Vehabiti se obicno ne znaju ni potpisati kako treba, tako da im je poznavanje jezickih finesa adekvatno poznavanju teorije struna.handžar88 wrote:Gledaj ti ovog siije zna porijeklo covjeka na osnovu prvog slova u imenu, golemo
Sirija vol. 2
- salik79
#101851 Re: Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#101852 Re: Sirija vol. 2
Uuuuuuusarajevoxxxx wrote:Gasan je ime. Najpoznatiji novinar Sirijac zove se Gasan Ibrahim.
Ghassan Ibrahim
https://en.wikipedia.org/wiki/Ghassan_Ibrahim
Ja znam za basama i hasana.sad i za gasana .tema je cudo.tema je zlo
-
sarajevoxxxx
#101853 Re: Sirija vol. 2
Gasan jeste arapsko ime, imaš o tome na ovom linku:salik79 wrote:
Haaalooooooo GGGGG Gasan, G asan, GGG asan, ponovi ovo nekoliko puta.
Gasan, tipicno ime u Samu i Gidzazu
https://en.wikipedia.org/wiki/Ghassan_(given_name)
Ghassan (Arabic: غسان) is an Arabic given name, the name of the founder of the Christian ghassan dynasty (Ghassanids). It is attested among Muslims, Christians, and Druze. Notable people with the name include:
- Krokodajl
#101854 Re: Sirija vol. 2
Jest harf gajn.
Al nije to naše G, al kako napisati ko će ga znati
-
sumirprimus
#101855 Re: Sirija vol. 2
Jarane ba more bit i sa maldiva.
Zena i troje djece.stavite se u poziciju.i skontajte o cem pricamo

Zena i troje djece.stavite se u poziciju.i skontajte o cem pricamo
-
handžar88
#101856 Re: Sirija vol. 2
Ghassan arabic given namesalik79 wrote:Vehabiti se obicno ne znaju ni potpisati kako treba, tako da im je poznavanje jezickih finesa adekvatno poznavanju teorije struna.handžar88 wrote:Gledaj ti ovog siije zna porijeklo covjeka na osnovu prvog slova u imenu, golemo
Arabic: غسان
Meaning: Handsome
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghassan_(given_name)
E moj rafidijo
Last edited by handžar88 on 07/02/2018 23:35, edited 1 time in total.
-
handžar88
#101857 Re: Sirija vol. 2
Ne zna ovaj izgleda ni sufaruKrokodajl wrote:Jest harf gajn.
- salik79
#101859 Re: Sirija vol. 2
Gajn je "grlato " G, ali ne postoji takvo ime, tj postoji - ali je to ustvari Hasan, samo kod rusofona se to ovako pise:Krokodajl wrote:Pretpostavljam da mu ime počinje harfom gajn, pa tako da onda i jeste Gasan, samo što se ne izgovara tako, mi nemamo taj glas u našem jeziku ni slovo...
https://en.wikipedia.org/wiki/Gasan_Magomedov
- Kaligrafija
#101860 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Ne znam kako ljudi mogu spominjati Izrael nakon silnih masakara koje u Siriji gledamo sedam godina.Koliko trebaš biti slijep, koliko trebaš u sebi nositi mržnje pa da nakon svih ovih masakara i svega što smo se nagledali u Siriji za ovih sedam godina da nakon svega ostaneš na toj priči o ''Izraelu koji je za sve kriv''.sumirprimus wrote:Sta vele gadjaju skladiata raketa?
Pa nisu oni izraelci da su toliko sofisticirani cccc
Dobro siju sjeme zla.
Sirija je jasna poruka. Muslimani jesu ubice. Tačka. Muslimani jesu izuzetno opasne ubice. Tačka. Musliman, bolje kazano njihova elita, vjerska, kulturna, politička, biznismeni, prije svega ova u damasku, a Bogami nisu daleko ni u ostalim muslimanskim gradovima, jesu izuzetno opasni ljudi, opasni likovi, zašto ne kazati tuknu na fašizam, tuknu i to opasno.
Daleko im kuća od moje, daleko im sve ono u šta se licemjeri kunu od mene, i oni i njihovih milijardu i kusur muslimana o kjima govore i koju često znaju citirati i ponavljati na nekakvim skupovima.
Meni Izrael ništa nije ili daleko je na ljestvici po odgovornosti za ovo silno nasilje. Spominjati Izrael u ovom kontekstu sirijskog rata može samo čovjek kojem je Bog oduzeo pamet, kojeg je mržnja prema vehabijama, zapadu, ili kome već, zaslijepila razum i oči, pa ne vidi očigledno ili se zapravo radi o običnim kriminalcima i oholim ljudima kojeg ništa živo ne zanima i lupa samo bez veze.
