Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
testni_akaunt

#10226 Re: Utakmice.

Post by testni_akaunt »

Bravo strong
armin071

#10227 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

F&N wrote: Sta znaci da nije "nesto aman"?!

Da smo ih pobjedili 2, 3 razlike to bi bilo aman, ili da smo imali jos 5 stopostotnih to bi bilo aman.
Igrali smo protiv ekipe koja bi poderala 97% ekipa svih EX YU republika a mozda i malo sire, bilo to zvanicna ili prijateljska utakmica. Do sada Partizan jedino nije pobjedjivao protiv ekipa iz BiH, kada je igrao prijateljsku protiv nekog kluba iz RS u cast neke slave, gdje im druga ekipa dodje zarakijana i prejedena svinjetinom.
Treba biti realan i reci da smo i izgubili 1 0 da bi bilo odlicno. Pogotovo kada se uzme u obzir da su igrali sa najboljim igracima kojim raspolazu.

Utakmica u kojoj ovakav Partizan nije imao 100% prilike, moze biti okarakterisana samo kao fantasticna.
Treba samo nauciti prihvatiti misljenje drugog. Ti ako misis da je ono sinoc bila fantasticna utakmica ok. Postujem.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10228 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Snimak cijele utakmice.

R2D2_SA

#10229 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Ova druga garnitura, ne dresova :lol: , puno konkretnije odigrala. Fina provjera. Nasi mi svi izgledaju spremno, novopridoslice se pokazale.

Primjetna disciplina, na cemu i Meho insistira, cijelo vrijeme daje upute za postavljanje na terenu. Mislim da nikad nismo imali ovakvu konkurenciju u ekipi, svi igraci mogu u prvi tim. I prije je bilo dobrih sastava ali je to nekako uvijek bilo uz nedostatak jake klupe, uvijek je falilio par igraca za nesto vise.

Rustemovic mi se svidja, ima dobar sut sto bi nam moglo valjati kod razbijanja bunkera. Nekad nasi hoce da se usetaju s loptom u gol a ne mogu, treba je nekad i opaliti sa vrha sesnesterca.
Logovan

#10230 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

pOZz wrote: Izbacujte iz sebe kompleks niže vrijednosti i ne idite na tuđe forume kako bi se uvjerili u kvalitet svoje ekipe.
Ma nije nikakav kompleks, znam ja dobro vrijednost naše ekipe. Čisto iz neke dosade pročitam rijetko kada komentare drugih navijača. Sad šta će napisati, meni na kraju krajeva nije ni bitno.
ZonFon

#10231 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Logovan wrote:
pOZz wrote: Izbacujte iz sebe kompleks niže vrijednosti i ne idite na tuđe forume kako bi se uvjerili u kvalitet svoje ekipe.
Ma nije nikakav kompleks, znam ja dobro vrijednost naše ekipe. Čisto iz neke dosade pročitam rijetko kada komentare drugih navijača. Sad šta će napisati, meni na kraju krajeva nije ni bitno.
Nije problem procitati i zadrzati za sebe al kopirati na druge forume i nasladjivati se spada u komplekse. Ja citam dosta foruma al mi nikad nije palo na pamet da sad tudja misljenja uzdizem ili ismijavam. Nekad sa rajom kafi spomenem i to je to.
Sto se tice nasih pobjeda u ove dvije tekme velika je stvar dobiti dvije ekipe koje su ove sezone igrale grupe EL.
Logovan

#10232 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

ZonFon wrote: Nije problem procitati i zadrzati za sebe al kopirati na druge forume i nasladjivati se spada u komplekse. Ja citam dosta foruma al mi nikad nije palo na pamet da sad tudja misljenja uzdizem ili ismijavam. Nekad sa rajom kafi spomenem i to je to.
Sto se tice nasih pobjeda u ove dvije tekme velika je stvar dobiti dvije ekipe koje su ove sezone igrale grupe EL.
Nije nikakvo naslađivanje...
Ili na kafi spomenuti ili postaviti na forum, isti klinac. Kompleksi su kada konstantno jedno te isto radiš.
rajv0sa

#10233 Re: Utakmice.

Post by rajv0sa »

Jebala vas juzna tribina, i sugavi grobari, pa nije mancester, pa da pratimo njihova misljenja, zasto pratiti nekoga nizeg od sebe.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#10234 Re: Utakmice.

Post by bordo gandalf »

Mi fakat ne znamo uzivati, pored svega sto se desava u i oko kluba pojedinci nadju neku glupost i useru temu da valja
armin071

#10235 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

bordo gandalf wrote:Mi fakat ne znamo uzivati, pored svega sto se desava u i oko kluba pojedinci nadju neku glupost i useru temu da valja
Sad zamisli Šta će se desiti ako se okliznemo protiv Zvijezde ima da nekome glava leti :)
al-em

#10236 Re: Utakmice.

Post by al-em »

A i raja bi nas zajebavala
strong69

#10237 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Ja sam prestao da se obazirem na prijateljske utakmice. Na svakoj prijateljskoj utakmici smo dominirali, stvorili par novih Susica, otresali velike protivnike a kada smo gubili to je bila nesreca. Razumijem da je marketing bitan i da je sastavni i prateci dio priprema.

