Sehro wrote:To je to:
https://www.facebook.com/10001095910167 ... 162838049/
Umjereni pacovi vec odavno posjeduju rarnorazne stvarcice,dokaza je mnogo.
Sjevernokorejski HT-16PGJ,slika iz 2014 godine.

Ruska 9K338 Igla-S,slika je iz 2013 godine.

Sehro wrote:To je to:

Kako djikan voli ovaj termin pacoviNadzornik wrote:Sehro wrote:To je to:
Umjereni pacovi vec odavno posjeduju rarnorazne stvarcice,dokaza je mnogo.
Sjevernokorejski HT-16PGJ,slika iz 2014 godine.
Ruska 9K338 Igla-S,slika je iz 2013 godine.
Rat su izgubili odavno svakako,produzavaju sopstvenu agoniju zarad drugih ljudi nesvesni sta se desava oko njih.sumirprimus wrote:I kazu onda heroj![]()
Kontam kapric i potrebu.al bolje zarad porodica da poloze oruzje i u dilu se isele skroz iz ove uboge sirije
Pa to i kazem razumijem kapric.ono godinama ginu za svoj grad.i ne mogu im ovde prigovorit stranci isilovci i sl.Young Erotica wrote:Rat su izgubili odavno svakako,produzavaju sopstvenu agoniju zarad drugih ljudi nesvesni sta se desava oko njih.sumirprimus wrote:I kazu onda heroj![]()
Kontam kapric i potrebu.al bolje zarad porodica da poloze oruzje i u dilu se isele skroz iz ove uboge sirije
sumirprimus wrote:Pas rata.Strani placenikNadzornik wrote:
Vjerovatni ratni zlocinac.
Obicni placenik.po def.pas rata.vjerovatni ratni zlocinacNadzornik wrote:sumirprimus wrote:Pas rata.Strani placenikNadzornik wrote:
Vjerovatni ratni zlocinac.
Ovo je Heroj Rusije a ne pas rata,profesionalni pilot u sluzbi domovine.
Putin potpisao ukaz: Roman Filipov je heroj.
Tijelo ruskog pilota Romana Filipova poginulog u Siriji prebaceno je u Rusiju,saopstilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/2 ... ija-heroj/
Hoces reci tjelo pacova pedali borci Faylaq-a Al-Sham-a Turskoj vojsci.Nadzornik wrote:Tijelo Ruskog pilota predali pacovi Faylaq Al-Sham-a Turskoj vojsci.
Breaking: Body of Russian pilot handed over by Faylaq Al-Sham to the Turkish military.
Mislim da pojedincima na obe strane nije u interesu.sumirprimus wrote: Pa to i kazem razumijem kapric.ono godinama ginu za svoj grad.i ne mogu im ovde prigovorit stranci isilovci i sl.
Covjece nehumano iz dana u dan godinama zarad porodica.nije vrijedno.po meni
Ovo pacovi znaci momci biseru.sumirprimus wrote: Kako djikan voli ovaj termin pacovi
Terorista, govno koje je doslo da ubija sirijce, rusi skole, bolnice, masakrira po pijacama. Bar malo pravde u ovom ratu da smrad dobije ono zasluzenoNadzornik wrote:
Kakav njihov grad. Njihovi gradovi su na Kavkazu, u zapadnoj Kini, Evropi, Arabijskom poluotoku i Magrebu.sumirprimus wrote:Pa to i kazem razumijem kapric.ono godinama ginu za svoj grad.i ne mogu im ovde prigovorit stranci isilovci i sl.
Senzacionalno, ako je tačno.DAY 18: #SDF / #YPG / #YPJ recaptures Haj Bilal, Dîkmetas + Sakarkaya summit from #TAF / #TSK & #FSA, secure S.Khawrus(+ Mt Shir), storm Khalil Kalko & #Bulbul (contested) in counter-attack.
sumirprimus wrote: Ok djikane. Da ne bude zabune
Djikane znaci ceto dusman hehe![]()
zmirkam
al jednim okom drzim pod kontrolom
Ne ljubi me zivota tiNadzornik wrote:sumirprimus wrote: Ok djikane. Da ne bude zabune
Djikane znaci ceto dusman hehe![]()
zmirkam
al jednim okom drzim pod kontrolom
Istočna Guta?Challenger_ wrote:Kakav njihov grad. Njihovi gradovi su na Kavkazu, u zapadnoj Kini, Evropi, Arabijskom poluotoku i Magrebu.sumirprimus wrote:Pa to i kazem razumijem kapric.ono godinama ginu za svoj grad.i ne mogu im ovde prigovorit stranci isilovci i sl.
Narod Sirije je TAOC međunarodne bande.
Provincija Idlib.sumirprimus wrote:Istočna Guta?Challenger_ wrote:Kakav njihov grad. Njihovi gradovi su na Kavkazu, u zapadnoj Kini, Evropi, Arabijskom poluotoku i Magrebu.sumirprimus wrote:Pa to i kazem razumijem kapric.ono godinama ginu za svoj grad.i ne mogu im ovde prigovorit stranci isilovci i sl.
Narod Sirije je TAOC međunarodne bande.

japin_mutapi wrote:leteći pacov
Treba li im jedan Nadzornik za tu novu tacku nadzora...sarajevoxxxx wrote:Turska delegacija ušla u vojni aerodrom u Taftanazu u Idlibu gdje će biti formirana nova vojna tačka nadzora "smanjenja eskalacija".
#إدلب
دخول وفد تركي الى مطار #تفتناز العسكري تمهيداً لوضع نقطة مراقبة ضمن اتفاقية خفض التصعيد.
#SNA