Ne treba ti komunjara da ti to kaze, svako ko se sjeca bar malo te milicije reci ce ti to...
@SundanceKid Mislim, ovdje je stvarno besmislena svaka dalja rasprava. Nemoguce je promijenit mentalitet naroda ovdasnjeg, jer svako humano, zdravorazumsko razmisljanje, u kojem se kaze da nije uredu da se bespomocan covjek udara, oznaci se primitivnim komentarima tipa - "jesi ti odrasto u Njemackoj" i slicno, aludirajuci na to da ovo nije Njemacka pa da se postuju prava ljudi. Pa zato i jeste Njemacka takva kakva jeste a mi tu gdje jesmo.
Okarakterisan je kao bespomocan i nemocan kad je dobio po njusci a kada je proletio pored policajaca i zastitara koji su pravili red prema drugoj tribini sa majicom u ruci (a u majicu moze sakriti sta god hoce) kako bi ga ti tada okarakterisao?
@hz__semir Bošnji nikad ugoditi
Potpis
@Tercius Ja sam protiv upotrebe ikakve fizicke sile,i nekog zatvora da mi tamo dzaba spava i jede,smrdi i prdi ali sam za teski fizicki rad.Humantiraci zadovoljni, nasilje istrebljeno, a autoput, stambeni objekti za mlade itd mos mislit zavrseni u roku, i svima nama dobro.Samo u zeljezari u Zenici naparvit podosta lanaca duzine jedno pola metra za oko nogu.
I ja se slazem za teski fizicki rad... samo mi reci kojom metodom da ga natjeras da radi, baš me interesuje?