Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
tramvajtrojka

#101626 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

JohnnyS wrote: 06/05/2023 23:41
tramvajtrojka wrote: 06/05/2023 23:33

Image

njihova kmeka cuje se do neba :lol: :lol: :lol: , bolje neka dovi da ne zaglavi Zenice to mu je pametnije :mrgreen:
Bolje bi mu bilo da napiše status zašto je bio u koaliciji s ovima što su, kako nam danas objavljeni snimak senzacionalno otkriva, srušili stari most
bas me zanima koja je sljedeca toboznja izdaja od sdfovaca procvjetalo parkovsko cvijece u proljeće :mrgreen: :mrgreen:

al da se zapisivala svaka toboznja izdaja od drugog oktobra kad su shvatili da su izgubili izbore do danas bi se moglo skupiti 300 stranica :lol:
giannibelif

#101627 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by giannibelif »

tramvajtrojka wrote: 06/05/2023 23:33
elk wrote: 06/05/2023 23:32Kmeee :lol:
Image

njihova kmeka cuje se do neba :lol: :lol: :lol: , bolje neka dovi da ne zaglavi Zenice to mu je pametnije :mrgreen:
Ovaj će još moliti da ostane na pet godina.
dimitrov

#101628 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dimitrov »

Niko nas Mostarce nije prodao i preprodao kao SDA.
anelsol

#101629 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by anelsol »

sehohari wrote: 06/05/2023 23:41
Chmoljo wrote: 06/05/2023 23:39

ne misle neki, ja sam izrazio sumnju.

neko reče poslije da je to iskopano negdje u Hrvatskoj. sve 5. međutim, dovedeni smo do toga da sumnjamo s razlogom.

ipak, ja prvi nisam od onih koji će braniti neodbranjivo, niti neko ko će pored zdravog razuma negirati činjenice. što se za neke druge ne bi moglo reći.
Nisam ja ni mislio na tebe.

Obrazložio sam zašto je suludo razmišljati o tome, to su ljudi koji redovno objavljuju takve snimke i koji se time bave već godinama. Bolesno je i ovo voditi u dnevno-politički kontekst.
Na ovoj temi se sve gleda kroz prizmu zavjere, i ono što jeste i ono što nije. Nikakve veze ovaj snimak nema sa dnevno-političkim prepucavanjima.

Bit će zanimljivo vidjeti cijeli snimak, nekih pola sata. Meni se učinilo da onaj što govori na radio-vezi ima zagrebački akcent. Lokalne hahare koji navijaju je lahko prepoznati.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#101630 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

anelsol wrote: 07/05/2023 01:19
sehohari wrote: 06/05/2023 23:41

Nisam ja ni mislio na tebe.

Obrazložio sam zašto je suludo razmišljati o tome, to su ljudi koji redovno objavljuju takve snimke i koji se time bave već godinama. Bolesno je i ovo voditi u dnevno-politički kontekst.
Na ovoj temi se sve gleda kroz prizmu zavjere, i ono što jeste i ono što nije. Nikakve veze ovaj snimak nema sa dnevno-političkim prepucavanjima.

Bit će zanimljivo vidjeti cijeli snimak, nekih pola sata. Meni se učinilo da onaj što govori na radio-vezi ima zagrebački akcent. Lokalne hahare koji navijaju je lahko prepoznati.
Ipak nije nikad u ovakvom smislu, već par godina sam ovdje i nikada nisam vidio da se omaložavaju ovako važni dokumenti.

I ja jedva čekam nastavak snimka.
Da, prošlo je već tri decenije, ali takvi dokumenti su vazda veoma vrijedni. I drugi svjetski rat je davno prošao, pa su vijesti o izložbama i sl. još 40 godina poslije znale krasiti njemačke naslovnice.
Sama činjenica da će neko možda nekog druga/poznanika na snimku, i vidjeti šta je raido, vrijedi da se ovako nešto pusti u eter.
I onda posebno za mlade generacije, gdje nažalost niti roditelji niti sistem ne pokazuju bilo kakvu volju da na odgovarajući način nauče nove generacije o događajima 90-ih.
TheMule

#101631 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by TheMule »

Chmoljo wrote: 06/05/2023 09:19 e. Forumaš @TheMule ima ozbiljan problem sa razlikovanjem osnovnih pojmova. U pitanju je moralisanje koje je u stvari licemjerje. Ne dajte ovo, ne dajte ono, srsmota je ovo, sramota je ono. Ok ba, dođite pa hajde da ne damo zakedno. A ne da ja ovdje korijenje moram jesti, da se dijasporac koji hrani svoji rodbinu i tako misli da je mene zadužio, ne bi osjećao poniženo. Stalo mi je do tih osjećanja.

