Šta te briga; samo taj rad:The Realist wrote:Znači sad jedno plaćam HS-u, jedno TelemachuBenq wrote: Koliko ja znam MH Company se bavi iskljucivo fiksnom telefonijom , a hs-hkb kablovska ,internet , digitalna..?

Iskuliraj!
Moderator: anex
Šta te briga; samo taj rad:The Realist wrote:Znači sad jedno plaćam HS-u, jedno TelemachuBenq wrote: Koliko ja znam MH Company se bavi iskljucivo fiksnom telefonijom , a hs-hkb kablovska ,internet , digitalna..?

Maharadza wrote:Šta te briga; samo taj rad:The Realist wrote:Znači sad jedno plaćam HS-u, jedno TelemachuBenq wrote: Koliko ja znam MH Company se bavi iskljucivo fiksnom telefonijom , a hs-hkb kablovska ,internet , digitalna..?
Iskuliraj!
ja jos mislim da je ovo bila neka njihova zezancija, a po belaju telecom jos nije razvukao optiku u moje naselje, sto znaci da sam osuđen uzeti ovojastuk1 wrote:
Vidi ti njega. Čuj iskuliraj!
![]()
Neću da moj novac za telekonumikacijske usluge ide da bogati vlasnika Telemacha, tamo nekog lihvaro-cionistu. Koji je sad ono fond vlasnik telemacha??? To neću nikako! I ovo malo jada da se ispumpava iz BiH. Neću u tome da učestvujem. Nisam svoje zdravlje od 92 do 95 ostavljao da se cionisti bogate na najperfidniji način.
Nisam još uveo Moju TV, al sve su prilike ako HS kupi Teleispumpator para iz BiH, da ću morati preći na Moju TV ili neki kombinovani internet telefon paket, pošto mi kanali nisu toliko bitni.
Grozne vijesti.... Grozne. Barem me ne veze vremenski uvogov sa njima i bez kazni mogu raskinut ugovor.
Ma meni programi nisu bitni. A ako bih šta slučajno nekad nešta gledao to je nešto od Pink programa. Pink Soap ili Pink Live recimo pošto sadržaji koji ti kanali emituju uglavnom nemaThe Realist wrote:BHT-u je prespor internet (ipak bih volio da je brži), koštao bi me priključak (mada hajde, to bih mogao kompenzovati kroz manju pretplatu), a također mislim da je programska šema lošija, nego na HS-u, a samim time nego i na Telemachu.
Iako preferiram da kupujem domaće, ipak postoje određeni kriteriji.
Ne daš pare cionistima a gledao bi četničke pink kanale..patriJotski nema šta....zemljo otvori se.jastuk1 wrote:Ma meni programi nisu bitni. A ako bih šta slučajno nekad nešta gledao to je nešto od Pink programa. Pink Soap ili Pink Live recimo pošto sadržaji koji ti kanali emituju uglavnom nemaThe Realist wrote:BHT-u je prespor internet (ipak bih volio da je brži), koštao bi me priključak (mada hajde, to bih mogao kompenzovati kroz manju pretplatu), a također mislim da je programska šema lošija, nego na HS-u, a samim time nego i na Telemachu.
Iako preferiram da kupujem domaće, ipak postoje određeni kriteriji.na internetu a potpadaju pod moje interesovanje. Moja TV ima Bloomberg i CNBC koji potpadaju pod moje interesovanje, a HS ih nema.
Moja TV ima akciju do 16.8. za 1 KM priljučak i prva 3 mjeseca 50% niža cijena pretplate, pa ako ovo o prodaji bude istina, morat ću reagovat.
Inače je HS zatamnio mnoge digitalne kanale koji su prije bili otvoreni na osnovnoj (analognoj) kablovskoj pretplati, što naravno u mom slučaju ide u prilog mijenjanja operatera, a ne preslaska na HS digitalnu.
Seljakluk i papanluk nemaju veze sa fašizmom.Pjanic15 wrote:Pa hayat je isto fašističko sranje ko pink, čak i mnogo pliće.
Razumijem, ali mene TV zanima, iako ga toliko ne gledam trenutno, volim imati izbor za momente kada uhvatim vremena malo, a čim imam malo više uvijek nešto pogledam. Uz to, treba mi i nešto brži internet, jer se više uređaja nakači, a i komšije koristejastuk1 wrote: Ma meni programi nisu bitni. A ako bih šta slučajno nekad nešta gledao to je nešto od Pink programa. Pink Soap ili Pink Live recimo pošto sadržaji koji ti kanali emituju uglavnom nemana internetu a potpadaju pod moje interesovanje. Moja TV ima Bloomberg i CNBC koji potpadaju pod moje interesovanje, a HS ih nema.
Moja TV ima akciju do 16.8. za 1 KM priljučak i prva 3 mjeseca 50% niža cijena pretplate, pa ako ovo o prodaji bude istina, morat ću reagovat.
Inače je HS zatamnio mnoge digitalne kanale koji su prije bili otvoreni na osnovnoj (analognoj) kablovskoj pretplati, što naravno u mom slučaju ide u prilog mijenjanja operatera, a ne preslaska na HS digitalnu.
A zaboravio si slučaj Mijajlovića, čisti fašizam.Maharadza wrote:Seljakluk i papanluk nemaju veze sa fašizmom.Pjanic15 wrote:Pa hayat je isto fašističko sranje ko pink, čak i mnogo pliće.
