Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jazzy.ba wrote:Gledao sam intervju Cook-a od prije par dana, obecao je da ce API iOS-a biti vise otvoren developerima, ali da ce opet sve prolaziti rigorozne kontrole Apple-a da se ne ugrozi stabilnost i korisnicko iskustvo.
Ma neka kontrolisu, ja sam za to, ali treba ukljuciti malo dinamike, smorise oni sa Samsungom (plasticnim krsem) kako kod njih moze dinamicni displej, a kako kod nas ne moze sa iPhone 5...
Samo mu to nedostaje...
hahhaahah, kad porastem, bicu samsung..
Hehe koji pacenik. Ja ne znam sta ti moderatori rade.
PS. Ako ti tata ne moze priustit iPhone, kupicu ti ja jedan, vidim da ga sanjas.
dedovic.almir wrote:
Ma neka kontrolisu, ja sam za to, ali treba ukljuciti malo dinamike, smorise oni sa Samsungom (plasticnim krsem) kako kod njih moze dinamicni displej, a kako kod nas ne moze sa iPhone 5...
Samo mu to nedostaje...
hahhaahah, kad porastem, bicu samsung..
Hehe koji pacenik. Ja ne znam sta ti moderatori rade.
PS. Ako ti tata ne moze priustit iPhone, kupicu ti ja jedan, vidim da ga sanjas.
Sta je ba ovo, ja jailbreakovao telefon i vise ne dobijam iOS update???
Seriously!? 6.1 mi je software, a kolegama na poslu 6.1.3
Jel umisljam ili je fakat do JB? Kako se moze ukinuti JB, ili, kako se moze update-ovati rucno OS? (ima li jos uvijek ona varijanta shift+restore u itunes?)
Jazzy.ba wrote:Samo pokreni iTunes i klikni restore, automatski ce downloadirati iOS 6.1.3 ili 6.1.4 (ne znam koji je zadnji na petici) ali ces izgubiti jailbreak.
hakazvaka wrote:Sta je ba ovo, ja jailbreakovao telefon i vise ne dobijam iOS update???
Jel umisljam ili je fakat do JB? Kako se moze ukinuti JB, ili, kako se moze update-ovati rucno OS? (ima li jos uvijek ona varijanta shift+restore u itunes?)
10x
Ručni update je preko ote ali ne smije biti jb, u suprotnom neces moci azurirati na zadnji ios
Jazzy.ba wrote:Gledao sam intervju Cook-a od prije par dana, obecao je da ce API iOS-a biti vise otvoren developerima, ali da ce opet sve prolaziti rigorozne kontrole Apple-a da se ne ugrozi stabilnost i korisnicko iskustvo.
Samo mu to nedostaje...
a jesta dinamicni displej svega ti ? da nije nestio ko livepapers ??
E, ovo izgleda odlicno, samo ne mogu da ga nadjem nikako u appstore.
staradis wrote:Mislim da to neće napraviti jer ta sranja ubije bateriju . Oprostite na rječniku
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Upravo tako...
iOS nikada nije bila platforma "nabacaj svega, pa nek ukljuci ko hoce"... i zbog toga ih volim
Slazem se, ali kad me neko smara kako njegov moze moj ne moze, samo da mu upalim na par minuta da vidi, i da se ja lagano ponovo vratim na svoj displej bez animacija
No u svakom slucaju nadamo se da ce iOs 7 biti jos bolji !
hakazvaka wrote:Sta je ba ovo, ja jailbreakovao telefon i vise ne dobijam iOS update???
prijatelj je od jednog stranca kupio iphone 5 prejeftino i sumnjivo mu je iako se ovaj kune da mu hitno trebaju pare itd... s obzirom da je ipak dao velike pare on bi da se osigura tako da mu sutra ne dodje interpol na vrata sta da radi, je li IMEI najveci problem u tom slucaju il i nesto drugo?
Trazi mu kutiju i svu opremu, uporedi IMEI i S/N telefona sa onim na kutiji, provjeri S/N na Apple sajtu da nije blacklisted, uzme kopiju licne karte osobe koja prodaje i nebi trebalo biti frke.
nije dobio nista od toga.. javit cu mu za ovo blacklisted pa nek vidi. nista osim toga? moze li se za svaki slucaj promjeniti IMEI ili sta vec treba da se izgubi trag
zenny wrote:nije dobio nista od toga.. javit cu mu za ovo blacklisted pa nek vidi. nista osim toga? moze li se za svaki slucaj promjeniti IMEI ili sta vec treba da se izgubi trag
imei se ne može promjeniti-zaboravi
...velikom bratu ne možeš umaći
zenny wrote:nije dobio nista od toga.. javit cu mu za ovo blacklisted pa nek vidi. nista osim toga? moze li se za svaki slucaj promjeniti IMEI ili sta vec treba da se izgubi trag
moze pomoc oko iphone 4...
podesila sam obavijesti za viber, fb ..
uopce mi ne dolazi pod tim tonom
viber uopce ne cujem kad dodje poruka moram nonstop ulaziti u app da vidim jel mi neko odg..
kween wrote:moze pomoc oko iphone 4...
podesila sam obavijesti za viber, fb ..
uopce mi ne dolazi pod tim tonom
viber uopce ne cujem kad dodje poruka moram nonstop ulaziti u app da vidim jel mi neko odg..
Podesi u obsvijestima stil alarma na : Banneri
i dole ispod toga ukljuci zvukove i prikaz na zakljucanom ekranu
ili ako si sve to podesila onda da nisi slucajno tipku za ton iskljucila mahinalno provjeri
Poz ljudi,
i mene zanima kako prepoznati da li je telefon ukraden preko imei-a ? Naime, hocu da kupim iPhone 4S bijeli, 16 gb, ali momak nema ni kutiju ni opremu (kaze donio iz amerike samo telefon). Dao mi je IMEI od telefona da ja provjeravam sta mogu s njim, ali nemam pojma sta mogu. Da odem kod nas na policiju pa da pitam jel prijavljen ovaj IMEI ? Ako je neko izgubio ili mu je ukraden 4S 16gb bijeli, neka se javi da uporedimo IMEI-e.