A tako je licemjeran i kolega @palermo jer je ne jednom insistirao da mi ostali koji nismo iz hercegovine nemamo pojma "ko su" hrvati.

Ili kolega @Prpa.ba koji je vodio spisak učinjenih stvari za mandata trojke, koji je naprasno zaboravio i bez problema kaže da je trojka nesposovna i nije ništa uradila uz izgovor država je bitnija od bilo čega. Pa mu je valjda i svejedno ko je doveo do toga, beć je bitno ko je od sada vlast. Logično.

Manite me na rende kora. Što bi rekli ameri "put your money where your mouth is".

Ko je shvatio, shvatio. Koje preletio postove, piše sa agendom ili ko je ograničen taj nije, i ja tu ništa ne mogu.

Razumijem ja to, ali ne vidim ja tu neko licemjestvo, razmisljate ko djeca. Sta mislis da ti radis kad se petljas u zivot nekog povratnika iz recimo Visegrada? Neka nana glasa za SDA, a vi drvlje i kamenje na nju. Jesil iso da zivis nekolko mjeseci u Visegradu prije nego sto si glaso ili napiso nesto u vezi njih? A kad neko to vama uradi, onda "licemjerno", "nije fino" "ne zivite tu" itd. Zato se i drzim legalizma i kazem onaj ko ima pravo da glasa ima pravo i na misljenje, nema veze sto ti se ne svidja.
Iako onaj koji je na licu mjesta, bi trebo da zna nesto vise od onog ko je u inostranstvu, (i to je logicno), nemate neko moralno pravo da usutkavate nekog ili da vrijedjate (ko sto je Haus radio) na bazi prebivalista. Ili imas argumente, ili nemas. Imate nakakav cudan kompleks prema "dijaspori", iako se prosjecni covjek vani ne razlikuje puno od covjeka koji je jos uvijek u BiH, u politickom smislu su otprilike isti.

A_A_AKCIJA wrote: 06/05/2023 07:57
TheMule wrote: 06/05/2023 04:42 Ne zelim se uplitati u ovaj argument o gasu, osim da kazem da ti nemas nikakvo pravo govoriti gradjaninu Bosne i Hercegovine, ma gdje zivio, da li smije imati misljenje ili ne.
Kako Bosanac zamišlja svijet.
Mišljenje kao svetinja.
Imam pravo na svoje mišljenje!
Daj mi prava, jebo obaveze.

Whooow!

Imam i ja pravo da kažem da ti je mišljenje glupo i da je dobro jedino da obrišeš guzicu sa njim.

Mišljenje bez argumenata i činjenica je najlakši put da te počnu smatrati idiotom. Nema lakšeg. Naručiš pivu i udri. Koga bi ti u špici napada, šta ima u vakcinama, kakav je Dino ministar.

A još bolji način da utvrdiš poziciju idiota je da insistiraš na svom mišljenju uprkos ponuđenim činjenicama.

Iznošenje mišljenja je džabe. Konsekvence glupog mišljenja mogu biti katastrofalno skupe.

Srozali ste temu na kojoj su nekada anonimno pisali ozbiljni političari, novinari, analitičari, ali i špijuni, propagandisti od posla...
Srozali ste je tom glupom idejom da se može bez posljedica reći šta ti je klincu ćeif i da se to mora poštovati.

Od oktobra smoriste sa par teza, koje su razbijene na protone i elektrone argumentima, ali opet dođe dijasporičar sa manjkom društvenog života kojem fali da priča sa nekim i da naprđuje. Idi bolan na temu o sexu, kuhanju, pa možda i prođe takav stav.

Guslanje o tome kako ti i dalje imaš osjećaj, koji je baziran na čitavih nula činjenica, i potreba da ga poturaš pod nos tri puta dnevno na temi govori samo da si idiot, ili botina koja to radi po zadatku.

