Referendum(i) u RS-u
-
Mutivoda
#10126 Re: Referendum(i) u RS-u
koliko sranja u 10minuta emisije, pa ovo niĐe nema. 
- shbc
#10127 Re: Referendum(i) u RS-u
Kako nisu sa nama razgranicili? I to visestruko? Znas li ti koliko ima od BiH do Njemacke/Svedske/Norveskecyprus wrote:TLR wrote:Imam ja jedan prijedlog. Da ne čekamo više k'o zapeti hoće li pući ... hajmo mi međusobno da se porokamo.
Evo predlažem da počnemo hvatati ove hipike i marisati ih, poslije toga ćemo one sa cukama, pa one komunjare, pedere ... lista je dugačka...
Ne treba čekati prvi potez protivnika. Treba odmah početi čišćenje na vlastitom terenu. Neprijatelj je među nama i ne spava.
Šta fali.
Pomoći će to da se malo opusti ovaj napaćeni narod, a dobro je to i za nacionalno jedinstvo - da svi mislimo k'o jedan.![]()
'elem, nekad i pomislim da je to glavni cilj ovih forumskih jurišnika. Čini mi se da su njima puno veći trn u oku "neprijetelji u vlastitim redovima", nego oni anamo... Sa onim anamo su se razgraničili, sa 'petokolonašima' nisu... Pederi i jugokomunisti vrebaju iza svakog ćoška
-
tlr
#10128 Re: Referendum(i) u RS-u
Ljudi vjerovatno gube živce, mada ima onih koji nisu baš tako ... ok ... kao ljudi, pa mu svejedno zaklat' kokoš ili čovjeka. Svega ima.cyprus wrote:TLR wrote:Imam ja jedan prijedlog. Da ne čekamo više k'o zapeti hoće li pući ... hajmo mi međusobno da se porokamo.
Evo predlažem da počnemo hvatati ove hipike i marisati ih, poslije toga ćemo one sa cukama, pa one komunjare, pedere ... lista je dugačka...
Ne treba čekati prvi potez protivnika. Treba odmah početi čišćenje na vlastitom terenu. Neprijatelj je među nama i ne spava.
Šta fali.
Pomoći će to da se malo opusti ovaj napaćeni narod, a dobro je to i za nacionalno jedinstvo - da svi mislimo k'o jedan.![]()
'elem, nekad i pomislim da je to glavni cilj ovih forumskih jurišnika. Čini mi se da su njima puno veći trn u oku "neprijetelji u vlastitim redovima", nego oni anamo... Sa onim anamo su se razgraničili, sa 'petokolonašima' nisu... Pederi i jugokomunisti vrebaju iza svakog ćoška
Treba se otkačiti malo od ovih vijesti i foruma... nije dobro živjeti pod ovakvim pritiskom danima, sedmicama, mjesecima, godinama... Kamen bi pukao, da neće čovjek.
-
palermo
#10129 Re: Referendum(i) u RS-u
Nema Bakir toliku snagu da bi mogao na takav način politički postojati. On ili će djelovati ili će biti politički mrtav. Naravno, o tome kako će djelovati, ne bih spekulirao.....ali morat ćePrpa.ba wrote:Tiha akcija ne postoji na ovim prostorima, otuda i pesimizam. Ide se linijom manjeg otpora, za koji sat ocekujem Bakirovu i Inzkovu izjavu na fonu "djeca su se izigrala, eto vidite da nije boljelo, sve 5".Banksy wrote:Ne bih voljela da danas bude incidenata jer to bi, u ovako usijanom danu, lako eskaliralo. Nadam se tihoj akciji naredne sedmice. Ne bude li je, onda je to zaista početak kraja.
Da, Bakirovi komentari, generalno, idu niz dlaku Dodiku.
Sad se vidi koliko fali Hare...
