Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Banksy

#10176 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Saian wrote:http://pilenaopako.picigin.net/2016/05/ ... je-gotova/

Hrvatska priča je gotova
31/05/2016 by Damir Pilić

Intervju Damira Pilića s Borisom Budenom – Slobodna Dalmacija, 28. svibnja, 2016
Odličan... Oštar, ali to je to ...
zg1911

#10177 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

ova nakaza proustaska pise zagreBcani, jelacic platz, ne zna se sluzit interpunkcijom i velikim/malim slovima. zavrsio je akademiju jebenu. toliko o tome koliko je "onda i sustav obrazovanja bio bolji"

zeljkici na aparatima :thumbup:
zg1911

#10178 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

najvise boli ovo zagrebcani... mater ti jebem rodjen si i zivis u zg i dalje ne znas da se pise, a i izgovara, zagrepcani

negdje procitah da je ispitivanje provedeno na britanskim ili americkim fakultetima pokazalo da su studenti lijeve orijentacije za 4-5 poena inteligentniji od onih desne. u hrvatskoj je to nekoliko desetaka poena
annoy

#10179 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

zg1911 wrote: zeljkici na aparatima :thumbup:
Željkica u maniri "moj kurac je veći od vašeg" uspoređuje ovaj prosvjed sa svojim "Hodom za život", gdje je po procjenama policije bilo oko 7000 ljudi, a po njenima duplo više, a pokušava omalovažiti ovaj, da ispadne da je kao bilo jedva toliko ljudi, a ostali su valjda čekali tramvaj.
Mene taj "njezin" prosvjed kao takav ne smeta, mislim da u demokraciji imamo pravo prosvjedovati protiv nečega s čim se ne slažemo, ili pružiti podršku nečem s čim se slažemo, bilo bi lijepo i da jedna organizatorica prosvjeda tako razmišlja. Mislim da njoj malo tko na političkoj sceni može konkurirati kad je u pitanju stvaranje i produbljivanje razlika u društvu.
Ne znam kome normalnom ovaj prosvjed može smetati. Možda i nisu svi ljudi "znali zašto su na prosvjeduju", uvijek ima takvih, možda nekima i nije bila samo kurikularna reforma na pameti, i ne slažem se nužno sa svim transparentima i porukama koje su se mogle vidjeti, ali opet, meni je drago vidjeti da se ljudi dignu povodom nečega, generalno je prosvjed za mene nešto pozitivno i žalosno mi je kad vidim da ga se pokušava omalovažiti.
dale cooper

#10180 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dale cooper »

Svaka čast za komšije. :thumbup: Pokazali su zavidan nivo svjesti o važnosti građanskog aktivizma
i osjećaju odgovornosti prema budućnosti svoje države.
korisnicc

#10181 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by korisnicc »

zg1911 wrote:najvise boli ovo zagrebcani... mater ti jebem rodjen si i zivis u zg i dalje ne znas da se pise, a i izgovara, zagrepcani

negdje procitah da je ispitivanje provedeno na britanskim ili americkim fakultetima pokazalo da su studenti lijeve orijentacije za 4-5 poena inteligentniji od onih desne. u hrvatskoj je to nekoliko desetaka poena
Ja bih rekao da najnižu razinu inteligencije ipak imaju oni koji smatraju da inteligencija ima ikakve veze s desnicom i ljevicom.
zg1911

#10182 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

brkas stvari. nema veze inteligencija s lijevo/desno nego lijevo/desno s inteligencijom. al kad si vec tako odreagirao onda mi je jasno di si ti u tom spektru, a samim tim i zasto ti se mora pojasnjavat
zg1911

