vijest je stara i bajata vec 7 dana . a od tada se puno toga desilo . sto se tice istorije tamo se istorija pise krvlju svake minute svake sekunde ....a gesta je lijepa i ljudska
Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Nomo
#10201 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
- insomnia78
#10202 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hoće, isto ko kad ono u vakat protesta u Egiptu Kršćani praviše zid oko Muslimana da ovi mogu klanjati
Ne znam prodjel' petn'es' dana nakon toga a crkve im planuše
Kod nas se narod identificira sa Arapima samo radi islama, ljudi moji nas i arapski mentalitet su nebo i zemlja
Nebo i zemlja
-
Nomo
#10203 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ja nikad nisam vidio niti jednog covjeka Bosanca da se indentificira sa Arapima a kamoli narod . cuj narod se indentificira sa arapima . boze dragi svasta covjek moze procitati . kolosalna glupost !insomnia78 wrote:Hoće, isto ko kad ono u vakat protesta u Egiptu Kršćani praviše zid oko Muslimana da ovi mogu klanjati
Ne znam prodjel' petn'es' dana nakon toga a crkve im planušesamo radi islama, ljudi moji nas i arapski mentalitet su nebo i zemljaKod nas se narod identificira sa Arapima
Nebo i zemlja
- Capsicum
#10204 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znači neko to dođe u zemlju, protjera te, ubija, otima itd. I onda ti neko ponudi velikodušno ponudi da ti podijeli zemlju. Ako nećeš 2 države, onda nećeš nijednu. Princip "hoš, neš Bangladeš".sportman1 wrote: kad bi stvari bile tako jednostavne............
-ko je odbio mirovni plan un-a o stvaranju 2 drzave?
-ko je htio ratom jevreje da gurne u more?
nije opravdanje za ovo danas,ali dali bi to jevreji trebali zaboravit ,po tebi???????
A o kakvom bacanju u more ti govoriš? Ako neko ima nešto što se ne zaboravlja, to su upravo Palestinci, kojima su Izraelci nanijeli nemjerljivo više zla. Pobili su ih i protjerali milion puta više, oteli im zemlju, drže ih ko stoku u toru. I onda im se kao jevreji za nesto trebaju svetiti... Ma nemoj...
-
Nomo
#10205 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
krscani i muslimani se pise malim slovom . inace cijeli post je za povracanje . slusaj ti sta on-a pise ,, u Egiptu krscani ( Kopti ) cuvaju muslimane a muslimani im pale crkve ,,insomnia78 wrote:Hoće, isto ko kad ono u vakat protesta u Egiptupraviše zid okoKršćanida ovi mogu klanjatiMuslimana
Ne znam prodjel' petn'es' dana nakon toga a crkve im planuše
Kod nas se narod identificira sa Arapima samo radi islama, ljudi moji nas i arapski mentalitet su nebo i zemlja
Nebo i zemlja
ps
i jos nesto . tema je Izrael i Palestina a ne Egipat i krscani . Ne kvari ljudima koji se razumiju u vanjsku politiku i ovu problematiku , temu . Ja cu ti samo reci jednu stvar . Prvi put u zivotu sam cuo da u Egiptu zive Kopti pravolslavci kada sam u ratu saznao da je generalni sekretar UN ( covjek koji je sve 4 godine rata prljavo i podlo direktno i indirektno , potencirao i gurao i na kraju sproveo u djelo genocid u BiH ) dakle , Boutros Boutrs Gali Kopt i hriscanin , ortodox pravoslavac . Samo zato sto su Srbi pravoslavci on je podsticao i sve radio da bi uspio genocid nad muslimanima . A dolazi iz Egipta , najvece Arpaske zemlje na svijetu . Meni nista drugo ne treba a ti nastavi trabunjati kako muslimani ,,terorisu ,, krscane . I jos nesto . Da je tih Kopta u Egiptu barem 33 % bila bi u Egiptu Republika Koptska a Dodik bi tamo bio ambsador . Izvinjavam se svima na skretanju sa teme . A tebi Insomnia prijateljski savjet . Promijeni podforum . Haj na fudbal i sex .
Last edited by Nomo on 30/07/2014 19:54, edited 1 time in total.
-
rangoj
#10206 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa druže, činjenica je da su odbili. Čim neko da dobar argument protiv Palestinaca odmah pocinje priča kako su Jevreji došli da ih protjeraju i kako su htjeli ovo ili ono. To sto ti govoriš nema veze sa svijetom u kome mi živimo, da realnošću - došli su, jaci su i imaju podršku čitavog svijeta - Palestinci su trebali prihvatiti mirovni plan!Capsicum wrote:Znači neko to dođe u zemlju, protjera te, ubija, otima itd. I onda ti neko ponudi velikodušno ponudi da ti podijeli zemlju. Ako nećeš 2 države, onda nećeš nijednu. Princip "hoš, neš Bangladeš".sportman1 wrote: kad bi stvari bile tako jednostavne............
nije opravdanje za ovo danas,ali dali bi to jevreji trebali zaboravit ,po tebi???????
A o kakvom bacanju u more ti govoriš? Ako neko ima nešto što se ne zaboravlja, to su upravo Palestinci, kojima su Izraelci nanijeli nemjerljivo više zla. Pobili su ih i protjerali milion puta više, oteli im zemlju, drže ih ko stoku u toru. I onda im se kao jevreji za nesto trebaju svetiti... Ma nemoj...
U svakom slučaju bi imali mnogo vise nego sad, bili bi priznata država!
Naravno, nisu zaslužili da ispaštaju zbog tog propusta!!, ali to svakako pokazuje koji je jedini put kojim oni mogu ići..!!
-
sportman1
#10207 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Capsicum wrote:Znači neko to dođe u zemlju, protjera te, ubija, otima itd. I onda ti neko ponudi velikodušno ponudi da ti podijeli zemlju. Ako nećeš 2 države, onda nećeš nijednu. Princip "hoš, neš Bangladeš".sportman1 wrote: kad bi stvari bile tako jednostavne............
kreni od pocetka.
un-ovu ponudu o 2 drzava su odbili palestinci i objavili rat jevrejima(jordan,egipat,sirija,palestinci...) sa namjerom da ih gurnu u more.
i popusili u ratu.
to je bio pocetak.
- avetinja
#10208 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Za vrijeme izraelsko - arapskog rata židovi su bili protjerivani iz arapskih zemalja, u drugom svjetskom ratu kada su izraelci poceli da naseljavaju prostor palestine onda onaj kratki rat 1973 kada su arapi ovaj put napali prvi. Tamo nikada neće biti mira uvijek neko zakuha. Nego mene brine ovo drugo pitanje što sma postavioNomo wrote:avetinja wrote:. Tamo nikada neće biti mira. Nego gdje je sada pomoć od arapskih/islamskih zemalja, gdje su sve one terorističke organizacije koje ratuju za svoju braću da dođu u Gazu i pomognu ?Arapi su ubijali i protjerivali Jevreje i sad im oni vraćaju
kada ? gdje ??? ja ovo prvi put cujem .
- Grover
#10210 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

http://saznajemo.net/novosti/sta-su-bor ... ih-linija/Brigade el-Kassam objavile su danas izvještaj na svojoj zvaničnoj stranici svjedočenja i iskaze boraca koji su se probili iza neprijateljskih linija.
Borci El-Kassama su ispričali svoje doživljaje i iskustva koje su imali u sukobu s izraelskim vojnicima iza neprijateljskih linija, o susretima s njima i sa njihovim oklopnim tvrđavama, Merkava tenkovima.
Jedan od vođa na terenu A. A. koji je predvodio jednu grupu boraca u prodoru na okupiranu teritoriju, je ispričao: „Vidjeli smo brojne Allahove ajete i keramete koje je dao mudžahidima. Borci su čvrsti i postojani u sred granatiranja i rušenja i ne brine ih politika „spržene zemlje“ koju provode cionističke kukavice. Četvorica boraca ostali su zarobljeni u svom rovu deset dana bez hrane i pića nakon što je cionistički tenk zatvorio ulazak u tunel i nakon povlačenja tenkova, izašli su i vratili se zdravi.“ On nastavlja: „Od jednog borca na kojem su se vidjeli tragovi iscrpljenosti sam tražio da se povuče sa prve linije fronta u zadnje redove, ali je on to kategorički odbio kazavši: ‘Neću se povući dok ne uspijem ubiti neprijateljskog vojnika i čujem njihove krikove ili ne poginem kao šehid.’ Nisam mu mogao ništa reći, osim mu dopustiti da nastavi.“
Drugi borac Š.Š., prenosi šta je vidio u direktnom sukobu sa neprijateljima. On kaže: „Nisam mogao ni zamisliti da je cionistički vojnik tolika kukavica. Tako mi Allaha, svaki put kada bismo se pojavili odakle se ne bi nadali, dali bi se u bijeg i vrisku. Tražili bi zaštitu teške artiljerije kako bi pokrivala njihov bijeg. Svojim ušima sam slušao njihovu vrisku kada bi čuli ekspolozije u blizini.“ On kaže: „Odlučnost moje braće, mudžahida je ogromna. Oni su u odličnom psihičkom stanju. Natječu se međusobno koji će od njih ići u borbu s cionistima. Posrećilo mi se jednom da sam izašao iz tunela i uspio ubiti dvojicu cionističkih vojnika sa razdaljine od 10 metara. Vratio sam se i ostao u tunelu nekoliko dana.“ On još priča: „U jednoj drugoj akciji koju je vodila druga grupa mudžahida, a mi bili u blizini, jedan borac je bacio protivpešadijsku minu na grupu od oko deset izraelskih vojnika koji su se kretali pribijeni uz zid. Vidio sam kako su im se tijela raskomadala i dijelovi popadali po ulici. Takvo stanje je ostalo satima, a cionistički vojnici su pokupili njihova tijela tek nakon što su kvart zasuli bombama i raketama.“
On svoju priču završava riječima: „Cionistički borci nemaju volje za borbom. Oni se tresu i plaše i najmanjeg lista koji vide u vazduhu ili prazne kese. Jedan od vojnika se kretao uz zid kuće kada je vjetar otvorio metalni prozor. U histeriji straha je zalegao na zemlju i počeo pucati poput ludaka nasumično, sve dok nije shvatio da je samo vjetar otvorio prozor.“
Borac S.A., vođa odreda koji je učestvovao u uništenju dva vojna vozila u kvartu et-Tufah priča neobučnu priču: „Sa grupom boraca smo prešli na okupiranu teritoriju. Napali smo jedno transportno vozilo i eliminisali njegovu posadu. Ono što nas je začudilo bili su vojnici u drugom vozilu na udaljenosti od 20 metara koji su čuli i vidjeli sve šta se događa s njihovim kolegama. Vrata vozila su bila otvorena ali oni nisu ni pokušali izaći i pomoći svojim kolegama, prestrašeni čekajući da dođe red na njih.“
On nastavlja: „Kada smo došli do drugog vozila, iz njega je izašao njihov komandant i uperio oružje meni u prsa, ali se čitav tresao od naših tekbira. Strah ih je preplavio i ponašali su se čudno. Nije mogao povući obarač od straha i ja sam to iskoristio i ubio ga.“
U drugoj zasjedi u kvartu et-Tufah u kojem je ubijeno osam izraelskih vojnika prije par dana učestvovao je borac V. H. On priča da su napali grupu izraelskih vojnika i ubili osmoricu dok se jedan od njih dao u panični bijeg vrišteći i dozivajući: „Bože, Bože, majko, majko…“
-
Nomo
#10211 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
avetinja
kojeg rata ? Kojih Arpaskih zemalja ? Budi konkretniji inace lazes i izmisljas .
[/quote], u drugom svjetskom ratu kada su izraelci poceli da naseljavaju prostor palestine onda onaj kratki rat 1973 kada su arapi ovaj put napali prvi. Tamo nikada neće biti mira uvijek neko zakuha. Nego mene brine ovo drugo pitanje što sma postavioZa vrijeme izraelsko - arapskog rata židovi su bili protjerivani iz arapskih zemalja
kojeg rata ? Kojih Arpaskih zemalja ? Budi konkretniji inace lazes i izmisljas .
-
5 0 5
#10212 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. i sta kaze crvenkapica vuku? ide kod bake, nosi joj rucak.Grover wrote:
http://saznajemo.net/novosti/sta-su-bor ... ih-linija/Brigade el-Kassam objavile su danas izvještaj na svojoj zvaničnoj stranici svjedočenja i iskaze boraca koji su se probili iza neprijateljskih linija.
Borci El-Kassama su ispričali svoje doživljaje i iskustva koje su imali u sukobu s izraelskim vojnicima iza neprijateljskih linija, o susretima s njima i sa njihovim oklopnim tvrđavama, Merkava tenkovima.
Jedan od vođa na terenu A. A. koji je predvodio jednu grupu boraca u prodoru na okupiranu teritoriju, je ispričao: „Vidjeli smo brojne Allahove ajete i keramete koje je dao mudžahidima. Borci su čvrsti i postojani u sred granatiranja i rušenja i ne brine ih politika „spržene zemlje“ koju provode cionističke kukavice. Četvorica boraca ostali su zarobljeni u svom rovu deset dana bez hrane i pića nakon što je cionistički tenk zatvorio ulazak u tunel i nakon povlačenja tenkova, izašli su i vratili se zdravi.“ On nastavlja: „Od jednog borca na kojem su se vidjeli tragovi iscrpljenosti sam tražio da se povuče sa prve linije fronta u zadnje redove, ali je on to kategorički odbio kazavši: ‘Neću se povući dok ne uspijem ubiti neprijateljskog vojnika i čujem njihove krikove ili ne poginem kao šehid.’ Nisam mu mogao ništa reći, osim mu dopustiti da nastavi.“
Drugi borac Š.Š., prenosi šta je vidio u direktnom sukobu sa neprijateljima. On kaže: „Nisam mogao ni zamisliti da je cionistički vojnik tolika kukavica. Tako mi Allaha, svaki put kada bismo se pojavili odakle se ne bi nadali, dali bi se u bijeg i vrisku. Tražili bi zaštitu teške artiljerije kako bi pokrivala njihov bijeg. Svojim ušima sam slušao njihovu vrisku kada bi čuli ekspolozije u blizini.“ On kaže: „Odlučnost moje braće, mudžahida je ogromna. Oni su u odličnom psihičkom stanju. Natječu se međusobno koji će od njih ići u borbu s cionistima. Posrećilo mi se jednom da sam izašao iz tunela i uspio ubiti dvojicu cionističkih vojnika sa razdaljine od 10 metara. Vratio sam se i ostao u tunelu nekoliko dana.“ On još priča: „U jednoj drugoj akciji koju je vodila druga grupa mudžahida, a mi bili u blizini, jedan borac je bacio protivpešadijsku minu na grupu od oko deset izraelskih vojnika koji su se kretali pribijeni uz zid. Vidio sam kako su im se tijela raskomadala i dijelovi popadali po ulici. Takvo stanje je ostalo satima, a cionistički vojnici su pokupili njihova tijela tek nakon što su kvart zasuli bombama i raketama.“
On svoju priču završava riječima: „Cionistički borci nemaju volje za borbom. Oni se tresu i plaše i najmanjeg lista koji vide u vazduhu ili prazne kese. Jedan od vojnika se kretao uz zid kuće kada je vjetar otvorio metalni prozor. U histeriji straha je zalegao na zemlju i počeo pucati poput ludaka nasumično, sve dok nije shvatio da je samo vjetar otvorio prozor.“
Borac S.A., vođa odreda koji je učestvovao u uništenju dva vojna vozila u kvartu et-Tufah priča neobučnu priču: „Sa grupom boraca smo prešli na okupiranu teritoriju. Napali smo jedno transportno vozilo i eliminisali njegovu posadu. Ono što nas je začudilo bili su vojnici u drugom vozilu na udaljenosti od 20 metara koji su čuli i vidjeli sve šta se događa s njihovim kolegama. Vrata vozila su bila otvorena ali oni nisu ni pokušali izaći i pomoći svojim kolegama, prestrašeni čekajući da dođe red na njih.“
On nastavlja: „Kada smo došli do drugog vozila, iz njega je izašao njihov komandant i uperio oružje meni u prsa, ali se čitav tresao od naših tekbira. Strah ih je preplavio i ponašali su se čudno. Nije mogao povući obarač od straha i ja sam to iskoristio i ubio ga.“
U drugoj zasjedi u kvartu et-Tufah u kojem je ubijeno osam izraelskih vojnika prije par dana učestvovao je borac V. H. On priča da su napali grupu izraelskih vojnika i ubili osmoricu dok se jedan od njih dao u panični bijeg vrišteći i dozivajući: „Bože, Bože, majko, majko…“
-
Nomo
#10213 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
avetinja
prvi glas keve mi 
,,u drugom svjetskom ratu Palestinci proganjali Jevreje ,,Za vrijeme izraelsko - arapskog rata židovi su bili protjerivani iz arapskih zemalja,onda onaj kratki rat 1973 kada su arapi ovaj put napali prvi. Tamo nikada neće biti mira uvijek neko zakuha. Nego mene brine ovo drugo pitanje što sma postaviou drugom svjetskom ratu kada su izraelci poceli da naseljavaju prostor palestine
- avetinja
#10214 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nije bilo proganjanje neko manje puškaranje.Nomo wrote:avetinja
,,u drugom svjetskom ratu Palestinci proganjali Jevreje ,,Za vrijeme izraelsko - arapskog rata židovi su bili protjerivani iz arapskih zemalja,onda onaj kratki rat 1973 kada su arapi ovaj put napali prvi. Tamo nikada neće biti mira uvijek neko zakuha. Nego mene brine ovo drugo pitanje što sma postaviou drugom svjetskom ratu kada su izraelci poceli da naseljavaju prostor palestine![]()
![]()
prvi glas keve mi
- insomnia78
-
MUNAFIK
#10216 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Na stranu pretjerivanja... Ali cetnici i ustase imaju slicna iskustva sa mudzahidima u BiH... Krv im se ledila kada bi ih culi i vidjeli... I dan danas ih se boje... Zasto bi cionisti bili drugaciji...505sCrtom wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. i sta kaze crvenkapica vuku? ide kod bake, nosi joj rucak.Grover wrote:
U drugoj zasjedi u kvartu et-Tufah u kojem je ubijeno osam izraelskih vojnika prije par dana učestvovao je borac V. H. On priča da su napali grupu izraelskih vojnika i ubili osmoricu dok se jedan od njih dao u panični bijeg vrišteći i dozivajući: „Bože, Bože, majko, majko…“![]()
![]()
Boriti se protiv ljudi koji se ne boje smrti, je sigurno za nekoga kome je zivot SVE, nesto nesvatljivo i prestrasno...
-
splinter
#10217 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
očekivano ponašanje cionističko fašističke soldateske, uostalom http://www.breakingthesilence.org.il/Grover wrote:
ljudi sve objasnili
- insomnia78
#10218 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa majku mu kako ih onda Hamas samo ne naslaze na kamaru?
-
cindrlimindrli
#10219 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mozda zato sto je druga strana brojnija, opremljenija, organizovanija itd...insomnia78 wrote:Pa majku mu kako ih onda Hamas samo ne naslaze na kamaru?
- insomnia78
#10220 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Al toliki strah, vidis da samo sjede i cekaju da dodju na red
-
cindrlimindrli
#10221 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ja uopste ne sumnjam da se neki osamneastogodisnji regrut mobilisan u snage idf-a usere deset puta kad dodjeinsomnia78 wrote:Al toliki strah, vidis da samo sjede i cekaju da dodju na red
u situaciju u kojoj moze biti ubijen. Nista neobicno za rat, vec vidjeno toliko puta.
-
5 0 5
#10222 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
neko voli zivot. neko voli smrt. ali ovako glup i patetican nacin ratne propagande nisam odavno cuo. no, nisam nikad cuo iz usta srbina tako sto. a cesto iz usta muslimana. krv im se ledila. hahahahaha. koja glupost. ovo je propaganda za neuke i nepismene kojima se kljuca u mozak idiotizam u saudijskomosadovskim dzamijama. ali eto, ako ti je lakse, ne boje se smrti. mozda im izraelci cak i cine uslugu saljuci ih u vjecna lovista, kada ne mogu izdrzati na ovom svijetu ni par desetljeca.MUNAFIK wrote: Na stranu pretjerivanja... Ali cetnici i ustase imaju slicna iskustva sa mudzahidima u BiH... Krv im se ledila kada bi ih culi i vidjeli... I dan danas ih se boje... Zasto bi cionisti bili drugaciji...
