Sigurno ce se dati u razmisljanje prije sljedece kradje. Sreca mu je pa motorka nije proradila.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- armin071
#10151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- amrica
#10152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Edin H. wrote:
Oni su momka tukli dobrih pola sata. Bili su naoružani i vikali su na njega. Šta čovjek da uradi u tim trenucima?! Iz gepeka su izvadili motornu pilu i htjeli su da ga sijeku, ali je nisu mogli upaliti, pa su odustali.
Uvijek je korisno provjeriti da li ima benzina i dvotaktola u motornoj pili ukoliko ganjas lopove istom![]()
Znaci prvo kupis dvotaktol, pa onda u akciju
mlatili ga pola sata, a nema tezih ozljeda
neka su, da su zvali policiju, oni bi mu uzeli podatke i pustili ga da nastavi ojadjivati posten narod. Ovako ce dobro razmisliti koga ce pokusati pokrasti sljedeci put. Cuj, krasti od covjeka koji ima opasnog sina
samo mi zao sto ce i ova dvojica nastradati
- JThomas
#10153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
brate, loše su ga onda mlatili.
a vjerovatno će gore proći nego on, šta ćeš, pa on im je samo ukrao auto pun robe
a vjerovatno će gore proći nego on, šta ćeš, pa on im je samo ukrao auto pun robe
- amrica
#10154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To fakat treba mlatiti, umlatiti, koji mentalni sklopJThomas wrote:brate, loše su ga onda mlatili.
ukrali auto
auto pun robe
pokusali prodati auto na otpadu
nazvali vlasnika da otkupi svoju vlastitu robu koju su oni ukrali
motorka majka za 'vakve
- JThomas
#10155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma nažalost...neće to imati nekog trajnijeg efekta na nekoga ko ne zna ništa drugo u životu nego krasti. samo će malo bolje birati žrtve, a da će prestati krasti, to čisto sumnjam.
- Creasy
#10156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kokuz_sa wrote:pricaju policajci po mahali da ce biti suspendovankurty wrote:jel to neka provjerena informacija, ili nagadjanje???kokuz_sa wrote: zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica
p.s. haj ok... stoji to da nema potrebe mlatiti dalje, ako je neko savladan, ili ako nema otpora, al brate mili onda ga dodje da je ok da se zaletis i opalis policajca i onda dignes ruke i simuliras da se "predajes"
Nebuloze. Protiv tog policajca uopste nije pokrenut postupak, niti ce.
- kokuz_sa
#10157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vjeruj da mi je pravo drago to z acutiCreasy wrote:kokuz_sa wrote:pricaju policajci po mahali da ce biti suspendovankurty wrote:
jel to neka provjerena informacija, ili nagadjanje???
p.s. haj ok... stoji to da nema potrebe mlatiti dalje, ako je neko savladan, ili ako nema otpora, al brate mili onda ga dodje da je ok da se zaletis i opalis policajca i onda dignes ruke i simuliras da se "predajes"
- no_crnjak
#10158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jel bila shtilovka ili tomosova ? xD
- kurty
#10159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Creasy wrote:
hvala na infu
- Don Zivconi
#10160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ova prva kazu pali i bez zinaben znaci ova drugano_crnjak wrote:jel bila shtilovka ili tomosova ? xD
p.s i drago mi cuti da nema prijave za viteza sa grbavice (joj Meme što ga fisnu štitom)
-
Edin_Sarajevo
#10161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Klinac suspenzija za ono...kakvih je stvari ranije bilo na i oko sarajevskih stadiona
. Samo mi ne ide u glavu da se žel nekakve stranke koje predstavljaju dio hrvatskog naroda u BiH. Nek' se sjete Anerove smrti ili premlaćivanja navijača Sarajeva kod groblja Lav (kojom li je to bojom bilo obojeno da mi je znat)...Ne vidi dalje od svog nosa.
Odmah se dižu neke tenzije, kuknjava kako se narušava ovo i ono...A to što je licemjerno nespomenuti psovanje Države u sred Sarajeva i pominjanje Pavelića nikome ništa...ili što su slagali da je murija ušla zbog zastave i da su kerovi ganjali nultrase po tribini
Petljanje i laganje.
