Ja mozak mozda ne koristim ali ti ga zasigurno nemas.ioannes wrote:ti postao ko kiki....svaka vam je šaka u glavu.Opetja033 wrote:Takodje su oslobodjene i ove lokacije:Opetja033 wrote:FSA/Nacionalna vojska Sirije i turski saveznici oslobodili pet sela:
Sela Hamam, Iskan, Nisriya i Dukan - jugozapadno od Jandarisa:
Selo Juqali Fawkani na zapadu Afrina, sjeverno od Shaikh al Hadida
Na zapadu Afrina: sela J. Tahtani i Soldjujuk
Jugozapadno od Jandarisa: brdo Nisriya, uz samo istoimeno selo.
---------------------------------------------------------------------------
Saradnja izmedju Daesha, Rusa i Assada se nastavlja. Nakon sto su im je Daesh maltene bez borbi predao dzep (u koje su ih opet ranije transportovali Rusi i Assad), sada su prebaceni na front na istoku Idliba gdje su zauzeli tri sela od pobunjenika.
Daesh u ovom trenutku bukvalno sluzi kao udarna sila Assadovih i ruskih trupa. Obezbjede im transfer i gurnu ih na pobunjenike. A onda ih prebace na slijedecu destinaciju.
Nakon ove otvorene, neskrivene saradnje izmedju Daesha, Assada i Rusa malo je neukusno i neozbiljno spominjati bilo kakve konspirativne teorije o tome kako Amerika prebacuje Daeshove teroriste sa jedne strane planete na drugu.
naravno da amerika prebacuje i prebacivala je islilovce.
naravno da saa koristi ovu šaku jada što je ostala u svoju korist...
vi izgleda svi ne koristite svoj mozak....
zašto su ostale enklave isila uz iračku granicu, trougao bukamal=sukhna-tanf i ovde u hami?
pa kakva je logika da se isil porazi potpuno...šačice isilovaca su svakoj strani još potrebne kao izgovor za sve ostalo.
Ne znam kako do sada nisi skontao ali fakat se ne upustam u rasprave sa tobom.
Nije mi problem raspravljati i diskutovati sa neistomisljenicima, to je na kraju krajeva svrha postojanja foruma ali kada si ti u pitanju bicu brutalno iskren:
u mojim si ocima bolesni sizofrenik i paranoicar koji ama bas nista pametno niti konkretno ne doprinosi ovoj temi i jednostavno ne zelim svoje vrijeme trositi na tebe.
Ovo ti pisem jer ocigledno nisi skontao. Naravno obzirom da smo na forumu, mozes slobodno da me nastavis citirati - to ti niko ne moze zabraniti - ali ja ti necu odgovarati.
Prijatno.