Kako god.insomnia78 wrote:Jebe mi se za KSA, cuj drzim stranu KSAMMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.
Mislim da ti samo kontriraš Cheliju a da to nisu tvoji stavovi.
Sektastvo?
Smjesno je, mada okolnosti nisu takve, kako su se sektasi upalili
Opravdava se sve ono sto se svim drugima spocitava i onda isti ti dodju Savoxa napadati
![]()
![]()
Dvije strane iste medalje
Sirija vol. 2
- MMM1977
#10126 Re: Sirija vol. 2
- MMM1977
#10127 Re: Sirija vol. 2
Ti si zreo za psihijatrijski nadzor 24/7/365.nixon69 wrote:Da samo znas kako mene zaboli neka stvar u vezi tvoje odluke.Mlohavi wrote: Svakako imam namjeru osloboditi se citanja postova nekih mracnjaka, pocinjem s tobom, bismillah.![]()
Izmedu ostalog,ako su familije sa njima i podrzavaju ih,onda ni oni nisu nista bolji.
Samo mi je zao djece,jer oni neznaju nista,niti su sta Bogu skrivili a ostatak sve pokokat.
- Co0l
#10128 Re: Sirija vol. 2
Nasraselah:
Asad je za Saude Gandi!
- insomnia78
#10129 Re: Sirija vol. 2
Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Nakon prijetnji Izraelu evo sada i Saudima
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovare
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovare
- Challenger__
#10130 Re: Sirija vol. 2
Ama, Mlohavi... Nema granica nekim ljudima.Mlohavi wrote:Stvarno nema smisla jbt...sarajevoxxxx wrote:''Osveta za šejha Nimra- Brigade Hezbollaha'' - Iranski projektili kojima se bombarduju sirijski civili.
Ovo na fotografiji je neko improvizovano govno poput onih koje su pobunjenici upotrijebili u stotinama, gdje bas ovi da odmah ciljano po civilima.![]()
Cak mislim da sam na snimcima iz Seikh Maksud vidio vozilo na koje je postavljeno ovo ili slicno sranje.
- insomnia78
#10131 Re: Sirija vol. 2
Posto vidim da vec dva puta provlacis tu teoriju, po cemu je to KSA glavni krivac za terorizam u Fr?MMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.
I zasto je francuska vlada ne otnaci takvom nego potpisuju ugovore o saradnji i to onoj koja se vecinom tice oruzja
- Challenger__
#10132 Re: Sirija vol. 2
Opa!!! Nassrallah: Najveći džihad danas je ustati protiv Sauda!
- #Nasrallah: The greatest jihad today is standing against Āl Saud
- Co0l
- Challenger__
#10134 Re: Sirija vol. 2
Ovako je završio govor...
Ende.- #Nasrallah: The response to Al-Nimr's execution should be like Zaynab's ع response to Yazid
- #Nasrallah: History has shown that a regime that loses its mind has reached its final stage/end
- MMM1977
#10135 Re: Sirija vol. 2
Eto Saudi će nekoga uništitiinsomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
- Co0l
#10136 Re: Sirija vol. 2
Also sprah Nasralah.
- Em2r
#10137 Re: Sirija vol. 2
Prijatelj izraela je moj prijatelj. Tako on funkcionise. A njegovi pobili vise jevreja nego svi muslimani ikad.MMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.
- MMM1977
#10138 Re: Sirija vol. 2
Zato sto su ideološki temelj ISILovog terorizma i sto su glavni finansijer istih. Čudi me sto to pitas.insomnia78 wrote:Posto vidim da vec dva puta provlacis tu teoriju, po cemu je to KSA glavni krivac za terorizam u Fr?MMM1977 wrote:Insomnia, boga mi me baš iznenađuješ... Nekada si bio pravo osvježenje na ovim temama a sada si duboko zaglibio u sektaštvo a još gore nisi ni musluman. Čudno da držiš stranu KSA koja je glavni krivac za terorizam po Francuskoj.
I zasto je francuska vlada ne otnaci takvom nego potpisuju ugovore o saradnji i to onoj koja se vecinom tice oruzja
-
sarajevoxxxx
#10139 Re: Sirija vol. 2
Je li Nasrallah spomenuo one tri milijarde dolara koje je dobio od Saudije? Šta kaže kako su izdržali taj silni teret raspodjele keša sa libanonskom vladom? Je li bilo žrtava?
- MMM1977
#10140 Re: Sirija vol. 2
Co0l wrote:Also sprah Nasralah.
Evo glasnogovornika terorizma ponovo jaše.
- exliberal-ex
#10141 Re: Sirija vol. 2
Jesam , zahvaljujemChallenger__ wrote:Napisao sam, jesi li pročitao?exliberal-ex wrote:jel moze jedna molba moze bilo ko da odgovori, da objasni jednom kjafiru
ko su te neoharidzije, takfirdzije....ja fakat nemam pojma kad vi pricate...ja znam da imaju sije i suni...i dan danas brkam ko je ko ali tek kad pocnete sa ovim novim nazivima ja sam kompletno zbunjen...neznam ko koga da izvinete jebe...
- Fidel_Sa
#10142 Re: Sirija vol. 2
Ko da udje direktno u sukob, saudi??MMM1977 wrote:Eto Saudi će nekoga uništitiinsomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovareA Izrael je stari neprijatelj, znaju oni kako izaći na kraj sa njima - dokazano. A da ne govorimo da ovo nije rat Hezbollah vs KSA nego bi bio rat Iran vs KSA. I da hoce više direktno ući u ring a ne uvijek u rukavicama i preko posrednika.
