Sorry moja greska, f30 320d je bioKataklinger wrote:Kako misliš F10 i 320d ?condy wrote: Danas na m17 djevojka, vozi bmw f10 320d![]()
Valjda 520d.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
condy
#10176 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- kabal1337
#10177 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Takvi mogu i blicat i svirat do milje voljeSpear wrote:vjerovatno su ga svi upratili. majmun sa sivom alfom 147 tamna stakle felge ofo ono. standardno majmunisanje od semafora do semafora, blicanje, voznja pravo iz trake za skretanje te pauze u ludovanju da se otipka šta na viberu.
konkretno danas glavnom propicio preko stoje neka mu se zena "ubacila" (sasvim regularno prestrojavanja na vecoj udaljenosti, ali posto se on zaletio ko kabadahija) onda ide blicanje, pa je obisao vozilo preko trake za skretanje, uvalio se majmunski ispred, pa onda lagano 30 i mobitel...![]()
uglavnom svaki put kad ga vidim neko sranje pravi.
-
Nepass
#10178 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Je li ko upratio danas zelenu dvicu cuniranu maksimalno stoji u kvaru kod skretanja prema studentskim domovims? Znaci prekucao je temu papanluk na automobilima
- Arslan_11
#10179 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Siva alfa 147 FL isarana sa strane se zalijepila maloprije u b. Potoku u BMW3. Kao da se podvukla pod njega, bas je skrsena.
Last edited by Arslan_11 on 29/05/2017 18:16, edited 1 time in total.
- kabal1337
#10180 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bila je nekaka zelena ćunirana dvica uz moju ulicu. Koji kreten sa xenonima, to zaslijepi sve. Kako sam mu vraco istom mjerom duga. Kreteni i njihovi ksenoni bez projektoraNepass wrote:Je li ko upratio danas zelenu dvicu cuniranu maksimalno stoji u kvaru kod skretanja prema studentskim domovims? Znaci prekucao je temu papanluk na automobilima
-
Nepass
#10181 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ova je zelena kao one fabije rs sto su radili, ono "otrov" zelena. Neke resetke umjesto grila, karambolke spustene i kitovane, jbg u prolazu sam je upratio.
Ali fakat moram onu kameru kupiti, zanimljiviji bih program imao nego moja tv
Ali fakat moram onu kameru kupiti, zanimljiviji bih program imao nego moja tv
-
zdruzdjo
#10182 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Arslan_11 wrote:Siva alfa 147 FL isarana sa strane se zalijepila maloprije u b. Potoku u BMW3. Kao da se podvukla pod njega, bas je skrsena.
A zato je danas bila guzva. ja sam krenuo gore ali sam vidio da je neki belaj i hitna pa sam namotao kroz sokake.
Gdje tacno je bilo.
Ako je to alfa o kojoj pricamo u proteklih par postova, lik je negdje iz b.potoka i bilo je stvarno pitanje vremena.
Nadam se da niko nije najexxo, nevin.
- Arslan_11
#10183 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nadam se da nije niko povrijedjen ali je uvidjaj bas dugo trajao. Prolazio u 17h i 18.45h auta su stajala na cesti, a sudarili su se kod zraka gdje se skrece prema onoj samosuluznoj autopraonici.Siva je i ims nakih naljepnica more, sa strana, na haubi itd.
- kloniran
#10184 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bio je danas u oko 16 i na čvili udes, pofina šteta bila, a po belaju semafori nisu radili. 
-
zdruzdjo
#10185 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Raskrsinca u BP
Pali se semafor pjesacima i covjek ih pusta ali bilmez sa mercedesom ne moze cekati. jebi ga korejska berza ceka a i somuni se hlade. Da bog da kroz venu se iftario sljedeci put.
Pali se semafor pjesacima i covjek ih pusta ali bilmez sa mercedesom ne moze cekati. jebi ga korejska berza ceka a i somuni se hlade. Da bog da kroz venu se iftario sljedeci put.
