Iskreno.ocekujemo da cemo vas zajebat...samo jos nismo skontali sta je veca zajebancija...ostavit jesica il ga otkantat odma...doduse nebitni smo..Logovan wrote:A očekujete da će kup Sarajevu, a nadate se da će vama.maida95 wrote:Mi očekujemo da će titula Zrinjskom, a nadamo se da će nama. Vidiš da su dvije različite stvari![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#10176 Re: Premijer liga BiH
- Logovan
#10177 Re: Premijer liga BiH
A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Bože sačuvaj, svakakvih likova, sami sebi idu u kontru.
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
-
sumirprimus
#10179 Re: Premijer liga BiH
Svi mijenjjaju trenere...samo kod vas bude i raspad sistema.usput..Logovan wrote:A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Nevjerovatno.
Igramo za prolaz dalje..moramo se bockat...a i cvaja je cvaja..to sad svako zna...
-
Rilkoni
#10180 Re: Premijer liga BiH
Ima li kakvih cijevi za vodu u tim temeljima?Torpedista071 wrote:U pravu si Cvrle, jeftino su se prodali i to nije jedini njihov problem, Tan je javno rekao da nece ulagati u prvi tim, nego ce akademce prodavati da vrati investiciju. Tan je rijesio njihove dugove, napravio akademiju i to je to, tom pricom su ga "namamili" da kupi njihov klub, Tan sad hoce da prodajom igraca vrati svoj novac koji je uložio i dodatno profitira. U i oko kluba im razni menadzercici vode glavnu rijec, imaju upravu koja ima mnogo oraha u dzepovima, gdje vise ni oni ne znaju kome su sve duzni i u kakve su sve talove upali. Prodas Cimirota i probijes budžet![]()
Nije bez razloga Tan poslao svog covjeka u klub da nadgleda i regulise finansije. Ako izgube u utorak neke stvari ce isplivati na povrsinu, ako dobiju to ide pod tepih još neko vrijeme.
Za razliku od njih Željo je postavio dobre i zdrave temelje na kojima ce i u buducnosti funkcionisati. Dug je prakticno vracen(pare su pripremljene i ostavljene sa strane, samo je pitanje modaliteta kako ce se vratiti) , stadion se lagano gradi, klub finansijski stoji odlično, zna se gdje ide svaka marka, sve je transparentno itd..
Dug je praktično vraćen...
Stadion se lagano gradi...
Kažem vam kombinacija mdma, LSD, marihuane[/quote]
Kad sam napisao za dug mislio sam za dug prema državi, ceka se odluka na ono sto smo se zalili i onda sa poreznom ostaje modalitet prema kojem cemo vratiti dug, imamo zakonski bonus od 40% ako odmah uplatimo određenu svotu novca, sto cemo najvjerovatnije i uradit i odmah vratiti citav dug.
Vec ove sezone ako izborimo evropu, evropske utakmice cemo igrati na nasem stadionu..
-
north
#10181 Re: Premijer liga BiH
Samo bitna napomena, mi smo kod tih raspada prošle i pretprošle sezone osvajali trofeje, a i tada je bilo raspada pretpostavljam da misliš i na te sezone, i imali za naše uslove odlične nastupe u Evropi (izuzev zadnjeg), možete li vi bez raspada osvojiti nešto prvi put u istoriji kluba, jednom neštosumirprimus wrote:Svi mijenjjaju trenere...samo kod vas bude i raspad sistema.usput..Logovan wrote:A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Nevjerovatno.![]()
Igramo za prolaz dalje..moramo se bockat...a i cvaja je cvaja..to sad svako zna...
-
sumirprimus
#10182 Re: Premijer liga BiH
Mislim kako ste sve kupili..da nije bilo raspadanorth wrote:Samo bitna napomena, mi smo kod tih raspada prošle i pretprošle sezone osvajali trofeje, a i tada je bilo raspada pretpostavljam da misliš i na te sezone, i imali za naše uslove odlične nastupe u Evropi (izuzev zadnjeg), možete li vi bez raspada osvojiti nešto prvi put u istoriji kluba, jednom neštosumirprimus wrote:Svi mijenjjaju trenere...samo kod vas bude i raspad sistema.usput..Logovan wrote:A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Nevjerovatno.![]()
Igramo za prolaz dalje..moramo se bockat...a i cvaja je cvaja..to sad svako zna..., jer mi sa raspadom smo osvajali, zamisli da nije bilo raspada
?
Garant lp.
