Je li vam ijednom rekao "Apsolutno si u pravu", malo ego boosta?
Cherry i ekipa ekonomskih cirkusanata ne posustaje.
Moderator: anex
A onaj ko čačka nokte u BH.Telekomu od ponedeljka do petka obično komentariše organizaciju posla realnog sektora...Cherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 11:10 Ne znam kako se radnici ne mogu organizovati da čiste radnju i slažu na police radnim danima.Nisu u stanju da se organizuju šest dana, pa moraju u nedelju. Baš su debili. Ko nije u stanju da se organizuje za šest dana, taj je baš nesposoban za život i rad.
Jbg zapalo me.teskeredzic_22 wrote: ↑20/10/2025 12:08A onaj ko čačka nokte u BH.Telekomu od ponedeljka do petka obično komentariše organizaciju posla realnog sektora...Cherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 11:10 Ne znam kako se radnici ne mogu organizovati da čiste radnju i slažu na police radnim danima.Nisu u stanju da se organizuju šest dana, pa moraju u nedelju. Baš su debili. Ko nije u stanju da se organizuje za šest dana, taj je baš nesposoban za život i rad.
Svakakvih ljudi ima...
Mozda on nije na prodajuCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 12:15Jbg zapalo me.teskeredzic_22 wrote: ↑20/10/2025 12:08A onaj ko čačka nokte u BH.Telekomu od ponedeljka do petka obično komentariše organizaciju posla realnog sektora...Cherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 11:10 Ne znam kako se radnici ne mogu organizovati da čiste radnju i slažu na police radnim danima.Nisu u stanju da se organizuju šest dana, pa moraju u nedelju. Baš su debili. Ko nije u stanju da se organizuje za šest dana, taj je baš nesposoban za život i rad.
Svakakvih ljudi ima...
Zaposli se i ti
Možda je glupljubijankic wrote: ↑20/10/2025 12:33Mozda on nije na prodajuCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 12:15Jbg zapalo me.teskeredzic_22 wrote: ↑20/10/2025 12:08
A onaj ko čačka nokte u BH.Telekomu od ponedeljka do petka obično komentariše organizaciju posla realnog sektora...
Svakakvih ljudi ima...
Zaposli se i ti![]()
Ja bih rekao da su glupi oni koji se prodaju za posao jer na drugi nacin ne bi ni kasi u Bingu radiliCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 12:46Možda je glup
Samo se ti tješi.ljubijankic wrote: ↑20/10/2025 12:50Ja bih rekao da su glupi oni koji se prodaju za posao jer na drugi nacin ne bi ni kasi u Bingu radiliali hajde, svaka budala ima misljenje
![]()
Tješi se i ti. Da imaš priliku da budeš u Telekomu, bio bi. A ne u kladionici ili na kasitokio25 wrote: ↑20/10/2025 12:53 ovo je najbolji dokaz sta salteruse i sl misle o ljudima
svi su glupi samo oni pametni
samo oni zasluzuju da se odmaraju provode i sl dook svi drugi moraju raditi za njihovo uzivanje
a ustvari su na tim mjestima jer ne mogu napredovati u bilo kom domenu i tako hrane ego da su oni naj naj
Tjesi se ti, hvala Bogu ja se nisam morao prodavati da bi sebi obezbjedio normalan zivotCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 13:11Samo se ti tješi.ljubijankic wrote: ↑20/10/2025 12:50Ja bih rekao da su glupi oni koji se prodaju za posao jer na drugi nacin ne bi ni kasi u Bingu radiliali hajde, svaka budala ima misljenje
![]()
Za sada ide jedan "Retail Park" a za dalje ćemo vidjetidrug_profi wrote: ↑20/10/2025 12:32 Jebe ih samo u računici što ljudi neće da trpe njihove eksperimente pa idu trošiti pare tamo gdje ih neko želi uzeti.
Ako potraje, gledaj kad se počnu mall-ovi otvarat u Lukavici i svim većim mjestima u blizini entitetske linije.
Tržište i maloprodaja se uvijek baziralo na ugađanju krajnjem potrošaču. Ima ih koji vole nedjeljom zujati i ostaviti nešto para. Iskoristi.VladaFBiH wrote: ↑20/10/2025 13:20Za sada ide jedan "Retail Park" a za dalje ćemo vidjetidrug_profi wrote: ↑20/10/2025 12:32 Jebe ih samo u računici što ljudi neće da trpe njihove eksperimente pa idu trošiti pare tamo gdje ih neko želi uzeti.
