relativno84 wrote:Dobro to tebi ideTamo haman lakse, mi se polomismo ovdje ko crnci za cente a vidi tebe
![]()
ovdje treba i nesto ulozit da bi se vukla veca cifra, tako da ko nema love i misli na suho treba ce mu malo vise vremena
Moderator: anex
relativno84 wrote:Dobro to tebi ideTamo haman lakse, mi se polomismo ovdje ko crnci za cente a vidi tebe
![]()
sole2mio wrote:hahah ne zove se sajt tako, klikni gore na ovaj link to ti je taj sajt.
Nema tu ko sta padati, ja sam stavio pa ko hoce bujrum,relativno84 wrote:sole2mio wrote:hahah ne zove se sajt tako, klikni gore na ovaj link to ti je taj sajt.![]()
![]()
![]()
Eh da su ovo prve stranice teme pa da se tako lako pada na referal link fore
bro pls show me high earnings!sole2mio wrote:
ovdje treba i nesto ulozit da bi se vukla veca cifra, tako da ko nema love i misli na suho treba ce mu malo vise vremena

Merengues wrote:i cuj ne zove se solemio is scam![]()
![]()
![]()
nemgu vjerovat![]()
![]()
![]()
![]()

Buahahahahahaha..pa ti si pobednik.sole2mio wrote:hahah ne zove se sajt tako, klikni gore na ovaj link to ti je taj sajt.mikrozadatak wrote:Ja ukucao na google "sole2mio is scam" i ništa mi nije izbacio. Nema ovog tvog sajta drug
Ulazio sam 10 puta od kako su ga postavili i neće pa neće...glitch wrote:jel iko uspio ovu pop muziku da odradi kviz
onaj dole player gdje treba da poslusam pjesmu nece da se loaduje
i ja sam 3-4 putaODB wrote: Ulazio sam 10 puta od kako su ga postavili i neće pa neće...
ODB wrote:povukli su oni meni živce sa ovom "ponudom" zadataka pa stalno moram u te jade ulaziti ko bot

glitch wrote:Click 'choose browsers for this run' ...
Does a list of browsers, including "Internet Explorer 5" appear?
failed
koliko cu puta pisati vise ovaj jedan te isti dispute![]()
fuckin motherfucker click yes yes ruining peoples accuracy![]()
evo odoh spavati uhvatio sam 8relativno84 wrote:Ooops: another worker accepted the job before you! It doesn't look like there is any more work for any of our hits; please try again shortly - you can refresh this page, or return this hit.
@glitch odmori
Medolinooo wrote:Congratulations, you were bonused 0.36 $ for your work on Test a web application using any browser! You work was approved; here is the promised bonus of 52 for completing unit
jeli ovo oni mene kradu ili ovako treba, kad sam radio zadatak pisalo 54c da cu dobiti , i dodje mi 36, ako ima neko da mi pojasni ovo bio bih jako zahvalan
Ako si radio preko neobuxa ili clixsensea, oni uzimaju svoj dio kolaca. Ja ovaj radim preko elite, iskljucivoMedolinooo wrote:Congratulations, you were bonused 0.36 $ for your work on Test a web application using any browser! Hey 29592447, You work was approved; here is the promised bonus of 52 for completing unit
jeli ovo oni mene kradu ili ovako treba, kad sam radio zadatak pisalo 54c da cu dobiti , i dodje mi 36, ako ima neko da mi pojasni ovo bio bih jako zahvalan
jesam preko clixsensa, znaci oni mi uzmu svoj dio aaaaaa pa nisam to znao, a na elitene uzimaju?Slo Burner wrote:Ako si radio preko neobuxa ili clixsensea, oni uzimaju svoj dio kolaca. Ja ovaj radim preko elite, iskljucivoMedolinooo wrote:Congratulations, you were bonused 0.36 $ for your work on Test a web application using any browser! Hey 29592447, You work was approved; here is the promised bonus of 52 for completing unit