A možda će korisnici moći resetovati ruter i sami postaviti šifru,zar ne? KAko će onda kontrolirati pristup WiFi postavkama?nastavnikhe wrote:To znači da neće biti moguće provjeriti SNR Margin, Line Attenuation, Data Rate i sl. !?fireman2013 wrote:Informacija sto se tice naplate Wi Fi routera. To se odnosi na nove korisnike koji zele da im se aktivira WiFi i sa tim dobijaju podrsku od BHT-a sto do sada nije bio slucaj. Sifre za pristup modemu ce se promijeniti tako da ce biti korisnika koji ce dobiti Wi Fi router ali on nece biti ukljucen i samim tim se nece placati ta mjesecna naknada takodjer korisnicima vise nece biti omogucen pristup rotueru preko 192.168.1.1 tako da nece moci sami aktivirati tu mogucnost. Za sadasnje korisnike ostaje sve isto sto se toga tice.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
nastavnikhe
#10201 Re: BHTelecom All About
-
nastavnikhe
#10202 Re: BHTelecom All About
Par puta sam postao na temu kvaliteta HD kanala, da li ima zadovoljnih (ili nezadovoljnih) korisnika?
Isplatili se uzeti HD paket (uzimajući u obzir da su uvršteni samo sportski kanali),možda neko ima informaciju o mogućim proširenjima liste kanala?
Razmišljam o navedenom iz razloga da ako se uzme HD paket ostaje vrlo malo prostora većini korisnika da uživaju u najavljenim povećanjima pristupnih brzina.
Isplatili se uzeti HD paket (uzimajući u obzir da su uvršteni samo sportski kanali),možda neko ima informaciju o mogućim proširenjima liste kanala?
Razmišljam o navedenom iz razloga da ako se uzme HD paket ostaje vrlo malo prostora većini korisnika da uživaju u najavljenim povećanjima pristupnih brzina.
-
sencobih
#10203 Re: BHTelecom All About
uzmi sad u januaru i tri mjeseca ti je dzaba pa sam probaj, ako ti se ne svidja , kazes hvala lijepo i otkazes, sta mozes izgubiti?nastavnikhe wrote:Par puta sam postao na temu kvaliteta HD kanala, da li ima zadovoljnih (ili nezadovoljnih) korisnika?
-
nastavnikhe
#10204 Re: BHTelecom All About
Ma da,ali da znaš,samo je 30 dana probni period (a ne tri mjeseca). Nakon tog ugovor je 12 mjeseci uz tri mjeseca besplatnog korištenja.sencobih wrote:uzmi sad u januaru i tri mjeseca ti je dzaba pa sam probaj, ako ti se ne svidja , kazes hvala lijepo i otkazes, sta mozes izgubiti?nastavnikhe wrote:Par puta sam postao na temu kvaliteta HD kanala, da li ima zadovoljnih (ili nezadovoljnih) korisnika?
-
sencobih
#10205 Re: BHTelecom All About
pa eto i 30 dana je dovoljno za probu, mada su meni rekli da ko se u januaru ali samo u januaru prijavi tri mjeseca mu je proba, jer je samo u januaru taj nekakav promotivno prodajni period, ali sad si mi svezo šuhvu, pa cu morati provjeriti da ne bi bilo kakvih iznenadjenjanastavnikhe wrote:Ma da,ali da znaš,samo je 30 dana probni period (a ne tri mjeseca). Nakon tog ugovor je 12 mjeseci uz tri mjeseca besplatnog korištenja.sencobih wrote:uzmi sad u januaru i tri mjeseca ti je dzaba pa sam probaj, ako ti se ne svidja , kazes hvala lijepo i otkazes, sta mozes izgubiti?nastavnikhe wrote:Par puta sam postao na temu kvaliteta HD kanala, da li ima zadovoljnih (ili nezadovoljnih) korisnika?
-
nastavnikhe
#10206 Re: BHTelecom All About
uzmi sad u januaru i tri mjeseca ti je dzaba pa sam probaj, ako ti se ne svidja , kazes hvala lijepo i otkazes, sta mozes izgubiti?[/quote]
Ma da,ali da znaš,samo je 30 dana probni period (a ne tri mjeseca). Nakon tog ugovor je 12 mjeseci uz tri mjeseca besplatnog korištenja.[/quote]
pa eto i 30 dana je dovoljno za probu, mada su meni rekli da ko se u januaru ali samo u januaru prijavi tri mjeseca mu je proba, jer je samo u januaru taj nekakav promotivno prodajni period, ali sad si mi svezo šuhvu, pa cu morati provjeriti da ne bi bilo kakvih iznenadjenja[/quote]
ja sam slao upit i odgovorili su mi 30 dana bez obaveza...
