PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- TMovac
#10176 Re: PlayStation 4 - all about
@ramBRO
ma druze ne trebaju nas smatrati majmunima. Sto je to nas novac manje vrijedan od novca nekog Michael-a
ma druze ne trebaju nas smatrati majmunima. Sto je to nas novac manje vrijedan od novca nekog Michael-a
- arnes_king
#10177 Re: PlayStation 4 - all about
Ma evo sad kontam koji sam ja lik, zbog 5-6 dolara razlike se prvo vec sedmicu nerviram, ganjam i pokusavam da bi na kraju zbog 2 neuspjela pokusaja na cdkeys bio donji 10-15KM na refungimaTMovac wrote: ↑29/09/2020 12:40Ja sam do sada imao 3 puta problem na G2A.com , dva puta sam kontaktirao prodavaca i prodavac mi je vratio novac nakon slanja dokaza da nisam iskoristio code. ( u roku 2 dana leglo ). A jednom kada je prodavac ignorirao moje upite za povratom, nakon toga sam trazio refund direktno od paypala, gdje su mi predlozili da pokusam rijesiti prvo sa stranicom, na sta sam rekao da mi je stranica zatrazila da zatvorim prvo CASE na paypalu, da oni pocnu rjesavati, na sta sam naravno odgovorio da nemam povjerenja u stranicu i da oni to rijese. Novac mi je vracen uredno nakon 60 dana. Moj ti je savjet, ako bude ista cijena i na G2A.com i na offgamers.com ili razlika od par feninga, uzmi onda na offgamers sigurnije je.arnes_king wrote: ↑29/09/2020 12:04 Legao mi je evo 1 refund od dva ukupno, oba puta sam platio po preko 50KM a prvi refund mi oko 45KM, pa gdje se izgubi razlika od 7-8KM?
Nego gledam ove na G2A, prosle sedmice je bilo za 32,08$, sada je najjeftinije 33,68$, nije ni to puno ali gledam npr ovaj je prodavac sa 95% pozitivnih dojmova, dok ima drugi oko dolar skuplji sa 98%. Koliko je sigurno kupovati jer kod prvog vidim 1543 pozitivnih i 79 negativnih koji kazu da su dobili neispravne i vec iskoristene kodove te da im prodavac nije poslao drugi?
Vidim g2a ima i neku money back garanciju u beta fazi, pa ne znam da li kupovati ili ne. Takodjer se kontam da li da cekam da opet bude jos povoljnije, svakako PS5 necu imati prije kraja novembra, pa mozda bolje kasnije i skuplje platiti jer ce mi propasti skoro 2 mjeseca ovako. A vjerujem da ce biti i boljih akcija.
Sad gledam ko me vise lampa, paypal ili banka, paypal odjednom neke provizije koje se nigdje nisu spominjale od 0,50KM na svaku transakciju i refund, iako sam odabrao da banka radi konverziju i ovo nikad ranije nije bilo. Pored tog pise da mi je refundirano 24,39GBP (52,49KM sam platio) a banka je to konvertovala u 50KM, ok hajd to inekako medjutim meni na racun leglo okruglo 45KM, gdje je nestalo jos 5KM? A cekam i drugi refund gdje ce sigurno isto biti, morat cu zvat banku jer im necu cenera halalit ako se pretvorio u vazduh, moraju ga opravdati i pokazati.
A ev ima i na Ebay za 32,99$ a kupovao je kolega s foruma i bilo je OK. Samo sad necu ni zuriti, kad skontam dok mi propadne mjesec ipo sto ga necu koristiti isplatnije je cekati novembar pa tad kupiti po bilo kojoj cijeni.