Onda odem u Travnik da odgledam nasu dominaciju i docekam pobjedu i da pojedem cevape i Travnik nas otrese. Od tada ne pratim prijateljske i ne zanima me rezultat niti me zanima kako smo igrali. Kada pocne prvenstvo to ce biti jedino mjerilo za nas kvalitet. Vjerujem da konacno imamo jaku ekipu ali su me susne godine iza nas istraumirale pa vise ni sam sebe ne mogu da ubijedim da cemo lako osvojiti titulu. Zato polako, bez pretjerane euforije. Jedno je teren u Antaliji a drugo je teren u Travniku ili Bijeljini. Na pripremama se svi cuvaju i ne igraju maksimalno jako. Naravno da je dobro da podjedjujemo ali sto se mene tice najvaznije je da, pobijedili mi ili izgubili, iz svake utakmice naucimo nesto sto ce nam pomoci u ligaskom takmicenju.
Logovan

#10238 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

armin071 wrote: Sad zamisli Šta će se desiti ako se okliznemo protiv Zvijezde ima da nekome glava leti :)
Ako budemo pametni, ostat ćemo smireni i nećemo napadati Kodru, igrače, Selimovića, Tana, Šoju, itd. Bilo bi glupo da počnemo po svima pljuvati zbog kiksa.
todd_smith

#10239 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

dzemaludin007 wrote: Нису исти са њим и без њега на терену.
upravu je lik

bolji smo bez njega

:lol: :lol:
armin071

#10240 Re: Utakmice.

Post by armin071 »

Logovan wrote:
armin071 wrote: Sad zamisli Šta će se desiti ako se okliznemo protiv Zvijezde ima da nekome glava leti :)
Ako budemo pametni, ostat ćemo smireni i nećemo napadati Kodru, igrače, Selimovića, Tana, Šoju, itd. Bilo bi glupo da počnemo po svima pljuvati zbog kiksa.
Pa to možeš objasniti ovim realnijim ustvari njima ne treba ni objašnjavati. Al Šta sa ovim ostalim što ne shvaćaju da uspjeh ne dolazi preko noći i da su prijateljske utakmice jedno a realnost oranica plbih nešto sasvim drugo. O pritisku koji je svakodnevno na ovim momcima kao i čitavoj upravi da i ne pričamo. I dodaj na to dušmane u vidu prošlih garnitura i Party može da počne.
leo karan

#10241 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Nemoj samo poslije da bude: "Pobijedili Partizana, a ne mogu Zvijezdu u Gradaccu".

Valjda smo naucili do sad da ovo nista ne mora da znaci. Evo dovoljno se vratiti samo godinu dana unazad i sjetit se poraza od Celika.
Pojacanja, promocije, pripreme, pare, jos para, kurcenje i onda na Bilinom pad bez ispaljenog metka :D
Maharadza

#10242 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

leo karan wrote:Nemoj samo poslije da bude: "Pobijedili Partizana, a ne mogu Zvijezdu u Gradaccu".

Valjda smo naucili do sad da ovo nista ne mora da znaci. Evo dovoljno se vratiti samo godinu dana unazad i sjetit se poraza od Celika.
Pojacanja, promocije, pripreme, pare, jos para, kurcenje i onda na Bilinom pad bez ispaljenog metka :D
Logično, ako nas dočeka oranica od terena + bunker postave (kao što će 90% ekipa protiv nas), postoji šansa da kiksamo, ništa novo! :skoljka:
omega369

#10243 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Eno ćelavi kuka kako je Benko bio u ofsajdu :lol: :lol: nidje veze. ali izgleda da bas boli :izet: :izet:

doduše i škoro je bio u ofsajdu...

:D :D
todd_smith

#10244 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

omega369 wrote:Eno ćelavi kuka kako je Benko bio u ofsajdu :lol: :lol: nidje veze. ali izgleda da bas boli :izet: :izet:

:lol: :lol: :lol:
Maharadza

#10245 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

omega369 wrote:Eno ćelavi kuka kako je Benko bio u ofsajdu :lol: :lol: nidje veze. ali izgleda da bas boli :izet: :izet:

Zato rekoh kako mi je krivo što im ga i brat Dulja nije zabi pa da nas pamte još dugo, mada i ovako izgleda neće; "HRVAT Benko...", pa psovanje lazovića i evo izjava njihovog trenera "Benko je bio 10 metara u ofsajdu"! :lol:

SVIRAJTE KURCU, MI GAZIMO!!! :evil:
Ripicipi

#10246 Re: Utakmice.

Post by Ripicipi »

A da je rekao Sirijac Kalasi, niko ne bi ni prokomentarisao :-)
Fakat ste preoptereceni glupostima.

Niko npr. ne spominje da su njihovi doktori dotrcali da pomognu Bilbiji.
Jebala ga politika vise.
omega369

#10247 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

pa njihovi igraci su ga i slomili :D
Logovan

#10248 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

leo karan wrote:Nemoj samo poslije da bude: "Pobijedili Partizana, a ne mogu Zvijezdu u Gradaccu".
Pa i biće ti tako od pojedinaca. Ne može se to izbjeći.
Maharadza

#10249 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Ripicipi wrote:A da je rekao Sirijac Kalasi, niko ne bi ni prokomentarisao :-)
Fakat ste preoptereceni glupostima.

Niko npr. ne spominje da su njihovi doktori dotrcali da pomognu Bilbiji.
Jebala ga politika vise.
E vidiš, kako god tebe "boli qrac" za tom istinom u 2 riječi toliko i mene "boli qrac" za ovo "hrvat Benko", psovanje lazovića i očita laž kako je "benko bio 10 metara u ofsajdu" od strane njihovog trenera! Jel' pošteno bRe? :oops:
jeza u ledja

#10250 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

znaci dali smo gol partizanu iz ofsajda?

docim bolje. :D
Post Reply