FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- spinel_
- mO k3
#10127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Trebao bi Senad priupitati odakle crne kase IZ
- karanana
#10128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
aha. nisam gledo pa nisam u toku.
valjda je sporan dio koji je otisao samoj televiziji.
valjda je sporan dio koji je otisao samoj televiziji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Aha. Ja mislio haram sto Senči smrče koks.karanana wrote:sta je ovo sa reisom i sa zekatom ili sadakom? nisam u toku ali su ga prozvali i pozvali da dodje u petak da rasprave.
kao reis reko da face dobija zekat ili sadaku.
- zateznistub
#10130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam siguran ali mislim da je ova gospođa posjetila i dom staraca u neđarićima podijelila određenu količinu novca...spinel_ wrote:Evo sta je bio povod javljanja IZ
http://www.youtube.com/watch?v=vfKtGKaH ... e=youtu.be
A Senad je zavukao rejsu da valja...
-
mahalik
#10131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ubi nervoza sto je pukla tikva i sa obn
- zateznistub
#10132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zar tu tv još neko gleda?mahalik wrote:Ubi nervoza sto je pukla tikva i sa obn
- mO k3
#10133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
obn jos postoji ?? kako nemam na iptv...zateznistub wrote:Zar tu tv još neko gleda?mahalik wrote:Ubi nervoza sto je pukla tikva i sa obn
- kamen spoticanja
#10134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
senad ne razumije instituciju zekata...a posto je nakrivo natakaren i ne moze mu se objasnitizateznistub wrote:Nisam siguran ali mislim da je ova gospođa posjetila i dom staraca u neđarićima podijelila određenu količinu novca...spinel_ wrote:Evo sta je bio povod javljanja IZ
http://www.youtube.com/watch?v=vfKtGKaH ... e=youtu.be
A Senad je zavukao rejsu da valja...
a jos manje razumije institucijiu rejsa...posebno rejsa Kavazovica
i sto vise govori...samo dublje tone
doduse mozda mu je fgr sada interesna skupina
- karanana
#10135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pikla tikva sa onim hadzifejs shovuvom? mogu li detalji?mahalik wrote:Ubi nervoza sto je pukla tikva i sa obn
mislim nisam gledo, obn ne znam ni imam li, ali vidio sam da je najavljivo taj projekat sa obnom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Razumiju se Senči i IZ perfektno. Oboje znaju uzet pare.kamen spoticanja wrote: senad ne razumije instituciju zekata...a posto je nakrivo natakaren i ne moze mu se objasniti
a jos manje razumije institucijiu rejsa...posebno rejsa Kavazovica
i sto vise govori...samo dublje tone
doduse mozda mu je fgr sada interesna skupina
-
mahalik
#10137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da nema toga vise puno uloženo mizerna gledanostkaranana wrote:pikla tikva sa onim hadzifejs shovuvom? mogu li detalji?mahalik wrote:Ubi nervoza sto je pukla tikva i sa obn
mislim nisam gledo, obn ne znam ni imam li, ali vidio sam da je najavljivo taj projekat sa obnom.
-
todd_smith
#10138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lik koji se djevojkama koje imaju 20 godina nabacuje i salje poruke dok mu je surpuga u drugoj sobi, lik koji je znao da mu se u kaficu dila droga i sluzi alkohol djeci od 17 godina se nasao pricati o haramu
E neka sam i ovo dozivio
E neka sam i ovo dozivio
-
focko
#10139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nista pogresno senad nije rekao.
- Matzan
#10140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Udario Senad gdje najviše boli.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koks je zdrav, hors je loš_BataZiv_0809 wrote:Aha. Ja mislio haram sto Senči smrče koks.karanana wrote:sta je ovo sa reisom i sa zekatom ili sadakom? nisam u toku ali su ga prozvali i pozvali da dodje u petak da rasprave.
kao reis reko da face dobija zekat ili sadaku.
- Radio Sarajevo
#10142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ono sad i sadaku skuplja u nečije ime. Majko mila, i dijaspora i dalje puši kako je naš senči najbolji novinar. Frajer ne samo da je ublehaš, nego je i lopov, narkoman i smrad. Ono našlo sadaku da skuplja preko svoje televizije.... a prevario bi mater rođenu...