- TMovac
#10178 Re: PlayStation 4 - all about
prije nego sam saznao za CDKEYS, sebi sam uzeo na offgamers.com godisnju PS plus ( vrijedi mi do januara ) i uzeo jos jednom jaranu. pored toga uzeo sam mozda 15 gift kartica i nikad nije bilo problema. Svi su kodovi bili uredni. Meni je CDKeys uredno vratio tacan iznos koliko sam i platio 56KM. Ali mi je tokom jednog refunda sa g2a.com uzeo i paypal i banka odredjeni iznos. cIni mi se 5-ka. A uzeli su mi isto i jedni i drugi kada mi je jedan jaran iz amerike poslao 100 dolara, da njegovim vamo dam. Prvo uzeli kada je on prebacivao sa njegovog na moj paypal, pa onda uzeli ponovo kada se sa paypala novac povlacio na VISA karticu, i kao slag na kraju i banka uzela za konverziju. Sve skupa bio donji za cvaju. A drugi put kada je slao, uzeli su samo za prebacivanje sa jednog paypala na drugi. Ali mi nisu nista uzeli za povlacenje na karticu, a ni banka nije uzela za konverziju.arnes_king wrote: ↑29/09/2020 12:47Ma evo sad kontam koji sam ja lik, zbog 5-6 dolara razlike se prvo vec sedmicu nerviram, ganjam i pokusavam da bi na kraju zbog 2 neuspjela pokusaja na cdkeys bio donji 10-15KM na refungimaTMovac wrote: ↑29/09/2020 12:40Ja sam do sada imao 3 puta problem na G2A.com , dva puta sam kontaktirao prodavaca i prodavac mi je vratio novac nakon slanja dokaza da nisam iskoristio code. ( u roku 2 dana leglo ). A jednom kada je prodavac ignorirao moje upite za povratom, nakon toga sam trazio refund direktno od paypala, gdje su mi predlozili da pokusam rijesiti prvo sa stranicom, na sta sam rekao da mi je stranica zatrazila da zatvorim prvo CASE na paypalu, da oni pocnu rjesavati, na sta sam naravno odgovorio da nemam povjerenja u stranicu i da oni to rijese. Novac mi je vracen uredno nakon 60 dana. Moj ti je savjet, ako bude ista cijena i na G2A.com i na offgamers.com ili razlika od par feninga, uzmi onda na offgamers sigurnije je.arnes_king wrote: ↑29/09/2020 12:04 Legao mi je evo 1 refund od dva ukupno, oba puta sam platio po preko 50KM a prvi refund mi oko 45KM, pa gdje se izgubi razlika od 7-8KM?
Nego gledam ove na G2A, prosle sedmice je bilo za 32,08$, sada je najjeftinije 33,68$, nije ni to puno ali gledam npr ovaj je prodavac sa 95% pozitivnih dojmova, dok ima drugi oko dolar skuplji sa 98%. Koliko je sigurno kupovati jer kod prvog vidim 1543 pozitivnih i 79 negativnih koji kazu da su dobili neispravne i vec iskoristene kodove te da im prodavac nije poslao drugi?
Vidim g2a ima i neku money back garanciju u beta fazi, pa ne znam da li kupovati ili ne. Takodjer se kontam da li da cekam da opet bude jos povoljnije, svakako PS5 necu imati prije kraja novembra, pa mozda bolje kasnije i skuplje platiti jer ce mi propasti skoro 2 mjeseca ovako. A vjerujem da ce biti i boljih akcija.Isplatnije bilo odmah na offgamers kupiti ako je sigurno pouzdan sajt i to je to.
Sad gledam ko me vise lampa, paypal ili banka, paypal odjednom neke provizije koje se nigdje nisu spominjale od 0,50KM na svaku transakciju i refund, iako sam odabrao da banka radi konverziju i ovo nikad ranije nije bilo. Pored tog pise da mi je refundirano 24,39GBP (52,49KM sam platio) a banka je to konvertovala u 50KM, ok hajd to inekako medjutim meni na racun leglo okruglo 45KM, gdje je nestalo jos 5KM? A cekam i drugi refund gdje ce sigurno isto biti, morat cu zvat banku jer im necu cenera halalit ako se pretvorio u vazduh, moraju ga opravdati i pokazati.