-
Niemand
#10130 Re: Referendum(i) u RS-u
Boga ti znas ti ista drugo reci osim te svoje licne floskule sindrom narcisoidne zrtve?Guz Pojet wrote: Znam da zvanicna ideologija nalaze suprotno pa ti kolutas ocima, ali je to greska. Pamcenje zlocina je pobjeda zlocinca. I to je ironija sindroma narcisoidne zrtve.
Kolutam ocima jer pricas gluposti, sta cu drugo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10131 Re: Referendum(i) u RS-u
Sta znas sta im stavljaju u one sendvice...155_mm wrote: hipijevci bre manite se tog dilera herojin mu je los nikakav, mozak vam sjeba.
-
155_mm
#10132 Re: Referendum(i) u RS-u
koliko je 'askijeh osudjenika dala ova brigada.Kikibombona wrote:
Može li u ovoj?
Nokaut!![]()
Kata je principijelna, jedva cekam odgovor!![]()
Last edited by 155_mm on 25/09/2016 17:00, edited 1 time in total.
- Banksy
#10133 Re: Referendum(i) u RS-u
Nećemo, Mile, samo ćemo tebe...
Dodik: Ako neko hoće da hapsi, neka hapsi cijeli referendum
Koliko god se čini da Beograd ovo loži, sigurna sam da ne bi prstom mrdnuli da se Dodik hapsi, čak mislim da bi im, uz kenjkanje naravno, na neki način i laknulo.
Putin ga je, također, nabio nogom (Putin od Dodika traži da "digne ručnu", smanji zapaljivu retoriku i osobnim primjerom relaksira zategnute odnose Srba i Bošnjaka) jer koliko god imao interesa da drži šapu na Balkanu, toliko zna da bi sve lako moglo eskalirati na regionalni sukob, a ne vidim da mu je, da je bilo kome, to sad u interesu.
Dalje, u RS-u, također, osim te šačice MUP jedinica koje ima pod kontrolom i pokoje grupe stranačkih vojnika, teško da Dodik može mobilizirati veći broj RS stanovništva koji bi kao krenuli da ginu za njega. Lako je srbovati za kamere RTRS-a, ali ginuti za Ronhill, teško.
I sad, kad su svi protiv njega, jako je loše što mu je opozicija ostala vjerna, zaista su razočarali, vjerovatno zbog straha od izbornih rezultata. Kad se sve sagleda, mislim da je Dodik u ovom trenutku jako krhka meta i da bi ga bilo lako skinuti. Biće velika šteta i velika tragedija ako se ovaj trenutak ne iskoristi jer ironija je, ne skinu li ga i prođe li ovo mirno, dodatno će ga ojačati.
- Ludzak
#10134 Re: Referendum(i) u RS-u
Da je država perspektivna ne bi ni bilo tih ulica.dezurni_ucenik wrote:Ludzak wrote:Upravo to. Ljudi da imaju egzistenciju ne bi njima zanimali nacinalnosti. Već se za nacionalnost hvataju upravo oni koji su takli dno u egzistenciji. Što si siromašniji to si zatupljeniji. I na takvu kartu političari ovdje igraju.probook wrote:Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
Zamisljam da zivim u ulicama:
Ulica Ratka Mladica
Ulica Radovana Karadzica
Ulica prve cetnicke brigade
Ulica Adolfa Hitlera
Ulica Veselina Vlahovica Batka
Ulica SS Divizija
----
Zao mi je, ali ne mogu to da zamislim bez vece doze nagona na povracanje.
Tacno je da bi svi bili opusteniji da je plata 3 000 maraka. Ali isto tako da je toliko plata ne bih zaboravio proslost.
Otidjite pa pokusajte prodavati tu pricu prvom Izraelcu o zaboravljanju holokausta i grozota drugog svjetskog rata.
- KatarinaKosaca
#10135 Re: Referendum(i) u RS-u
mir po svaku cijenu. Peace pa nek ostanem bez domovine i nek mi siluju zenu...to su tkz hipici sa skrivenom kokardom obicnoNiemand wrote:A ko su vam sad hipijevci
jes tesko upratiti ovaj forum
Last edited by KatarinaKosaca on 25/09/2016 17:00, edited 1 time in total.