Ozbiljne sagovornike na temi ne zanima mišljenje bilo koga. Iznesi činjenice i možda posoli nekim svojim zaključcima, analizom. Ne moraš svakom loncu biti poklopac, pogotovo o temama koje si samo na televiziji vidio, a hoćeš da si ekspert.
Nisam ti ja srozo temu, provjeri cinjenice prije nego sto meni pocnes pisati. Ipak, u principu, slazem se s tobom. Moze drogeras House vrijedjati dijasporu bez ikakvih argumenata, i nase zene/djevojke koje odu u Njemacku da rade u medicinskoj struci kao pomagacice, a nekima vrijedjanje nije dozvoljeno. Znas onu Orvelovu, "sve zivotinje su jednake, ali neke su vise jednake od drugih" :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#101632 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

TheMule wrote: 07/05/2023 01:58
Chmoljo wrote: 06/05/2023 09:19 e. Forumaš @TheMule ima ozbiljan problem sa razlikovanjem osnovnih pojmova. U pitanju je moralisanje koje je u stvari licemjerje. Ne dajte ovo, ne dajte ono, srsmota je ovo, sramota je ono. Ok ba, dođite pa hajde da ne damo zakedno. A ne da ja ovdje korijenje moram jesti, da se dijasporac koji hrani svoji rodbinu i tako misli da je mene zadužio, ne bi osjećao poniženo. Stalo mi je do tih osjećanja.

A tako je licemjeran i kolega @palermo jer je ne jednom insistirao da mi ostali koji nismo iz hercegovine nemamo pojma "ko su" hrvati.

Ili kolega @Prpa.ba koji je vodio spisak učinjenih stvari za mandata trojke, koji je naprasno zaboravio i bez problema kaže da je trojka nesposovna i nije ništa uradila uz izgovor država je bitnija od bilo čega. Pa mu je valjda i svejedno ko je doveo do toga, beć je bitno ko je od sada vlast. Logično.

Manite me na rende kora. Što bi rekli ameri "put your money where your mouth is".

Ko je shvatio, shvatio. Koje preletio postove, piše sa agendom ili ko je ograničen taj nije, i ja tu ništa ne mogu.

Razumijem ja to, ali ne vidim ja tu neko licemjestvo, razmisljate ko djeca. Sta mislis da ti radis kad se petljas u zivot nekog povratnika iz recimo Visegrada? Neka nana glasa za SDA, a vi drvlje i kamenje na nju. Jesil iso da zivis nekolko mjeseci u Visegradu prije nego sto si glaso ili napiso nesto u vezi njih? A kad neko to vama uradi, onda "licemjerno", "nije fino" "ne zivite tu" itd. Zato se i drzim legalizma i kazem onaj ko ima pravo da glasa ima pravo i na misljenje, nema veze sto ti se ne svidja.
nevjerovatno je kako ne možeš dokučiti napisano. upravo si dao lijep primjer za ono šta ja pričam - a to je da se ne pametuje ljudima koji će osjetiti posljedice svojih odluka, odnosno da je lako biti patriota sa sigurne distance.

problem je što si ti u svom primjeru izmislio situaciju da neko drvi na nanu (valjda što su nane bespomoćne pa da ti argument bude jači, šta li :lol: ). problem je što teško da će iko drviti na povratnika u šumsku. pogotovo ljudi odavde.

dapače, sufliranje o neuzmicanju i beskomprisnoj borbi protiv onih koji rade protiv države upravo najviše pogađa te povratnike koje si naveo. dok mudonju u Gelzenkirhenu baš i ne.

dakle, hvala ti što si potvrdio moju poentu.
snijeg_led

#101633 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by snijeg_led »

ANamelessGhoul wrote: 05/05/2023 12:34 A ništa dan žalosti za našu ubijenu djecu
I ja to stalno mislim
I niko nista ne kometarise
Umjesto svake godine da bude dan zalosti
Bodkin

#101634 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bodkin »

Ozimician wrote: 06/05/2023 15:25
Što se zapošljavanja tiče, recimo prije 10-15 god. je bilo pravilo da se nisi mogao zaposliti u katoličku bolnicu ako nisi katolik (ne mogu to potvrditi, čuo sam od drugih iz te branše), trenutno, zbog nedostatka radne snage možeš da se zaposliš i kao ne-katolik u katoličku bolnicu, ali u ugovoru stoji da pri radu u toj bolnici moraš poštovati i poticati katoličke vrijednosti (to mogu potvrditi, jer sam gledao takve ugovore svojim očima).