#10183 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

annoy wrote:
zg1911 wrote: zeljkici na aparatima :thumbup:
Željkica u maniri "moj kurac je veći od vašeg" uspoređuje ovaj prosvjed sa svojim "Hodom za život", gdje je po procjenama policije bilo oko 7000 ljudi, a po njenima duplo više, a pokušava omalovažiti ovaj, da ispadne da je kao bilo jedva toliko ljudi, a ostali su valjda čekali tramvaj.
Mene taj "njezin" prosvjed kao takav ne smeta, mislim da u demokraciji imamo pravo prosvjedovati protiv nečega s čim se ne slažemo, ili pružiti podršku nečem s čim se slažemo, bilo bi lijepo i da jedna organizatorica prosvjeda tako razmišlja. Mislim da njoj malo tko na političkoj sceni može konkurirati kad je u pitanju stvaranje i produbljivanje razlika u društvu.
Ne znam kome normalnom ovaj prosvjed može smetati. Možda i nisu svi ljudi "znali zašto su na prosvjeduju", uvijek ima takvih, možda nekima i nije bila samo kurikularna reforma na pameti, i ne slažem se nužno sa svim transparentima i porukama koje su se mogle vidjeti, ali opet, meni je drago vidjeti da se ljudi dignu povodom nečega, generalno je prosvjed za mene nešto pozitivno i žalosno mi je kad vidim da ga se pokušava omalovažiti.
da si samo vidila retaja sta mu se danas smije pola drzave. neki zeljkic, radi u gradskom poglavarstvu, clan u ime obitelji.. tip na faceu ispalio da je na prosvjedu bilo 2k ljudi, a ostali da su cekali tramvaj. i zaokruzio on njih fino na slici. nebitno sta je ramvajski promet kroz trg bio obustavljen na tih par sati

pravo na prosvjed da, al serem se u oci svima sta prosvjeduju kako bi sputavali drugih. a to radi krmaca. prvo pederi i lezbe, sad zene... izbori se za se, ne kontra drugih
annoy

#10184 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

zg1911 wrote:
da si samo vidila retaja sta mu se danas smije pola drzave. neki zeljkic, radi u gradskom poglavarstvu, clan u ime obitelji.. tip na faceu ispalio da je na prosvjedu bilo 2k ljudi, a ostali da su cekali tramvaj. i zaokruzio on njih fino na slici. nebitno sta je ramvajski promet kroz trg bio obustavljen na tih par sati

pravo na prosvjed da, al serem se u oci svima sta prosvjeduju kako bi sputavali drugih. a to radi krmaca. prvo pederi i lezbe, sad zene... izbori se za se, ne kontra drugih
Što reći :-)

Ma joj, bolje da ne kažem što mislim o ideji tog njenog prosvjeda, ali opet, ne osporavam nekakvo osnovno pravo na prosvjed, nit bi mi palo na pamet reći kako su se skupili da, ne znam, turistički obiđu grad, i takve smiješne diskreditacije prosvjeda kakve se mogu vidjeti na račun ovoga. Prosvjed je svakako bio uspješan, a kako će dalje teći provedba reforme, vidjet ćemo. Drago mi je da se konačno priča o nečemu relevantnom.
kakavdanakneiskustvu

#10185 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

zg1911 wrote:ova nakaza proustaska pise zagreBcani, jelacic platz, ne zna se sluzit interpunkcijom i velikim/malim slovima. zavrsio je akademiju jebenu. toliko o tome koliko je "onda i sustav obrazovanja bio bolji"

zeljkici na aparatima :thumbup:
ovo platz valjda da bi iz ko zna kojeg kretenskog razloga nesto rekao na njemackom jeziku
zg1911

#10186 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

znam, ali plac je udomacena rijec, a takve se pisu kako se citaju. isto kao i saraf(ciger), ajerspajz, ziher itd
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10187 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Image

Ono kad nisi informiran da je vjeronauk IZBORNI predmet, a da se engleski uči redovno od 1. Razreda!
zg1911

#10188 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

mozda mala uci njemacki od prvog pa zeli i njemacki i engleski umjesto ispiranja mozga
Truba

#10189 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

možda su joj samo roditelji bolesno-glupi ideolozi
zg1911

#10190 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

mozda

no nisam ni sumnjao da ce i ovog puta bosandzeroske rvat'ne odabrat nazadnjacku stranu :thumbup:
kad god ne znas di i kako samo pogledaj kako oni pa ti obratno... put ka boljem sutra je neizbjezan
Truba

#10191 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

svima preporučam da se uzme vjeronauk... mnogo filmova smo pogledali od kvo vadisa i ben hura do zafirelijevih memoara
ali i spremili zadataka matematike fizike te se pripremali za ostale predmete i pritom za 0.2 uvijek bili u prednosti ispred onih koji ga nisu imali

također

Image

Naši "tolerantni" antife, koji blokiraju legalno okupljanje, a onda se bore za slobodu govora!?