-
tlr
#10136 Re: Referendum(i) u RS-u
Jes', jes', a onda ćemo u Beču čekati u redu pred nekim šalterom i glasati na npr. referendumu za rat u BiH. Boli nas ćoše. Ha ja.RtrnOfSalisbury wrote:mi moremo imat tri iljade marki jedino ako stamparija kaemova bude radila u tri smjene
kao i obicno imam rjesenje: hitno nas djelimicno primit u eu, tj, primjenit samo onu tacku o zajednickom trzistu radne snage, svakom omogucit odlazak na rad u eu ali da nesto salje i u bih. time bi se stvorili i preduslovi da se ovi sto su vec u eu morebit i vrate jer bi u bih bilo jedno 10ak stanovnika. mogo bi se primjenit i rotirajuci princip: svake godine 100000 ljudi da rotira
Ma jebo ti nas, nama ni EU ne može pomoći, dok sami sebi i svojim komšijama ne pomognemo.
- Kikibombona
#10137 Re: Referendum(i) u RS-u
Da li bi ti zijevla u ulici 'Desete brdske brigade'?KatarinaKosaca wrote:E Kurde nesretni.......pod a) treba pitati onoga ko tvrdi da bi zivio u toj ulici da li u njoj zivi. Pod b) nije 9. Brdska presudjena za zlocine ni u Haagu, ni u Beogradu ni u Sarajevu. Draza Mihajlovic i mnogi drugi jesu....Kikibombona wrote:
Nokaut!![]()
Kata je principijelna, jedva cekam odgovor!
Ja bih zivio, ako ce plata biti zadovoljavajuca. Iskreno. Kako starim sve manje imam motiv boriti se sa vjetrenjacama.
Mihailovic i Busuladzic jesu presudjeni, al' to ne ometa simpatizere fasizma da ih rehabilituju. Cini mi se da si i ti prala Busuladzica. Je l' ono ima ulicu u SA? Cak se i skola predlagala!??
- Grean
#10138 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne znam sto se smijes, ovakvi su dolazili i 92' u velikom broju tako da ne sumnjam da bi i opet da zatreba.Kikibombona wrote:ulinsky wrote:Glasanje u Beču, čeka se oko sat ipo vremena, ovaj red i još na 3 sprata:
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi patriJota, rodila ih majka!
Ovo bi sve uzelo pusku i junacki branilo Srpsku!![]()
Kazu iz dijaspore, u BiH veoma napeta situacija, gradjani na ulica, strah, napetost i odlucnost se nozem mogu rezati, samo je pitanje trenutka kada ce buknuti rat!![]()
Jaran me evo zove na pivu, skupit ce se cijela ekipa, idemo u rat!![]()
Pozivam forumasa 155 milimetara da se odmah vrati u domovinu, rat na pomolu!![]()
Srbima se moze svasta pritefteriti ali volja da brane ono za sto misle da je njihovo pravo sigurno ne moze. A mislim da si i ti toga svjestan, sa obzirom koliko si na geopolitici samo tvoj cilj nije ni bio da suknes ovima u ovom redu vec @155 i ostalim "bosnjackim jastrebovima".
-
DonieBrasco
#10139 Re: Referendum(i) u RS-u
Upravu je, 9. januar 2017. ce biti dan drzavnosti, slavit ce ga a onda ide odcjepljenje.palermo wrote:pusti bolan forumske jurišnike, eto nek su svi (uključujući i mene, jer valjda i ja spadam u te) sumnjivih motiva, budale, tokmaci..loši ljudi....opet ostaje pitanje, je li treba braniti Bosnu i Hercegovinu ili ne treba.....cyprus wrote:
![]()
evo taman slušam na RTRS nekog Kremenovića, pretpostvaljam taman tvoja generacija, kažu neki savjetnik Dodika....fino čovjek kaže, danas Republika Srpska slavi, od danas je više RS-a a manje Bosne i Hercegovine...
dakle, pusti nas forumske jurišnike i budale, odgovori sam sebi, onako pošteno, na čijoj sam strani
Samo ove tuke iz tuzilastva, sipe, Valentina, međunarodne...itd nista ne poduzimaju. Veliki bosnjaci SDA-aovci sve neke patriote zajedno sa SBB, SDP nista 0 bodova.
