Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#10152 Re: Bundesliga
Bierhoff izgleda mladje nego prije 20 godina.
- Partijaner
-
groove
#10154 Re: Bundesliga
jos ako mu adrian mutu bude asistent 
- Mišo_Kovač
#10155 Re: Bundesliga
Dobar je Daum bio. Šta fali ako je vuko belo, sve ko šta voli, ha ja 
- BHF_Manijak
#10156 Re: Bundesliga
Je l' to Joachim jos nije podnio ostavku? Odlazi ubleho.
- Mišo_Kovač
#10157 Re: Bundesliga
Navodno, vodit ce repku i 2018. u Rusiji. Okosnica tima Khedira - Schweini i Podolski za ne daj Boze. Jer ko jebe živu silu, on je osvojio jedan svjetski kup sa najboljom generacijom njemacke jos od Beckenbauera, mora biti da je najbolji trener na svijetuBHF_Manijak wrote:Je l' to Joachim jos nije podnio ostavku? Odlazi ubleho.
- BHF_Manijak
#10158 Re: Bundesliga
To bi bilo ravno samoubistvu. Debili su ako mu produze ugovor. Vec sam na temi o Evropskom napis'o da mi je generalno atmosfera poslije utakmice totalno atipicna za Nijemce. Sve nakav merhamet.
Od 2014. godine Loewov tim stagnira, nikakve novitete frajer nije uveo u igri, stavise unazadio je ekipu silujuci konstantno s posjedom, bez konkretnog ucinka naprijed.
Prije 2 godine i vise bili su najljepsa selekcija za gledati, jer su igrali dinamicno i konkretno prema naprijed. Sad je samo napravio goru verziju nekadasnje Barcelone i sadasnjeg Bayerna. Uzasno za gledat silno peglanje, bez konkretnog ucinka pred golom. Uzasna kretnja bez lopte ofanzivnih igraca, skoro nikakvo trazenje slobodnog prostora i bezglavo dodavanje do besvijesti.
To je ono sto Njemacka igra od osvajanja titule na SP-u do danas. Ne vidim nacin kako zalizani to moze promjeniti. I nije vise cine si ni stvar kvalitete, vec jednostavno okom vidljivo zasicenje igraca i trenera.
A da ne govorim o njegovoj bezmudosti da gurne mladje igrace u vatru. To je nekad savrseno radio, prije 4 i vise godina, danas se pretvorio u ziherasa!
Od 2014. godine Loewov tim stagnira, nikakve novitete frajer nije uveo u igri, stavise unazadio je ekipu silujuci konstantno s posjedom, bez konkretnog ucinka naprijed.
Prije 2 godine i vise bili su najljepsa selekcija za gledati, jer su igrali dinamicno i konkretno prema naprijed. Sad je samo napravio goru verziju nekadasnje Barcelone i sadasnjeg Bayerna. Uzasno za gledat silno peglanje, bez konkretnog ucinka pred golom. Uzasna kretnja bez lopte ofanzivnih igraca, skoro nikakvo trazenje slobodnog prostora i bezglavo dodavanje do besvijesti.
To je ono sto Njemacka igra od osvajanja titule na SP-u do danas. Ne vidim nacin kako zalizani to moze promjeniti. I nije vise cine si ni stvar kvalitete, vec jednostavno okom vidljivo zasicenje igraca i trenera.
A da ne govorim o njegovoj bezmudosti da gurne mladje igrace u vatru. To je nekad savrseno radio, prije 4 i vise godina, danas se pretvorio u ziherasa!
- Tito_i_Partija
#10159 Re: Bundesliga
Ne pricajte tako o fudbalskom geniju Jogiju, doci ce vam Bata i dobro ce vas izgrdit'. 
- Partijaner
#10160 Re: Bundesliga
Pepi heil !
- BHF_Manijak
#10161 Re: Bundesliga
Toliku podrsku za covjeka koji izgubi 4 od 6 polufinala i jedno finale, to je nevidjeno kod Svaba. Doktorat na temu "Kako ugraditi naciji luzerski mentalitet".
- simonese
#10162 Re: Bundesliga
Joachim ostaje na kormilu
- Tito_i_Partija
#10163 Re: Bundesliga
Naravno da ostaje, jer je tako isto prije njega Berti Vogts osam dugih godina muz'o repku bez ikakvog talenta, plana, i sposobnosti. Nista novo.
- Mišo_Kovač
#10164 Re: Bundesliga
Strašno je i pomisliti šta bi neki kvalitetniji trener uradio s kadrom kakav ima njemacka zadnjih 10 godina. Klopp, Tuchel, etc... Loew je komotno u rangu Veha ili Slomke, lopata 1/1 
- BHF_Manijak
#10165 Re: Bundesliga
To debili, jebo vam Joachim rod i porod! Karinu cete s debilom na klupi ista vise osvojit. Dobra ona zena na doppelpassu rece, SP se osvojilo UPRKOS Loewu, a ne zbog njega.
Kako frajer strasnu generaciju fudbalera jebe u zdrav mozak, to je cudo jedne. I opet ce u Rusiju zvati havere i neke matuzaleme, a ne one najspremnije i najbolje.