tako je i na forumu...

sve je dobro dok dijeliš demokratski isto mišljenje s njima
zg1911

#10192 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

gledat filmove i pisat zadacu iz matematike, dakle ono sto se radi doma...jebebo ovrazovanje, nema sta. put ka znanju :D

ove slikice ostavi za nekog ravnog sebi. zna se tko su netolerantna, licemjerna govna u rh

sve je dobro dok se brigas za svoju okolinu, ne za susjednu drzavu
sumirprimus

#10193 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sumirprimus »

uuuuuuuuuu
tuŠe :D
Banksy

#10194 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Katolički vjeronauk u Republici Hrvatskoj uveden je kao obavezni izborni predmet u srednjoj školi (umjesto njega može se izabrati etika),
Truba

#10195 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

uglavnom bitno je da ima izbora

to je ono što nije postojalo prošlih desetljeća
korisnicc

#10196 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by korisnicc »

zg1911 wrote:brkas stvari. nema veze inteligencija s lijevo/desno nego lijevo/desno s inteligencijom. al kad si vec tako odreagirao onda mi je jasno di si ti u tom spektru, a samim tim i zasto ti se mora pojasnjavat
Hvala na potkrepljenjju moje teze.
zg1911

#10197 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

ne budi dijete! ako si manje inteligentan, a ocito da jesi, nije automatski neinteligentan i onaj koji ti kaze da si neinteligentan. don't kill the messenger

(btw jasno ti je da su manje inteligentan i neinteligentan eufemizmi?)

netko tko nije glup ne bi negirao rezultate znanstvenog istrazivanja samo jer mu nisu po volji. kad se kaze da su desnicari za par poena manje inteligentni to ne znaci;

- da su svi desnicari glupi
- da su svi lljevicari pametni
- da su svi ljevicari pametniji od svih desnicara

aj sad mozgaj opet cijeli dan pa se javi sutra
dječak sa šibicama

#10198 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

zg1911 wrote:
no nisam ni sumnjao da ce i ovog puta bosandzeroske rvat'ne odabrat nazadnjacku stranu :thumbup:
A ti dosao na bosandzeroski forum nebi li nasao istomisljenike u svojoj mrznji.
korisnicc

#10199 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by korisnicc »

zg1911 wrote:ne budi dijete! ako si manje inteligentan, a ocito da jesi, nije automatski neinteligentan i onaj koji ti kaze da si neinteligentan. don't kill the messenger

(btw jasno ti je da su manje inteligentan i neinteligentan eufemizmi?)

netko tko nije glup ne bi negirao rezultate znanstvenog istrazivanja samo jer mu nisu po volji. kad se kaze da su desnicari za par poena manje inteligentni to ne znaci;

- da su svi desnicari glupi
- da su svi lljevicari pametni
- da su svi ljevicari pametniji od svih desnicara

aj sad mozgaj opet cijeli dan pa se javi sutra
Desničari su manje obrazovani, ljudi sa sela su konzervativniji od ljudi iz gradova itd. itd. To nitko ne spori, on ono što je bitno je pitanje vrijednosti, je li lijevi svjetonazor bolji od desnog?

Po kojem mjerilu ćemo to određivati?
Uzmimo za primjer "zapad" i "istok", mnogo toga sa zapada je bolje od onoga što dolazi s istoka. No znači li to da bismo bezuvjetno trebali prihvatiti sve što dolazi sa zapada i usvojiti kao svoju vrijednost?
Vidiš, tu onda dolazi intelekt, koji nam omogućava da filtriramo ideje i vrednujemo ih po svom svjetonazoru.
zg1911

#10200 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

dječak sa šibicama wrote:
zg1911 wrote:
A ti dosao na bosandzeroski forum nebi li nasao istomisljenike u svojoj mrznji.
nemam ja nista bih hrvata sve dok se ne pacaju u stvari koje ih se ne ticu. a rvat'ne mi se gade, kako one iz zagreba i splita, tako i one iz bih, kanade ili australije
Post Reply