A ev ima i na Ebay za 32,99$ a kupovao je kolega s foruma i bilo je OK. Samo sad necu ni zuriti, kad skontam dok mi propadne mjesec ipo sto ga necu koristiti isplatnije je cekati novembar pa tad kupiti po bilo kojoj cijeni.
- Herr Flick
#10179 Re: PlayStation 4 - all about
Ja se lično nebi zajebavao sa g2a,otidji na offgamers i kupi za 35.60,lično mislim da su najbolja stranica za kupovinu kodova,ja nikad nisam duže čekao od 30 sec na kodarnes_king wrote: ↑29/09/2020 12:04 Legao mi je evo 1 refund od dva ukupno, oba puta sam platio po preko 50KM a prvi refund mi oko 45KM, pa gdje se izgubi razlika od 7-8KM?
Vidim g2a ima i neku money back garanciju u beta fazi, pa ne znam da li kupovati ili ne. Takodjer se kontam da li da cekam da opet bude jos povoljnije, svakako PS5 necu imati prije kraja novembra, pa mozda bolje kasnije i skuplje platiti jer ce mi propasti skoro 2 mjeseca ovako. A vjerujem da ce biti i boljih akcija.
- arnes_king
#10180 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala svima na savjetima, poletio za onim popustima i na kraju me izadje jos skupljeHerr Flick wrote: ↑29/09/2020 13:17Ja se lično nebi zajebavao sa g2a,otidji na offgamers i kupi za 35.60,lično mislim da su najbolja stranica za kupovinu kodova,ja nikad nisam duže čekao od 30 sec na kodarnes_king wrote: ↑29/09/2020 12:04 Legao mi je evo 1 refund od dva ukupno, oba puta sam platio po preko 50KM a prvi refund mi oko 45KM, pa gdje se izgubi razlika od 7-8KM?
-
henjin
#10181 Re: PlayStation 4 - all about
Najveci problem u svemu tome je arhitektura... PS1, PS2 i PS3 su svi na totalno drugacijoj arhitekturi i inkorporirati je u novu nije ni jednostavno a bgmi ni jeftino... prva tura ps3 je imala podrsku za ps2 igre... ne preko svoje arhitekture neg preko toga sto je bukvalno u prvu seriju debelih ps3 ugradjivan ps2... zato i jesu bili zara skupi... jedan nacin BC-a bi mogla biti emulacija.... ali to je sve samo ne jednostavno i stabilno...imperator01 wrote: ↑29/09/2020 12:00 Kralju, ti nisi collector.
Ti predjes igro i prodajes je odmah, al ima i nas gamera koji cuvamo dobre igre.
Dobre igre su uvijek dobre, bez obzira koliko stare bile.
Sto to ne mogu odigrati ponovo Mgs2 u 4k60 i 16AA, ili SSX, Burnout3 i jos bruku igara koje su po gameplayu i dan danas super.
Da se moze i da ima dovoljno hw snage pokazao je Ms sa Xbox, znaci samo je do volje i politike Sonya.
Game pass imam i na PC, pa mogu to prezaliti, al na BC ce da se lome koplja.
- arnes_king
#10182 Re: PlayStation 4 - all about
Dosta PS2 i PS3 igara se moze igrati preko PSNow ako je kome i to interesantno. Ja licno mogu odigrati nesto sa PS4 na PS5 ali starije od tog tesko da bih se natjerao, pored toliko novih igara koje redovno izlazim da igram stare a nemam kad ni ove sve odigratihenjin wrote: ↑29/09/2020 13:23Najveci problem u svemu tome je arhitektura... PS1, PS2 i PS3 su svi na totalno drugacijoj arhitekturi i inkorporirati je u novu nije ni jednostavno a bgmi ni jeftino... prva tura ps3 je imala podrsku za ps2 igre... ne preko svoje arhitekture neg preko toga sto je bukvalno u prvu seriju debelih ps3 ugradjivan ps2... zato i jesu bili zara skupi... jedan nacin BC-a bi mogla biti emulacija.... ali to je sve samo ne jednostavno i stabilno...imperator01 wrote: ↑29/09/2020 12:00 Kralju, ti nisi collector.