Na vodeće pozicije u nekim velikim koncernima niko od naših nije nikad ni primirisao, tako da mi niko nije mogao prenijeti takva iskustva, nažalost.
Ko su nasi? Koje su vodece pozicije? Logika nema smisla jer sto moraju nasi biti?

Ima li stranaca na tim top pozicijama? Mislim ja znam odgovor nego onako pitam.
hatemondays

#101635 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

Najnoviji snimak mosta je u vlasnistvu nasih prijatelja vec neko vrijeme, bice toga jos. Slika bolje govori od hiljadu rijeci. Kad su se Skorpini pustili koja frka je bila. Ovaj snimak nije pusten zbog domacih politicara ni HDZ ni trojke pusten je Smitu da vidi sa kakvim civilizacijskim idejama suruje. Ima jos i bice jos gnusnijih i bolnijih snimaka ovo je prvi u nizu za gospon Smita. Sve se kupi jebiga pare se nadju kad zatreba. Istinu i treba pokazati. Pogotovo u snimku je vazan komentar izvodjaca radova, rusenje je vidjeno vec ali komentari su suho zlato. Druge strane se satrase da dodju do snimaka iz Krajine ili rucnih radova 7Mbr ali slabo ih ide. Na kraju i Jevreji su placali zlatom za informacije o nacistima desetinama godina poslije rata.
Officer Crabtree

#101636 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Officer Crabtree »

Ne znam što bi Schmidt na osnovu ovoga bilo šta promijenio.
Styling

#101637 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

sehohari wrote: 06/05/2023 23:11 Žalosno da neko ovdje misli kako je taj snimak samo pušten zbog trojke, a ono od ljudi koji već godinama sav svoj trud i svoje vrijeme troše ne bi li širili informacije o ratnim i post-ratnim događanjima, prije svega prema mlađim naraštajima.

Moralni bijednici.

Ovo isto vrijedi i za one koji ovdje traže nekakve reakcije Konakovića i sl.

Ne miješajte svoje dnevno-političke pipeterije u ovo.
Šta nam je novo i revolucionarno otkrio ovaj snimak?
KojiJa

#101638 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by KojiJa »

Bodkin wrote: 07/05/2023 06:18
Ozimician wrote: 06/05/2023 15:25
Što se zapošljavanja tiče, recimo prije 10-15 god. je bilo pravilo da se nisi mogao zaposliti u katoličku bolnicu ako nisi katolik (ne mogu to potvrditi, čuo sam od drugih iz te branše), trenutno, zbog nedostatka radne snage možeš da se zaposliš i kao ne-katolik u katoličku bolnicu, ali u ugovoru stoji da pri radu u toj bolnici moraš poštovati i poticati katoličke vrijednosti (to mogu potvrditi, jer sam gledao takve ugovore svojim očima).

Na vodeće pozicije u nekim velikim koncernima niko od naših nije nikad ni primirisao, tako da mi niko nije mogao prenijeti takva iskustva, nažalost.
Ko su nasi? Koje su vodece pozicije? Logika nema smisla jer sto moraju nasi biti?

Ima li stranaca na tim top pozicijama? Mislim ja znam odgovor nego onako pitam.
Bošnjo nije direktor VW, Siemensa i Boscha, belosvetska zavera BRE
Login77777

#101639 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

hatemondays wrote: 07/05/2023 06:23 Najnoviji snimak mosta je u vlasnistvu nasih prijatelja vec neko vrijeme, bice toga jos. Slika bolje govori od hiljadu rijeci. Kad su se Skorpini pustili koja frka je bila. Ovaj snimak nije pusten zbog domacih politicara ni HDZ ni trojke pusten je Smitu da vidi sa kakvim civilizacijskim idejama suruje. Ima jos i bice jos gnusnijih i bolnijih snimaka ovo je prvi u nizu za gospon Smita. Sve se kupi jebiga pare se nadju kad zatreba. Istinu i treba pokazati. Pogotovo u snimku je vazan komentar izvodjaca radova, rusenje je vidjeno vec ali komentari su suho zlato. Druge strane se satrase da dodju do snimaka iz Krajine ili rucnih radova 7Mbr ali slabo ih ide. Na kraju i Jevreji su placali zlatom za informacije o nacistima desetinama godina poslije rata.
Nebitno SDF, Trojka ili neka treca strana. Sve snimke sto se dobije treba pokazati. To je vise od politicke strane.
Login77777

#101640 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

Student_u_Ostavci wrote: 06/05/2023 23:19 Šta, ovo je rušenje države jer je snimak objavljen?
Vi, sarajevski HNSovci, ste izgubili plot definitivno.