Sve pokrdite i prodajete, kad se zarati imate da idete po svijetu i da uzivate.
-
kowalski1
#10140 Re: Referendum(i) u RS-u
Naglašava da na graničnom prijelazu ne može stajati samo tabla s nazivom nekog od bh. entiteta ili zastava entiteta, a da nisu postavljene tabla i zastava Bosne i Hercegovine.
neće sklanjati već staviti zastavu pored. i to se sjetili nakon 20 godina. patriotski, nema šta
-
kowalski1
#10141 Re: Referendum(i) u RS-u
Naglašava da na graničnom prijelazu ne može stajati samo tabla s nazivom nekog od bh. entiteta ili zastava entiteta, a da nisu postavljene tabla i zastava Bosne i Hercegovine.
neće sklanjati već staviti zastavu pored. i to se sjetili nakon 20 godina. patriotski, nema šta
-
dezurni_ucenik
#10142 Re: Referendum(i) u RS-u
Sto Srbi ne zaboravljaju bitku na Kosovu i 500 godina turske vladavine? Cak je nisu zaboravljali ni u periodu Jugoslavije. Ali zato se Bosnji prodaje prica "haj' bilo je proslo je".
Last edited by dezurni_ucenik on 25/09/2016 17:05, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#10143 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako sam «prala» Busuladzica ,Kurdu, daj citat. Komunicirajte citatima, ne sjecanjima, pretpostavkama, prepricavanjima. Zivjela bih tamo gdje kupim stan koji mi se svidi. Ime ulice mi je pitpuno supsidijarno. Taman da je Kurdistan nepostojeci 
Last edited by KatarinaKosaca on 25/09/2016 17:05, edited 1 time in total.
- Banksy
#10144 Re: Referendum(i) u RS-u
Dobro, i to je poruka i vrijedna informacija, ide se u puzajući raspad, pa ćemo vidjeti šta dalje s tim...Prpa.ba wrote:Tiha akcija ne postoji na ovim prostorima, otuda i pesimizam. Ide se linijom manjeg otpora, za koji sat ocekujem Bakirovu i Inzkovu izjavu na fonu "djeca su se izigrala, eto vidite da nije boljelo, sve 5".Banksy wrote:Ne bih voljela da danas bude incidenata jer to bi, u ovako usijanom danu, lako eskaliralo. Nadam se tihoj akciji naredne sedmice. Ne bude li je, onda je to zaista početak kraja.
Da, Bakirovi komentari, generalno, idu niz dlaku Dodiku.
Sad se vidi koliko fali Hare...
edit: samo se nadam da su svi svjesni koliko je ovaj trenutak važan u sudbini Dodika lično, ali i cijele BiH, koliko sve može propasti, ali koliko se i izgraditi, zaista dvije ekstremne krajnosti, totalne destrukcije BiH ili šanse za uzlet i preporod...
Last edited by Banksy on 25/09/2016 17:07, edited 1 time in total.
-
Niemand
#10145 Re: Referendum(i) u RS-u
A, pa i ja sam vam hipijevac.KatarinaKosaca wrote:mir po svaku cihenu. Peace pa nek ostanem bez domovine i nek mi siluju zenu...to su tkz hipici sa skrivenom kokatdom obicnoNiemand wrote:A ko su vam sad hipijevci
Kato bona, samo procitaj izjave po forumu pa sama zakljuci, ne daj Boze kakvog belaja, al ako ga i bude, nije vrijedno vise nista nicijeg zivota. Za sta? Zivim u bosni dok mogu, al bilo sta da bude, neka fala. Ode hipijevac.
Mozete i mene popljuvati, naravno. Necu se vala ni ljutiti, to je vas stav, al moj ne.
