Ma ja, i nama ovako ocite penale ne sviraju, dobro si
Krade ko je navikao, a tu sa "sinom" ne moze niko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad se razlete protiv nas....Nogometni stručnjak Adnan Zildžović podnio je danas neopozivu ostavku na funkciju trenera Zvijezde 09, a njega će na klupi fenjeraša Premijer lige BiH zamijeniti Perica Ognjenović.
Oni bi ali nemaju cim. Kasno je njima sada sve. Druga liga im je vec sigurna samo je pitanje s kim putujuPitar sa Kariba wrote: ↑09/03/2020 22:00Kad se razlete protiv nas....Nogometni stručnjak Adnan Zildžović podnio je danas neopozivu ostavku na funkciju trenera Zvijezde 09, a njega će na klupi fenjeraša Premijer lige BiH zamijeniti Perica Ognjenović.![]()
Jos prosle godine su odnosi otoplili izmedj azmira i amara.animus wrote: ↑09/03/2020 21:54 Zahvalite se Sabriji na 2 boda. Sve je jasno jos juce bilo.
Samo mi i dalje nije jasno sto Sisoja šuti a i Baljic ispo prava pizda. Jos hvali Želju a ni da spomene čisti penal. Nek mu je dao otkaz i nije on za fudbala.
Sad ce se opet ovo porediti sa faulom Rahmanovica po ustaljenoj praksi napad je najbolja odbrana.
Cinjenica da je sada minus 3 a trebalo je biti minus 5.
Upratio sam ja to. I vidjelo se po postavci igre da nece da zapnu juce. Crnkic im je sjebao koncepciju izgleda. Ali zato ima Sabrija.sumirprimus wrote: ↑09/03/2020 22:02Jos prosle godine su odnosi otoplili izmedj azmira i amara.animus wrote: ↑09/03/2020 21:54 Zahvalite se Sabriji na 2 boda. Sve je jasno jos juce bilo.
Samo mi i dalje nije jasno sto Sisoja šuti a i Baljic ispo prava pizda. Jos hvali Želju a ni da spomene čisti penal. Nek mu je dao otkaz i nije on za fudbala.
Sad ce se opet ovo porediti sa faulom Rahmanovica po ustaljenoj praksi napad je najbolja odbrana.
Jes da je ko erdogan i putin al sta se iza brda valja tice znaju![]()
Nisi toliko bio glasan kad su pitari i madjari klali Citysumirprimus wrote: ↑09/03/2020 22:11 Jebga ljudi dosli do prilike za bod i sudija na oci svih ukrade penal.
Fudbal i jest zanimljiv jer je nelredvidiv.dzaba statistika.ne iskoristis svoje sanse ljudi izbiju pred gol i penal go.
Al ovo se bas cesto desava na odredjdnim stadionima da bi bilo slucajno.sramno i nezasluzeno.
sime_cipol wrote: ↑09/03/2020 22:12Nisi toliko bio glasan kad su pitari i madjari klali Citysumirprimus wrote: ↑09/03/2020 22:11 Jebga ljudi dosli do prilike za bod i sudija na oci svih ukrade penal.
Fudbal i jest zanimljiv jer je nelredvidiv.dzaba statistika.ne iskoristis svoje sanse ljudi izbiju pred gol i penal go.
Al ovo se bas cesto desava na odredjdnim stadionima da bi bilo slucajno.sramno i nezasluzeno.![]()
Ne smije covjek to ni spomenuti odmah krenu optuzbe da smo i mi isti. Previse je toga bilo.sumirprimus wrote: ↑09/03/2020 22:17 Pa i nama su ukrali.samo sto stalno kradu pa ne znam sta je bilo zadnji put al je bilo![]()
![]()
Kao prvo trebali smo im peticu uvalit , što nismo, splet nesreće i nesnalaženja.animus wrote: ↑09/03/2020 21:54 Zahvalite se Sabriji na 2 boda. Sve je jasno jos juce bilo.
Aha , tako ovdje uvijek znači , kad ja pričam o tome onda je tebi smiješno.budzetlija wrote: ↑09/03/2020 22:16 Znaci evo na prvu, Velez i Sloga utakmice u kojima je sudija direktno uticao na rezultatnema potrebe dalje roviti.
Ja koliko se sjecam da kad ovaj isti kaze da je nesto sudija nama sviro, tipa aut ili kornermanijak1 wrote: ↑09/03/2020 22:24Aha , tako ovdje uvijek znači , kad ja pričam o tome onda je tebi smiješno.budzetlija wrote: ↑09/03/2020 22:16 Znaci evo na prvu, Velez i Sloga utakmice u kojima je sudija direktno uticao na rezultatnema potrebe dalje roviti.
Baš na prvu od aferima stručnog komentatora koji ne vidi sebe , kamoli loptu.
Aha , baš hoćemo .sumirprimus wrote: ↑09/03/2020 22:14 Ma jbo slogu.
Sad kad dodje dodikov sestric imam osjecaj i vi cete ovako zajedno.
Kako bi bili kad nam vi sada mijenjate Olimpicbudzetlija wrote: ↑09/03/2020 22:28
Ja koliko se sjecam da kad ovaj isti kaze da je nesto sudija nama sviro, tipa aut ili kornervi skacete i kazete da mu treba vjerovati, ja to prihvatio.
Znaci pri rezultatu 1:0 za domacina sudija ne svira penal iz udžbenika za gostejoj da je VAR, kone bi bile nivo Maldosti iz Doboja kod Kaknja kod Zenice
![]()