Ako potraje, gledaj kad se počnu mall-ovi otvarat u Lukavici i svim većim mjestima u blizini entitetske linije.
Pa vidi, svako priča o onome što ga boli. A ti si taj koji potencira priču o poslu u Telekomu.ljubijankic wrote: ↑20/10/2025 13:18Tjesi se ti, hvala Bogu ja se nisam morao prodavati da bi sebi obezbjedio normalan zivotCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 13:11Samo se ti tješi.ljubijankic wrote: ↑20/10/2025 12:50
Ja bih rekao da su glupi oni koji se prodaju za posao jer na drugi nacin ne bi ni kasi u Bingu radiliali hajde, svaka budala ima misljenje
![]()
![]()
Ne bi. Neko voli da ima manji promet, dok leži.drug_profi wrote: ↑20/10/2025 13:23Tržište i maloprodaja se uvijek baziralo na ugađanju krajnjem potrošaču. Ima ih koji vole nedjeljom zujati i ostaviti nešto para. Iskoristi.VladaFBiH wrote: ↑20/10/2025 13:20Za sada ide jedan "Retail Park" a za dalje ćemo vidjetidrug_profi wrote: ↑20/10/2025 12:32 Jebe ih samo u računici što ljudi neće da trpe njihove eksperimente pa idu trošiti pare tamo gdje ih neko želi uzeti.
Onda će i oni koji vole subotom zujati možda više zujati jer će biti manja gužva.
Na kraju dana sve su pare negdje potrošene, samo se mijenja lokacija.
E pa valjda bi svako volio da je on ta lokacija. To je smisao tržišne borbe.
Gdje sam ja spomunuo telekom? Ja sam samo rekao da se pojedini ljudi jeftino prodaju, a rijec telecom ne znam da sam napisao kako sam dosao na forum, do sad.Cherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 13:33Pa vidi, svako priča o onome što ga boli. A ti si taj koji potencira priču o poslu u Telekomu.ljubijankic wrote: ↑20/10/2025 13:18Tjesi se ti, hvala Bogu ja se nisam morao prodavati da bi sebi obezbjedio normalan zivot![]()
pa imali informacije kakav zakon bingo priprema
Postavlja se onda logicno pitanje
Ne pratis, ponudili su ti forumasi objasnjenje i za to:_BataZiv_0809 wrote: ↑20/10/2025 14:03Postavlja se onda logicno pitanje
Sto Bingo i ostali federalni lanci ne otvaraju vise poslovnica u RS ako se tako dramaticno prelila potrosnja
Pa toliko su oslabili sa ovom odlivom novca u RS da su kroz mjesec dana izgubili sav uticaj koji su imaliizvrsni direktor wrote: ↑20/10/2025 14:06Ne pratis, ponudili su ti forumasi objasnjenje i za to:_BataZiv_0809 wrote: ↑20/10/2025 14:03Postavlja se onda logicno pitanje
Sto Bingo i ostali federalni lanci ne otvaraju vise poslovnica u RS ako se tako dramaticno prelila potrosnja
-zajebao se bingo, nisu znali da ce se ovako odviti sve.
A postavlja se pitanje sad, ako su toliko utjecajni da oni sprovedu ovaj zakon, kako onda odjednom nisu utjecajni da ga ukinu?
ma ja sam smecar nisam ja klasa ko tiCherry-Cherry wrote: ↑20/10/2025 13:12Tješi se i ti. Da imaš priliku da budeš u Telekomu, bio bi. A ne u kladionici ili na kasitokio25 wrote: ↑20/10/2025 12:53 ovo je najbolji dokaz sta salteruse i sl misle o ljudima
svi su glupi samo oni pametni
samo oni zasluzuju da se odmaraju provode i sl dook svi drugi moraju raditi za njihovo uzivanje
a ustvari su na tim mjestima jer ne mogu napredovati u bilo kom domenu i tako hrane ego da su oni naj naj
ntervju za Klix.ba
28
Rumun koji je u tri godine broj zaposlenih povećao za 30 puta: Mladi, velike stvari ne dolaze s ravnotežom u životu
i došlo vrijeme da ga naprave: