Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
extraordinary
#10201 Re: FK Sarajevo
Za ta POJAČANJA ipak treba nešto para, bez para možeš dovesti jedino ''pojačanja''.
-
north
#10202 Re: FK Sarajevo
Možda ti zaboravljaš da je u prvom razgovoru novi predsjednik rekao da je glavni račun blokiran, ali da klub ima još jedan podračun koji je aktivan i preko koga se navodno mogu obavljati transakcije, ja taj račun nisam vidio, ali znam šta sam čuo....1946 wrote:Ti zaboravljaš da je nama blokiran račun, pa i kad pare legnu one se ne mogu podići s računa niti iskoristiti za isplaćivanje plata (osim ukoliko pare nisu legle na alihodžićev račun, u šta sumnjam)north wrote:Sad ozbiljno, to definitivno nije nikakav uspjeh nove uprave, kako pojedini poltronski i neprofesionalni mediji navode, jer ne moraš biti niti puno pametan niti puno sposoban da pare koje legnu od prodaje igrača (gdje ti nisi odigrao nikakvu značajniju ulogu) usmjeriš na isplatu zaostalih plata igračima.....tako da to spominjati kao nešto veliko je fakat smiješno, to samo može biti nešto što se podrazumijeva.....![]()
Gdje misliš da su legle pare od prodaje Džakmića, u koferu isplaćene?
- Moket
#10203 Re: FK Sarajevo
@nort Pa gdin. predsjednik to u intervju i kaže ne busa se da su oni isplatili plate nego kaže da je to "uspjeh" prethodne uprave. Samo ne znam kako su im isplatili plate osim preko TRN SD Sarajevo nema druge.1946 wrote:Ti zaboravljaš da je nama blokiran račun, pa i kad pare legnu one se ne mogu podići s računa niti iskoristiti za isplaćivanje plata (osim ukoliko pare nisu legle na alihodžićev račun, u šta sumnjam)north wrote:Sad ozbiljno, to definitivno nije nikakav uspjeh nove uprave, kako pojedini poltronski i neprofesionalni mediji navode, jer ne moraš biti niti puno pametan niti puno sposoban da pare koje legnu od prodaje igrača (gdje ti nisi odigrao nikakvu značajniju ulogu) usmjeriš na isplatu zaostalih plata igračima.....tako da to spominjati kao nešto veliko je fakat smiješno, to samo može biti nešto što se podrazumijeva.....![]()
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10204 Re: FK Sarajevo
Pa to 99% misli na alihodžićev račun. A pare su, ako je sve legalnim putem rađeno, stigle na račun FK Sarajevo, koji je blokiran. Ne znam šta je tu nejasnonorth wrote:Možda ti zaboravljaš da je u prvom razgovoru novi predsjednik rekao da je glavni račun blokiran, ali da klub ima još jedan podračun koji je aktivan i preko koga se navodno mogu obavljati transakcije, ja taj račun nisam vidio, ali znam šta sam čuo....
-
north
#10205 Re: FK Sarajevo
ok, ako je taj račun, ja nisam rekao da nije i ne znam ni koji je račun.....samo sam rekao to što sam rekao šta ja očekujem od novih ljudi i moje želje i ti si replicirao......meni je sve kristalno jasno......1946 wrote:Pa to 99% misli na alihodžićev račun. A pare su, ako je sve legalnim putem rađeno, stigle na račun FK Sarajevo, koji je blokiran. Ne znam šta je tu nejasnonorth wrote:Možda ti zaboravljaš da je u prvom razgovoru novi predsjednik rekao da je glavni račun blokiran, ali da klub ima još jedan podračun koji je aktivan i preko koga se navodno mogu obavljati transakcije, ja taj račun nisam vidio, ali znam šta sam čuo....
- Baltazar_khan
#10206 Re: FK Sarajevo
Za evropu su potrebna pojačanja, nas je napustio najbolji igrač Džakmić, kako stvari stoje to će isto da uradi i Hamzagić. Ja sam lično uvjeren da bi do sad imali bar jedno pojačanje pod uslovom da se nisu spominjale famozne hrenovke i nedostaci struje. Veliku nam je štetu nanijelo kukanje našeg vrlog stratega sa svojom pričom. Pojedini novinari su jedva dočekali da na sva zvona razglase to i naravno da će se potencijalna prinova zapitati da li da dođe u klub ili ne.north wrote:Potopila prijatelju.....-LIBERO- wrote:Jos jedna sezona bez Evrope bi nas dokusurila.
Uglavnom rezime. Pojačanja nema na vidiku, prošlo je 17 dana od nove godine a Baljak je i dalje u klubu.
-
afanalen
- Vjerujte mi!
#10208 Re: FK Sarajevo
Meni niko nishta ne mozhe. Rekoh davno.
