Innovation wrote:I meni je ova tema otvorila oči. Naše društvo je duboko podjeljeno pri čemu uopšte ne govorim o BHS podjeli. Mi Bošnjaci smo međusobno podjeljeni a ova tema je najbolje pokazala koliko.

Nije problem kad je i što je društvo ili jedan narod politički podijeljen. Demokracija je i to je njena čar. Netko voli desnicu netko ljevicu (mada je kod nas tkz ljevica desnija od desnice, ali druga tema), netko voli nacional sevdah netko reket,.. i treba tako da bude. Problem je u nečem drugom i to vrlo ozbiljan, jer se postavlja pitanje osnovnih moralnih načela. Kad je ovdje godinama SDP slavljen do ideopoklonstva i demoniziran svatko, a nije nas bilo puno, dvoje, troje, ko se drznuo drugačije razmišljati, pazi razmišljati, poklitalo se na verbalni delikt, hapšenja, javljali se "naki " dobrovoljci (još su na forumu, ali me izbjegavaju u diskusijama

) da me kao urazume i kao otvore oči da je SDP naš jedini spas, tad su, sjećam se dobro kao ti "razumni" napisali da će oni istom žestinom udariti po SDP-u ako slučajno ne bude dobro radio.
SDP nas je doveo u gore nego ikada od kraja rata, SDP nas je dokrajčio i dokusurio, SDP su smetali Ustav i zakon, moral i princip najviše od svega, SDP je svojom vladavinom ugasio i zadnju nadu za bolje, a gle čuda ovdje nam dva forumaša na temi o SDA-u odrađuju radno vrijeme objašnjavajući da je to ustvari sve SDA napravio i da se ove 4 godine SDP-a ne pikaju, nego pik ponove, ništa nije bilo. E, to je ozbiljan mentalni, sociološki i strukturalni problem .
SDA mi je bio pojam zla, primitivizma i zatucanosti. Zahvaljujući **bu u zdrav mozak SDP pionirima, ukoliko se DF više ne postavi i ne javi, moj glas i po prvi put će ići SDA-u. Dakle, zahvalnicu iz Mehmeda Spahe da im pošalju, jer to rade nemoguće gore, od forusmkih pionira do državnog vrha.