FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
strong69

#10151 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

ZonFon wrote:
strong69 wrote:Zna li mozda neko nesto vise o ekipi Lecha? Gdje su tanki, gdje su jaki? Na kojim pozicijama im mozemo a na kojim ne mozemo parirati?

Sto se navijaca tice, kada se to bude igralo za bodove i prolaz dalje onda cu se rado ukljuciti u pracenje situacije. Ovako, ta tema je vise za tifo/ultras forume.
Primili su dosta golova 33, znaci mogla bi im odbrana biti slaba. Citajuci njihove forume igraju otvoreno i misle da imaju prednos u odnosu na nas jer im ne lezi bunker protivnika, a mi igramo dosta otvoreno i napadacki. Uglavnom vecina ih je uvjerena u prolaz i u to da im se ne moze ponoviti proslosezonsko ispadanje.
Pa i nije lose sto su preuzeli ulogu favorita sto vjerovatno i jesu. Nadam se da cemo se ozbiljno pojacati na poziciji stopera. Uz ostanak Cimirota i Radovca uz oporavljenog i ozbiljnog Alispahica i Stojceva mogli bi im parirati. Nadam se da je i Uscuplic izvukao pouke iz dvomeca sa Borusijom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#10152 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Image
Nadzorna_ploca

#10153 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Nije ovo Matej.;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#10154 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Nadzorna_ploca wrote:Nije ovo Matej.;)
Evo odavde.... https://www.facebook.com/pages/Matej-De ... fref=photo
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#10155 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by F&N »

Citajuci vas, covjek bi reko ovi kud su prosli tu trava nije rasla... Polahko...
Jebo njih ima Sarajevo a i horde dovoljno ljudi da se i njima stane u kraj, mada mislim da ce im bit taraba od murije na ulazak u grad to tekme, ako dodju u grad ranije to moze biti samo u nekom manjem broju sto im ne preporicujem...

Sto se tice onog mnooogo bitnijeg Lech je ekipa koju sam nekako od ove 4 iz grupe najvishe prizeljkivao. Nije poljski fudbal drasticno bolji od nasheg, imaju bolji infrastrukturu ali dosta je to na snagu i bez kreacije, sto govori i cinjenica da im je propali Stilic najbolji igrac lige :roll:
Mislim da prvo ako se kvalitetno pojacamo i ako Dzeno opet ne bude eksperimentisao sa 5 napadaca da mozemo proci.
Nadzorna_ploca

#10156 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Nadzorna_ploca »

Tomahawk11 wrote:
Ma znam, ali negdje na fksinfo je receno da ovo nije Matej licno. :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#10157 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Nadzorna_ploca wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ma znam, ali negdje na fksinfo je receno da ovo nije Matej licno. :-D
Moguce, vjerovatno neko vodi fb stranicu.
Cossack

#10158 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Cossack »

nema me tamo wrote:A šta ako ulete u grad u 12?

Uvijek ima nacina, uvijek.
Pitanje je samo hoce li oni, ista stvar s nama tamo.
A oni će se u grad kroz Bosnu teleportirati do Sarajeva pa se neće znati kada dolaze? :-)
hodža

#10159 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by hodža »

Cossack wrote: A oni će se u grad kroz Bosnu teleportirati do Sarajeva pa se neće znati kada dolaze? :-)
šta znaš..možda posjeduju i tu moć :lol: :lol:
todd_smith

#10160 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by todd_smith »

Tomahawk11 wrote:Image
Nije ovo njegov profil, neko drugi vodi.

Ima i za Leona Benku slican profil.

Iz kluba osobe zaduzene za pr ili marketing se trebaju pozabaviti ovim stvarima, narusavaju klub i same igrace ovi debili sto se pretvaraju da su isti igraci
Ripicipi

#10161 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Ripicipi »

Samo se ponizavamo sa strahom od njihovih navijaca, da nam Buric mora poruciti da se ne trebamo plasiti :roll:
Stvarno ste presmjesni :run:
afafaf

#10162 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by afafaf »

Dobro ljudi i slijep covjek zna da su ludji i jaci od nas ali ovo cmizdrenje fakat prelazi granicu dobrog ukusa. Mislim WTF i oni su ljudi od krvi i mesa :run: Uvijek ima pomagala u vidu zeljenih stolica i slicnih stvari. 8-)
Last edited by afafaf on 22/06/2015 22:10, edited 1 time in total.
Kinaski

#10163 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kinaski »

Ma kaakvi poljaci, otiso svabo do Poljske biciklom, do podne ih sve porobio a do ikindije kapitulirali :D
SmokingMan

#10164 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Kinaski wrote:Ma kaakvi poljaci, otiso svabo do Poljske biciklom, do podne ih sve porobio a do ikindije kapitulirali :D
Ne sumnjam... :thumbup:
fakat

#10165 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by fakat »

:lol: fakat odvadite malo
1946--1987

#10166 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 1946--1987 »

@fakat fakat
omega369

#10167 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

ja ne mogu da vjerujem sta se sve ovdje pise :shock: :shock: hoce li prestati ova prica o zafrkanim poljacima ubicama???
leo karan

#10168 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leo karan »

Dosadasnji izleti u Evropu su pokazali da najbolje igramo protiv ekipa koje su umjereno jace od nas...
Atromitos, Levski, Genk, Helsinborg, Cluj. Izgeda da nas takvi protivnici podcijene, a mi zapnemo iznad svojih mogucnosti i ne prepadnemo se.

