sve tacno i ako je to taj.
ako su se ovi kkk najavili i ako je sve regularno bilo, kontra-protesteri su ti koji su ih izazvali. to je trebalo zabraniti. kontra-protesuj iduci vikend ili negdje 100 kilometara dalje.
ali fakat mi nije jasno ovo sa ovim frajerom sto je autom uletio. ako je ovo gore tacno.
mozda je frajer pogrijesio rally. mozda je htio udarit anamo one.
-
Fudo387
#10229 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Po zakonu su regularni i jedni i drugi, s tim sto je ovih prvih pun qrac svima.karanana wrote:najavili su proteste. znalo se da ce doci. onda je kontra strana najavila da ce doci na kontra proteste. belaj se tako desi i kada se protestuje i za mnogo manje i bezveznije stvari.Fudo387 wrote:Je, nacisti nisu nista zakuhali, slucajno su dosli naoruzani, sljemovi na tintarama, stitovi, panciri...sve fin svijet.karanana wrote:hmmm, bas cudno za ovog sto je vozio, ako je ovo iznad sve tacno i ako je to taj.
ako su se ovi kkk najavili i ako je sve regularno bilo, kontra-protesteri su ti koji su ih izazvali. to je trebalo zabraniti. kontra-protesuj iduci vikend ili negdje 100 kilometara dalje.
ali fakat mi nije jasno ovo sa ovim frajerom sto je autom uletio. ako je ovo gore tacno.
mozda je frajer pogrijesio rally. mozda je htio udarit anamo one.
Lijep kraj, lijepa priroda i nevjerovatna zatucanost.
- Pandakonda
#10230 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve je krenulo kad je donešena odluka da se skine kip Robertu Lee-u koji je dosta polarizirajuća ličnost u Americi, i da se promjeni ime parka. Ovi su dobili dozvolu od suda da mogu održati taj skup međutim ovi su najavli kontra skup i policija Charlottesvillea nije uspjela spriječiti konflikt. Dosta ljudi je izjavilo kako je i sama policija bila protiv njih, tjerali su ih sa suzavcima, udarali itd. i govorili kako je skup nelegalan dok su ovi imali dozvolu za okupljanje. Inace ovi što su bili na kontra protestima su jako licemjerni jer dok su black lives matter i slične grupe palile, rušile, pljačkale itd. gradove niko nije ništa govorio, ovi se skupili mirno da protestuju tiraniji nove ljevice i odjednom su oni problem 
- Putnik ali stvarno
#10231 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jbg najavljen je miting ali u Lee parku, centru malog univerzitetskog grada, parku velicine 150 x 60 m, gde je Lee jev
spomenik.
Najavljeno prvo 400 demonstranata ali kasnije se ispostavilo da ce biti 4 - 6'000.
Gradonacelnik odobrio ali u vecem Mc Intire parku, zbog bezbednosti - desnicari odbili, jer nije tu Lee jev spomenik, koga inace
vlasti nameravaju da uklone (jer je i tamo proslost pocela da se tumaci iz danasnje perpektive, pa Lee sada ispade negativac) ...
Na kraju se tu sakupilo intelektualaca razmisljanja tipa sve su to cetalji, djikani, balije, crncuge ... i upadose u kamp UVA,
i onda se zaplelo, jer 40000 studosa nisu clanovi KKK ...
Lee je ujedinio USA posle gradjanskog rata, pomirio strane i omogucio opstanak zemlje, a drustveni talog sada brani
uklanjanje njegovog spomenika, koji se btw i uklanja, jer se taj talog koji pojma nema ni o sebi samima upravo vezuje
za zastavu Juga i ime Lee ja.
Ludilo kompletno, usput receno i Obama je bio odbijen svojevremno da drzi govor u kampu UVA u Charlottesville u, svi vole
da se tamo nabiju na binu ali to univezitet i gradske vlasti ne dopustaju, tako da nije cudo da se ispolitizovalo i zakuvalo,
a laki su i na obaracu, a bogami vidim i na volanu...
spomenik.
Najavljeno prvo 400 demonstranata ali kasnije se ispostavilo da ce biti 4 - 6'000.
Gradonacelnik odobrio ali u vecem Mc Intire parku, zbog bezbednosti - desnicari odbili, jer nije tu Lee jev spomenik, koga inace