-
tlr
#10146 Re: Referendum(i) u RS-u
Kiki ne zezaj se sa ženom koja ima dva k.
Busuladžić je fetiš. Čim prozboriš Busuladžić tako te fljasne virtuelnom čundarom u čelo.
Toliko je *rčevita kao da ima ne jedan viška k. nego dva.
U imenu.
A sada me streljajte.
Busuladžić je fetiš. Čim prozboriš Busuladžić tako te fljasne virtuelnom čundarom u čelo.
Toliko je *rčevita kao da ima ne jedan viška k. nego dva.
U imenu.
A sada me streljajte.
- arzuhal
#10147 Re: Referendum(i) u RS-u
Dragi gospodine Predsjedniče Obama,
prvo da vas puno pozdravim i poselamim iz Bosne i Hercegovine, zemlje Dobrijeh Bošnjana, Bošnjaka, Bosanaca, Hercegovaca, Krajišnika, Posavaca, Srba, Hrvata, Jevreja, Roma, vjernika, poluvjernika, četvrt-nevjernika i nevjernika, međeda i leptirova, patuljaka i zmaj0va, i ostale naše bratije. Mahsus selam za Mišel, djecu ćeš zagrlit i poljubit od mene. Pozdrave upućujem i gđi. Hilari i njenom mužu Bilu, kao i svim Amerikancima.
Ovom prilikom hoću samo da Vam se zahvalim za sve što ste dosad učinili za BiH i naš cjelokupan narod, što ste se zauzeli da zaustavite rat i napravili Dejtonski sporazum koji je nekako sačuvao državu...Ipak, država nikada nije zaživjela u nekoj normalnoj mjeri.
Danas se održava referendum u Republici Srpskoj kojeg je podržala Rusija. Referendum je neustavan i protuzakonit, ali dejtonska BiH nema institucionalni kapacitet da i provede odluke Ustavnog suda i onemogući protuustavno djelovanje. Evo, rute smo od države već 20 godina, nije šala.
Gospodine Predsjedniče, BiH se konačno raspada, Rusija je pobijedila i ovdje - jedini vanjskopolitički uspješni projekat Amerike nakon Drugog svjetskog rata (DMS) krahira, raspada se, rastočen je, obesmišljen, truhlo je sve, Danska nije vidjela vake truhleži ni u kakvom pozorišnom komadu...Al' haj mi - šuknuli su i Vama, zgazili Vas kao gnjide, donji ste, nemoćni pred jednom malom laktaškom varalicom kao što je Dodik jer iza njega stoji, za Vas, premoćna Rusija. Vaša diplomatija je bačena na koljena i brutalno silovana od Rusije, potpuno ste izgubljeni i nemoćni...Zato morate trpiti ruganje u lice od strane Dodika i Republike Srpske, razumijem Vas...
Razumijem da ste nemoćni da išta učinite da to zaustavite i da BiH zaista krene nekim normalnim putem. Nemoć Amerike se pokazuje i u Ukrajini, Siriji, na svim geografskim širinama...Pomislih, sasvim neozbiljno majkemi, da Vas zamolim da nas anektirate kao Rusija Krim, ne bismo li makar tako imali nekog dostojanstva, da se makar izvučemo iz blata vlasti naših lupeških etnokratija...Ali bojim se da biste Vi i to zijanili, ne biste znali ili mogli išta učiniti...I NATO će se rasapsti pod snažnim naletima Rusije zato će Milorad Dodik da organizuje sljedeći referendum o pristupanju BiH u NATO...Mi ćemo svi izaći na taj referendum i glasati protiv ulaska u NATO jer samo tako postoji šansa da nam se nekako država spasi i opstane, barem još koju godinu duže...Hvala, još jednom, bye...
