Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vjerujte mi!

#10151 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Vi mislili mene che neki vakuf-bankar otjerati s pozicije koja meni pripada.
Reglan

#10152 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Vjerujte mi! wrote:Vi mislili mene che neki vakuf-bankar otjerati s pozicije koja meni pripada.

Koje si to godiste Baljce?

Ne daj se ti City je uz tebe a seik ti ledja cuva :thumbup:
kotace

#10153 Re: FK Sarajevo

Post by kotace »

-LIBERO- wrote:Uh Zenica je jaka bila,svi mokri goli do pasa...a kisa...ma nije kisa cunami. :D

Bas jako i onako ultras :dance:

znam da mi je u novcaniku i lova bila premokra,susio na povratku u Sarajevo papirne novcanice na tabli za komande u autu,jedan cener pustio tako boju da je bio neupotrebljiv vise. :D

Ronioci 1987 :lol:
:dance: Poslije tekme dovuce me haver u mahalu,izlazi lola iz auta samo bokserice na meni :lol:
samo_ovaj_put

#10154 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Vjerujte mi! wrote:Vi mislili mene che neki vakuf-bankar otjerati s pozicije koja meni pripada.
cujem da si danas podnio kompletan izvjestaj o dugovanju
cappy_tempo

#10155 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

zenica je za pamcenja definitivno.ja pored kapije stojim i pokusavam pricati na mobiteli i usput nekako pokusavam da ga zastitim od kise i dolazi onaj redar sa vrata "jarane ja nikad u svom zivotu nisam vidio ovakvu kisu i usput navijate pravo mocno,svaka cast,boli vas kurac za robijase, furate svoje" i onda trenutak kad je poceo pjevati sa nama valjda covjeku dopizdilo da kisne nako beze pa i on udario sambu :mrgreen: .neko spomenu bokserice vjeruj da je i moja raja isto tako,na naplatnoj kucici u boksericama izadje frajer,a ja u autu iz mobitela vodu treso al bukvalno kako udarim mobitelom u dlan tako 2l vode izadje :lol: :lol: .ja hocu da se ona zenica ponovi sa jos jacom kisom :mrgreen: .kod nas spica,robijasi nesta pokusavaju i kad se sve sabere fina je to noc bila u kojoj sam od cengic vile do pofalica sreo 20 likova u nasem marketingu koji hodajuci cjede majice :mrgreen:

baljce vjeruj ti da imas 100 000 navijaca koji su uz tebe.smrt placenicima! 8-)
kotace

#10156 Re: FK Sarajevo

Post by kotace »

cappy_tempo wrote:zenica je za pamcenja definitivno.ja pored kapije stojim i pokusavam pricati na mobiteli i usput nekako pokusavam da ga zastitim od kise i dolazi onaj redar sa vrata "jarane ja nikad u svom zivotu nisam vidio ovakvu kisu i usput navijate pravo mocno,svaka cast,boli vas kurac za robijase, furate svoje" i onda trenutak kad je poceo pjevati sa nama valjda covjeku dopizdilo da kisne nako beze pa i on udario sambu :mrgreen: .neko spomenu bokserice vjeruj da je i moja raja isto tako,na naplatnoj kucici u boksericama izadje frajer,a ja u autu iz mobitela vodu treso al bukvalno kako udarim mobitelom u dlan tako 2l vode izadje :lol: :lol: .ja hocu da se ona zenica ponovi sa jos jacom kisom :mrgreen: .kod nas spica,robijasi nesta pokusavaju i kad se sve sabere fina je to noc bila u kojoj sam od cengic vile do pofalica sreo 20 likova u nasem marketingu koji hodajuci cjede majice :mrgreen:

:D Onaj podvoznjak,malo poslije stadiona,zaguzvalo se s autima ,vode vise od pola metra.Kaze haver ja cu probat proci ,ako se ugasi morate gurati :shock: Mozes zamislit,tri lika u boksericama guraju bibi u sred Zenice.Ubilo se za jube tube(proso je ki munja :-) )
Baltazar_khan

#10157 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Rizvanović spremio tri plate igračima i trenerima

Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju

Nova Uprava FK Sarajevo je već počela da ispunjava obećanja. Naime, večeras je održana sjednica Upravnog odbora u kompletnom sastavu na čelu sa predsjednikom Amirom Rizavnovićem na kojoj je utvrđeno finansijsko stanje za koje je UO preuzeo odgovornost.

Odlučeno je da se igračima i trenerima u stručnom štabu, kao i u omladinskom pogonu isplate tri plate (dvije zaostale i januarska),dok će ostalim uposlenicima u klubu biti isplaćene dvije zaostale plate. Formirane su i tri komisije, za marketing, dovođenje igrača i analizu u radu omladinskog pogona.

Naredna sjednica bit će održana naredni utorak kada će biti razgovora o novoj sistematizaciji kluba, što znači da će se raspisati konkurs za mjesta u rukovodećoj strukturi.

Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju.
Ipak namjeravaju da daju nogu lopinama?
cappy_tempo

#10158 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

kotace wrote:
cappy_tempo wrote:zenica je za pamcenja definitivno.ja pored kapije stojim i pokusavam pricati na mobiteli i usput nekako pokusavam da ga zastitim od kise i dolazi onaj redar sa vrata "jarane ja nikad u svom zivotu nisam vidio ovakvu kisu i usput navijate pravo mocno,svaka cast,boli vas kurac za robijase, furate svoje" i onda trenutak kad je poceo pjevati sa nama valjda covjeku dopizdilo da kisne nako beze pa i on udario sambu :mrgreen: .neko spomenu bokserice vjeruj da je i moja raja isto tako,na naplatnoj kucici u boksericama izadje frajer,a ja u autu iz mobitela vodu treso al bukvalno kako udarim mobitelom u dlan tako 2l vode izadje :lol: :lol: .ja hocu da se ona zenica ponovi sa jos jacom kisom :mrgreen: .kod nas spica,robijasi nesta pokusavaju i kad se sve sabere fina je to noc bila u kojoj sam od cengic vile do pofalica sreo 20 likova u nasem marketingu koji hodajuci cjede majice :mrgreen:

:D Onaj podvoznjak,malo poslije stadiona,zaguzvalo se s autima ,vode vise od pola metra.Kaze haver ja cu probat proci ,ako se ugasi morate gurati :shock: Mozes zamislit,tri lika u boksericama guraju bibi u sred Zenice.Ubilo se za jube tube(proso je ki munja :-) )
mi smo u sred zenice upali, fulili put za stadion i svi u autu u majicama hordi :mrgreen:
cunga lunga

#10159 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Baltazar_khan wrote:
Rizvanović spremio tri plate igračima i trenerima

Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju

Nova Uprava FK Sarajevo je već počela da ispunjava obećanja. Naime, večeras je održana sjednica Upravnog odbora u kompletnom sastavu na čelu sa predsjednikom Amirom Rizavnovićem na kojoj je utvrđeno finansijsko stanje za koje je UO preuzeo odgovornost.

Odlučeno je da se igračima i trenerima u stručnom štabu, kao i u omladinskom pogonu isplate tri plate (dvije zaostale i januarska),dok će ostalim uposlenicima u klubu biti isplaćene dvije zaostale plate. Formirane su i tri komisije, za marketing, dovođenje igrača i analizu u radu omladinskog pogona.

Naredna sjednica bit će održana naredni utorak kada će biti razgovora o novoj sistematizaciji kluba, što znači da će se raspisati konkurs za mjesta u rukovodećoj strukturi.

Inače, danas su se treninzima priključili Branislav Arsenijević i Hilmo Gutić, dok je Damir Kojašević navodno dogovorio prelazak u Rizespor. Ostalo je još da se dva kluba dogovore o obeštećenju.
I ja sam to vidio...
nadam se svim srcem..inace, ostanu li tu nema me na proljece na kosevu.
Onurbeg

#10160 Re: FK Sarajevo

Post by Onurbeg »

SJ
Vjerujte mi!

#10161 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Dodjite meni. Dachu vam chetiri.
pOZz

#10162 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

Baltazar_khan wrote:
Postoje već dvije funkcije za koje je potreban konkurs, izvršni i sportski direktor.
Mr Hiccup

#10163 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

Vjerujte mi! wrote:Joj. Ovdje je i bog sišo i pjevo s nama alahammrtvog.
reci ti nama koja ti je najdraza pjesma navijaca hordi zla?
astala_vistala

#10164 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

Mr Hiccup wrote:
Vjerujte mi! wrote:Joj. Ovdje je i bog sišo i pjevo s nama alahammrtvog.
reci ti nama koja ti je najdraza pjesma navijaca hordi zla?
http://www.youtube.com/watch?v=4gnFF2D0ks0

uziva cojek slusajuci,nikad nikom nije nista bilo od pjesme.. :D
Topla voda

#10165 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

baljce,kolko si primio?
Impavidus

#10166 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Topla voda wrote:baljce,kolko si primio?
3 crnca i 2 kineza... :D
Vjerujte mi!

#10167 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

405 000 KM.
isie

#10168 Re: FK Sarajevo

Post by isie »

Purić i Obuća pred potpisom.

Hamzagić ostao u Americi i tako da smo završili snjim.
north

#10169 Re: FK Sarajevo

Post by north »

isie wrote:Purić i Obuća pred potpisom.

Hamzagić ostao u Americi i tako da smo završili snjim.
Ja sam čuo da je Purić otišao ili treba da ide u Istru?

Mislim da on ne bio bio loše pojačanje, ljetos na Koševu kad smo igrali sa njima se vidilo da nije loš igrač...

Obuća????? Bio nekad odličan, danas?????