Još dodje idiot sa Poskoka (zaboravio sam kako se zove, ali kad sam mu guglo ime, vidio sam da je bio uhapšen zbog svojih tekstova) i kaže "U Sarajevu je fašizam ako se izvadi zastava hrvatskog naroda." ili još veća glupost "U Istočnom Sarajevu za sarajlije je fašizam ako navijač Slavije krene da se obračuna sa navijačima Sarajeva". Fakat bi se treb'o nekakav novi RAK formirat čiji će posao bit sankcionisanje glupih tekstova, koji utiču na dosta ionako ograničenih i u torove zatvorenih ljudi. Zato, pendrek preko ledja svakom ko pokuša ponovit nešto od onog u srijedu.
Odmah se dižu neke tenzije, kuknjava kako se narušava ovo i ono...A to što je licemjerno nespomenuti psovanje Države u sred Sarajeva i pominjanje Pavelića nikome ništa...ili što su slagali da je murija ušla zbog zastave i da su kerovi ganjali nultrase po tribini
Još dodje idiot sa Poskoka (zaboravio sam kako se zove, ali kad sam mu guglo ime, vidio sam da je bio uhapšen zbog svojih tekstova) i kaže "U Sarajevu je fašizam ako se izvadi zastava hrvatskog naroda." ili još veća glupost "U Istočnom Sarajevu za sarajlije je fašizam ako navijač Slavije krene da se obračuna sa navijačima Sarajeva". Fakat bi se treb'o nekakav novi RAK formirat čiji će posao bit sankcionisanje glupih tekstova, koji utiču na dosta ionako ograničenih i u torove zatvorenih ljudi. Zato, pendrek preko ledja svakom ko pokuša ponovit nešto od onog u srijedu.
-
r_faruk
#10162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.................pouka?
Nabavit' bolju motorku..................
Nabavit' bolju motorku..................
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jebeš motorku koja neće da upali
oa šta bi bilo sa leatherfaceom da je imao takvu motorku???
pa djeca bi mu se smijala

ps. protiv sam nasilja ali skotove treba uplašiti malo mnogo su se osilili
oa šta bi bilo sa leatherfaceom da je imao takvu motorku???
pa djeca bi mu se smijala

ps. protiv sam nasilja ali skotove treba uplašiti malo mnogo su se osilili
- Filter
#10164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110829046
sad ne kontam, maloprije oko 12-12.10. policija, ogradjeno, guuuuuuzva, ruksak prevrnut, mislim da sam i staku/stap vidio na cesti. vise lici na saobracajku nego na fizicki obracun.
kontam, ako je to bilo oko 10.40, valjda bi se rascistilo do 12??
*mti dva posla simultano i tipfelere
sad ne kontam, maloprije oko 12-12.10. policija, ogradjeno, guuuuuuzva, ruksak prevrnut, mislim da sam i staku/stap vidio na cesti. vise lici na saobracajku nego na fizicki obracun.
kontam, ako je to bilo oko 10.40, valjda bi se rascistilo do 12??
*mti dva posla simultano i tipfelere
- madnessa
#10165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Strašno je da se motorke posežu. Ok, kad država neće da zaštiti normalan svijet mora se nešto uraditi, ali da se svako osjeti pozvanim da isiječe nekog na komade
zato što se osjeća povrijeđenim ne mogu da pravdam! Naš čovjek i kad je kriv za nešto osjeća se da mu je neko drugi kriv za to stanje, pa krene u obračun. Strah me je same mogućnosti da me sutra neko zaganja motorkom, jer sam se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu.
-
zonbirile
#10166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
neka te @madnesa sa vidljivim darom za izvrtanje činjenica diskutuješ.Momak je ukrao golfa i robu.Robu prodao,a golfa pokušao prodati u Kiseljaku,nije uspio i ondanazvao vlasnika za otkup.Uhvačen u razmjeni i u pravu si,nije trebala motorka,nego s a t a r a.
-
Cafe Camargue
#10167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da, to se stvarno često dešavamadnessa wrote:Strah me je same mogućnosti da me sutra neko zaganja motorkom, jer sam se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu.