70 godina najveci koncentracioni logor, Palestina, bruko jedna, jel te stid!? Razvalise tvoji supci jednu Libiju, koja je bila 100 godina ispred Sauda! Sve pod patronatom Sauda...Sta je licemjeru sa Jemenom, umire se od kolere ko u srednjem vijeku, bez bombardovanja i unistavanja, tamo nisu djeca i zene!?? Popisam se na sve selefije redom i njihovu poganu ideologiju. Koja je od prokletog sejtana, a nikako od dragog Allaha dz.s.! Jesi cuo licemjeru jedan...Allah dragi je u svojoj objavi rekao, poslacu Vam i druge vjere narode da Vas ubijaju, da Vas koriguju kad Vasa vjera zastrani...Pa se pitaj jel ovo kazna od Boga ili zlocin!??
-
sumirprimus
#101861 Re: Sirija vol. 2
Ma nemojte dzaba vise.Krokodajl wrote:Jest harf gajn.
Gasan masud.sirijski glumac .glumio salahudina.u kingdom of heaven ridlija skota .
Tacka.kraj.
Svirena.predajte se asadovci
- Krokodajl
#101862 Re: Sirija vol. 2
Pa ja, Gajn je grlato G, to ti je ko da hračeš pa dođe isto na Hasan, al nije Hasan, al nije ni Gasan.salik79 wrote:Gajn je "grlato " G, ali ne postoji takvo ime, tj postoji - ali je to ustvari Hasan, samo kod rusofona se to ovako pise:Krokodajl wrote:Pretpostavljam da mu ime počinje harfom gajn, pa tako da onda i jeste Gasan, samo što se ne izgovara tako, mi nemamo taj glas u našem jeziku ni slovo...
A kod Rusa je Gasan = Hasan, odnosno u tom slučaju Hasan Mahomedov
-
sumirprimus
#101863 Re: Sirija vol. 2
Aha.ratni zlocini kao korekcija?cija bozija il asadova?Kaligrafija wrote:sarajevoxxxx wrote:Ne znam kako ljudi mogu spominjati Izrael nakon silnih masakara koje u Siriji gledamo sedam godina.Koliko trebaš biti slijep, koliko trebaš u sebi nositi mržnje pa da nakon svih ovih masakara i svega što smo se nagledali u Siriji za ovih sedam godina da nakon svega ostaneš na toj priči o ''Izraelu koji je za sve kriv''.sumirprimus wrote:Sta vele gadjaju skladiata raketa?
Dobro siju sjeme zla.
Sirija je jasna poruka. Muslimani jesu ubice. Tačka. Muslimani jesu izuzetno opasne ubice. Tačka. Musliman, bolje kazano njihova elita, vjerska, kulturna, politička, biznismeni, prije svega ova u damasku, a Bogami nisu daleko ni u ostalim muslimanskim gradovima, jesu izuzetno opasni ljudi, opasni likovi, zašto ne kazati tuknu na fašizam, tuknu i to opasno.
Daleko im kuća od moje, daleko im sve ono u šta se licemjeri kunu od mene, i oni i njihovih milijardu i kusur muslimana o kjima govore i koju često znaju citirati i ponavljati na nekakvim skupovima.
Meni Izrael ništa nije ili daleko je na ljestvici po odgovornosti za ovo silno nasilje. Spominjati Izrael u ovom kontekstu sirijskog rata može samo čovjek kojem je Bog oduzeo pamet, kojeg je mržnja prema vehabijama, zapadu, ili kome već, zaslijepila razum i oči, pa ne vidi očigledno ili se zapravo radi o običnim kriminalcima i oholim ljudima kojeg ništa živo ne zanima i lupa samo bez veze.
70 godina najveci koncentracioni logor, Palestina, bruko jedna, jel te stid!? Razvalise tvoji supci jednu Libiju, koja je bila 100 godina ispred Sauda! Sve pod patronatom Sauda...Sta je licemjeru sa Jemenom, umire se od kolere ko u srednjem vijeku, bez bombardovanja i unistavanja, tamo nisu djeca i zene!?? Popisam se na sve selefije redom i njihovu poganu ideologiju. Koja je od prokletog sejtana, a nikako od dragog Allaha dz.s.! Jesi cuo licemjeru jedan...Allah dragi je u svojoj objavi rekao, poslacu Vam i druge vjere narode da Vas ubijaju, da Vas koriguju kad Vasa vjera zastrani...Pa se pitaj jel ovo kazna od Boga ili zlocin!??
Il je asad i bog???
- Nadzornik
-
sumirprimus
#101865 Re: Sirija vol. 2
Da olaksam pise se GHasanKrokodajl wrote:Pa ja, Gajn je grlato G, to ti je ko da hračeš pa dođe isto na Hasan, al nije Hasan, al nije ni Gasan.salik79 wrote:Gajn je "grlato " G, ali ne postoji takvo ime, tj postoji - ali je to ustvari Hasan, samo kod rusofona se to ovako pise:Krokodajl wrote:Pretpostavljam da mu ime počinje harfom gajn, pa tako da onda i jeste Gasan, samo što se ne izgovara tako, mi nemamo taj glas u našem jeziku ni slovo...