vlasti nameravaju da uklone (jer je i tamo proslost pocela da se tumaci iz danasnje perpektive, pa Lee sada ispade negativac) ...
Na kraju se tu sakupilo intelektualaca razmisljanja tipa sve su to cetalji, djikani, balije, crncuge ... i upadose u kamp UVA,
i onda se zaplelo, jer 40000 studosa nisu clanovi KKK ...
Lee je ujedinio USA posle gradjanskog rata, pomirio strane i omogucio opstanak zemlje, a drustveni talog sada brani
uklanjanje njegovog spomenika, koji se btw i uklanja, jer se taj talog koji pojma nema ni o sebi samima upravo vezuje
za zastavu Juga i ime Lee ja.
Ludilo kompletno, usput receno i Obama je bio odbijen svojevremno da drzi govor u kampu UVA u Charlottesville u, svi vole
da se tamo nabiju na binu ali to univezitet i gradske vlasti ne dopustaju, tako da nije cudo da se ispolitizovalo i zakuvalo,
a laki su i na obaracu, a bogami vidim i na volanu...
- jeza u ledja
#10232 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znao sam, ali znao sam da ce se ovo sto si postavio ispostaviti kao lazi.Pandakonda wrote:Frajer koji je pokosio ove ljude je ustvari protiv Trumpa, ne znam zašto bi se frajer zaletio na ljude koje imaju isto mišljenje![]()
Evo ko je frajer:
I evo šta je sve pisao:
Ovako alt-right mediji tipa 4chan formiraju fake news. Ovako se stvaraju teorije zavjere. Bubuljicari sa interneta se igraju detektiva. Ovo je x-ti put da je upravo ovaj Pandakonda poletio da nam postavi u pravom smislu rijeci lazi, fake news sa ovakvih sajtova.
Lik koji je vozio auto, i koji je vlasnik tog auta se zove James Alex Fields, Jr., ima 20 godina i osim sto je registrovani Republikanac ne znamo nista vise o njemu. Ovo sto je napravio je ocigedno bilo namjerno. Lik je uhapsen, pa bumo vidjeli.
Ali ne, alt-right sajtovi ce odmah poletiti da nam daju dokaze kojim po x-ti put peru ruke od svojih zlocina i poziva na zlocine i sirenje mrznje.
Inace ovo sto se desilo u Charlottesvilleu je najveci skup bijelih nacionalista u zadnjih nekoliko decenija, bilo gdje u Americi.
Ted Cruz je ovo nazvao domacim terorizmom. Donald Trump se zalaze "za prestanak mrznje na svim stranama". Nemojte mrziti mrzitelje drugih, molim lijepo.
- B6Redhell
#10233 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad dodju na forum likovi simpatisati alt right, neonaciste americke i ove kkk pristalice. Kao da su to fini momci sa finom historijskom pozadinom. "Dosli na mirni protest legalni" da nisu mozda cvijece drzali.
A u zivotu nije sreo takvog nekog. Ja zivim u podrucju gdje kkk cvijeta i gdje su ponikli. Na sta su ti ljudi spremni i kako nevole drugacije to je cudo. Spremni su zapoceti rat prekonoci. Ovaj narandjasti orangutan im je idealni idol. I moralni štit sa velikom ovlasti.
Belaji tek slijede.
I sta pokusavaju mediji poturiti da taj sto se zaletio u masu libelarac. Hahahahahhaha
A u zivotu nije sreo takvog nekog. Ja zivim u podrucju gdje kkk cvijeta i gdje su ponikli. Na sta su ti ljudi spremni i kako nevole drugacije to je cudo. Spremni su zapoceti rat prekonoci. Ovaj narandjasti orangutan im je idealni idol. I moralni štit sa velikom ovlasti.
Belaji tek slijede.
I sta pokusavaju mediji poturiti da taj sto se zaletio u masu libelarac. Hahahahahhaha
-
jefferson
#10234 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jelde, fake news?Pandakonda wrote:Frajer koji je pokosio ove ljude je ustvari protiv Trumpa, ne znam zašto bi se frajer zaletio na ljude koje imaju isto mišljenje![]()
Evo ko je frajer:
I evo šta je sve pisao:
-
Teufik
#10235 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
O sebi se zabavili, jbm ih poremecene.
- insomnia78
#10236 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Oni se jos raspravljaju sa ovim panakondom