- spinel_
#10143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Radio Sarajevo wrote:Ono sad i sadaku skuplja u nečije ime. Majko mila, i dijaspora i dalje puši kako je naš senči najbolji novinar. Frajer ne samo da je ublehaš, nego je i lopov, narkoman i smrad. Ono našlo sadaku da skuplja preko svoje televizije.... a prevario bi mater rođenu...
Jesi pogledao video iznad ili lupetas napamet. Veze nemas o zivotu. Ubleho
- Radio Sarajevo
#10144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ne bih sekunde potrošio gledajući najvećeg smrada među novinarima. Jedino sam sa sobom može raditi, nije džaba nogu dobio gdje god se pojavio.spinel_ wrote:Radio Sarajevo wrote:Ono sad i sadaku skuplja u nečije ime. Majko mila, i dijaspora i dalje puši kako je naš senči najbolji novinar. Frajer ne samo da je ublehaš, nego je i lopov, narkoman i smrad. Ono našlo sadaku da skuplja preko svoje televizije.... a prevario bi mater rođenu...
- _Reds_
#10145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovaj jad se nasao nekome pridike drzati.
Pa kako te nije stid, ides okolo i trazis donacije za sviju smijuriju od televizije, ustvari sadaku trazis, i sada nekome o sadaki da pricas.
Nije ni svima u IZ maslo za ramazan, ali ti najmanje imas pravo da bilo kome govore drzis.
Pa kako te nije stid, ides okolo i trazis donacije za sviju smijuriju od televizije, ustvari sadaku trazis, i sada nekome o sadaki da pricas.
Nije ni svima u IZ maslo za ramazan, ali ti najmanje imas pravo da bilo kome govore drzis.
- mousstapha
#10146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kritike su uglavnom usmjerene prema IZ u smislu raja govori neka si im reko ili prema Senadu u smislu sta si se ti nasao nekome da pridike drzis. Ima li negdje taj prilog sa zenom koja donira svoj novac putem Face TV?
- muha_sa
#10147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Tetc4aaQhEmousstapha wrote:Kritike su uglavnom usmjerene prema IZ u smislu raja govori neka si im reko ili prema Senadu u smislu sta si se ti nasao nekome da pridike drzis. Ima li negdje taj prilog sa zenom koja donira svoj novac putem Face TV?
55:12
- drag_gost
#10148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da nema pojma, pobjegulja.spinel_ wrote:Radio Sarajevo wrote:Ono sad i sadaku skuplja u nečije ime. Majko mila, i dijaspora i dalje puši kako je naš senči najbolji novinar. Frajer ne samo da je ublehaš, nego je i lopov, narkoman i smrad. Ono našlo sadaku da skuplja preko svoje televizije.... a prevario bi mater rođenu...
- seoBIH
#10149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako bih volio da ovaj forum ima izuzetak i tolerisanje nazivanja nekoga debilom kada zasluzi 
Neki botovi ne vide dalje od svog mozga. Niko normalan ne moze osporavati zelju nekoga po kojoj je uplatio 10k, da se nadje 10 osoba i da im se podijeli. Haram vam bilo svima koji trabunjate samo da bi nesto izaslo iz vasih usta. Ne zapitate se da li to smrdi?
Neki botovi ne vide dalje od svog mozga. Niko normalan ne moze osporavati zelju nekoga po kojoj je uplatio 10k, da se nadje 10 osoba i da im se podijeli. Haram vam bilo svima koji trabunjate samo da bi nesto izaslo iz vasih usta. Ne zapitate se da li to smrdi?
- spreca
#10150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ssmo da kazem ...Senade neka si mu ga zavukao i zasluzuje to....ko je on da govori kome ce ko dati zekjat...dacu kome hocu i boli me kurko sta ce Kavaz da kaze.....zar ih nije sramota vise....pljcka drzava pljckaju i oni ....u kakvim dvorima oni zive a kakvim su uslovima nam neke zdr.ustanove....dali su nekad nesto donirali Kavaz i ekipa nekoj ambulanti.skoli ,djecijoj ustanovi itd itd a imaju od kuda jer dobre se pare nakupi za godinu dana a i od drzave dobijaju neku paru...neka ih je sramota....daj njima pa ce oni vidjeti kome ce dati...kurko im