Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I to, ali mi je zanimljivije sta ce biti na jos jednom ´´sudbonosnom´´ dogadjaju za malu zemljicu CG, popisu stanovnistva naredne godine! Cisto sumnjam da ce ova pobjednicka koalicija a posebno Krivokapic izaci i reci - braco i sestre, nemoj da bi se ko upisao kao Srbin, Bosnjak ili Musliman, Albanac, mi smo prvo Crnogorci! Ocekivanja su da Vucic i SPC upravo zavrse zapoceti posao na popisu.
Famozni popisi stanovništva. Šta se kod nas posebno promijenilo nakon popisa?
Pusti nas, ovdje tipkamo o CG.
Zar popis nece biti skoro “prepisani” izbori ove godine za Vucka, SPC i njihove satelite u CG?
oldtajmer wrote: ↑24/09/2020 18:31
jebo mater koje ludilo
Drugo nije ni bilo za ocekivati,ovo je samo pocetak i djelic onoga sta slijedi
Šta je loše?
Budva nije multi kulti nego je homogena, što se praviš veći papa od pape?
Ma odlicno,jos unutra treba napraviti nesto kao malu kapelicu sa zvonom koje obavjestavati kad su pauze za dorucak itd,mnogo funkcionalnost je za pozdraviti
Challenger_ wrote: ↑24/09/2020 18:46
Volio bih da se i kod nas pojavi neko kome će "i crkva i džamija i katedrala" biti "moja mjesta" u BiH. Poserem se na govor mržnje.
Zamisli paradoksa da će od bivših republika građanska opcija najviše napredovati u CG!
Drugo nije ni bilo za ocekivati,ovo je samo pocetak i djelic onoga sta slijedi
Šta je loše?
Ma odlicno,jos unutra treba napraviti nesto kao malu kapelicu sa zvonom koje obavjestavati kad su pauze za dorucak itd,mnogo funkcionalnost je za pozdraviti
Kakve to ima veze sa tim da su ljudi osvještali prostorije za bericet i napredak?
Isto kao ono da je otac Gojko Perović održao opjelo za Kavaju.
Ljudi kao da su lobotomirani.
Last edited by Capljina74 on 24/09/2020 18:53, edited 2 times in total.
Kakve to ima veze sa tim da su ljudi osvještali prostorije za bericet i napredak?
tebi izgleda niko nije rekao da zivimo u XXI vijeku
Volio bih da se i kod nas pojavi neko kome će "i crkva i džamija i katedrala" biti "moja mjesta" u BiH. Poserem se na govor mržnje.
Zamisli paradoksa da će od bivših republika građanska opcija najviše napredovati u CG!
Nadam se da će tako biti i ako bude ni najmanje se ne bih čudio.
Nadam se da će tako biti i ako bude ni najmanje se ne bih čudio.
spreca wrote: ↑24/09/2020 18:48
tebi izgleda niko nije rekao da zivimo u XXI vijeku
Missim, rođen, rastao i živim u nekadašnjem "evropskom Jerusalimu". Kao djeca zujali od Begove džamije preko Stare crkve do Katedrale i sinagoge, kako one stare, tako one nove preko Drvenije. Upadali na zikr dervišima u tekiju Čeljigovići. Išli na ponoćku. I šta sad? Da kaem da nešto jeste a nešto nije moje? Ne pada mi na pamet. Sve je moje. Kako u Sa, tako širom BiH i još šire.
Zato Dritan a ne hejterska mraka,
amin!!!
Last edited by Challenger_ on 24/09/2020 19:08, edited 1 time in total.