-
Rilkoni
#10183 Re: Premijer liga BiH
Da sam na tvom mjestu i da je u mom klubu takva situacija kao sto je u tvom ja se ne bih bas smijao al' eto..north wrote:Ponavljam, simpatično je čitati neoborive argumente fudbalskih magova, finansijskih stručnjaka i proroka poput Rilikonija (ovo je pojačanje sa SS.ba koje još kopira postove drugih forumaša maloljetnih otamo i stavlja![]()
) i Mea, ljudi najavljuju, da ne bude da nisu rekli
....Nastavite, ne dajte se smesti, zabavni ste moram priznati
...
Sve informacije koje sam iznio na ovom forumu su bile tacne, to se moze vro lako provjeriti..
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10184 Re: Premijer liga BiH
Dakle uvijek prvo skoci pa reci hop:) Od 2010 godine jer bez veze je da idemo sad dublje promjenili ste 12 trenera i od tih 12 4 su vas vodila u 2015 godini. Zelju je od 2009 ukupno vodilo 6 trenera (eto ti godina na poklon)....dakle ko sad pokusava po ne znam koji put da bude pametan, ti ili ja!Logovan wrote:A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Nevjerovatno.
- Logovan
#10185 Re: Premijer liga BiH
Poslije Husrefa vam je opet Malkočević, pozzz.sumirprimus wrote: Svi mijenjjaju trenere...samo kod vas bude i raspad sistema.usput..![]()
Sličan klinac vam se desio u zadnje vrijeme. Ne možeš nas ismijavati. Ustvari možeš, ako si kratkog pamćenja.hrasno38 wrote:Dakle uvijek prvo skoci pa reci hop:) Od 2010 godine jer bez veze je da idemo sad dublje promjenili ste 12 trenera i od tih 12 4 su vas vodila u 2015 godini. Zelju je od 2010 ukupno vodilo 6 trenera....dakle ko sad pokusava po ne znam koji put da bude pametan, ti ili ja!Logovan wrote:A vi inače zadržavate trener po 2,3, 4 i više godina.
Nevjerovatno.
- Grean
#10186 Re: Premijer liga BiH
Rilkoni wrote:
Da sam na tvom mjestu i da je u mom klubu takva situacija kao sto je u tvom ja se ne bih bas smijao al' eto..![]()
Sve informacije koje sam iznio na ovom forumu su bile tacne, to se moze vro lako provjeriti..
Guzice bi vi dali da je situacija u vasem klubu i priblizno onakva kao u FKS. Ovo su slatke muke nekog ko nije u duznickom ropstvu.
Sportski dio istina ne ide po planu ali to je kao i u svakom klubu pitanje momenta, danas ovako sutra se vec okrece kolo srece, potrefis sa igracem, potrefis sa trenerom, sportska sreca i slicne trice ali od kokuzluka se ne lijeci tako lako.
-
north
#10187 Re: Premijer liga BiH
Naravno, nemam ja tu sreću i privilegiju da znam sve šta se dešava kako u mom tako i u tvom klubu...Ti znaš šta se dešava haj što kod vas, nego još i kod nas, i to do najsitnijih detalja, bilansi ovjereni od svih internih i eksternih revizija na kvartalnom nivou ti prolaze kroz ruke.... vjerujem da ti mnogi zavideRilkoni wrote:Da sam na tvom mjestu i da je u mom klubu takva situacija kao sto je u tvom ja se ne bih bas smijao al' eto..north wrote:Ponavljam, simpatično je čitati neoborive argumente fudbalskih magova, finansijskih stručnjaka i proroka poput Rilikonija (ovo je pojačanje sa SS.ba koje još kopira postove drugih forumaša maloljetnih otamo i stavlja![]()
...
![]()
Last edited by north on 14/03/2016 00:21, edited 1 time in total.
- avetinja
#10188 Re: Premijer liga BiH
Ono mi priča o raspadu sistema, a nedavno se vratili iz Prve lige FBiH. 
-
sumirprimus
#10189 Re: Premijer liga BiH
Ono? koji je to rod?
Prepostavljam opet fgr slengovi....
- avetinja
#10190 Re: Premijer liga BiH
Ne znam šta ste, zato je "ono".
-
sumirprimus
#10191 Re: Premijer liga BiH
A hu iz ju.pitar il manijak... Neodredjen si ko olimpic...avetinja wrote:Ne znam šta ste, zato je "ono".
- avetinja
#10192 Re: Premijer liga BiH
"Neodredjen si ko olimpic"sumirprimus wrote:A hu iz ju.pitar il manijak... Neodredjen si ko olimpic...avetinja wrote:Ne znam šta ste, zato je "ono".
Kakva ti je ovo usporedba?
Manijak.