Ti predjes igro i prodajes je odmah, al ima i nas gamera koji cuvamo dobre igre.
Sto to ne mogu odigrati ponovo Mgs2 u 4k60 i 16AA, ili SSX, Burnout3 i jos bruku igara koje su po gameplayu i dan danas super.
Da se moze i da ima dovoljno hw snage pokazao je Ms sa Xbox, znaci samo je do volje i politike Sonya.
PSPlus + PSNow 12 mjeseci pretplate puna cijena bez popusta bez eksternih sajtova je 120$, znaci 10$ mjesecno. Ko kupuje sa eksternih sajtova moze naci za 30-40$ a na PSNow ima mnostvo igara ne samo sa PS2-PS3 nego i aktuelne i dodaju se redovno nove kao i neki HIT naslovi koji budu tu po nekoliko mjeseci pa se mijenjaju. Tako da kome bas to znaci ima alternativa i na PS.
Last edited by arnes_king on 29/09/2020 13:35, edited 2 times in total.
- nepass1
#10183 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam desetak puta kupovao kodove za wallet na g2a i nikad problema. Bude kod za minutu
-
henjin
#10184 Re: PlayStation 4 - all about
Definitivno je Now najbolja opcija a nostalgicare i novajlije u PS svijetu....arnes_king wrote: ↑29/09/2020 13:28Dosta PS2 i PS3 igara se moze igrati preko PSNow ako je kome i to interesantno. Ja licno mogu odigrati nesto sa PS4 na PS5 ali starije od tog tesko da bih se natjerao, pored toliko novih igara koje redovno izlazim da igram stare a nemam kad ni ove sve odigratihenjin wrote: ↑29/09/2020 13:23Najveci problem u svemu tome je arhitektura... PS1, PS2 i PS3 su svi na totalno drugacijoj arhitekturi i inkorporirati je u novu nije ni jednostavno a bgmi ni jeftino... prva tura ps3 je imala podrsku za ps2 igre... ne preko svoje arhitekture neg preko toga sto je bukvalno u prvu seriju debelih ps3 ugradjivan ps2... zato i jesu bili zara skupi... jedan nacin BC-a bi mogla biti emulacija.... ali to je sve samo ne jednostavno i stabilno...imperator01 wrote: ↑29/09/2020 12:00 Kralju, ti nisi collector.
Game pass imam i na PC, pa mogu to prezaliti, al na BC ce da se lome koplja.Vise volim sto su ulozili u novi kontroler sa novim stvarkama nego da su taj novac bacili kroz prozor da izmisljaju gluposti sa ps1-ps3 igrama.
PSPlus + PSNow 12 mjeseci pretplate puna cijena bez popusta bez eksternih sajtova je 120$, znaci 10$ mjesecno. Ko kupuje sa eksternih sajtova moze naci za 30-40$ a na PSNow ima mnostvo igara ne samo sa PS2-PS3 nego i aktuelne i dodaju se redovno nove kao i neki HIT naslovi koji budu tu po nekoliko mjeseci pa se mijenjaju. Tako da kome bas to znaci ima alternativa i na PS.
-
r_faruk
#10185 Re: PlayStation 4 - all about
sta je sa amazonom? jel ko kupovao u skorije vrijeme? ja nisam uzimao nista ima dva mjeseca.
-
rijads
#10186 Re: PlayStation 4 - all about
Koristim PS4 zbog GT Sporta najvise ali nisam nikad uzimao online ove posto ne podrzavaju bih.
Trenutno mi je Njemacki account i uzasne su cijene.
1. Ako napravim ovaj PSN American account i aktiviram psn, kakav je download igrica, jel se kaci na americke servere ?
2. Ako mi je americki account, hoce li mi online ici na americke servere sa uzasnim pingom u Gran Turismo sport-u ili automatski nadje najblizi server ?
Trenutno mi je Njemacki account i uzasne su cijene.
1. Ako napravim ovaj PSN American account i aktiviram psn, kakav je download igrica, jel se kaci na americke servere ?
2. Ako mi je americki account, hoce li mi online ici na americke servere sa uzasnim pingom u Gran Turismo sport-u ili automatski nadje najblizi server ?