- Arteta
#10143 Re: Sirija vol. 2
Koliko cesto se u medijima spominje Sirija kao bivsa kolonija Francuske po pitanju "treba li bi", "morali bi" il itako nesto?insomnia78 wrote:PoprilicnoArteta wrote:Meni djeluju kao rijetko veliki supci, ali izgleda da su takvi najbolji politicari.insomnia78 wrote: Taman ko i politika ostalih velikih
Vole
Djeluje mi da je Ragbi popularan skoro kao i fudbal, stadioni su puni, a klubovi imaju tradiciju i navijacku bazu, pa me zivo zanimo koliko je popularan tamo.
Ko sto si vec primjetio dosta, dosta popularan
Nije rjetkost vidjeti malu djecu u parku da igraju neku verziju ragbija
Liga im je u Ragbiju najjaca, u fudbalu Reprezentacija ce sigurno biti u vrhu kada je pitanje buducnosti, kosarka takodje, rukomet da ne spominjemo, odbojka isto. U boksu su dobili prvaka amaterskog prvestva u superteskoj.
Polako ali sigurno bi mogli da postanu najjaca sportska sila u Evropi.
- MMM1977
#10144 Re: Sirija vol. 2
Ih ne znaš ti sa su oni oformili koaliciju, Pakistan, Malezija, Džibuti i otaj radFidel_Sa wrote:Ko da udje direktno u sukob, saudi??MMM1977 wrote:Eto Saudi će nekoga uništitiinsomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
Ginu u Siriji, Izrael im koka, dronovima i avijacijom ljude iz samog vrha, u Libanu politicka situacija nije nikako sjajna i oni jos i dalje prijete i rovareA Izrael je stari neprijatelj, znaju oni kako izaći na kraj sa njima - dokazano. A da ne govorimo da ovo nije rat Hezbollah vs KSA nego bi bio rat Iran vs KSA. I da hoce više direktno ući u ring a ne uvijek u rukavicama i preko posrednika.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubise puru u njima oni sandalicari, a sta bi im tek Hezb. uradio
-
sarajevoxxxx
#10145 Re: Sirija vol. 2
Gluposti i jedan stereotip o Saudijcima o čemu ti živ bio? Izuzetno hrabri i borbeni, možda ne sa toliko vojnog iskustva kao Hezbollah ili Huti, ali evo tu je Jemen, počeli su učiti.Fidel_Sa wrote:Ko da udje direktno u sukob, saudi??MMM1977 wrote:Eto Saudi će nekoga uništitiinsomnia78 wrote:Ovaj debil Nasrallah ce, kako je krenuo odvesti Hezbollah u nestanak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubise puru u njima oni sandalicari, a sta bi im tek Hezb. i malo jaci igraci uradili
A prave kukavice, zapravo najveće na svijetu, su Hezbollah, i Iranci. Nisam vidio većih kukavica, nesposobnije vojske, ljudskog otpada odavno. Davno su pretekli Izrael u zlu. Da im Allahg dragi da ono što su zaslužili.
Ubice djece, sirijskih civila, za svako dijete će odgovarati ako Bog da. Ako ne ispred međunarodnih sudova, onda ih u ratu čeka ono što su zaslužili.
- MMM1977
#10146 Re: Sirija vol. 2
O moj bože s kime dijelim zrak....sarajevoxxxx wrote: Gluposti i jedan stereotip o Saudijcima o čemu ti živ bio? Izuzetno hrabri i borbeni, možda ne sa toliko vojnog iskustva kao Hezbollah ili Huti, ali evo tu je Jemen, počeli su učiti.
A prave kukavice, zapravo najveće na svijetu, su Hezbollah, i Iranci. Nisam vidio većih kukavica, nesposobnije vojske, ljudskog otpada odavno. Davno su pretekli Izrael u zlu. Da im Allahg dragi da ono što su zaslužili.
Ubice djece, sirijskih civila, za svako dijete će odgovarati ako Bog da. Ako ne ispred međunarodnih sudova, onda ih u ratu čeka ono što su zaslužili.
- asurbanipal
#10147 Re: Sirija vol. 2
MMM1977 wrote:
Zato sto su ideološki temelj ISILovog terorizma i sto su glavni finansijer istih. Čudi me sto to pitas.
Govorio zidu ili njemu. Vidiš da je i on na strani vehabijskih terorista.
- Co0l
#10148 Re: Sirija vol. 2
sarajevoxxxx wrote:Je li Nasrallah spomenuo one tri milijarde dolara koje je dobio od Saudije? Šta kaže kako su izdržali taj silni teret raspodjele keša sa libanonskom vladom? Je li bilo žrtava?
- MMM1977
#10149 Re: Sirija vol. 2
Vidim i to me iznenađuje.asurbanipal wrote:MMM1977 wrote:
Zato sto su ideološki temelj ISILovog terorizma i sto su glavni finansijer istih. Čudi me sto to pitas.
Govorio zidu ili njemu. Vidiš da je i on na strani vehabijskih terorista.
- Challenger__
#10150 Re: Sirija vol. 2
Nema na čemu. Svaki put.exliberal-ex wrote:Jesam , zahvaljujemChallenger__ wrote:Napisao sam, jesi li pročitao?exliberal-ex wrote:jel moze jedna molba moze bilo ko da odgovori, da objasni jednom kjafiru
ko su te neoharidzije, takfirdzije....ja fakat nemam pojma kad vi pricate...ja znam da imaju sije i suni...i dan danas brkam ko je ko ali tek kad pocnete sa ovim novim nazivima ja sam kompletno zbunjen...neznam ko koga da izvinete jebe...