Pun mi j k... stalnog vraćanja istih igrača.....
ultima_palabra

#10170 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Ne vjerujem da možete priuštiti Purića...
extraordinary

#10171 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Dosta više Obuće, treći put se vraća u klub. Jasno mi je da je klub u jadnoj situaciji, ali sigurno je puno pametnije i isplativije uzeti bilo koje dijete iz omladinskog tima umjesto Obuće. I koliko god u teškoj situaciji bili, treba igračima koji iskoriste prvu priliku pa pobjegnu dati do znanja da im Sarajevo ne može vječno biti odskočna daska. Jednom se prodao iz Sarajeva, ne možeš opet.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#10172 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Code: Select all

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=13512
Povratak nakon pet mjeseci pauze
Jedan od najboljih igrača bordo tima proteklih sezona počeo je sa laganim trčkaranjem nakon što mu je u pomenutom duelu pukla Ahilova tetiva

Nakon pet mjeseci pauze zbog teške povrede zadobivene protiv Slobode u avgustu prošle godine, Damir Hadžić se vraća na teren. Jedan od najboljih igrača bordo tima proteklih sezona počeo je sa laganim trčkaranjem nakon što mu je u pomenutom duelu pukla Ahilova tetiva.

“Prije 10-tak dana sam krenuo sa laganim trčanjem. Ovo je samo uvod, da vidim kako će regirati tetiva. Doktori su rekli da je sve u najboljem redu. Sada ćemo vidjeti koliko će trajati privikavanje i kako će reagirati tetiva. Za sada imam neke upale što je normalno”, kaže za SCsport.ba veznjak bordo tima.

Iskusni prvotimac se nada da će se sljedećeg mjeseca priključiti ekipi, a vjeruje da bi mogao i zaigrati u proljetnom dijelu Premijer lige.

“Nadam se da bi početkom februara mogao krenuti sa treniranjem sa loptom. Nisam dugo igrao, sve zavisi i od fizičke spreme. Treba se nametnuti, a nadam se da ću povremeno dobijati neku manju minutažu za početak”, istakao je Hadžić, koji je dodao da je zadovoljan dolaskom novih ljudi u klub i da će svi zajedno pokušati ispuniti cilj, a to je izlazak u Evropu.
cappy_tempo

#10173 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

extraordinary wrote:Dosta više Obuće, treći put se vraća u klub. Jasno mi je da je klub u jadnoj situaciji, ali sigurno je puno pametnije i isplativije uzeti bilo koje dijete iz omladinskog tima umjesto Obuće. I koliko god u teškoj situaciji bili, treba igračima koji iskoriste prvu priliku pa pobjegnu dati do znanja da im Sarajevo ne može vječno biti odskočna daska. Jednom se prodao iz Sarajeva, ne možeš opet.
ne vjerujem da se obuca moze vise prodati, a uostalom bolji je od virsle i avdica barem 2 puta.neka ga kad vec nemamo skore nek onda on daje golove :mrgreen:
tcz

#10174 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Hamzagić pregovara bez dozvole FK Sarajevo, Kojašević može ići!

Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati

Posljednjih nekoliko dana aktuelne su priče o odlascima nekih ponajboljih igrača tima sa Koševa. Ponajprije Dženaldina Hamzagića i Damira Kojaševića. Hamzagić je izgleda odlučio otići u Mađarsku, dok je Kojašević sve bliži odlasku u Tursku. Oglasio se i predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

“Hamzagić je bez naše dozvole otišao u Mađarsku. Ako odluči potpisati tamo, to će značiti prekid ugovora koji on ima sa Sarajevom, i naravno odštetu koja tek treba biti određena. Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati. Nemamo ništa protiv toga, naravno, uz određeno obeštećenje”, kazao je Rizvanović u izjavi za sarajevski “San”.
north

#10175 Re: FK Sarajevo

Post by north »

tcz wrote:Hamzagić pregovara bez dozvole FK Sarajevo, Kojašević može ići!

Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati

Posljednjih nekoliko dana aktuelne su priče o odlascima nekih ponajboljih igrača tima sa Koševa. Ponajprije Dženaldina Hamzagića i Damira Kojaševića. Hamzagić je izgleda odlučio otići u Mađarsku, dok je Kojašević sve bliži odlasku u Tursku. Oglasio se i predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović.

“Hamzagić je bez naše dozvole otišao u Mađarsku. Ako odluči potpisati tamo, to će značiti prekid ugovora koji on ima sa Sarajevom, i naravno odštetu koja tek treba biti određena. Što se tiče Kojaševića, on se vratio iz Turske i obavijestio nas da ga jedan klub želi angažovati. Nemamo ništa protiv toga, naravno, uz određeno obeštećenje”, kazao je Rizvanović u izjavi za sarajevski “San”.
Obojicu treba pustiti, ali uzezi max.cifru koja se može uzeti.....

Svakako bi obojica ukoliko bi igrala na proljeće, igrala preko neke stvari, tako da je bolje pustiti ih, uzeti solidne pare i pokušati dovesti barem jednog-dvojicu pravih igrača.....
Locked