Ne brinite, ovo je tek početak. Bit će uskoro još snimaka. A vi pjenite kako je to napad na sarajevsku HNS. :lol:
Pa sta ces novo izvuci? Zna se ko je srusio most vec 30 godina. To nije sprijecilo SDF da bude 30 godina sa HDZ a nije ni Trojku da krene sa HDZ. Tako da je sad sta drugacije?
A necemo zaboraviti da je SDF u Mostaru i HNK i dalje sa HDZ u koaliciji.

A sto se snimaka tice. Ako ih ima jos slobodno postaviti. :thumbup:
tramvajtrojka

#101641 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

Login77777 wrote: 07/05/2023 08:29
Student_u_Ostavci wrote: 06/05/2023 23:19 Šta, ovo je rušenje države jer je snimak objavljen?

Ne brinite, ovo je tek početak. Bit će uskoro još snimaka. A vi pjenite kako je to napad na sarajevsku HNS. :lol:
Pa sta ces novo izvuci? Zna se ko je srusio most vec 30 godina. To nije sprijecilo SDF da bude 30 godina sa HDZ a nije ni Trojku da krene sa HDZ. Tako da je sad sta drugacije?
A necemo zaboraviti da je SDF u Mostaru i HNK i dalje sa HDZ u koaliciji.

A sto se snimaka tice. Ako ih ima jos slobodno postaviti. :thumbup:
ma smiješno koju argumentaciju pokusavaju provući kao nije se znalo ko ga je srusio , a to i ptice na grani znaju plus haska presuda za uzp je to i potvrdila
sajber87

#101642 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Snimak je jos jedna potvrda zlocina hvo a za koji postoji cista kao suza haska presuda. Ono sto ja ocekujem je da sda i df rodoljubi odbiju i samu pomisao da ce sa hdz om uci ikada u bilo kakvu koaliciju na bilo kojem nivou, ocekujem od sda df rodoljuba da ne ulaze u vlast sa hdz om u sbk da odmah izadju iz visegodisnje koalicije u hnk kao i da izadju iz vlasti u gradu mostaru i dobrovoljno se odreknu svih budzetskih sinekura i benefita koje vlast nosi sa sobom a na koje su pupcanom vrpcom vezani sa hdz om evo skoro 25 godina sto sda sto df. Znaci zakljucak, odmah zeljko i bakir javno da potpisu dokument da nikad vise sa hdz om u vlast ni na jednom nivou od opstine grada kantona entiteta drzave.
Vaya

#101643 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Vaya »

sajber87 wrote: 07/05/2023 08:41 Snimak je jos jedna potvrda zlocina hvo a za koji postoji cista kao suza haska presuda. Ono sto ja ocekujem je da sda i df rodoljubi odbiju i samu pomisao da ce sa hdz om uci ikada u bilo kakvu koaliciju na bilo kojem nivou, ocekujem od sda df rodoljuba da ne ulaze u vlast sa hdz om u sbk da odmah izadju iz visegodisnje koalicije u hnk kao i da izadju iz vlasti u gradu mostaru i dobrovoljno se odreknu svih budzetskih sinekura i benefita koje vlast nosi sa sobom a na koje su pupcanom vrpcom vezani sa hdz om evo skoro 25 godina sto sda sto df. Znaci zakljucak, odmah zeljko i bakir javno da potpisu dokument da nikad vise sa hdz om u vlast ni na jednom nivou od opstine grada kantona entiteta drzave.
Tako je prosvjetitelju nas...
O mudri luconoso...pokazi put nama zalutalim i izgubljenim...