-
imperator01
#10187 Re: PlayStation 4 - all about
Sve znam druze, i sem PS3 emulacije there's simply no mf excuse.henjin wrote: ↑29/09/2020 13:23Najveci problem u svemu tome je arhitektura... PS1, PS2 i PS3 su svi na totalno drugacijoj arhitekturi i inkorporirati je u novu nije ni jednostavno a bgmi ni jeftino... prva tura ps3 je imala podrsku za ps2 igre... ne preko svoje arhitekture neg preko toga sto je bukvalno u prvu seriju debelih ps3 ugradjivan ps2... zato i jesu bili zara skupi... jedan nacin BC-a bi mogla biti emulacija.... ali to je sve samo ne jednostavno i stabilno...imperator01 wrote: ↑29/09/2020 12:00 Kralju, ti nisi collector.
Mada i ps3 mogu ako hoce, x360 je bio ppc arhitektura pa se emulira bez problema, jer imaju sve planove od chipova i sve.
Ps1 i ps2 mozes emulirati i na mob a da nemos na ps4/5, btw ps4 ima emulatore za ps1 u ps2 koje su zakljucali, i koji mozes koristi na hakovanim ps4, tako da kazem da nema izgovora, sem lijenosti i politike da ti proda psnow.
@rijads gt sport provjereno koristi us servere ako je kupis na usa store.
Za us acc ti nije prob, prebacis se na neki drugi eu acc i igrat ces na eu serverima.
- arnes_king
#10188 Re: PlayStation 4 - all about
Je li ti pratis uopste scenu i citas li sta sam ja vec dva puta pisao? PS4 BC postoji i radi na 99% igara od kojih ce vecina raditi u boost mode, znaci bolja rezolucija i/ili fps. PS2 - PS3 imas na PSNow mozes kupiti godinu dana za 40$ sto ti dodjeimperator01 wrote: ↑29/09/2020 14:48Sve znam druze, i sem PS3 emulacije there's simply no mf excuse.henjin wrote: ↑29/09/2020 13:23Najveci problem u svemu tome je arhitektura... PS1, PS2 i PS3 su svi na totalno drugacijoj arhitekturi i inkorporirati je u novu nije ni jednostavno a bgmi ni jeftino... prva tura ps3 je imala podrsku za ps2 igre... ne preko svoje arhitekture neg preko toga sto je bukvalno u prvu seriju debelih ps3 ugradjivan ps2... zato i jesu bili zara skupi... jedan nacin BC-a bi mogla biti emulacija.... ali to je sve samo ne jednostavno i stabilno...imperator01 wrote: ↑29/09/2020 12:00 Kralju, ti nisi collector.
Mada i ps3 mogu ako hoce, x360 je bio ppc arhitektura pa se emulira bez problema, jer imaju sve planove od chipova i sve.
Ps1 i ps2 mozes emulirati i na mob a da nemis na ps4/5, btw ps4 ima emulatore za ps1 u ps2 koje su zakljucali, i koji mozes koristi na hakovanim ps4, tako da kazem da nema izgovora, sem lijenosti i politike da ti proda psnow.
@rijads gt sport provjereno koristi us servere ako je kupis na usa store.
Za us acc ti nije prob, prebacis se na neki drugi eu acc i igrat ces na eu serverima.
3,3$ mjesecno a pored starih igara imas i ps4 i u buducnosti PS5 igre kao i hitove, ekskluzive i slicno.
Ako zelis full paket, uzmes ps+ uz psnow za 70$ godisnje i igras sve moguce za manje od 6$ mjesecno.
Da bi napravili na konzoli cisti BC za sve prethodne konzole to zahtjeva vremena i novca, koje hvala Bogu, nisu u to ulozili nego u buducnost a svakako imas pristup opet svemu kako sam vec evo treci put naveo.
