to samo hipijevci znaju.TLR wrote:Helooou.
Ima li ovdje iko normalan? Realno govoreći, do prije tri mjeseca nismo mogli sanjati da ćemo pisati o ratu, a onda mic-po-mic, ha-ha-ha i eto ga... rat je postao "jedino" rješenje, čak oni koji pomisle reći kontra se pljuju - to su ba četnici
Ista stvar kada je u pitanju globalno zagrijavanje, mic-po-mic i postaje normalno da milioni ljudi bježe od gladi i poplava diljem svijeta...
Kako je to moguće, da nismo sposobni /kao razumna bića/ na vrijeme skontati gdje takve stvari vode?
U čemu je fol?
Referendum(i) u RS-u
-
155_mm
#10201 Re: Referendum(i) u RS-u
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10202 Re: Referendum(i) u RS-u
vDrsko si postupio. Pitao si sta je forum hipi pokret. Kolegijalno ti objasnim jer nitko drugi nije da pratis nit, a ti opalis spinovati temu infantilnim komentarima.Imas drugu temu «Rat», pa tamo..Niemand wrote:Bgm, tebi za ovo skontaces abd ide prijava posta, pa ti vici foe. Jel lijepo takvo nesto nekom zeljeti jer, sta ne slaze se s tobom i ne lajka ti te tvoje stihove?L u c i f e r wrote:
skontaćeš abd
jednog dana
foe
Svasta. Cao.
- Prpa.ba
#10203 Re: Referendum(i) u RS-u
I pocelo je ono sto maloprije najavih. Radoncic je krenuo prvi sa:
Svedimo pricu o pravnom nasilju i antiustavnom djelovanju na pricu o toboznjim praznim pravoslavnim stomacima. Jos koja izjava pa da u rahatluku docekamo ozvanicenje trokutistana.Ovu vrstu populizma u RS-u smatram prolaznom epizodom. Već u ponedjeljak, utorak, građani će pitati gospodina Dodika zašto su gladnii - rekao je Radončić. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256007/radonc ... UYSMu.dpuf
-
155_mm
#10204 Re: Referendum(i) u RS-u
kiki bre sta cujem ja ovo za tebe i kurdi?
ne mogu bre da verujem da si takav.
ne mogu bre da verujem da si takav.
-
Niemand
#10205 Re: Referendum(i) u RS-u
Drsko sam postupila, zasto tacno? Prvo primitivno ismijavanje, vidces ti kad te ufate da te kolju, zatim skontaces abd, ovo nije drsko, slazem se. Ovo je bezobrazno i podlo.KatarinaKosaca wrote:vDrsko si postupio. Pitao si sta je forum hipi pokret. Kolegijalno ti objasnim jer nitko drugi nije da pratis nit, a ti opalis spinovati temu infantilnim komentarima.Imas drugu temu «Rat», pa tamo..Niemand wrote:Bgm, tebi za ovo skontaces abd ide prijava posta, pa ti vici foe. Jel lijepo takvo nesto nekom zeljeti jer, sta ne slaze se s tobom i ne lajka ti te tvoje stihove?L u c i f e r wrote:
skontaćeš abd
jednog dana
foe
Svasta. Cao.
Ne slazemo se i u cemu je problem? Sta je vama vise.
-
meni serbe
#10206 Re: Referendum(i) u RS-u
Glasa iz BečaKikibombona wrote:arzuhal wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
- Glasao sam za naš Dan, da nam penzije budu bolje!
![]()
![]()
![]()
![]()
A za pola godine 'niko me nije došo obač, pitati treba li mi sta'.
Evo gledam na RTRS, nigdje mladog covjeka. Niko ispod 60. Fakat ne kontam. Gdje je omladina?
-
Niemand
#10207 Re: Referendum(i) u RS-u
Tvoja zelja da se zaborave zlocini jeste glupost. Tvoje floskule jesu gluposti. Nesto nejasno?Guz Pojet wrote: Nije nesto glupost samo zato sto ti to ne mozes da shvatis.