-
Samprotivsviju
#10193 Re: Premijer liga BiH
Hajde vi ste ove godine postavili rekord lige..hrasno38 wrote:e jebi ga onda bi proljece bilo pet puta godisnje!BlueBlood wrote:Koji je prvi vjesnik proljeca?
kad pitari mijenjaju trenera
3 trenera u 1 sezoni
Mandat trenera najkraci u historiji lige.....nesretnik dobio otkaz nakon 17 dana
-
sumirprimus
#10194 Re: Premijer liga BiH
Pa gledam sto me napadas..neam s tobom nista..osim sto sam slobodas...avetinja wrote:"Neodredjen si ko olimpic"sumirprimus wrote:A hu iz ju.pitar il manijak... Neodredjen si ko olimpic...avetinja wrote:Ne znam šta ste, zato je "ono".![]()
![]()
![]()
Kakva ti je ovo usporedba?
Manijak.
- avetinja
#10195 Re: Premijer liga BiH
Dovoljan razlog, još ste prvi na tabeli.sumirprimus wrote:Pa gledam sto me napadas..neam s tobom nista..osim sto sam slobodas...
-
Rilkoni
#10196 Re: Premijer liga BiH
Ljudi jednostavno nisu bili informisani ko je Grande Miske, a uprava je u tom periodu rijetko istupala u javnost tako da je to ostavljalo mogucnost da se laži šire. Ja sam znao ko je covjek i zbog toga sam ga branio na ovom forumu. Zar postoji neko u ovoj napacenoj državi ko ne bi volio da bude kao Miske? Da budes multimilioner, da imas uspjesnu firmu, itdSamprotivsviju wrote:Rilkoninorth wrote:Ponavljam, simpatično je čitati neoborive argumente fudbalskih magova, finansijskih stručnjaka i proroka poput Rilikonija (ovo je pojačanje sa SS.ba koje još kopira postove drugih forumaša maloljetnih otamo i stavlja![]()
...
, lik Zelju prati zbog svog idola Misimovica
![]()
![]()
Hoću da pjevam lijepo kao Grande Miske. Hoću da imam para kao Grande Miske, fanovima dijelim slike, smješkam se na pitarske krike, uvijek izvan politike kao Grande Miske. Hoću da imam kosu kao Grande Miske. Hoću da živim isto kao Grande Miske. Kad sam bio mali moji su idoli bili Švabo, Guto, Fićo, Žvaka, sada samo Grande Miske
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10197 Re: Premijer liga BiH
Meho Kodro 30.9.2014.-21.4.2015Samprotivsviju wrote:Hajde vi ste ove godine postavili rekord lige..hrasno38 wrote:e jebi ga onda bi proljece bilo pet puta godisnje!BlueBlood wrote:Koji je prvi vjesnik proljeca?
kad pitari mijenjaju trenera
3 trenera u 1 sezoni![]()
Mandat trenera najkraci u historiji lige.....nesretnik dobio otkaz nakon 17 dana
Dženan Uščuplić 21.4.2015.-11.9.2015.
Almir Hurtić 11.9.2015.-23.9.2015
Miodrag Ješić 23.9.2015.-
Nemoj samo da dizes ruku na sebe jer vi ste u ovome neprevazidjeni i jedino u cemu ste rekorderi!!! Lafo navijate za Sarajevo a pojma nemate...niste u stanju ni da prosurfate!!!! E da taj mandat od 17 dana......
Ajde ti meni reci lijepo sto se blamiras kad nemas pojma?
-
sumirprimus
#10198 Re: Premijer liga BiH
Ebemu misha povuce se mostarac.povukose se zenicani..reko dosadice vam konstantno ista prepirka...avetinja wrote:Dovoljan razlog, još ste prvi na tabeli.sumirprimus wrote:Pa gledam sto me napadas..neam s tobom nista..osim sto sam slobodas...
-
mirza_15
#10199 Re: Premijer liga BiH
Hurtic nije bio trener. Postavljen je privremeno na to mjesto i to se znalo od samog pocetka. U tom periodu nismo imali trenera. Memic nije odradio ni utakmicu sa Zeljom.
- Ricken
#10200 Re: Premijer liga BiH
Cirkus koji je vaš predsjednik naparvio glede i zbog dnevnice, će mu se u utorak obit o glavu. Jeftini pritisak na Savez. Imate dovoljno teških utakmica da možete završiti i ispod mjesta koje vode u Europu. Iako ako bih volio da neki od ovih 6 klubova, pored Želje, bude prvak, logično je Sloboda, iz dva razloga. Prvi jer niste pitari, gradski rivali, a drugi jer ste anti-fašisti, po vokaciji, jel te, da se tako izrazim.sumirprimus wrote:Ubi nebitnost...
Last edited by Ricken on 14/03/2016 00:51, edited 1 time in total.