MB legend nije los koliko se sjecam, to je ono za svakodnevno zaljevanje, genirican miris.
Afnan 9pm dobar, barem meni
@Seawolf
Moderator: anex
MB legend nije los koliko se sjecam, to je ono za svakodnevno zaljevanje, genirican miris.

Na prvu kad sam stavio nije mi bilo nešto...međutim poslije pola sata-sat je baš jak dobar miris. Evo ja sam prije teretane stavio i osjetim i dalje poslije tuširanja. Dosta je nekako ne znam pravo objašnjenje možda "aromatičan" miris, baš kakvi znaju biti oni sa Hađža što su ljudi prije donosili. Ja sam na slijepo kupio po preporuci druga koji živi vani, mada je tamo mnogo jeftinije nego kod nas čak i više od pola
Kopija PDM Layton, i to pristojna. Fakat ne mirise jeftino.xPaco1337 wrote: ↑21/03/2024 20:44Na prvu kad sam stavio nije mi bilo nešto...međutim poslije pola sata-sat je baš jak dobar miris. Evo ja sam prije teretane stavio i osjetim i dalje poslije tuširanja. Dosta je nekako ne znam pravo objašnjenje možda "aromatičan" miris, baš kakvi znaju biti oni sa Hađža što su ljudi prije donosili. Ja sam na slijepo kupio po preporuci druga koji živi vani, mada je tamo mnogo jeftinije nego kod nas čak i više od pola

ToValetne wodesuspect_zero wrote: ↑30/03/2024 13:41 U Bingu još ima nekih mirisa na akciji ako nekog zanima.
U Martimexu malo prošnjuhala, sa cijenama mislim da vode![]()
Homme 2020 nema nikakvih doirnih tacaka sa prijasnjim Dior homme i flankerima.izvrsni direktor wrote: ↑30/03/2024 15:04Dior Homme Intense je meni bolja opcija. I nije intenzivniji kako iz imena mozes pomisliti, drugacija nota
U Bingu?...Aha, ima oko 3-4 vrste.vjeshalica wrote: ↑30/03/2024 15:29ToValetne wodesuspect_zero wrote: ↑30/03/2024 13:41 U Bingu još ima nekih mirisa na akciji ako nekog zanima.
U Martimexu malo prošnjuhala, sa cijenama mislim da vode![]()