- Kikibombona
#10237 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

majica
A ima jos bisera...

- Alfons Kauders
#10238 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Frajer pred kamerama i fotoaparatima zgazi ljude...

Fake news, nista se nije desilo, mediji izmisljaju i podmecu Trumpu.
Davno sam rekao da teoreticarima zavjera treba strucna pomoc.

Fake news, nista se nije desilo, mediji izmisljaju i podmecu Trumpu.
Davno sam rekao da teoreticarima zavjera treba strucna pomoc.
- SmokingMan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10240 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sHa kaje vjeruje u tVumpaSmokingMan wrote:Bivši lider KKK.-a David Duke.
https://www.facebook.com/NBCNews/videos ... 134616707/
- GeeTnT
#10241 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Razgovor s ekstremistom
U međuvremenu, američki KTVN porazgovarao je s jednim od ekstremista koji je postao jedno od zaštitnih lica prosvjednika. Riječ je o 20-godišnjem studentu povijesti i političkih znanosti iz Rena Peteru Cvjetanoviću.
"Došao sam na ovaj marš jer europska kultura ima pravo biti ovdje baš kao svaka druga kultura. Ona nije savršena, naravno da ima nedostataka, ali vjerujem da bi uklanjanje kipa predstavljalo postupno uklanjanje bijele baštine u SAD-u kao i ljudi koji su se borili i branili te gradili svoju domovinu. Robert E Lee je odličan primjer toga. Nije bio savršen, ali ja podržavam ono za što se zalagao", rekao je Cvjetanović.
No, fotografije s protesta otkrivaju ovog mladića kao rasista.
"Kao bijeli nacionalist, brinem za sve ljude. Mi svi zaslužujemo budućnost za našu djecu i kulturu. Bijeli nacionalisti ne mrze, mi samo želimo sačuvati ono što imamo", tvrdi ovaj mladi ekstremist. Kako pišu neki američki portali, Cvjetanović na Facebooka podržava brojne ekstremističke, ali i neke hrvatske grupe. Sudeći prema prezimenu, lako je moguće da Cvjetanović ima hrvatsko podrijetlo.
Ante II
U međuvremenu, američki KTVN porazgovarao je s jednim od ekstremista koji je postao jedno od zaštitnih lica prosvjednika. Riječ je o 20-godišnjem studentu povijesti i političkih znanosti iz Rena Peteru Cvjetanoviću.
"Došao sam na ovaj marš jer europska kultura ima pravo biti ovdje baš kao svaka druga kultura. Ona nije savršena, naravno da ima nedostataka, ali vjerujem da bi uklanjanje kipa predstavljalo postupno uklanjanje bijele baštine u SAD-u kao i ljudi koji su se borili i branili te gradili svoju domovinu. Robert E Lee je odličan primjer toga. Nije bio savršen, ali ja podržavam ono za što se zalagao", rekao je Cvjetanović.
No, fotografije s protesta otkrivaju ovog mladića kao rasista.
"Kao bijeli nacionalist, brinem za sve ljude. Mi svi zaslužujemo budućnost za našu djecu i kulturu. Bijeli nacionalisti ne mrze, mi samo želimo sačuvati ono što imamo", tvrdi ovaj mladi ekstremist. Kako pišu neki američki portali, Cvjetanović na Facebooka podržava brojne ekstremističke, ali i neke hrvatske grupe. Sudeći prema prezimenu, lako je moguće da Cvjetanović ima hrvatsko podrijetlo.
Ante II
- SmokingMan
#10242 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bijeli nacionalisti = ljudski otpad najniže kategorije.
- pici
#10243 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

jel ovim KRETENIMA iTko objasnio da je Hamerika ratovala protiv NACIsta
- orinoco
#10244 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Približava nam se još jedno planetarno čišćenje 
- Pandakonda
#10245 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeste, svako ima pravo sačuvat svoj kulturni, etnički identitet i borit se za svoje interese osim bijelacaSmokingMan wrote:Bijeli nacionalisti = ljudski otpad najniže kategorije.
- Alfons Kauders
#10246 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, grozno.
Nema se ko boriti za ljudska prava nacista.
Mozda bi i pedofili trebali napraviti svoj pokret? Jer i oni su samo neshvaceni i brane svoja prava.
Nema se ko boriti za ljudska prava nacista.
Mozda bi i pedofili trebali napraviti svoj pokret? Jer i oni su samo neshvaceni i brane svoja prava.
- Pandakonda
#10247 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I taj frajer sa gore slike je Joey Salads, pranker sa Youtube-a koji je radio eksperiment da sa nacističkom trakom uleti na Trump rally i vidi reakcije. Kakve su reakcije bile pogledajte sami
- pici
#10248 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pandakonda wrote:I taj frajer sa gore slike je Joey Salads, pranker sa Youtube-a koji je radio eksperiment da sa nacističkom trakom uleti na Trump rally i vidi reakcije. Kakve su reakcije bile pogledajte sami![]()

- SmokingMan
#10249 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj zadnji sagvovornik ne priznaje socijalizam,komunistički socijalizam,ali je zato on veliki povornik aparthejda i otimačine zemlje kojeg cionistički režim decenijama sprovodi nad palenstincima. 
- orinoco
#10250 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kulturni, etnički identitet i svaki sličan identitet nema veze sa bojom kože čovjeka. Koža je organ, to bi bilo isto kao "identifikacija" i prepoznavanje ljudi sa dva bubrega od onih sa jednim bubregom. To što ti pišeš je fašizamPandakonda wrote:Jeste, svako ima pravo sačuvat svoj kulturni, etnički identitet i borit se za svoje interese osim bijelacaSmokingMan wrote:Bijeli nacionalisti = ljudski otpad najniže kategorije..