sumirprimus wrote:pa savo opet ...salik79 wrote: Sta to?
Joj ove teme,nema bolje!
Imam ja kompromisno riješenje.
ga niko neće zvati Savo,već Zvone!
sumirprimus wrote:pa savo opet ...salik79 wrote: Sta to?
Ma naravno da nisam mislio na njega. Kao ni na apsolutnu vecinu forumasa koji podrzavaju Assada, zapravo na sve redovne forumase na ovoj temi.sumirprimus wrote:ne mozes rec i stavljat u isti red salika sa negiatorima genocida u srebrenici i markala,druze, kad nije tacno.
nemojte to jebte..
Nemam šta da ti kažem. Bio sam jednom davno na forumu, ima 10 godina. Chmoljo me banirao, neka banalna glupost. Od tada sam čitao. Kako nije crnjak, čuj ne sjećaš se ko je podržavao koljače.sumirprimus wrote:ok neces reci legitimno a i sto bi.postivam sto bi reklitetejac wrote:Godinama vas čitam, pa kontam red je malo se ubacit na vaše crnjake.sumirprimus wrote:a kako se teteajc sjeca a ima 25 postova?![]()
koji je bio ovde ono republikanska garda i prije njega jel ono osa???![]()
al nije ovo crnjak druze ni najmanje
da na zoru,jer o zoru smo pricali? ko je navijo za isil?tetejac wrote: Nemam šta da ti kažem. Bio sam jednom davno na forumu, ima 10 godina. Chmoljo me banirao, neka banalna glupost. Od tada sam čitao. Kako nije crnjak, čuj ne sjećaš se ko je podržavao koljače.
Samo vas čitamsumirprimus wrote:a kako se teteajc sjeca a ima 25 postova?![]()
koji je bio ovde ono republikanska garda i prije njega jel ono osa???
ma ja ba sta rodjak prica. kako ofanzive ziv zdrav,il pusi negdje sisu u damasku???RepublikanskaGarda wrote:Samo vas čitamsumirprimus wrote:a kako se teteajc sjeca a ima 25 postova?![]()
koji je bio ovde ono republikanska garda i prije njega jel ono osa???, ja klonova nemam ali slažem da ima previše klaunova na temi, zato i ne tipkam
Jebiga sad care. Sad mi vrijeđaš inteligenciju.sumirprimus wrote:da na zoru,jer o zoru smo pricali? ko je navijo za isil?tetejac wrote: Nemam šta da ti kažem. Bio sam jednom davno na forumu, ima 10 godina. Chmoljo me banirao, neka banalna glupost. Od tada sam čitao. Kako nije crnjak, čuj ne sjećaš se ko je podržavao koljače.
kolko se sjecam cak je i opetja koji je realno najveci navijac fsa...
sax je vazda navijo za" sunitska plemena"![]()
al za isil???fakat se ne sjecam.
Da, volio bih i ja da vidim ko je to konkretno ovdje navijao za Daesh u Deir Zoru? Forumasi su prozvani ali nisu imenovani. Ako ih je bilo, ne vidim onda u cemu je problem da se tacno spomene nick(ovi)?sumirprimus wrote:da na zoru,jer o zoru smo pricali? ko je navijo za isil?tetejac wrote: Nemam šta da ti kažem. Bio sam jednom davno na forumu, ima 10 godina. Chmoljo me banirao, neka banalna glupost. Od tada sam čitao. Kako nije crnjak, čuj ne sjećaš se ko je podržavao koljače.
kolko se sjecam cak je i opetja koji je realno najveci navijac fsa...
sax je vazda navijo za" sunitska plemena"![]()
al za isil???fakat se ne sjecam.
Imam ja više rođakasumirprimus wrote:ma ja ba sta rodjak prica. kako ofanzive ziv zdrav,il pusi negdje sisu u damasku???RepublikanskaGarda wrote:Samo vas čitamsumirprimus wrote:a kako se teteajc sjeca a ima 25 postova?![]()
koji je bio ovde ono republikanska garda i prije njega jel ono osa???, ja klonova nemam ali slažem da ima previše klaunova na temi, zato i ne tipkam
mani lafine, u hrvatskoj uvijek ima posla, pogotov ljeti...RepublikanskaGarda wrote:
Imam ja više rođaka, većina je u Damasku, nesto malo pobjeglo u Njemačku ali kontaju da se vrate, kako je u rvatskoj mogao bih i ja u Damask na bauštelu
Ima posla ali nema parasumirprimus wrote:mani lafine, u hrvatskoj uvijek ima posla, pogotov ljeti...RepublikanskaGarda wrote:
Imam ja više rođaka, većina je u Damasku, nesto malo pobjeglo u Njemačku ali kontaju da se vrate, kako je u rvatskoj mogao bih i ja u Damask na bauštelu
et haj iskreno jel dure on??Opetja033 wrote:Erdogan: "Porucujemo Amerikancima da se povuku iz Menbidža. Porucujemo im da cemo uci i vratiti Menbidz njegovim pravim vlasnicima, bile vaše trupe tu ili ne. "
saudi su zauzeti trenutno, dopustili su zenama da se same voze pa su u crnjakuRepublikanskaGarda wrote:Sirija je ko meksička sapunica, još će na kraju ispat da su Erdogan i Assad brat i sestra, još da se Saudijci vrate u igru
Kalkulise hladno da ce Amerikanci izabrati Tursku prije Kurda, tj da ce ove pustiti niz vodu. I u pravu je.sumirprimus wrote:et haj iskreno jel dure on??Opetja033 wrote:Erdogan: "Porucujemo Amerikancima da se povuku iz Menbidža. Porucujemo im da cemo uci i vratiti Menbidz njegovim pravim vlasnicima, bile vaše trupe tu ili ne. "
sta prica ba, pa nece na amere krenut???cccc
nece na njih direktno ali na njihove afilijente hoce sigurno.sumirprimus wrote:et haj iskreno jel dure on??Opetja033 wrote:Erdogan: "Porucujemo Amerikancima da se povuku iz Menbidža. Porucujemo im da cemo uci i vratiti Menbidz njegovim pravim vlasnicima, bile vaše trupe tu ili ne. "
sta prica ba, pa nece na amere krenut???cccc
A pa to vidimo i sami. Pogotovo od zblizavanja Rusije i Irana. Takva ti je i priča. Samo cekam kad ces reci da smo sami sebe granatirali. Da ne znamo o cemu je rijec tacno bi pomislili da si tavan cistiosalik79 wrote:Djikan nesto rek'o i to je tapija, sta li...Inace, daleko su mi blize neke save, jovani, mihajli, baneti,... od doticnog forumasa pod pseudonimom @sarajevoxxxxxxx. U svakom pogledu.sumirprimus wrote:salice jami zvizge, djikan fino rece to savo je jer mu je savo preTak biJo!salik79 wrote:
Sta implicira? Savoxxxx, kikibombona, suncekotepsija, challenger, sumirprimus...Primjecujes li slicnosti i slijed skracenica ovih nickova?
nema mejsta nekoj diskusiji.