-
zonbirile
#10168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-----------------------Cafe Camargue wrote:da, to se stvarno često dešavamadnessa wrote:Strah me je same mogućnosti da me sutra neko zaganja motorkom, jer sam se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu.![]()
cura se provaljuje stalno,a duša joj o kriminalu.Pogledaj nebuloza o puntađiji i Ibri
- quasar
#10169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vece su sanse @madnessa da te sutra neko orobi, za crno ispod nokata, otme ti majci penziju, uzme ti novac za kiriju, nego da ti ikad u zivotu vidis motorku upaljenu, a pogotovo da te neko onako, k'o u americkim glupostima, lovi s njom radi svoje psihoze...
Ja sam brate za radikalne mjere, a ako mene slucajno zatrefi jer sam u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, halalim.
Ja sam brate za radikalne mjere, a ako mene slucajno zatrefi jer sam u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, halalim.
- madnessa
#10170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Eto kod nas ni krivi ni dužni ljudi ne bivaju napadnuti!
Šta god da je uradio treba ga kazniti, ali tako svirepo je stvarno bolesno. Bolesni ste svi koji pravdate rezanje živog čovjeka na komade!!! Da li vi sebe uopšte čitate?!!! Šta bi bilo kad bismo svi svoja prava počeli da tražimo sa motorkom??? Gadi mi se pomisao da oko mene žive ljudi koji imaju bilo kakvo opravdanje za rezanje čovjeka!!!
Šta god da je uradio treba ga kazniti, ali tako svirepo je stvarno bolesno. Bolesni ste svi koji pravdate rezanje živog čovjeka na komade!!! Da li vi sebe uopšte čitate?!!! Šta bi bilo kad bismo svi svoja prava počeli da tražimo sa motorkom??? Gadi mi se pomisao da oko mene žive ljudi koji imaju bilo kakvo opravdanje za rezanje čovjeka!!!
- quasar
#10171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Siguran sam da su blefirali jer niko nije toliko malouman da sebi natovari takvo KD pred tolikim svjedocima. Kako god, skidam im kapu, i volio bih da naprve kakvu firmu pa da ih covjek malo unajmi povremeno.... 
- FreeSol
#10172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kada bismo rezali za nepravdu, ne bi bilo kradja auta, ne bi bilo sacekusa na ulicama s nozem, ne bi ti u tramvajima i autobusima se desavala ubistva, itd. Sutra kad te neko napadne na ulici prva ces doci na forum da blatis policiju i zakon, jer su eto tebe opljackali, a nije ih niko sprijecio.madnessa wrote:Eto kod nas ni krivi ni dužni ljudi ne bivaju napadnuti!![]()
-
fixer
#10173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma kud bi bilo. Kad bismo rezali za "nepravdu" bili bi u srednjem vijeku.FreeSol wrote:Kada bismo rezali za nepravdu, ne bi bilo kradja auta, ne bi bilo sacekusa na ulicama s nozem, ne bi ti u tramvajima i autobusima se desavala ubistva, itd. Sutra kad te neko napadne na ulici prva ces doci na forum da blatis policiju i zakon, jer su eto tebe opljackali, a nije ih niko sprijecio.madnessa wrote:Eto kod nas ni krivi ni dužni ljudi ne bivaju napadnuti!![]()
- kurty
- madnessa
#10175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@fixer: Upravo to i ja govorim. Ne smijem se usuditi da kažem da sam svaki put bila u pravu kada sam se osjećala zakinutom ili kada sam mislila da su se ljudi prema meni ponijeli nepravedno. Koliko puta ste se i sami ljutili na druge, a kasnije shvatili da ste vi ti koji ste krivi?fixer wrote:Ma kud bi bilo. Kad bismo rezali za "nepravdu" bili bi u srednjem vijeku.FreeSol wrote:Kada bismo rezali za nepravdu, ne bi bilo kradja auta, ne bi bilo sacekusa na ulicama s nozem, ne bi ti u tramvajima i autobusima se desavala ubistva, itd. Sutra kad te neko napadne na ulici prva ces doci na forum da blatis policiju i zakon, jer su eto tebe opljackali, a nije ih niko sprijecio.madnessa wrote:Eto kod nas ni krivi ni dužni ljudi ne bivaju napadnuti!![]()
Ne bih voljela biti žrtvom nečijeg lošeg rasudjivanja u svijetu u kome je "motorka" dozvoljen način sankcionisanja grešnika!