- Spear
#10186 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjerovatno je to taj, jer sam ga ja dvaputa vidio kako skrece na otoci za buca potok.zdruzdjo wrote:Arslan_11 wrote:Siva alfa 147 FL isarana sa strane se zalijepila maloprije u b. Potoku u BMW3. Kao da se podvukla pod njega, bas je skrsena.
A zato je danas bila guzva. ja sam krenuo gore ali sam vidio da je neki belaj i hitna pa sam namotao kroz sokake.
Gdje tacno je bilo.
Ako je to alfa o kojoj pricamo u proteklih par postova, lik je negdje iz b.potoka i bilo je stvarno pitanje vremena.
Nadam se da niko nije najexxo, nevin.
nadam se da niko nevin nije stradao, da mu ja nisam nesto naslutio ali naravno glupo ponasanje ima i svoje posljedice!
- problemnatravunu
#10187 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
Na Njemačkom je jeziku, mozda mnogi ne budu razumjeli, ali...
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati....
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati....
- Dope_Man
#10188 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne spraham dojclandski pa nisam skontao nista od price, ali sama cinjenica da je krenuo za njim na biciklu (dok ovdje ne bi ni pogledom ispratili ovakav auto jer bi znali ko je u njemu) je fascinantna. A tek sve ostalo... provjerise ga detaljnije nego kod nas na tehnickom i na granici zajednoproblemnatravunu wrote:Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati....![]()
![]()
![]()
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#10189 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma ja, nije problem u nasoj policiji.

-
tempuser
#10190 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da nije mirzet????

- drug_profi
#10191 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Majke mi ljudi, prije u Titin vakat, nisi mogao posmislit da se zaustaviš u autobuskoj niši ni 5 minuta. Može samo ono pit-stop da neko izađe.
90% su ti bile šanse da ćeš u tih 5 minuta fasovat kaznu.
Trubiš po gradu, ako te skonta, zaustavi i piše te. Parkiranje - nagazi liniju dobiješ papirić.
Sve samo jer je policija radila svoj posao, ali su bili i zaštićeni. Guzonja je mogao samo "srediti" kaznu, ali nije mogao ili smio policajcu nauditi.
Ne kažem da su bili sjajni, bilo je tu i maltretiranja, ali ja mijenjam ovu policiju za titinu miliciju u svako doba dana.
Trubiš po gradu, ako te skonta, zaustavi i piše te. Parkiranje - nagazi liniju dobiješ papirić.
Sve samo jer je policija radila svoj posao, ali su bili i zaštićeni. Guzonja je mogao samo "srediti" kaznu, ali nije mogao ili smio policajcu nauditi.
Ne kažem da su bili sjajni, bilo je tu i maltretiranja, ali ja mijenjam ovu policiju za titinu miliciju u svako doba dana.
-
tempuser
#10192 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nas drot ce se ovako sageti pod auto jedino ako mu je cvaja "na kafu" ispala!
- problemnatravunu
#10193 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Nas drot ce se ovako sageti pod auto jedino ako mu je cvaja "na kafu" ispala!
- drunken tiger
#10194 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I sada policajci imaju velike ovlasti. Osim onih udaranja pendrekom za kojima žalim. Od deset ispendrečenih jedan je nevin ali to je zanemarivo uzmemo li u obzir rezultete postignute pendrečenjem. Sada policija radi super posao, imaju jako male plate, nisu zaštieni ni sekunde i zbog ovih guzonja ostanu bez posla ekspresno. Nije problem u policiji. Svakog kriminalca su našli, priveli. Ali ako tog kriminalca privode po 5 puta a tužilaštvo ga pušta i sud mu daje smiješne kazne neće se niko s njim zaje*avati. Pogotovo kada počnu prijetiti i spominjati porodicu. Dakle policija u suštinu radi super posao ali ostali ne rade.drugi profil wrote:Majke mi ljudi, prije u Titin vakat, nisi mogao posmislit da se zaustaviš u autobuskoj niši ni 5 minuta. Može samo ono pit-stop da neko izađe.
- drug_profi
#10195 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma to je drugi par opanaka, tužilaštvo i kriminal. Pričam o jebenim jednostavnim prekršajima koji su se oteli kontroli.