Mrtvi Podolski je zauzim'o mjesto jednom Brandtu ili nekom trecem. Ljudi od kojih bi barem neke koristi im'o.
Al' neka su oni procijenili da treba jos jednu sansu dati strasnom luzeru, koji 4 od 6 polufinala zijani i jedno finale, a na vecini turnira glavni favorit bio.
Kako frajer strasnu generaciju fudbalera jebe u zdrav mozak, to je cudo jedne. I opet ce u Rusiju zvati havere i neke matuzaleme, a ne one najspremnije i najbolje.
Mrtvi Podolski je zauzim'o mjesto jednom Brandtu ili nekom trecem. Ljudi od kojih bi barem neke koristi im'o.
Al' neka su oni procijenili da treba jos jednu sansu dati strasnom luzeru, koji 4 od 6 polufinala zijani i jedno finale, a na vecini turnira glavni favorit bio.
- pirmin
#10166 Re: Bundesliga
Svabe bi morale ispasti u grupi da bi savez uzeo u razmatranje da se prekine ugovor sa peksinom.
- BHF_Manijak
#10167 Re: Bundesliga
Mozda je i do mene, jer ocito da ima ljudi koji izdrkavaju na danasnji nacin igranja fudbala ala Guardiola tj. vjecni posjed i vjecno dodavanje, pa dok se boje ne rastope.
Znam par ljudi kojima je takav nacin igre fantazija. Ja sam jebi ga odrast'o uz neke druge stilove, tako da nikad nisam ni miris'o jebenu tiki taku i koje izmisli. Jos od ere Barcelone mi je bila uzasno dosadna, ali eto ima ljudi koji fakat drkaju na ovo Pepovo, Loewovo itd...
Meni su takve utakmice smor i Loew je zastranio onog dana kada je poceo u stopu pratiti Guardiolu. Period 2008-2014 mu je jako dobar, iako je i tad imao nekih bezze poteze sa sastavom, odabirom igraca, ali nacin igre je bio perfekcija. Medjutim transofrmacija nakon SP 2014. je uzasna i dobili smo to sto smo dobili. Prekopiranu Barcelonu/Bayern iz prosle sezone i proslih sezona...
Ali kazem, neko i to gotivi, kad ekipa ima 76% posjed lopte i jednu polupriliku uz 620 dodavanja u prvom poluvremenu. Meni je to dosadno.
Znam par ljudi kojima je takav nacin igre fantazija. Ja sam jebi ga odrast'o uz neke druge stilove, tako da nikad nisam ni miris'o jebenu tiki taku i koje izmisli. Jos od ere Barcelone mi je bila uzasno dosadna, ali eto ima ljudi koji fakat drkaju na ovo Pepovo, Loewovo itd...
Meni su takve utakmice smor i Loew je zastranio onog dana kada je poceo u stopu pratiti Guardiolu. Period 2008-2014 mu je jako dobar, iako je i tad imao nekih bezze poteze sa sastavom, odabirom igraca, ali nacin igre je bio perfekcija. Medjutim transofrmacija nakon SP 2014. je uzasna i dobili smo to sto smo dobili. Prekopiranu Barcelonu/Bayern iz prosle sezone i proslih sezona...
Ali kazem, neko i to gotivi, kad ekipa ima 76% posjed lopte i jednu polupriliku uz 620 dodavanja u prvom poluvremenu. Meni je to dosadno.
- Bosanski_kralj
#10168 Re: Bundesliga
Meni je fudbal postajao sve nazanimljiviji od kako je Pep uradio sa Barcelonom ono što je uradio. Ta težnja savršenstvu, sistemu, perfekciji jednostavno učini nogomet ne gledljivim. Nema više nekih ludih golova, driblinga, sve je nekako programirano.
-
groove
#10169 Re: Bundesliga
sta ovo niko ne cestita bastianu, ozeni frajer jednu od najljepsih zena na svijetu 
- MOSALJOZE
#10170 Re: Bundesliga
Zato i ne pišemo 
- simonese
#10171 Re: Bundesliga
Anabesteiger 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10172 Re: Bundesliga
Al pregonite sa tim Kloppom. Pa zar vam finale europa lige nije bilo dobar pokazatelj koliko je to takticki ogranicen trener
I @Tito ti si haman neko lose vino popio i patis od amnezije
I @Tito ti si haman neko lose vino popio i patis od amnezije
- pirmin
#10173 Re: Bundesliga
Eee na sta covjeka nece navuci zelja za zenom
pa da kao slucajno napravi penal da bi na vrijeme stigao u Veneciju.
Sta li ce mu kasnije u braku raditi, nek mu je nebo na pomoci.

Sta li ce mu kasnije u braku raditi, nek mu je nebo na pomoci.
- Tito_i_Partija
#10175 Re: Bundesliga
Pa radila mu je i prije braka. Bastian je poceo sa srbovanjem nekako bas kad su se poceli zabavljat'.pirmin wrote:Eee na sta covjeka nece navuci zelja za zenompa da kao slucajno napravi penal da bi na vrijeme stigao u Veneciju.
Sta li ce mu kasnije u braku raditi, nek mu je nebo na pomoci.![]()