Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to kad gledas recimo ovaj nas teren sad, da ronaldinja dovedes, nema on tu sta trazit, samo se moze jos i povrijedit.
onda sudjenje, pa savez, politicki nacionalni kljuc, talovi, neukost.
ko misli sebi dobro samo treba ic odavde sto ranije to bolje, sve ostalo je suplja i mesetarenje...
sumirprimus wrote: ↑09/03/2020 14:13
to kad gledas recimo ovaj nas teren sad, da ronaldinja dovedes, nema on tu sta trazit, samo se moze jos i povrijedit.
onda sudjenje, pa savez, politicki nacionalni kljuc, talovi, neukost.
ko misli sebi dobro samo treba ic odavde sto ranije to bolje, sve ostalo je suplja i mesetarenje...
On je bio otresao o ledinu i morao je tražiti novi početak.
Nešto kao i Sušić.
Zasad se ispostavilo dobrim.
Ide plata, ide i staž, a i on sve više u izlogu.
Pa biće i ponovo vani, ostalo je do njega.
Tomahawk11 wrote: ↑09/03/2020 14:09
Puno zavisi od njegove glave.
Već se jednom strmoglavio zbog toga.
Vidjećemo je li šta naučio.
i srece od transfera vani..
ovde ako ostane, tjt..
Ode on vani. Nazalost. Svi bi mi volili da ostane ali prekucao je on ovu ligu. Mora covjek zaraditi neki ozbiljniji novac.
Sloboda je uvijek imala dobar fudbalski podmladak, tj uvijek se dobro radilo sa djecom ali prelazak u veci rang ne ide glatko. Najbolji put do sada je preko sarajevskih klubova. Huseinovic je bio puno veci talenat od njega ali nije napravio ni 5% od karijere sto je trebao.
mislim da i nas svijet grijesi, nije to samo do glave kako kazu, ima ih i posvecenih lopti al kad maknu vani jednostavno ne ide.
sto se profula u mladjim kategorijama ne stize se u seniorskim...nazalost..
Ode on vani. Nazalost. Svi bi mi volili da ostane ali prekucao je on ovu ligu. Mora covjek zaraditi neki ozbiljniji novac.
Sloboda je uvijek imala dobar fudbalski podmladak, tj uvijek se dobro radilo sa djecom ali prelazak u veci rang ne ide glatko. Najbolji put do sada je preko sarajevskih klubova. Huseinovic je bio puno veci talenat od njega ali nije napravio ni 5% od karijere sto je trebao.
i ono sto su pricali neka prelazna liga posle juniorskog staza bi sjela..
a za ovo preko sa kluba, reko bih uhodana sema
pusti sarica, kakvi su civa i prso?
konacno neko da podvali loptu ha
Dobar je Pršo, malo slabiji jučer ali nije se ni moglo po onakvom vjetru. A Ćiva tu i tamo, počesto pravi greške ali zna nekad fino podvaliti i osutati.
sumirprimus wrote: ↑09/03/2020 14:33
falilo vam je to, vidi se sad u nastavku..
E al' niko ko Meho Ćosić, došao kad smo se borili za opstanak u federalci, čini mi se iz Radnickog. Prije tog bio u vašim juniorima. Nema na kojoj poziciji nije igrao kod nas, jako zahvalan igrač