Prvenstveno parkiranje i zaustavljanje gdje ko stigne. Vožnja neregistrovanih vozila, korištenje trube bilo kad i bilo gdje, svjetla koja kopaju oči...
Sve što treba je da rade svoj posao, ali ga ne rade.
Garantujem ti kad bi ove koje ti pominješ tužilaštvo pakovalo u bajbokane da bi i tu rezultati rada policije naglo pali jer se oni ne žele zamjerati, a ovako znaju da nema štete jer će ih sudija pustiti.
Dok se kazne teško poništavaju, a ostaje njihov potpis na nalogu.
Ova banda koja se osilila neće da poštuje zakone i ako ima uticaj i moć, neće da prihvati da plati kaznu za parking jer više voli da koristi tu svoju moć da ojadi policajca i stavi sebe iznad zakona.
Majkumujebem, prije je i za to postojao neki kriterij. Nije se niko brukao da povlači veze i uticaj radi malih kazni. Sad se takmiče ko će više i očiglednije da "piša po sirotinji".
Prvenstveno parkiranje i zaustavljanje gdje ko stigne. Vožnja neregistrovanih vozila, korištenje trube bilo kad i bilo gdje, svjetla koja kopaju oči...
Sve što treba je da rade svoj posao, ali ga ne rade.
Garantujem ti kad bi ove koje ti pominješ tužilaštvo pakovalo u bajbokane da bi i tu rezultati rada policije naglo pali jer se oni ne žele zamjerati, a ovako znaju da nema štete jer će ih sudija pustiti.
Dok se kazne teško poništavaju, a ostaje njihov potpis na nalogu.
Ova banda koja se osilila neće da poštuje zakone i ako ima uticaj i moć, neće da prihvati da plati kaznu za parking jer više voli da koristi tu svoju moć da ojadi policajca i stavi sebe iznad zakona.
Majkumujebem, prije je i za to postojao neki kriterij. Nije se niko brukao da povlači veze i uticaj radi malih kazni. Sad se takmiče ko će više i očiglednije da "piša po sirotinji".
-
tempuser
#10196 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Problem je u drzavi, odnosno u tome sto nema drzave. Ovlastenja policije nisu smanjena u odnosu na miliciju, ali motivacija policajca da radi svoj posao kako treba jeste. Koliko god je to djelovalo kao zanimanje o kojem su se pricali vicevi, biti drot prije rata nije bilo tako lako. Ganjale su se stele za mjesto u COKUP-u, bilo za srednju skolu bilo za kurs, a plate su bile vise nego pristojne. Danas su drotovi priuceni likovi, ni komandni kadar nije puno bolji, a policijska skona na nivou askam schule. Rade ma male plate i za te pare nemaju motiva da provode zakon do kraja i da se konfrontiraju sa narodom. Isplativije je pozdravljati se sa kockastim glavama, okretati glavu po procjeni i uzimati cvaje na kafu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10197 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mrsko mi bilo gledat. Sta je napravio ovaj cigo?problemnatravunu wrote:Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
Uglavnom, sve je počelo kad su policajci slučajno čuli da je 500 CL bio nesto neuobičajeno glasan , a onda se krenulo odmotavati....![]()
![]()
![]()
-
Revolver
#10198 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dao gasa u centru grada, policajcu se činilo preglasno i tu počinje njegova agonija_BataZiv_0809 wrote:Mrsko mi bilo gledat. Sta je napravio ovaj cigo?problemnatravunu wrote:Evo sta ti je pravna drzava i policija koja profesionalno radi svoj posao, i to ovi biciklisti!
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10199 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dobro to sam shvatio. Sta se dalje desilo?
-
Nepass
#10200 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Malo turirao, policajcima bilo preglasno pa se onda i malo kurcio. Otkrili ima i nekih dugova, izuzeli auto iza saobracaja jer je povratnik u cinjenju prekrsaja, oduzeli mu vozacku. Auto na licitaciju ako ne vrati dugove.
Unistili ga po kratkom postupku
Unistili ga po kratkom postupku