Boriti se protiv ljudi koji se ne boje smrti, je sigurno za nekoga kome je zivot SVE, nesto nesvatljivo i prestrasno...
-
Nomo
#10223 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
avetinjo
aha sada smo progon sveli na puskaranje a jesul puske prave bile ili ........ozbiljno te pitam jer palestinci ni danas 2014 nemaju puske pa me bas zanima kakve su im puske bile 1942 kada su se puslkarali sa jevrejima
[/quote]Nije bilo proganjanje neko manje puškaranje.
aha sada smo progon sveli na puskaranje a jesul puske prave bile ili ........ozbiljno te pitam jer palestinci ni danas 2014 nemaju puske pa me bas zanima kakve su im puske bile 1942 kada su se puslkarali sa jevrejima
-
MUNAFIK
#10224 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da ovo jeste objavljeno u svrhu propagande ali to ne mjenja stvari... Ovi momci se ne boje smrti, mnogi od nas u BiH smo imali priliku upoznati te ljude... Na stranu sta mislimo o njima ali u situaciji rata, nikada za protivnika ne bi birao osobu koja se ne boji smrti...505sCrtom wrote:neko voli zivot. neko voli smrt. ali ovako glup i patetican nacin ratne propagande nisam odavno cuo. no, nisam nikad cuo iz usta srbina tako sto. a cesto iz usta muslimana. krv im se ledila. hahahahaha. koja glupost. ovo je propaganda za neuke i nepismene kojima se kljuca u mozak idiotizam u saudijskomosadovskim dzamijama. ali eto, ako ti je lakse, ne boje se smrti. mozda im izraelci cak i cine uslugu saljuci ih u vjecna lovista, kada ne mogu izdrzati na ovom svijetu ni par desetljeca.MUNAFIK wrote: Na stranu pretjerivanja... Ali cetnici i ustase imaju slicna iskustva sa mudzahidima u BiH... Krv im se ledila kada bi ih culi i vidjeli... I dan danas ih se boje... Zasto bi cionisti bili drugaciji...
Ovo citaju IDF-ovci i mole boga da nikada se ne sretnu sa ovim borcima Hamasa, zasto? Zato jer se boje... Nema tu nikakve sumnje...
-
MUNAFIK
#10225 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da ovo jeste objavljeno u svrhu propagande ali to ne mjenja stvari... Ovi momci se ne boje smrti, mnogi od nas u BiH smo imali priliku upoznati te ljude, i da svakom cetniku i ustasi KRV SE LEDILA kada bi cuo i vidio mudzahedine u rovu preko pua sebe, a zasto... Pa zato sto tamo tom liku moze past na pamet da s ezaleti i pogine ali pri tome i tebe ubije i kako se boriti protiv takvog covjeka???MUNAFIK wrote:505sCrtom wrote:neko voli zivot. neko voli smrt. ali ovako glup i patetican nacin ratne propagande nisam odavno cuo. no, nisam nikad cuo iz usta srbina tako sto. a cesto iz usta muslimana. krv im se ledila. hahahahaha. koja glupost. ovo je propaganda za neuke i nepismene kojima se kljuca u mozak idiotizam u saudijskomosadovskim dzamijama. ali eto, ako ti je lakse, ne boje se smrti. mozda im izraelci cak i cine uslugu saljuci ih u vjecna lovista, kada ne mogu izdrzati na ovom svijetu ni par desetljeca.MUNAFIK wrote: Na stranu pretjerivanja... Ali cetnici i ustase imaju slicna iskustva sa mudzahidima u BiH... Krv im se ledila kada bi ih culi i vidjeli... I dan danas ih se boje... Zasto bi cionisti bili drugaciji...
Na stranu sta mislimo o njima ali u situaciji rata, nikada za protivnika ne bi birao osobu koja se ne boji smrti...
Ovo citaju IDF-ovci i mole boga da nikada se ne sretnu sa ovim borcima Hamasa, zasto? Zato jer se boje... Nema tu nikakve sumnje...