- Reglan
#10209 Re: FK Sarajevo
Ima li kod vas kise
Evo nadjoh posto smo neki dan pricali
Evo nadjoh posto smo neki dan pricali
-
Bordolini
#10210 Re: FK Sarajevo
jedno od drazih gostovanja, nenadjebiva spica, sve su se boje rastopile 
- Obuca9
#10211 Re: FK Sarajevo
Evo ga, počinje nova sezona kultne serije "Nemamo šta jesti, gladni smo". Kokice u ruke, zavalite se u svoj naslonjač i uživajte, dernek počinje...
- Reglan
#10212 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:Evo ga, počinje nova sezona kultne serije "Nemamo šta jesti, gladni smo". Kokice u ruke, zavalite se u svoj naslonjač i uživajte, dernek počinje...
Sta kazes da im pjevamo "Nemate hljeba nemate brasna vasa je svlacionica sva siromasna, nemate virsli nemate soli qrac nas boli Mirza i BAljkan vas voli"
- 1946
#10213 Re: FK Sarajevo
Pa ono se žali, tu je tek 6 mjeseci. Naravno da će se gledati da se isplati više onima kojima se više i duguje. Vučino glup si koliko si dlakav 
- Obuca9
#10214 Re: FK Sarajevo
A uz sve to, nema nikakve krvne srodnosti sa Śefom struĆnog Śtaba.1946 wrote:Pa ono se žali, tu je tek 6 mjeseci. Naravno da će se gledati da se isplati više onima kojima se više i duguje. Vučino glup si koliko si dlakav
- Reglan
#10215 Re: FK Sarajevo
Vratite nam

- Obuca9
#10216 Re: FK Sarajevo
arshavin wrote:Vratite nam
![]()
![]()
- 1946
#10217 Re: FK Sarajevo
Po njegovim riječima on bi se vratio, citiram "mrmmrmrhmmhrmhrrmrmmhhhrmrmmrhrh"arshavin wrote:Vratite nam
![]()
![]()
- Reglan
#10218 Re: FK Sarajevo
Ma dobar je Sumi,barem za njegovog mandata plate nisu kasnile i nije bilo afere virsle i sijalica u frizideru.
- 1946
#10219 Re: FK Sarajevo
arshavin wrote:Ma dobar je Sumi,barem za njegovog mandata plate nisu kasnile
-
north
#10220 Re: FK Sarajevo
Sve je bilo super, nije bilo duga, nisu bili ovi sadašnji uhljupi, titule su se redovno uzimale, pojačanja su dovođena za LP.....idila.......arshavin wrote:Ma dobar je Sumi,barem za njegovog mandata plate nisu kasnile i nije bilo afere virsle i sijalica u frizideru.
- Reglan
#10221 Re: FK Sarajevo
Jarane k'o da plavusi pricam.Bilo je lopovluka,bio je tu Baljak i co.Ali ruku na srce i stanje je bilo bolje.Nije bilo izleta po novinama i pricanja o nekakvim virslama i sijalicama.Bilo je pretkolo EL,ali ruku na srce bilo je i puno duga.north wrote:Sve je bilo super, nije bilo duga, nisu bili ovi sadašnji uhljupi, titule su se redovno uzimale, pojačanja su dovođena za LP.....idila.......arshavin wrote:Ma dobar je Sumi,barem za njegovog mandata plate nisu kasnile i nije bilo afere virsle i sijalica u frizideru.
Ali kad vidim da smo samo u prosloj godini napravili dug preko 700 000,zanebesami se
- Obuca9
#10222 Re: FK Sarajevo
Pa polovina prošle godine pripada Šumanu, koji je zvanično bio Predsjednik do kraja juna mjeseca.
- 1946
#10223 Re: FK Sarajevo
Dug za koji su krivi 2 velika "hordaša" i navijača Sarajeva, koji vole Sarajevo više od svega, čak i od onih par milja koje muzu od kluba - schwarzkopf i Čala. Da su oni uspjeli izboriti Europu u sezoni u kojoj se ne zna ko je bio slabiji od koga bili bi ako ne u + onda na pozitivnoj nuli. A koliko Šuman&co. nisu dugovali plata najbolje ti govori to da su Blekić&co. pali na tome što su morali davati neisplaćene plate iz Šumijevog perioda.arshavin wrote:Ali kad vidim da smo samo u prosloj godini napravili dug preko 700 000,zanebesami se.
- Reglan
#10224 Re: FK Sarajevo
Ne branim covjeka ali koliko me sjecanje sluzi on je otisao pocetkom aprila,dakle iza nejga je ostala samo jedna ne isplacena plata za mart,ili se varam?
- Obuca9
#10225 Re: FK Sarajevo
On je pobjegao tada, ali je sve do dana kad je Blekić izabran za Predsjednika, on zvanično bio Predsjednik. To što je on glumio da je u ostavci, te nije htio da završi mandat do kraja, je druga priča.arshavin wrote:Ne branim covjeka ali koliko me sjecanje sluzi on je otisao pocetkom aprila,dakle iza nejga je ostala samo jedna ne isplacena plata za mart,ili se varam?
Po tome ni Blekić nije kriv za neisplaćenu platu u decembru, jer je još u novembru dao ostavku.