-
RtrnOfSalisbury
#10208 Re: Referendum(i) u RS-u
jesul rvati zauzeli stav i kakav him je (stav) glede referenduma 
-
smijesni_ste
#10209 Re: Referendum(i) u RS-u
Prpa.ba wrote:I pocelo je ono sto maloprije najavih. Radoncic je krenuo prvi sa:
Svedimo pricu o pravnom nasilju i antiustavnom djelovanju na pricu o toboznjim praznim pravoslavnim stomacima. Jos koja izjava pa da u rahatluku docekamo ozvanicenje trokutistana.Ovu vrstu populizma u RS-u smatram prolaznom epizodom. Već u ponedjeljak, utorak, građani će pitati gospodina Dodika zašto su gladnii - rekao je Radončić. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/256007/radonc ... UYSMu.dpuf
To je to po svemu sudeći, ali treba ipak sačekati još nekoliko dana kao što banksy reče
- KatarinaKosaca
#10210 Re: Referendum(i) u RS-u
Objasnih ti sto se mene tice....Niemand wrote: Drsko sam postupila, zasto tacno? Prvo primitivno ismijavanje, vidces ti kad te ufate da te kolju, zatim skontaces abd, ovo nije drsko, slazem se. Ovo je bezobrazno i podlo.
Ne slazemo se i u cemu je problem? Sta je vama vise.
-
Niemand
#10211 Re: Referendum(i) u RS-u
-_-KatarinaKosaca wrote:Objasnih ti sto se mene tice....Niemand wrote: Drsko sam postupila, zasto tacno? Prvo primitivno ismijavanje, vidces ti kad te ufate da te kolju, zatim skontaces abd, ovo nije drsko, slazem se. Ovo je bezobrazno i podlo.
Ne slazemo se i u cemu je problem? Sta je vama vise.![]()
nitko nece da ti kaze, ja ti objasnim bez ruzne rijeci, sad jazes da sam ti.nesto ruzno rekla... L U D I L O
Dje sam tebi sad sta rekla? Koncentrisi se pobogu. Vidi sta si citirala i vidi sta sam ti odgovorila.
Nidje veze.
- animals
#10212 Re: Referendum(i) u RS-u
Zaboli ih za referendum..RtrnOfSalisbury wrote:jesul rvati zauzeli stav i kakav him je (stav) glede referenduma
-
sha_ba
#10213 Re: Referendum(i) u RS-u
fakat se ne zna ko je gori

-
channel10
#10214 Re: Referendum(i) u RS-u
To sam i ja jutros ovdje napisao. Izašla je ona marva koja je sve ovo i započela devedesetih. Jos nisu pomrlimeni serbe wrote:Glasa iz BečaKikibombona wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo gledam na RTRS, nigdje mladog covjeka. Niko ispod 60. Fakat ne kontam. Gdje je omladina?
- KatarinaKosaca
#10215 Re: Referendum(i) u RS-u
Upravo to i gkedam. Koncentriraj se ti. Napisala si da,sam te drsko ismijavala i pisala kad dodju da te kolju. Dakle, drska si do kraja...nNiemand wrote:-_-KatarinaKosaca wrote:Objasnih ti sto se mene tice....Niemand wrote: Drsko sam postupila, zasto tacno? Prvo primitivno ismijavanje, vidces ti kad te ufate da te kolju, zatim skontaces abd, ovo nije drsko, slazem se. Ovo je bezobrazno i podlo.
Ne slazemo se i u cemu je problem? Sta je vama vise.![]()
nitko nece da ti kaze, ja ti objasnim bez ruzne rijeci, sad jazes da sam ti.nesto ruzno rekla... L U D I L O
Dje sam tebi sad sta rekla? Koncentrisi se pobogu. Vidi sta si citirala i vidi sta sam ti odgovorila.
Nidje veze.
-
tlr
#10216 Re: Referendum(i) u RS-u
Referendumisaše li im se opanci?
-
Niemand
#10217 Re: Referendum(i) u RS-u
KatarinaKosaca wrote:Upravo to i gkedam. Koncentriraj se ti. Napisala si da,sam te drsko ismijavala i pisala kad dodju da te kolju. Dakle, drska si do kraja...n
Haj dobro. Citras moj odgovor luciferu i komentarises ga, i ja ti odgovorim sta? Ono sto je lucifer napisao, ne ti.
Ti kazes da sam drsko postupila prema njemu, ja ti odgovorim za njega.
Dear Lord.
Ne kontam Bgm sta ti je odjednom.
- animals
#10218 Re: Referendum(i) u RS-u
Ima li iko ovdje vizijuu kakvu bi BiH zeljeli..koju verziju, Bakirovu,Dodikovu ili Covicevu..
ili nesto drugo..za sto se vi uopce prepirete ili borite..
ili nesto drugo..za sto se vi uopce prepirete ili borite..