Ovo sto si naveo da PS4 ima emulatore ali zakljucane je cista dezinformacija od tebe jer ne pratis dovoljno scenu. Kada imas hakovan PS tad imas mogucnosti instalirati 3rd party aplikacije, pa raja napravi softver/emulator te njega instaliras i koristis, fabricki ga nema.
Mene cudi zasto ti uopste cekas kao PS5 kad od pocetka pisanju o njemu samo trazis mane i gledas kako uvelicati xbox a ps5 prikazati kao smece. Kupis series s ili series x kad ti vec nude sta zelis i budes rahat.
Last edited by arnes_king on 29/09/2020 15:02, edited 4 times in total.
-
rijads
#10189 Re: PlayStation 4 - all about
Nista mi onda ne pomaze, uzeo bih ovaj psn plus samo da igram online gt sport, jbt ga uplatit cu na ovaj njemacki store, ima li neki jeftiniji u eu store za psn subscription ?imperator01 wrote: ↑29/09/2020 14:48 Za us acc ti nije prob, prebacis se na neki drugi eu acc i igrat ces na eu serverima.
- arnes_king
#10190 Re: PlayStation 4 - all about
Napravi US Acc, uzmi drzavu Oregon jer nema poreza. Kupis PS Plus za 30ak $, i vratis se na svoj DE account i igras sa njega jer kad uvezes acc sa svojom konzolom tad ti svi drugi acc imaju psplus privilegije.rijads wrote: ↑29/09/2020 14:56Nista mi onda ne pomaze, uzeo bih ovaj psn plus samo da igram online gt sport, jbt ga uplatit cu na ovaj njemacki store, ima li neki jeftiniji u eu store za psn subscription ?imperator01 wrote: ↑29/09/2020 14:48 Za us acc ti nije prob, prebacis se na neki drugi eu acc i igrat ces na eu serverima.
-
rijads
#10191 Re: PlayStation 4 - all about
E ovo nisam znao, i ovo je ne moguce izgooglati kako ovaj fazon radi, uvijek mi baca neke random druge odgovore ne vezane za ovo, ty ovo cu uraditi.arnes_king wrote: ↑29/09/2020 14:58Napravi US Acc, uzmi drzavu Oregon jer nema poreza. Kupis PS Plus za 30ak $, i vratis se na svoj DE account i igras sa njega jer kad uvezes acc sa svojom konzolom tad ti svi drugi acc imaju psplus privilegije.rijads wrote: ↑29/09/2020 14:56Nista mi onda ne pomaze, uzeo bih ovaj psn plus samo da igram online gt sport, jbt ga uplatit cu na ovaj njemacki store, ima li neki jeftiniji u eu store za psn subscription ?imperator01 wrote: ↑29/09/2020 14:48 Za us acc ti nije prob, prebacis se na neki drugi eu acc i igrat ces na eu serverima.
- arnes_king
#10192 Re: PlayStation 4 - all about
Ne trebas nista guglati, napravi US acc i automatski ce ti biti primary kad ga uneses na konzoli, na njemu kupis plus ili igru, pokrenes download, i onda se vratis na DE account i igras preko njega. Ako sta zapne, samo se vrati na prvi post ove teme i sve ce ti biti jasno.rijads wrote: ↑29/09/2020 15:01E ovo nisam znao, i ovo je ne moguce izgooglati kako ovaj fazon radi, uvijek mi baca neke random druge odgovore ne vezane za ovo, ty ovo cu uraditi.arnes_king wrote: ↑29/09/2020 14:58Napravi US Acc, uzmi drzavu Oregon jer nema poreza. Kupis PS Plus za 30ak $, i vratis se na svoj DE account i igras sa njega jer kad uvezes acc sa svojom konzolom tad ti svi drugi acc imaju psplus privilegije.
-
imperator01
#10194 Re: PlayStation 4 - all about
Kralju, tebe je neko udarao mokrom carapom po glavi kad si bio mali
cuj da ponovo placam a imam original igre na discu.
Niko ne spominje ps4 igre, mada i tu ce biti svasta i jos se nista tacno ne zna.