Srdačno Vaš
@arzuhal
prvo da vas puno pozdravim i poselamim iz Bosne i Hercegovine, zemlje Dobrijeh Bošnjana, Bošnjaka, Bosanaca, Hercegovaca, Krajišnika, Posavaca, Srba, Hrvata, Jevreja, Roma, vjernika, poluvjernika, četvrt-nevjernika i nevjernika, međeda i leptirova, patuljaka i zmaj0va, i ostale naše bratije. Mahsus selam za Mišel, djecu ćeš zagrlit i poljubit od mene. Pozdrave upućujem i gđi. Hilari i njenom mužu Bilu, kao i svim Amerikancima.
Ovom prilikom hoću samo da Vam se zahvalim za sve što ste dosad učinili za BiH i naš cjelokupan narod, što ste se zauzeli da zaustavite rat i napravili Dejtonski sporazum koji je nekako sačuvao državu...Ipak, država nikada nije zaživjela u nekoj normalnoj mjeri.
Danas se održava referendum u Republici Srpskoj kojeg je podržala Rusija. Referendum je neustavan i protuzakonit, ali dejtonska BiH nema institucionalni kapacitet da i provede odluke Ustavnog suda i onemogući protuustavno djelovanje. Evo, rute smo od države već 20 godina, nije šala.
Gospodine Predsjedniče, BiH se konačno raspada, Rusija je pobijedila i ovdje - jedini vanjskopolitički uspješni projekat Amerike nakon Drugog svjetskog rata (DMS) krahira, raspada se, rastočen je, obesmišljen, truhlo je sve, Danska nije vidjela vake truhleži ni u kakvom pozorišnom komadu...Al' haj mi - šuknuli su i Vama, zgazili Vas kao gnjide, donji ste, nemoćni pred jednom malom laktaškom varalicom kao što je Dodik jer iza njega stoji, za Vas, premoćna Rusija. Vaša diplomatija je bačena na koljena i brutalno silovana od Rusije, potpuno ste izgubljeni i nemoćni...Zato morate trpiti ruganje u lice od strane Dodika i Republike Srpske, razumijem Vas...
Razumijem da ste nemoćni da išta učinite da to zaustavite i da BiH zaista krene nekim normalnim putem. Nemoć Amerike se pokazuje i u Ukrajini, Siriji, na svim geografskim širinama...Pomislih, sasvim neozbiljno majkemi, da Vas zamolim da nas anektirate kao Rusija Krim, ne bismo li makar tako imali nekog dostojanstva, da se makar izvučemo iz blata vlasti naših lupeških etnokratija...Ali bojim se da biste Vi i to zijanili, ne biste znali ili mogli išta učiniti...I NATO će se rasapsti pod snažnim naletima Rusije zato će Milorad Dodik da organizuje sljedeći referendum o pristupanju BiH u NATO...Mi ćemo svi izaći na taj referendum i glasati protiv ulaska u NATO jer samo tako postoji šansa da nam se nekako država spasi i opstane, barem još koju godinu duže...Hvala, još jednom, bye...
Srdačno Vaš
@arzuhal
-
155_mm
#10148 Re: Referendum(i) u RS-u
'aloooooooo breeeeeee 'ipijevci 'de ste breeeeeeee! sta kazete na odabir anketne lokacije u Kuli?
-
kowalski1
- KatarinaKosaca
#10150 Re: Referendum(i) u RS-u
A ako ne uspijes otici iz bilo kojeg razloga? Ali da ne prenosimo drugu temu ovdje. Samo sam ti htjela dati informaciju tj. odgovor na pitanjeNiemand wrote:A, pa i ja sam vam hipijevac.KatarinaKosaca wrote:mir po svaku cihenu. Peace pa nek ostanem bez domovine i nek mi siluju zenu...to su tkz hipici sa skrivenom kokatdom obicnoNiemand wrote:A ko su vam sad hipijevci
Kato bona, samo procitaj izjave po forumu pa sama zakljuci, ne daj Boze kakvog belaja, al ako ga i bude, nije vrijedno vise nista nicijeg zivota. Za sta? Zivim u bosni dok mogu, al bilo sta da bude, neka fala. Ode hipijevac.
Mozete i mene popljuvati, naravno. Necu se vala ni ljutiti, to je vas stav, al moj ne.