Kad naletimo na protivnika koji je klasa iznad ovih pomenutih, tu ga glat popusimo, bez puno neizvjesnosti. Useremo se u gace i desi se
Besiktas, Basel, Dinamo Kiev, Sparta Prag, Borussia koji su nam derali guzove lezerno.

Ja ocekujem izginuce na terenu i nadam se da ce nas i sreca posluziti...moze se ovo proci. Jebo mutave Poljake. Oni bolji, mi hrabriji i eto neizvjesne tekme. Ne smijemo biti picke.
Ripicipi

#10169 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Ripicipi »

Evo jedna zanimljivost o navijacima Lecha :D
Nisu oni navikli na Balkan style :skoljka:

"Svi znaju da ste pre nekog vremena imali „susret“ sa navijačima Zvezde. Reci nam nešto o tome iz „vašeg“ ugla.

Pa…to za nas nije bio kontakt. Na žalost, došlo je do nerazumevanja u komunikaciji, jer nismo želeli tuču sa pomagalima, već čisto na ruke. Kada su zaustavili autobuse, izašli su naoružani svim i svačim. Mi nismo imali ništa, i morali smo da se povučemo. Prvi naš utisak je bio da to nije bilo časno od Delija, ali su posle oni rekli da su mislili da mogu da koriste sve osim hladnog oružja, kako je to uobičajeno kod njih, i da se ne biju čisto na ruke. Sve u svemu, šteta što je došlo do problema u komunikaciji i odmeravanja snaga."
todd_smith

#10170 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by todd_smith »

Ali koji IDIOT moras biti da se tuces zbog fudbala u smislu da unaprijed organizujes ili esto slicno

Bas nedostatak celija u mozgu, bez obzira za koga navijas to samo retardirane osobe rade
Tomahawk11
Globalni moderator

#10171 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

todd_smith wrote:Ali koji IDIOT moras biti da se tuces zbog fudbala u smislu da unaprijed organizujes ili esto slicno

Bas nedostatak celija u mozgu, bez obzira za koga navijas to samo retardirane osobe rade
Jbg ti, jesi gledao emisije o engleskim huliganima? Fight prije ili poslije tekme, dogovoreno. Tako bilo nekad. Znam da je bio neki lik koji kaze da im je to bilo glavno, marisana.
leo karan

#10172 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leo karan »

Kamo sreće da se kod nas ko kod njih možeš pomarisat ko čovjek na šake, u kafani, na ulici, s komsijom :D
bez zle kobi poslije, da te neko ne ganja, da ti bubreg izvadi, auto zapali, bombu baci...
todd_smith

#10173 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by todd_smith »

Tomahawk11 wrote:
todd_smith wrote:Ali koji IDIOT moras biti da se tuces zbog fudbala u smislu da unaprijed organizujes ili esto slicno

Jbg ti, jesi gledao emisije o engleskim huliganima? Fight prije ili poslije tekme, dogovoreno. Tako bilo nekad. Znam da je bio neki lik koji kaze da im je to bilo glavno, marisana.
I opet je to debilizam zesci, to su pretezno osobe koje su na socijali, nemaju posla nemaju para i to im je zanimacija. U drugim rijecima luzeri.
north

#10174 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

leo karan wrote:Dosadasnji izleti u Evropu su pokazali da najbolje igramo protiv ekipa koje su umjereno jace od nas...
Atromitos, Levski, Genk, Helsinborg, Cluj. Izgeda da nas takvi protivnici podcijene, a mi zapnemo iznad svojih mogucnosti i ne prepadnemo se.

Kad naletimo na protivnika koji je klasa iznad ovih pomenutih, tu ga glat popusimo, bez puno neizvjesnosti. Useremo se u gace i desi se
Besiktas, Basel, Dinamo Kiev, Sparta Prag, Borussia koji su nam derali guzove lezerno.

Ja ocekujem izginuce na terenu i nadam se da ce nas i sreca posluziti...moze se ovo proci. Jebo mutave Poljake. Oni bolji, mi hrabriji i eto neizvjesne tekme. Ne smijemo biti picke.
a

Tačno..S tim da poljaci ne spadaju ni u jednu od ove dvije gornje kategorije, oni su negdje između, jači su od prvih, izuzev možda Cluja, s njima su tu negdje, čak malo i slabiji, a od ovih donjih daleko slabiji...Jednostavnom računicom i logikom reklo bi se da to znači da s njima možemo odigrati ravnopravnu tekmu, i da bi u konačnici to moglo biti i neizvjesno, dakle možda čak i da gol odlučuje na kraju, slično kao sa Clujom...Ako se ne useremo, a nemamo nikakvog razloga za to, ni Borusije se nismo prepali, onda sam siguran da se nećemo izblamirati i da ćemo skupo prodati kožu....
NuraharuN

#10175 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by NuraharuN »

Dosta toga zavisi ko ce stajati na golu i ko ce biti stoperski par u toj prvoj utakmici. To cemo nadam se saznati sto prije.
Post Reply