nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
hellhammer

#10201 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by hellhammer »

_BataZiv_0809 wrote:
problemnatravunu wrote:Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
Na Njemačkom je jeziku, mozda mnogi ne budu razumjeli, ali...
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati.... :izet: :izet: :izet:
Mrsko mi bilo gledat. Sta je napravio ovaj cigo?

nasli mu dosti ne tipiziranih stvari na autu, u papirima jedan a na autu drugi ispusni sistem i jos nekih preinaka na autu radio, uglavnom smatraju ga tehnicki neispravnim. osim sto ce platiti kazne neke nisu velike, platit ce slepovanje auta i rad tehnickog pregleda. posle svega kad zamijeni sve morat ce raditi ponovo tipizaciju auta i tehnicki pregled da bi bio pusten u saobracaj, u konacnici za ovakvo auto kostat ce ga sve ukupno desetak hiljada eura
problemnatravunu

#10202 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by problemnatravunu »

Da, uz to, auto je prenisko spusten, tako da gume struzu o blatobrane :-) , i takodje imao (ilegalnu) pokretnu klapnu na auspuhu, upravljao preko mobitela, daljinski , otvarao kad je htio da grmi, od toga je sve i pocelo :D , policajac ga tako uocio, onda nakon peripetija, na tehnickom sve ok, dok nisu nasli predajnik u motornom prostoru, i pretincu za rukavice, uz to, lik redovno ostajao bez vozacke, optuzivan za nasilnicko ponasanje,krađe, prevare sa karticama, duguje pare za porez, i nije ni bitno, samo je bitno kako se je doslo do svega toga, samo zato sto policajac radi posao kako treba, od (kod nas) bezazlenog turiranja , pa redom..... :izet: :izet: :izet:
zdruzdjo

#10203 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:Da nije mirzet???? :lol: :lol: :lol: :lol:
stigao od naplatnih kucica u josanici za 11 sati i 8 minuta pa malo pritisko gas da procisti rore.
zdruzdjo

#10204 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

problemnatravunu wrote:Da, uz to, auto je prenisko spusten, tako da gume struzu o blatobrane :-) , i takodje imao (ilegalnu) pokretnu klapnu na auspuhu, upravljao preko mobitela, daljinski , otvarao kad je htio da grmi, od toga je sve i pocelo :D , policajac ga tako uocio, onda nakon peripetija, na tehnickom sve ok, dok nisu nasli predajnik u motornom prostoru, i pretincu za rukavice, uz to, lik redovno ostajao bez vozacke, optuzivan za nasilnicko ponasanje,krađe, prevare sa karticama, duguje pare za porez, i nije ni bitno, samo je bitno kako se je doslo do svega toga, samo zato sto policajac radi posao kako treba, od (kod nas) bezazlenog turiranja , pa redom..... :izet: :izet: :izet:
a kakva mu je ono skula u haubi sa onim zicama?
klaki

#10205 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by klaki »

problemnatravunu wrote:Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati.... :izet: :izet: :izet:
jos mu ljudi govore da plati 55€ i da ide, al jok... kakav panja i idiot sebe ukopa
Last edited by klaki on 06/06/2017 12:41, edited 1 time in total.
tempuser

#10206 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

@zdrudjo Kontrola za klapnu na izduvu koliko sa skontao. Ako sam dobro upamtio kad je prolazio pored drota klapna bila otvorena i auto je bio preglasan. Kad su ga poslali na TP klapna je bila zatvorena i buka u granicama normale pa su skontali o cemu se radi i poceli kopati po autu da nadju kontroler i kako se upravlja njime.
zdruzdjo

#10207 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:@zdrudjo Kontrola za klapnu na izduvu koliko sa skontao. Ako sam dobro upamtio kad je prolazio pored drota klapna bila otvorena i auto je bio preglasan. Kad su ga poslali na TP klapna je bila zatvorena i buka u granicama normale pa su skontali o cemu se radi i poceli kopati po autu da nadju kontroler i kako se upravlja njime.
Predpostavio sam ali nisam bio siguran. Pitam zbog svog interesa.
Trazim neku skulu kojom cu moci upravljati sa telefona bezicno. Bt, Wifi, nfc....za neki svoj nazovi projekat. Ali ne znam iskreno ni pod kojom imenom bih trazio.
Znaci ja posaljem signal a to se nesto ukljuci ili iskljuci. Relej ili sl.
Better Man

#10208 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Better Man »

Ovo je za vjerovali ili ne. Ne znam kako se desilo i koje kriv, ali jedno znam da nema luđih i gorih vozača od vozača autobusa.