Kada prodje krak istocne konekcije gore kod Gracanice, sta mislis da kazemo Dini, pa nek on predlozi Dodiku da ima jedna okuka preko Doboja sa se spusti prema ZDK...Da i Tesanj i Zenica se nakace na ruski plin, sto sta fali, bolje je da imamo sto vise pravaca i konekcija?
sajber87

#101644 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sajber87 »

Vaya wrote: 07/05/2023 08:46
sajber87 wrote: 07/05/2023 08:41 Snimak je jos jedna potvrda zlocina hvo a za koji postoji cista kao suza haska presuda. Ono sto ja ocekujem je da sda i df rodoljubi odbiju i samu pomisao da ce sa hdz om uci ikada u bilo kakvu koaliciju na bilo kojem nivou, ocekujem od sda df rodoljuba da ne ulaze u vlast sa hdz om u sbk da odmah izadju iz visegodisnje koalicije u hnk kao i da izadju iz vlasti u gradu mostaru i dobrovoljno se odreknu svih budzetskih sinekura i benefita koje vlast nosi sa sobom a na koje su pupcanom vrpcom vezani sa hdz om evo skoro 25 godina sto sda sto df. Znaci zakljucak, odmah zeljko i bakir javno da potpisu dokument da nikad vise sa hdz om u vlast ni na jednom nivou od opstine grada kantona entiteta drzave.
Tako je prosvjetitelju nas...
O mudri luconoso...pokazi put nama zalutalim i izgubljenim...

Kada prodje krak istocne konekcije gore kod Gracanice, sta mislis da kazemo Dini, pa nek on predlozi Dodiku da ima jedna okuka preko Doboja sa se spusti prema ZDK...Da i Tesanj i Zenica se nakace na ruski plin, sto sta fali, bolje je da imamo sto vise pravaca i konekcija?
Nemoj da se ponizavas, ljudi citaju ovo, zalosno djeluje, plus nakacis se na post a rijec o njemu ne progovoris :mrgreen: . Do sada pod upravljanjem sda df hdz snsd koalicije od jednog kubika uvezenog gasa u bih sve je iz rusije, kada se zavrsi juzna interkonekcija vise nece tako biti, ako mozes da skontas sta to znaci tim bolje. Inace juzna interkonekcija je americki projekat a usa je u razgovoru sa novim vlastima preko marfija porucila da nemaju nista protiv istocne tako da tata je dozvolio, a nece ni Z ahiragicev i sda ov putin vjecno u narednih par godina zaigrace mecka u moskoviji, tako da ce sda df ov ruski saveznik imati odredjenih problema kod kuce :mrgreen:
Mishelinke

#101645 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Mishelinke »

Džaba krečite :lol: :bih:
plavi_E

#101646 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

:thumbup:

Na sta su trojkashi sve spremni nije za vjerovati.
plavi_E

#101647 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

Reakcija trojkasha ce vjerovatno biti "diplomatska" kao i na pitanje o agresiji HR na BiH.
Bodkin

#101648 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bodkin »

U stvari sda i priljepci nisu navikli da su donji kod stranaca pa ovolika buka. Pa nije niko lud kao njihovi glasaci koji 30 godina vladaju na osnovu 4 godine historije i na osnovu “dodik samo sto nije bankrotirao rs”
Prpa.ba

#101649 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

Sve znamo šta je bilo sa Starim mostom, rat je bio prije 30 godina, fokusirajmo se na zivotna pitanja i ono oko cega se mozemo dogovoriti.

Naprimjer, plin nam je jako bitan energent, a BH Gas je unistila SDA, pa je vrijeme za zdravije preduzece na katolickim osnovama. :thumbup:

Dakle, SDA nas je unazadila, tako da je jedino oko cega se mozemo dogovoriti to da HDZ i SNSD zadaju ritam, a mi plesemo. Jer SDA.
Last edited by Prpa.ba on 07/05/2023 09:58, edited 1 time in total.
plavi_E

#101650 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by plavi_E »

Kad botovi trojkasha krenu kritikovati da je neko srozao ovu temu. A oni lagali mjesecima o monogim stvarima i kad su raskrinkani sad se zale da je neko srozao raspravu na ovoj temi. Ono pljuvanje i vrijedjanje "balije" , "kozojebi","islamski terosristi ", "kadirovci", "putinchad".. da i ne pominjemo.
Locked