- dale cooper
#10219 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znam je li ovo za plakati ili za smijati se.Kikibombona wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
![]()
![]()
![]()
![]()
ove države postali neinformisani, zatucani, blesavi i ubijeni u mozak.
Last edited by dale cooper on 25/09/2016 18:05, edited 1 time in total.
-
Niemand
#10220 Re: Referendum(i) u RS-u
Aha, haj dobro. I velis tako, narcisoidne zrtve? Pa lijepo.Guz Pojet wrote:To nema veze sa zeljom, nego tvrdim da je stetno i traumaticno zivjeti u proslosti i pamtiti zlocine.Niemand wrote:Tvoja zelja da se zaborave zlocini jeste glupost. Tvoje floskule jesu gluposti. Nesto nejasno?Guz Pojet wrote: Nije nesto glupost samo zato sto ti to ne mozes da shvatis.
A ti ne mozes samo lupiti da je nesto glupost jer su ti rekli da je glupost. Objasni zasto je glupost, argumentuj, pa mozda priznam da je glupost.
-
RtrnOfSalisbury
#10221 Re: Referendum(i) u RS-u
jel to dio tradicionalne rvatske sutnje? ... i za to vrijeme rat na forumu se rasplamsava, samo da se ne prosiri ...animals wrote:Zaboli ih za referendum..RtrnOfSalisbury wrote:jesul rvati zauzeli stav i kakav him je (stav) glede referenduma
- animals
#10222 Re: Referendum(i) u RS-u
Predratna sutnjaRtrnOfSalisbury wrote:jel to dio tradicionalne rvatske sutnje? ... i za to vrijeme rat na forumu se rasplamsava, samo da se ne prosiri ...animals wrote:Zaboli ih za referendum..RtrnOfSalisbury wrote:jesul rvati zauzeli stav i kakav him je (stav) glede referenduma
- bh.tornjak
#10223 Re: Referendum(i) u RS-u
skoro se nece desiti Bog zna sta....
MZ nije macka da te odmah ogrebe kad je dirnes....ljudi su civilizovani....oni to rade polako,smisljeno i sigurno....
...ovom svemu nije kumovo Dodik, on je samo izvrsilac radova...cilj medjunarodne zajednice je Srbija....koja mora na popravni ili ce mozda ponavljati razred....a neposlusni ucenici iz zadnje klupe ce doci na red....polako al sigurno...
ako nista....ono zbog vrijedjanja i omalovazavanja stranih diplomata a samim time i drzava koje te diplomate predstavljaju...
to ONI ne oprastaju....
PS.
sjetite se bombardovanja srbije...kad rekose francuzima....pa zasto i vi.....a ovi mrtvi hladni: mi nismo zaboravili vezanje nasih vojnika (pripadnika plavih sljemova) za mostove i njihovo ponizavanje a samim time ponizavanje Grande Naction...tj. Francuske...
MZ nije macka da te odmah ogrebe kad je dirnes....ljudi su civilizovani....oni to rade polako,smisljeno i sigurno....
...ovom svemu nije kumovo Dodik, on je samo izvrsilac radova...cilj medjunarodne zajednice je Srbija....koja mora na popravni ili ce mozda ponavljati razred....a neposlusni ucenici iz zadnje klupe ce doci na red....polako al sigurno...
ako nista....ono zbog vrijedjanja i omalovazavanja stranih diplomata a samim time i drzava koje te diplomate predstavljaju...
to ONI ne oprastaju....
PS.
sjetite se bombardovanja srbije...kad rekose francuzima....pa zasto i vi.....a ovi mrtvi hladni: mi nismo zaboravili vezanje nasih vojnika (pripadnika plavih sljemova) za mostove i njihovo ponizavanje a samim time ponizavanje Grande Naction...tj. Francuske...
- pirmin
#10224 Re: Referendum(i) u RS-u
Jutros bacim pogled na temu, ista ekipa komentarise kao i sad.
Je l` vam zao dana, ociju vam?
U sta starost procerdaste?
Je l` vam zao dana, ociju vam?
U sta starost procerdaste?
-
RtrnOfSalisbury
#10225 Re: Referendum(i) u RS-u
jel to dio tradicionalne rvatske sutnje? ... i za to vrijeme rat na forumu se rasplamsava, samo da se ne prosiri ...[/quote]animals wrote:
Zaboli ih za referendum..
Predratna sutnja
osijeca se napetost u uzduhu