Image

Image
amar1994

#10209 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

garant je parkiro gdje ne treba :D
drndalo

#10210 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drndalo »

Alaj su ga opravili, svaka cast... Sad mu vise nije nista... :evil:
arslanica

#10211 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by arslanica »

budala .. mog'o platit 55 Ojra i mirna Bosna ... ali ne .. on je najpametniji ... i sve nešto prijeti policajcima ... a on hladni k'o led ...
ali kad čuh - zašto me žena mora pregledati :lol: :lol: :lol: :lol: vi ste rasisti ... šta mene ima žene gledati :lol: :lol: :lol: :lol:

i na kraju i vozačka odee ... pa-pa ... :-) :lol:
citroen xm

#10212 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Samo da se malo ispolira. :D

Ništa mi ovde nije jasno. :? Kao da je pošao da obiđe bus pa ga neko iz suprotnog smjera "malo" obrijo sa strane.
muha_sa

#10213 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muha_sa »

citroen xm wrote:Samo da se malo ispolira. :D

Ništa mi ovde nije jasno. :? Kao da je pošao da obiđe bus pa ga neko iz suprotnog smjera "malo" obrijo sa strane.
nema suprotne--ovo je jednosmjerna
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10214 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by _BataZiv_0809 »

Vi mene ŽENU maltretirate :lol: Mozemol' malo na samo popricat, znam vas ja iz vidjenja :lol:
arslanica wrote:
budala .. mog'o platit 55 Ojra i mirna Bosna ... ali ne .. on je najpametniji ... i sve nešto prijeti policajcima ... a on hladni k'o led ...
ali kad čuh - zašto me žena mora pregledati :lol: :lol: :lol: :lol: vi ste rasisti ... šta mene ima žene gledati :lol: :lol: :lol: :lol:

i na kraju i vozačka odee ... pa-pa ... :-) :lol:
Al cuj vi ste rasisti. Jebo majku ove klosare isto da je sve jedan k... pravio :-)
dostavljac

#10215 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by dostavljac »

Better Man wrote:Ovo je za vjerovali ili ne. Ne znam kako se desilo i koje kriv, ali jedno znam da nema luđih i gorih vozača od vozača autobusa.

Image

Image
Bio lik parkiran izmedju dva autobusa... kad je krenuo prema vladi tj prema semaforu nije vidio da autobus vec fura od trafike prema semaforu sekunda znaci vec je bilo kasno i vozac busa je vec poceo kociti ali kao sto rekoh sekunda...jos kazu ovi iz trgovine pricao na telefon nije ni slutio da ide bus .... :-) :-) :-)
drug_profi

#10216 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Ako nije kasko osiguran (a vjerovatno nije), popusio ga je. Nije smio biti tu, i oduzeo je prednost autobusu.
Bus i ako je imao lose kocnice, osiguranje mu svejedno nece isplatiti nista.
citroen xm

#10217 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Aha, sad je jasnije. :thumbup:

Ovog ženskog bolida sam danas gledao. Kakva bolid....
drug_profi

#10219 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

citroen xm wrote:Aha, sad je jasnije. :thumbup:

Ovog ženskog bolida sam danas gledao. Kakva bolid....
Na kog misliš? Šta si vidio?
Filter

#10220 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Filter »

jutros gospoja u crnom 4007 navalila ko mutava kod ohr-a da skrene preko duple pune u ljubljansku
holowey

#10221 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

Filter wrote:jutros gospoja u crnom 4007 navalila ko mutava kod ohr-a da skrene preko duple pune u ljubljansku
to je cesta praksa na tom skretanju... na tom pjesackom prelazu jednom me umalo pokupio auto iz suprotnog smjera :-) od tada i preko jednosmjerne ulice gledam i lijevo i desno
punosvega

#10222 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by punosvega »

Maloprije haman auto obori dijete, u Tuzli, srećom čini se da nije ništa ozbiljno.
Image
Image
Image
citroen xm

#10223 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

drugi profil wrote: Na kog misliš? Šta si vidio?
Sad mi je jasnije kako je nastao udes sa Polom i busem. A bolid je ova ženska sa slučajeva X, ova što izbjegava alko test. :thumbup:
Post Reply