Ma da,ali da znaš,samo je 30 dana probni period (a ne tri mjeseca). Nakon tog ugovor je 12 mjeseci uz tri mjeseca besplatnog korištenja.[/quote]
pa eto i 30 dana je dovoljno za probu, mada su meni rekli da ko se u januaru ali samo u januaru prijavi tri mjeseca mu je proba, jer je samo u januaru taj nekakav promotivno prodajni period, ali sad si mi svezo šuhvu, pa cu morati provjeriti da ne bi bilo kakvih iznenadjenja[/quote]
- popi
#10207 Re: BHTelecom All About
popi wrote:Zna li neko da li ce u ponudi mobitela ponovo biti Sony Tipo?
-
zLatk0
#10208 Re: BHTelecom All About
Moze li se npr sad u Telecomu uzeti telefon na 2 god i potpisati na onaj popust sto nude?
-
sencobih
#10209 Re: BHTelecom All About
moze ,nema veze jedno s drugimzLatk0 wrote:Moze li se npr sad u Telecomu uzeti telefon na 2 god i potpisati na onaj popust sto nude?
- eluna
#10210 Re: BHTelecom All About
majke vam ga vaše - šta imate o bh telecomu pisati 400 i kusur strana 
-
quarterback
#10211 Re: BHTelecom All About
to je inace svrha foruma
-
Vidal89
#10212 Re: BHTelecom All About
Pa jel moze to mjesec dana probnih za HD i onda cao decki ili bas moras nakon toga pocet placat +4km 
-
sencobih
#10213 Re: BHTelecom All About
moze, ako ti se ne svidja, samo kazes necu, bez obaveza, doduse rekli su da to mozes izvesti samo jednom godisnjeVidal89 wrote:Pa jel moze to mjesec dana probnih za HD i onda cao decki ili bas moras nakon toga pocet placat +4km
- ElRe
#10214 Re: BHTelecom All About
kakav je problem sa BHTom, ne mogu nikog da dobijem ni sa mobilnog ni fiksnog?
- P308
#10215 Re: BHTelecom All About
Meni je konacno MojaTV dosla sebi, i vise ne iskace, intenert je stabilan, telefon isto. Aleluja
- skafiskafsnjak
#10216 Re: BHTelecom All About
Ja moram kablo promjeniti da bi mi doslo u normalu
-
Vidal89
#10217 Re: BHTelecom All About
i kod mene isto, nikog ne mogu da dobijem niti mene tko. Samo sms radi i netElRe wrote:kakav je problem sa BHTom, ne mogu nikog da dobijem ni sa mobilnog ni fiksnog?
-
Madrid
- travar
#10219 Re: BHTelecom All About
Ima li neko da je na ovoj mini/midi/maxi tarifi?
Pošto sam na ultri, zanima me kako ide plaćanje ovih tarifa i kako se u sve to uklapa neki od internet paketa (msurf npr): da li se dodatno plaća internet paket ili se cijena istog oduzima od tarifnog modela (if you know what i'm sayin'
)
Pošto sam na ultri, zanima me kako ide plaćanje ovih tarifa i kako se u sve to uklapa neki od internet paketa (msurf npr): da li se dodatno plaća internet paket ili se cijena istog oduzima od tarifnog modela (if you know what i'm sayin'
-
kakaljin
-
kakaljin
#10221 Re: BHTelecom All About
kod mene je midi 30 i uzeo sam internet 250 MB od 6 km i internet ulazi u pretplatu, umanjuju mi se od razgovoratravar wrote:Ima li neko da je na ovoj mini/midi/maxi tarifi?
Pošto sam na ultri, zanima me kako ide plaćanje ovih tarifa i kako se u sve to uklapa neki od internet paketa (msurf npr): da li se dodatno plaća internet paket ili se cijena istog oduzima od tarifnog modela (if you know what i'm sayin')
-
Madrid
- travar
#10223 Re: BHTelecom All About
Eh to me zanimalo, jer mi na šalteru rekoše da se net plaća dodatno.kakaljin wrote:kod mene je midi 30 i uzeo sam internet 250 MB od 6 km i internet ulazi u pretplatu, umanjuju mi se od razgovoratravar wrote:Ima li neko da je na ovoj mini/midi/maxi tarifi?
Pošto sam na ultri, zanima me kako ide plaćanje ovih tarifa i kako se u sve to uklapa neki od internet paketa (msurf npr): da li se dodatno plaća internet paket ili se cijena istog oduzima od tarifnog modela (if you know what i'm sayin')
Helem još jedno pitanje, jel' se dobije novi broj prelaskom sa ultre ili se može zadržati postojeći?
Hvala
- madtv
#10224 Re: BHTelecom All About
travar wrote: Eh to me zanimalo, jer mi na šalteru rekoše da se net plaća dodatno.
Helem još jedno pitanje, jel' se dobije novi broj prelaskom sa ultre ili se može zadržati postojeći?
Hvala
zadrzis postojeci, mislim da ti treba uz to ultra certifikat kao dokaz vlasnistva a ako ga nemas onda dobijes od njih jedan papir koji ovjeris u opstini i rijesen "problem"
- travar
#10225 Re: BHTelecom All About
To je sve što trebam.
Hvala još jednom.
Hvala još jednom.