Sent from my LG-D802
Zato jer si Telemachov server odabrao.dinao wrote:http://www.speedtest.net/result/3635529167.png
Meni na speedtestu pise da je ISP HS, ali hosted by Telemach BH
Danas sam 20 minuta izgubio gledajući dva potpuna jednaka reklamna bloka na Hematv.Nigdje reklame za Telemach,ali su zato bile četiri za Mh Company i BH OTT.To da je neko sazvao majstore suparničkog kablovskog operatera sa ulice i oni mu prijateljski pomogli nije nikakav argument.Glasine se naravno šire,ali vrlo,vrlo sam sumnjičav prema takvom dilu.Nikakvu medijsku potvrdu za sada nemamo o tome.Tresla se brda....Benq wrote:Na kraju ovog svega ce biti : tresla se gora , rodio se mis...
Rekao sam fino ako bih slučajno gledao!Maharadza wrote:Ne daš pare cionistima a gledao bi četničke pink kanale..patriJotski nema šta....zemljo otvori se.jastuk1 wrote:Ma meni programi nisu bitni. A ako bih šta slučajno nekad nešta gledao to je nešto od Pink programa. Pink Soap ili Pink Live recimo pošto sadržaji koji ti kanali emituju uglavnom nemaThe Realist wrote:BHT-u je prespor internet (ipak bih volio da je brži), koštao bi me priključak (mada hajde, to bih mogao kompenzovati kroz manju pretplatu), a također mislim da je programska šema lošija, nego na HS-u, a samim time nego i na Telemachu.
Iako preferiram da kupujem domaće, ipak postoje određeni kriteriji.na internetu a potpadaju pod moje interesovanje. Moja TV ima Bloomberg i CNBC koji potpadaju pod moje interesovanje, a HS ih nema.
Ps. U boj za nOrOd svoj.
Sent from my LG-D802
Za brzinu si u pravu. Zato ako i budem uvodio (u slučaju da se HS proda) iću posebno internet - 10 mpbs, a posebno Moja TV sa telefonom.The Realist wrote:Razumijem, ali mene TV zanima, iako ga toliko ne gledam trenutno, volim imati izbor za momente kada uhvatim vremena malo, a čim imam malo više uvijek nešto pogledam. Uz to, treba mi i nešto brži internet, jer se više uređaja nakači, a i komšije koristejastuk1 wrote: Ma meni programi nisu bitni. A ako bih šta slučajno nekad nešta gledao to je nešto od Pink programa. Pink Soap ili Pink Live recimo pošto sadržaji koji ti kanali emituju uglavnom nemana internetu a potpadaju pod moje interesovanje. Moja TV ima Bloomberg i CNBC koji potpadaju pod moje interesovanje, a HS ih nema.
Inače je HS zatamnio mnoge digitalne kanale koji su prije bili otvoreni na osnovnoj (analognoj) kablovskoj pretplati, što naravno u mom slučaju ide u prilog mijenjanja operatera, a ne preslaska na HS digitalnu..
Btw. i kod mene je još uvijek HS (speedtest).
Gledao sam tu opciju, ali je preskupo za ono što dobijem.jastuk1 wrote: Za brzinu si u pravu. Zato ako i budem uvodio (u slučaju da se HS proda) iću posebno internet - 10 mpbs, a posebno Moja TV sa telefonom.
Ama ne krivim ja nikoga ko proda, svak ima pravo i da prodaje i da kupuje šta hoće i od koga hoće. Naravno da porez ostaje tu, ali ja govorim od profitu, o dividendi koju telemach ispumpava iz BiH.Jose_Mourinho wrote:Jel kupuješ samo naše proizvode??
Jbg coek napravio firmu i uspio sad ako je proda njegov cejf, pare ostaju u BiH tj. dio para - porez, kao kod svake firme držo nju Bosanac ili englez ja ponovo pare dajem njemu a on se bogati na meni
Nerealno da dižu cijene dok god je telecom tu konkurencija kao i logosoft, barem je tako u mojoj zgradi i gotov čitavom Alipašinom. Alternative su tu, a telecom čak sa daleko većom dostupnosti usluga tako da...bio bi to autogol svoje vrste.jastuk1 wrote:Ama ne krivim ja nikoga ko proda, svak ima pravo i da prodaje i da kupuje šta hoće i od koga hoće. Naravno da porez ostaje tu, ali ja govorim od profitu, o dividendi koju telemach ispumpava iz BiH.Jose_Mourinho wrote:Jel kupuješ samo naše proizvode??
Jbg coek napravio firmu i uspio sad ako je proda njegov cejf, pare ostaju u BiH tj. dio para - porez, kao kod svake firme držo nju Bosanac ili englez ja ponovo pare dajem njemu a on se bogati na meni
Realista, Jeste skuplja opcija, zato bi bilo bolje da se HS ne proda.
Također, pošto je sada vlasnik telemacha taj američki fond, čisto sumnjam da su dalja obaranja cijene moguća. Fondu je broj jedan profit i kad određeni ciljevi ne budu ispunjeni - mora se ići na dizanje cijene.
Telemach jeste bio prvi zbog kojeg je uveden flat kad se poijavio na tržištu prije par godina. Sada će isto tako Telemach biti prvi zbog kojeg će se prekinuti ova višegodišnja stagnacija cijena telekomunikacijskih usluga.