-
sumirprimus
#101866 Re: Sirija vol. 2
Ooo evo i ovog hairlije.
Garant samac
- Nadzornik
#101868 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote: Ooo evo i ovog hairlije.
Garant samac![]()
![]()
- Krokodajl
#101869 Re: Sirija vol. 2
sumirprimus wrote: Da olaksam pise se GHasan![]()
Jbg, kako god da se zvao izginiše djeca.
Jer ovaj još nije Kurde razvalio, pa mora malo otpustit balasta...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#101870 Re: Sirija vol. 2
Kod Omar naftnih polja, uz Eufrat, došlo do razmjene vatre između sirijskih i SDF-snaga.
-
sumirprimus
#101871 Re: Sirija vol. 2
Harf jen dva
Jen dva
Ghhhhhsaaan je lokalac.ubili su cojku domorocu porodicu na pravdi boga.
Zenu i djecu.valja zaspat
Jen dva
Ghhhhhsaaan je lokalac.ubili su cojku domorocu porodicu na pravdi boga.
Zenu i djecu.valja zaspat
-
handžar88
#101872 Re: Sirija vol. 2
Sta se ba pravite budale to sto je savox napiso po nasem Gasan ne znaci da mu tako na licnoj pise.. kako ce on Bogati drukcije prevest ime nego Gasan.. otvorite taj link sto je postavio https://fresh-syria.net/archives/11516 ispod slike odma prva rijec je njegovo ime na arapskom غسانKrokodajl wrote:Pa ja, Gajn je grlato G, to ti je ko da hračeš pa dođe isto na Hasan, al nije Hasan, al nije ni Gasan.salik79 wrote:Gajn je "grlato " G, ali ne postoji takvo ime, tj postoji - ali je to ustvari Hasan, samo kod rusofona se to ovako pise:Krokodajl wrote:Pretpostavljam da mu ime počinje harfom gajn, pa tako da onda i jeste Gasan, samo što se ne izgovara tako, mi nemamo taj glas u našem jeziku ni slovo...
Stid me uopste sto o ovome raspravljam kako se zove al moram pokazat kakav je debil frajer i dokle ide.. i i ti krokodile s njim samo nastavi.
Last edited by handžar88 on 07/02/2018 23:44, edited 1 time in total.
-
sarajevoxxxx
#101873 Re: Sirija vol. 2
Za mene je svaki zločin samo to i ništa više. Od početka sam protiv saudijske intervencije u Jemenu i više sam od tebe pisao na temi Jemen o masakrima Koalicije koliko se sjećam.Kaligrafija wrote:sarajevoxxxx wrote:Ne znam kako ljudi mogu spominjati Izrael nakon silnih masakara koje u Siriji gledamo sedam godina.Koliko trebaš biti slijep, koliko trebaš u sebi nositi mržnje pa da nakon svih ovih masakara i svega što smo se nagledali u Siriji za ovih sedam godina da nakon svega ostaneš na toj priči o ''Izraelu koji je za sve kriv''.sumirprimus wrote:Sta vele gadjaju skladiata raketa?
Dobro siju sjeme zla.
Izrael protiv sebe ima kako ono ide 300 miliona arapa. Ima čitave države, u nekoliko ratova borio se protiv vojski nekoliko država.
Ovo što Asad i Rusi rade nije borba, ovo je iživljavanje nad čovjekom kojem nije dozvoljeno da se brani. Ko to sprečava ili koje sprečavao Asada i 1,7 milijardi muslimana da se brane i bore protiv Izraela.
Licemjeri su gori od Jevreja i kršćana. Muslimanske ubice su trenutno neppravizeno zlo u svijetu. Asad po svim statistikama vodi na tabeli ubica, fašista, monstruma, zlikovaca kakve svijet nije upoznao.
A muslimani i njihovo licemjerstvo je isto tako nešto sa čim se svijet nikada nije upoznao, i kojeg se sam šejtan stidi. Neka ih je sram i stid (njihove predstavnike, elita, politička, vjerska, bogataši) fašisti jedni, dao Bog da doživim da ih vidim pred međunarodnim sudovima ponižene i osuđene.
Zapad i Izrael sa ovim u Siriji nema ništa ili daleko su od odgovornosti. Muslimani pa deset mjesta praznih pa tek onda piši koga hoćeš.
Last edited by sarajevoxxxx on 07/02/2018 23:45, edited 1 time in total.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#101874 Re: Sirija vol. 2
Izginuše kao na masi mjesta širom svijeta, a posebno u muslimanskom svijetu, gdje politika velikih nasilnika bezobzirno i nemilosrdno gura svoju agendu.Krokodajl wrote:Jbg, kako god da se zvao izginiše djeca.
Last edited by Challenger_ on 07/02/2018 23:45, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#101875 Re: Sirija vol. 2
Ti si brale neki gej djikan.znas sta bi ti tvoji radili da saznaju za ove puseNadzornik wrote:sumirprimus wrote: Ooo evo i ovog hairlije.
Garant samac![]()
![]()