Pa hebeni Miles Morales dolazi sa specijalnom verzijom ps4 igre spiderman, zar mislis da ces dobiti istu stvar for free kad ubacis ps4 spiderman disc u ps5?
I nisu dezinformacije, sony emulator running ps2 games on ps4, imas i na onom svom digatal foundry kanalu performance analysis i usporedbe.
Edit: kupio bih sutra xbox, da nisam u PlayStation sistemu od PS1 i imam dosta igara koje cuvam i cijenim.
Tako da jos cekam na potez Sonya, mozda i ubace BC.
Niko ne spominje ps4 igre, mada i tu ce biti svasta i jos se nista tacno ne zna.
Pa hebeni Miles Morales dolazi sa specijalnom verzijom ps4 igre spiderman, zar mislis da ces dobiti istu stvar for free kad ubacis ps4 spiderman disc u ps5?
I nisu dezinformacije, sony emulator running ps2 games on ps4, imas i na onom svom digatal foundry kanalu performance analysis i usporedbe.
Edit: kupio bih sutra xbox, da nisam u PlayStation sistemu od PS1 i imam dosta igara koje cuvam i cijenim.
- arnes_king
#10195 Re: PlayStation 4 - all about
E svasta, nisam vidio lika da se vise pravi da zna o cemu prica a da vise dezinformacija siri.imperator01 wrote: ↑29/09/2020 15:25 Kralju, tebe je neko udarao mokrom carapom po glavi kad si bio malicuj da ponovo placam a imam original igre na discu.
-
imperator01
#10196 Re: PlayStation 4 - all about
Pa objasni meni koji nemam pojma, kojom magijom rade te ps2 igra na ps4.
Pokazi mi taj third party emu
Pokazi mi taj third party emu
- arnes_king
-
rijads
#10198 Re: PlayStation 4 - all about
@arnes_king Samo da potvrdim, vec sam imao us account linkan kao i primary sto koristim germna, samo sam promjenio na oregon, i kupio ovo za 27eur 1 year na us account i aktivirao. Evo skino odma Street fighter 5 bez problema i logo uto se sa onog accounta, vratio se na svoj primary, non psn german i radi online gt sport, eu serveri 
Da ne spomenu da radi ovo ne bih nikad ni uzimao psn plus, tyvm.
A sto se tice emulatora, ja pratim ovu scenu bas i trenutno su bas u dobrom razvoju ps3 emulatori i switch emulatori (yuzu i ryujinx).
Ima na youtube predobar channel BSOD Gaming objasnjava za svaku noviju verziju emulatora koje zu izmjene, kakav ti sistem treba da moze 60fps-a itd itd..
A sto se tice emulatora, ja pratim ovu scenu bas i trenutno su bas u dobrom razvoju ps3 emulatori i switch emulatori (yuzu i ryujinx).
Ima na youtube predobar channel BSOD Gaming objasnjava za svaku noviju verziju emulatora koje zu izmjene, kakav ti sistem treba da moze 60fps-a itd itd..
- arnes_king
#10199 Re: PlayStation 4 - all about
Drago mi je da je sve uspjelo, gdje si nasao za 27 eura PS Plus?rijads wrote: ↑29/09/2020 15:58 @arnes_king Samo da potvrdim, vec sam imao us account linkan kao i primary sto koristim germna, samo sam promjenio na oregon, i kupio ovo za 27eur 1 year na us account i aktivirao. Evo skino odma Street fighter 5 bez problema i logo uto se sa onog accounta, vratio se na svoj primary, non psn german i radi online gt sport, eu serveri
-
rijads
#10200 Re: PlayStation 4 - all about
Pa ima ovaj deal -50%:
https://www.cdkeys.com/playstation-netw ... gital-code
Dobices i sav onaj lib za ps5 ako uzmes:
https://www.theverge.com/2020/9/16/2144 ... mes-titles
https://www.cdkeys.com/playstation-netw ... gital-code
Dobices i sav onaj lib za ps5 ako uzmes:
https://www.theverge.com/2020/9/16/2144 ... mes-titles